-
στις τελευταίες μου 2-3 αγορές έχω παρατηρήσει πως η κάρτα χρεώνεται παραπάνω απ'το ποσό αγοράς άλλαξε κάτι;
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Αν δεν εχεις χρεωστικη ,εγω θα σου προτεινα να την κρατησεις κ να μαθεις να την χρησιμοποιεις εξυπνα ,μεταχρονολογηση πληρωμης ,δοσεις (ατοκες) ,επιστροφη χρηματων ..........
Έχω visa κανονική άλλης τράπεζας, μια χαρά με βολεύει, δεν την έχω κοκκινίσει ποτέ, είναι συνδεδεμένη με paypal και τραπεζικό λογαριασμό/e-banking, καλό εργαλείο.
στις τελευταίες μου 2-3 αγορές έχω παρατηρήσει πως η κάρτα χρεώνεται παραπάνω απ'το ποσό αγοράς άλλαξε κάτι;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στις τελευταίες μου 2-3 αγορές έχω παρατηρήσει πως η κάρτα χρεώνεται παραπάνω απ'το ποσό αγοράς άλλαξε κάτι;Σε ευρώ ή άλλο νόμισμα;
-
€
-
στις τελευταίες μου 2-3 αγορές έχω παρατηρήσει πως η κάρτα χρεώνεται παραπάνω απ'το ποσό αγοράς άλλαξε κάτι;Γινε πιο σαφης αυτο που λες δεν μπορει να συμβαινει ,κλεφτες ειναι αλλα να μην τους βγαλουμε κ απατεωνες
-
Το 'παραπάνω' είναι κάποιο συγκεκριμένο ποσό ή κάποιο ποσοστό επί του ποσού;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έστειλαν από τράπεζα πιστωτική visa, που ποτέ δεν ζήτησα, ως 'αναβάθμιση' της κάρτας ανάληψης μετρητών λόγω της καλής συνεργασίας μπλαμπλα.Και φαντάζομαι δεν είναι χρεωστική σαν αυτή, σωστά;
Καλό και τούτο...αναβαθμίσεις χρεωστικών με ... πιστωτικές. -
Δεν έχω τα στοιχεία διαθέσιμα τώρα. Θα τα τσεκάρω κ θα δω. Προσαυξήσεις
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έστειλαν από τράπεζα πιστωτική visa, που ποτέ δεν ζήτησα, ως 'αναβάθμιση' της κάρτας ανάληψης μετρητών λόγω της καλής συνεργασίας μπλαμπλα.
Και φαντάζομαι δεν είναι χρεωστική σαν αυτή, σωστά;
Καλό και τούτο...αναβαθμίσεις χρεωστικών με ... πιστωτικές.Όχι, κανονική, ανάγλυφη.
-
Άλλη για αναλήψεις έχεις;
[Και οι μη-ανάγλυφες κανονικές είναι] -
Ναι, υπάρχει.
Μάλλον είδαν χρήμα και είπαν 'εδώ είμαστε'. -
επειδή έγραψες ότι σου αναβάθμισαν την αναλήψεων. Γιατί γίνεται αυτό, η αναλήψεων και η visa να είναι η ίδια κάρτα. Κοίτα μήπως στην ακύρωσαν την σκέτη αναλήψεων και τώρα έχεις μόνο τη visa και δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά μετά
-
Τι διαφορα εχει η χρεωστικη της Εθνικης που εχει σημα Maestro με την χρωστικη της Κυπρου που εχει σημα Visa?
-
Έχω μια Bonus της Alpha και πρίν λίγες μέρες μου στείλανε μια AMEX, γιατι και εγώ όπως ο manosk είμαι καλός πελάτης
Ακόμα την έχω παρατημένη πάνω στο γραφείο μου. Λές να είναι αντικατάσταση της κάρτας αναλήψεων της Alpha που έχω? Στην επιστολή δέν το ξεκαθαρίζει αυτό.
Εσύ manosk έχεις άλλη πιστωτική κάρτα ή μόνο αναλήψεων?
-
Δεν έχω τα στοιχεία διαθέσιμα τώρα. Θα τα τσεκάρω κ θα δω. Προσαυξήσεις -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχω μια Bonus της Alpha και πρίν λίγες μέρες μου στείλανε μια AMEX, γιατι και εγώ όπως ο manosk είμαι καλός πελάτηςΑκόμα την έχω παρατημένη πάνω στο γραφείο μου. Λές να είναι αντικατάσταση της κάρτας αναλήψεων της Alpha που έχω? Στην επιστολή δέν το ξεκαθαρίζει αυτό.
Εσύ manosk έχεις άλλη πιστωτική κάρτα ή μόνο αναλήψεων?
Oχι η αντικατασταση εχει γινει ,αν η αναληψεως που εχεις γραφει VISA ,δυο σε ενα .
Αν AMEX =American Express ,δεν αξιζει κ τα περισσοτερα καταστηματα δεν την δεχονται ,μονο η Dynamic της Αλφα εξυπηρετει, κ επιστρεφει χρηματα -
Η dynamic american express μου γυριζει 3% απο supermarket,τεφαρίκι.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Χρεωστική ή πιστωτική είναι? Στην Αμερική έχει γίνει μεγάλος ντόρος τώρα τελευταία γιατι οι τράπεζες αρχίσανε να βάζουν μια μικρή προμήθεια κάθε φορά που χρησιμοποιείς χρεωστική κάρτα.
Στην Αμερικη φιλε μου (την χωρα που η μικρες προμηθειες ειναι τροπος να τα κονομανε οι φιλοι μας οι τραπεζιτες) το εχουν πολλα χρονια. Αν χρησιμοποιεις την χρεωστικη σαν χρεωστικη (εστω και αν εχει το σηματακι της VISA/MASTERCARD) εχουμε αυτο που λενε Point of Sale (POS) χρεωση. Το ειδα και εγω μια φορα. Οταν χρεωσαν 1 δολ οταν την χρησιμοποιησα στο Σουπερ Μαρκετ. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να την χρησιμοποιεις σαν πιστωτικη και τερμα το POS.
Nikos
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Χρεωστική ή πιστωτική είναι? Στην Αμερική έχει γίνει μεγάλος ντόρος τώρα τελευταία γιατι οι τράπεζες αρχίσανε να βάζουν μια μικρή προμήθεια κάθε φορά που χρησιμοποιείς χρεωστική κάρτα.
μία κίνηση αντί για 34 χρέωσε 34.94
άλλη κίνηση από πλαίσιο τις προάλλες αντί για 44.70 χρέωσε 45κάτι
δυστυχώς στις κινήσεις τώρα δεν μπορώ να δω τα πλήρες ποσά καθώς έχουν φύγει απ'το στάδιο της δέσμευσης και έχουν μπει σαν κινήσεις. Όταν όμως ήταν δεσμευμένα ήταν κατά -
Επίσης βλέπω το μικτό υπόλοιπο με το διαθέσιμο υπόλοιπο να έχουν διαφορά 0.94 (η διαφορά της πρώτης κίνησης). Επειδή τσεκάρω κάθε φορά μετά από κάθε αγορά αυτό το βλέπω πρώτη φορά.
σε alpha electron αναφέρομαι
Alpha Electron εχω και εγω, δεν εχω παρατηρησει καποια επιπλεον χρεωση.
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα