-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Προβλέπω 'σκάνδαλο' VW και FIAT!
Θα κλάψουνε μανούλες , ειδικά όσοι κυκλοφορούσαν με τα Χ5 , ΜL , Cayenne και τα συναφή.
Το υφάκι τύπου Beverly Hills θα ανήκει σύντομα στο παρλεθόν!Αν ηταν η ζηλια ψωρα , θα ειχε κολησει ολη η χωρα ....
Με συγχωρεις που θα σε προσγειωσω ανωμαλα αλλα εισαι κλασικη περιπτωση ανθρωπου που θα χαρεις να ψοφησει η (cayenne ) του γειτονα.
Εισαι η κλασικη περιπτωση ανθρωπου που ετσι και στα φερει η τυχη καλά , θα παρεις αυτα τα αμαξια που υποτιθεται σε χαλανε τωρα και θα εχεις αυτο ακριβως το υφάκι που αναφερεις.
Οχι δεν εχω αμαξι πανω απο 2000cc ...... και........ ναι ο γειτονας μου εχει και cayenne και carrera s και mercerdes cls και RΑV και cooper s ..... και οχι δεν εχουμε ανταλαξει ουτε καλημερα αν και μενει απεναντι μου κοντα 1+ χρονο τωρα.
Η διαφορα μου με σενα ειναι οτι εγω ευχομαι να παρει και καμια veyron καποια στιγμη η καμια carrera gt να την θαυμαζω και να την ακουω οταν την βγαζει απο το παρκιγκ........ ενω εσυ ευχεσαι να μπουνε τεκμηρια που θα ειναι τοσο παραλογα και θα τον φερουν σε θεση να μην τα δικαιολογει ωστε να τα πουλήσει. Αν ειναι δυνατον να του κανει και επιδρομη η εφορια και να τον καταστρεψει σε σημειο να κυκλοφορει με κανα lada .....
TOTE ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΦΑΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ και θα ολοκληρωθεις σαν ανθρωπος .Δεν θα χαρώ καθόλου να ψοφήσει η Cayenne του γείτονα! Για την ιστορία ο γείτονας μου έχει Μ3 46 και ένα 7αρι ΕVO και τα πάμε μια χαρά!
Άλλωστε χαίρομαι όταν βλέπω ωραία αυτοκίνητα στον δρόμο.
Δεν μίλησα με μίσος για αυτούς που κατέχουν ακριβά και μεγάλα αυτοκίνητα αλλά για το νεοβλαχέ υφάκι τους και τον αέρα του τα γ@μ@ω όλα! Φίλε στην Χαλκίδα που μένω κ που είναι μία από τις πιο άναρχες και χωρίς δρόμους πόλεις στην Ελλάδα βλέπεις υπανάπτυκτα μ@λ@κισμένα που παρκάρουν όπου γουστάρουν , εκβιάζουν προτεραιότητα και πετάνε τα σκουπίδια τους στον δρόμο αλλά το υφάκι υφάκι . Ε ρε μεγάλε η Cayenne δεν σε κάνει άνθρωπο!Το σχόλιο μου είναι ότι η κυβέρνηση έκανε μεγάλη πατάτα με τα τεκμήρια και κακώς τα επανέφερε!
-
Τέλος ποιος σου είπε ότι το όνειρο μου είναι να οδηγήσω ανώτερο αμάξι και να σταθώ με υφάκι απέναντι
από τον οδηγό ενός Lada για να ολοκληρωθώ σαν άνθρωπος.Αν κάποτε αξιωθώ να αγοράσω ένα ακριβό αυτοκίνητο θέλω να ανέβω μια Ριτσώνα η έναν Άγιο βράδυ και τέζα.
ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ! -
τι σχέση τώρα έχει το γρήγορο με το ακριβό ?
-
Kαι τι σχεση εχει το κομπλεξ του καθενως με την φορολογικη διακαιοσυνη ?
Ασε μου ισως λογω θεματολογιας αυτου του site εχουμε μεινει μονο στα τεκμηρια των αυτοκινητων ..
Εδω ετοιμαζονται να βαλουν τεκμηριο και το φροντιστηριο των παιδιων ,ενω μεχρι τωρα ηταν απαλλαγη ,λες και υπαρχουν σχολεια που κανουν σωστα τη δουλεια τους ..Δυστυχως η κατασταση διαφενεται πολυ ποιο σοβαρη ,ειδικα για τον μεσο ελληνα, γιατι ηδη ο φραγκατος εχει κανει το κουμαντο του .
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Τέλος ποιος σου είπε ότι το όνειρο μου είναι να οδηγήσω ανώτερο αμάξι και να σταθώ με υφάκι απέναντι
από τον οδηγό ενός Lada για να ολοκληρωθώ σαν άνθρωπος.Αν κάποτε αξιωθώ να αγοράσω ένα ακριβό αυτοκίνητο θέλω να ανέβω μια Ριτσώνα η έναν Άγιο βράδυ και τέζα.
ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ!Ξερω πως πρεπει να οδηγιουνται τα γρηγορα αυτοκινητα , δεν διαφωνουμε σε αυτο.
Το στυλακι που αναφερεις το ξερω και γω πολύ καλά αλλα ειναι στον ανθρωπο και δεν εχει να κανει με τα cayenne ή τα x5. To ιδιο βλαχουφος μπορεις να το δεις ακομα και σε mercedes 200e 15ετιας. Απλα στο 200Ε δεν θα γυρισεις καν να τον προσεξεις ενω στο cayenne μια κλεφτη ματια ολοι λιγο πολύ την ριχνουμε ...
Εχω τυχη να με κοιταξει με τετοιο υφακι ενας τυπος με ενα aspro παμπαλαιο σαραβαλο (δεν θυμαμαι μαρκα) με 500 οργανα , 1000αυτοκολητα και αεροτομη με αυτοκολητο star trekΣορρυ αν ημουν επιθετικος αλλα η ολη κατασταση με το συνεχες πιασοκωλιασμα απο Ευδαπ - Δεη μεχρι φορους νταβατζιλικη και αδιακριτως για ΕΕ , τελη κυκλοφοριας 20% και ειδικα τα τεκμηρια εχει ερχισει και μου χτυπάει στα νευρα πολυ... μα παρα πολύ ασχημα... Οταν βλέπω εστω και για αστειο ανθρωπους να λένε καλα κάνει ... μου γυριζει το ματι
-
Γνωρίζετε αν αυτοί που έχουν αγοράσει αυτοκίνητα με δόσεις και παρακράτηση κυριότητας, εμπίπτουν στα τεκμήρια;
Δηλαδή σημασία έχει τι γράφει η άδεια ή ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης; -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ!Ξερω πως πρεπει να οδηγιουνται τα γρηγορα αυτοκινητα , δεν διαφωνουμε σε αυτο.
Το στυλακι που αναφερεις το ξερω και γω πολύ καλά αλλα ειναι στον ανθρωπο και δεν εχει να κανει με τα cayenne ή τα x5. To ιδιο βλαχουφος μπορεις να το δεις ακομα και σε mercedes 200e 15ετιας. Απλα στο 200Ε δεν θα γυρισεις καν να τον προσεξεις ενω στο cayenne μια κλεφτη ματια ολοι λιγο πολύ την ριχνουμε ...
Εχω τυχη να με κοιταξει με τετοιο υφακι ενας τυπος με ενα aspro παμπαλαιο σαραβαλο (δεν θυμαμαι μαρκα) με 500 οργανα , 1000αυτοκολητα και αεροτομη με αυτοκολητο star trekΣορρυ αν ημουν επιθετικος αλλα η ολη κατασταση με το συνεχες πιασοκωλιασμα απο Ευδαπ - Δεη μεχρι φορους νταβατζιλικη και αδιακριτως για ΕΕ , τελη κυκλοφοριας 20% και ειδικα τα τεκμηρια εχει ερχισει και μου χτυπάει στα νευρα πολυ... μα παρα πολύ ασχημα... Οταν βλέπω εστω και για αστειο ανθρωπους να λένε καλα κάνει ... μου γυριζει το ματι
Όντως η κατάσταση έχει μαμηθεί! Ο Αλογοσκούφης το έχει βάλει σκοπό ως άλλος Ροκο Σιφρέντι να μας μάθει να είμαστε καλά παιδιά αλλιώς.... θα καταλήξουμε σαν τις πρωταγωνίστριες στις ταινίες του κ.Σιφρέντι!
τι σχέση τώρα έχει το γρήγορο με το ακριβό ?
Γράψε λάθος αλλά στον δικό μου 'κόσμο' ακριβό ( δηλαδή ιταλικό V8 η γερμανικό με 6κύλινδρο boxer ) = γρήγορο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε παίδες μη μαλώνετε τα μεγάλα αυτοκίνητα είχαν τεκμήριο ΗΔΗ.Ρε φίλε,
τώρα έχουν τεκμήριο ΜΟΝΟ τα αυτοκίνητα με εγοστασιακή αξία πάνω από 50.000€, αυτό σημαίνει πχ ότι η απλή Cayenne και το Cayman σήμερα δεν έχουν τεκμήριο.... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για καθίστε ρε παιδιά... και γω μαζί σας...
Αλλά είχε παραγίνει το κακό ο κάθε χλιμίτζουρας, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά να κυκλοφορεί με 3λιτρο κουπέ, επειδή του το επέτρεπε η ελληνική νομοθεσία...
Με λίγα λόγια βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας. Όταν βλέπει ο άλλος (ο ακατανόμαστος ντε) τέτοιες ακρότητες, δε θέλει και πολύ να πει 'πάρτε την στον κώλο τώρα' και να αρχίσει να γελάει με το δρακουλιάρικο γέλιο του άλλου ακατανόμαστου (του γκαντέμη ντε) μετά...Μην ανησυχείς, αυτοι που εννοείς, έτσι θα κυκλοφορούν ουτως η αλλως, ο κόσμος να χαλάσει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γνωρίζετε αν αυτοί που έχουν αγοράσει αυτοκίνητα με δόσεις και παρακράτηση κυριότητας, εμπίπτουν στα τεκμήρια;
Δηλαδή σημασία έχει τι γράφει η άδεια ή ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης;Εμπίπτουν.
Αυτό που ενδιαφέρει στο τεκμήριο διαβίωσης είναι η κατοχή και χρήση (σκάφους - αυτοκινήτου) και όχι μόνο η κυριότητα...Γι αυτό κι όλας και με το leasing δεν γλυτώνεις την ετήσια τεκμαρτή δαπάνη, η οποία βαρύνει το μισθωτή, σε αντίθεση με αυτά που μου πρότειναν για την Porsche μου οι μαθητευόμενοι φοροτεχνικοί του forum
Το leasing μόνο στο 'πόθεν έσχες' μπορεί να βοηθήσει... -
Γνωστός μου προσπάθησε να σπρώξει δίλιτρη κορεάτικη φουλ εξτρα λιμουζίνα του 07 αξίας 23-25000Ε (μοντέλο δεν λέω, εταιρεία δεν θίγω)σε μάντρα ως ανταλλαγή με μπέμπα 316 Ε46 του 02 αξίας τώρα 15000Ε.
Απάντηση μαντρά
-εσύ φίλε ψάχνεις τη νονά σου. Λάθος νούμερο πήρες.
-
Θεϊκή ατάκα!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Για καθίστε ρε παιδιά... και γω μαζί σας...
Αλλά είχε παραγίνει το κακό ο κάθε χλιμίτζουρας, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά να κυκλοφορεί με 3λιτρο κουπέ, επειδή του το επέτρεπε η ελληνική νομοθεσία...
Με λίγα λόγια βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας. Όταν βλέπει ο άλλος (ο ακατανόμαστος ντε) τέτοιες ακρότητες, δε θέλει και πολύ να πει 'πάρτε την στον κώλο τώρα' και να αρχίσει να γελάει με το δρακουλιάρικο γέλιο του άλλου ακατανόμαστου (του γκαντέμη ντε) μετά...Κάτσε ρε!
Ας χρωστάει παντού! Άμα είσαι μάγκας τον τσιμπάς και του παίρνεις και τα σώβρακα! Και σε αυτους, ΚΑΝΕΝΑΝ οίκτο!
Αλλά εάν ο άλλος δεν χρωστάει και τα έχει δουλέψει, γιατί να τον σκίζεις;
Ωπα ρε παιδια, είπα και γω μαζί σας, μη βαράτε.
Απλά το δικηγόρο του διαβόλου κάνω.
Και επειδή σε αυτό το κράτος κανένας δεν είναι μάγκας και ικανός να τσιμπήσει το λαμόγιο, τότε μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Δεν είπα οτι είναι σωστό αυτό που γίνεται, είπα οτι ήταν αναμενόμενο. -
Με 320 ή 325 φαντάζομαι δεν θα είχε πρόβλημα, ε;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Απάντηση μαντρά
-εσύ φίλε ψάχνεις τη νονά σου. Λάθος νούμερο πήρες.
Ενω αν συνεβαινε το αντιστροφο ??
-
Νομίζω ΜΟΝΟ στην Ελλάδα αυτοκίνητα 2000κ.ε. θεωρούνται 'αυτοκίνητα πολυτελείας' και 'μεγάλου κυβισμού'
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Νομίζω ΜΟΝΟ στην Ελλάδα αυτοκίνητα 2000κ.ε. θεωρούνται 'αυτοκίνητα πολυτελείας' και 'μεγάλου κυβισμού'Δεν ειμαστε ΗΠΑ,σαφως και ενα αυτοκινητο ανω των 2.000 θεωρειται πολυτελειας
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομίζω ΜΟΝΟ στην Ελλάδα αυτοκίνητα 2000κ.ε. θεωρούνται 'αυτοκίνητα πολυτελείας' και 'μεγάλου κυβισμού'
Δεν ειμαστε ΗΠΑ,σαφως και ενα αυτοκινητο ανω των 2.000 θεωρειται πολυτελειας
Ένα 407 2,2 ή ακόμα καλύτερα, ένα S-Max 2.5 ή C8 2.2 είναι πολυτελείας, ενώ μία Mercedes C180 K 1.800cc είναι του λαού, έτσι;;;
Και από πότε η πολυτέλεια απαγορεύεται;;;
-
Τα σκαφη των βουλευτων και υπουργων ειναι τεκμηρια ??? Τα σπιτια του Ρουσοπουλου του βουλγαρακη ???
ΔΕΝ ΠΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ....
ΟΣΟ σκεφτομαι οτι το 2004 τους ψηφισα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δηλαδή σημασία έχει τι γράφει η άδεια ή ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης;Εμπίπτουν.
Αυτό που ενδιαφέρει στο τεκμήριο διαβίωσης είναι η κατοχή και χρήση (σκάφους - αυτοκινήτου) και όχι μόνο η κυριότητα...Γι αυτό κι όλας και με το leasing δεν γλυτώνεις την ετήσια τεκμαρτή δαπάνη, η οποία βαρύνει το μισθωτή, σε αντίθεση με αυτά που μου πρότειναν για την Porsche μου οι μαθητευόμενοι φοροτεχνικοί του forum
Το leasing μόνο στο 'πόθεν έσχες' μπορεί να βοηθήσει...Δε βοηθάει στο πόθεν έσχες το leasing.
'Τεκμήρια απόκτησης περιουσιακών στοιχείων (πόθεν έσχες) έχουμε:
στην αγορά ή leasing:
-αυτοκινήτου ανεξαρτήτως κυβισμού,
-μοτοσικλέτας ανεξαρτήτως κυβισμού
-πλοίου και σκάφους αναψυχής
-αεροπλάνου, ελικοπτέρου, ανεμοπτέρου,
-κινητών πραγμάτων αξίας πάνω από 5.000 ευρώ'Πηγή: http://www.taxheaven.gr http://www.taxheaven.gr/show_law.php?id=6962
Διάβασα σήμερα κάτι σχετικό ως απόδειξη αυτού που είχα γράψει κάποτε.
'Στο δόκανο της εφορίας με την επαναφορά των τεκμηρίων διαβίωσης και χιλιάδες μισθωτοί που με τα εισοδήματα που δηλώνουν δεν θα καλύπτουν τις τεκμαρτές δαπάνες που θα προσδιορίζονται με βάση διάφορα περιουσιακά στοιχεία των ιδίων και των προσώπων που συνοικούν και τους βαρύνουν (σύζυγοι, παιδιά). Αντίθετα, οι φορολογούμενοι με υψηλά εισοδήματα καταφέρνουν να ξεγλιστρούν από τις παγίδες των τεκμηρίων διαβίωσης και του «πόθεν έσχες» «μεταβιβάζοντας» σκάφη αναψυχής, πολυτελή Ι.Χ. αυτοκίνητα, βίλες και εξοχικά σε off shore εταιρείες ή αγοράζοντας πολυτελή αυτοκίνητα με τον θεσμό του leasing που δεν μπαίνουν στα τεκμήρια διαβίωσης.'
πηγή: Έθνος. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=1538586#' target='_blank
την ημερομηνία του άρθρου δεν βρήκα, όμως από αυτά που αναφέρει φαίνεται πρόσφατο.
Ακυρώνονται παραγγελίες αυτοκινήτων πολυτελείας