-
Πάντως ανησυχία λόγω της ρευστής πολιτικο-οικονομικής κατάστασης στα ...... ΑΤΜ (ΓΕΝΙΚΗ-EΘNIKH), διαπίστωσα ελάχιστη . Λεφτά υπήρχαν.
Ομως Millenium και Marfin, δεν έδιναν χρήμα, αν και μόνο σε μιά περιοχή προσπάθησα.
Ούτε κόσμο όμως είδα σε ΑΤΜ να έχει κάνει ουρά.Επίσης, σήμερα υποκατάστημα της ΑLPHA ήταν ανοιχτό καί έκανε συναλλαγές, ενώ η Marfin που και αυτή ήταν κάθε Σάββατο ανοιχτή στην ίδια περιοχή, ήταν με κατεβασμένα ρολά.
Τις πορείες στο κέντρο φοβήθηκαν, άλλοι λόγοι υπήρχαν, ... who knows. -
Re: Τραπεζικές απορίες
από bibendum » 08/02/12 9:56Τι διαφορα εχει η χρεωστικη της Εθνικης που εχει σημα Maestro με την χρωστικη της Κυπρου που εχει σημα Visa?
Η διαφορά είναι ότι η χρεωστική της Κύπρου γίνεται δεκτή για εξ'αποστάσεως συναλλαγες όπως π.χ μέσω ιντερνετ ενώ η maestro της Εθνικής ,όχι...
-
Ξερει κανεις ποια ειναι η προμηθεια της τραπεζας Πειραιως σε εισερχομενο εμβασμα;
-
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τελευταία η χρέωση είναι 1€.
Η δικιά μου απορία: έχω την τελευταία εθνοcash της εθνικής κ έχω ξεχάσει τον κωδικό. Πριν κάποιο διάστημα έκανα 2 αποτυχημένες προσπάθειες κ λογικά απομένει άλλη 1 για να μπλοκάρει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τον κωδικό (πχ καλώντας κάπου) για να αποφύγω το κατάστημα,πριν μπλοκάρει η κάρτα;
Sent from my ST18i
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τελευταία η χρέωση είναι 1€.Η δικιά μου απορία: έχω την τελευταία εθνοcash της εθνικής κ έχω ξεχάσει τον κωδικό. Πριν κάποιο διάστημα έκανα 2 αποτυχημένες προσπάθειες κ λογικά απομένει άλλη 1 για να μπλοκάρει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τον κωδικό (πχ καλώντας κάπου) για να αποφύγω το κατάστημα,πριν μπλοκάρει η κάρτα;
Sent from my ST18i
Εννοεις το PIN;Οταν σου ηρθε η καρτα ειχε ενα PIN,αν δεν το αλλαξες και αν εχεις ακομα το χαρτι,ναι.
Σε καθε αλλη περιπτωση το PIN σου δεν ανακταται και κανεις δεν επιτρεπεται να το γνωριζει. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ξερει κανεις ποια ειναι η προμηθεια της τραπεζας Πειραιως σε εισερχομενο εμβασμα;Οχι γιατι εξαρταται απο το ποσον,απο το που ερχεται,ποια τραπεζα,απο το αν ειναι swift κτλ κτλ
-
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τελευταία η χρέωση είναι 1€.Η δικιά μου απορία: έχω την τελευταία εθνοcash της εθνικής κ έχω ξεχάσει τον κωδικό. Πριν κάποιο διάστημα έκανα 2 αποτυχημένες προσπάθειες κ λογικά απομένει άλλη 1 για να μπλοκάρει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τον κωδικό (πχ καλώντας κάπου) για να αποφύγω το κατάστημα,πριν μπλοκάρει η κάρτα;
Sent from my ST18i
Χλωμο το βλεπω να μην πας στην τραπεζα... εκει θα ξαναυπογραψεις καποια εντυπα και θα σου ξαναερθει το PIN ταχυδρομικα...
-
υπάρχει τραπεζα στην ελλάδα που να υποστηρίζει .qif ή .qxf ???
-
Sent from my ST18i
Μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 181818 και να δηλώσεις ότι ξέχασες τον κωδικό. Αυτοί θα βγάλουν νέο κωδικό και θα το στείλουν σε φάκελο στο κατάστημα από το οποίο έβγαλες την κάρτα (ίσως να μπορούν να τον στείλουν σε άλλο κατάστημα, πάντως δεν τον στέλνουν στο σπίτι). Από το κατάστημα θα τον παραλάβεις μετά από 3-4 μέρες.
-
Τελευταία ψήνομαι για αμοιβαία της HSBC ,βλέπω τρελές αποδόσεις.
http://www.hsbc.gr/1/2/el/personal/usef ... nds-prices -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τελευταία ψήνομαι για αμοιβαία της HSBC ,βλέπω τρελές αποδόσεις.
http://www.hsbc.gr/1/2/el/personal/usef ... nds-pricesΑυτά τα αμοιβαία έχουν 80% ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου εξ ου και οι αποδόσεις.
(πλάκα κάνω, δεν έχω ιδέα)
-
Μην πας και κάνεις καμιά μ@λ@κί@....
Δεν είναι εποχές για στοιχήματα σε μετοχές και ομόλογα... Άποψή μου βέβαια, ίσως λανθασμένη, μιας και τα τελευταία 2 χρόνια δεν είμαι σε τόσο φόρμα...
-
OK, thanks mate.
-
Έχω μια προπληρωμένη Visa της Eurobank και προσπαθώ να την καταχωρήσω στο hottopic.com αλλά δέν γίνεται, βγάζει θαυμαστικό δίπλα απο τον αριθμό της κάρτας χωρίς να δίνει κάποια άλλη εξήγηση και δέν προχωράει στην καταχώρηση.
Καμιά ιδέα?
-
Στον λογαριασμο μου υπαρχουν χχ5.52 ευρω..Αυτα τα 5.52 πως γινεται να παω να τα παρω?Απο ΑΤΜ προφανως δε γινεται..Αν κανω αναληψη απο γκισε,θα μου δωσουν τετοιο μικρο ποσο?
-
Φυσικά και θα στα δώσουν (αν είναι δυνατόν να μη στα έδιναν!)
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Στον λογαριασμο μου υπαρχουν χχ5.52 ευρω..Αυτα τα 5.52 πως γινεται να παω να τα παρω?Απο ΑΤΜ προφανως δε γινεται..Αν κανω αναληψη απο γκισε,θα μου δωσουν τετοιο μικρο ποσο?Κανε καταθεση χ4,48€ και τα βγαζεις απο το ΑΤΜ
-
Χαχα! Ναι αλλά τέτοια κατάθεση πρέπει να την κάνει στο γκισέ οπότε αφού είναι εκεί ζητάει το 5,52.
Και αν είναι άτυχος κι έχει κατάθεση τόκου στο τέλος κάθε μήνα (αντί εξαμήνου ή έτους) κάθε μήνα θα έχει μερικά ψιλά να του χαλάνε τα νούμερα! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Χαχα! Ναι αλλά τέτοια κατάθεση πρέπει να την κάνει στο γκισέ οπότε αφού είναι εκεί ζητάει το 5,52.
Και αν είναι άτυχος κι έχει κατάθεση τόκου στο τέλος κάθε μήνα (αντί εξαμήνου ή έτους) κάθε μήνα θα έχει μερικά ψιλά να του χαλάνε τα νούμερα!Βασικα μικροαγορες απο το ιντερνετ μου τα χαλανε τα νουμερα και ειναι κριμα να καθονται αφου δε μπορω να τα παρω οποιαδηποτε στιγμη απο ΑΤΜ..
-
Αν σου περισσεύουν μπορείς να μου τα στέλνεις εμένα....
Ή φτιάξε έναν άλλο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα να μην έχεις έξοδα μεταφοράς, φαντάσου τον σαν κουμπαρά. Θα στέλνεις εκεί ό,τι 'περισσεύει' και στο τέλος του χρόνου θα κοιτάς τι έχει μέσα! Ωραίο δώρο για Χριστούγεννα!
Το είχα κάνει σε έναν λογαριασμό αποταμίευσης που κάθε μήνα έμπαινε ο τόκος, τον μετέφερα σε άλλον, στον τρεχούμενο, για να μένει ωραίο στρογγυλό νούμερο.... ξέρω δεν έχει νόημα αλλά σε καταλαβαίνω...
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα