-
οταν λες simulator θα σου πουμε για simulator λογικο δεν ειναι?
μπορεις να δοκιμασεις το Lfs βασικα γραφικα φυσικη σχεδον τελεια εχει ακομη κοσμο (παροτι σχεδον νεκρο..)και τον παιζεις με το ποντικι
-
Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξα το LFS αλλά ο κόσμος που θυμάμαι ασχολιόταν με το drift και το Cruising. Κανονικοί αγώνες δηλαδή σπάνια να έβρισκες.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξα το LFS αλλά ο κόσμος που θυμάμαι ασχολιόταν με το drift και το Cruising. Κανονικοί αγώνες δηλαδή σπάνια να έβρισκες.cargame.nl S2
θα καουμε;;
-
Κατέβηκε το WRC και έκανα mount+crack αλλά και πάλι δεν έπαιξε γιατί λείπουν λέει κάτι dll...και θυμήθηκα γιατί είχα εγκαταλείψει το PC gaming in the first place...
Υπάρχει κάποιο online μαγαζί που ψωνίζουμε παιχνίδια σε καλές τιμές?
-
έχεις τους τελευταίους drivers για την κάρτα;
-
Ότι πιο τελευταίο έχει το site της AMD. Beta είναι νομίζω.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κατέβηκε το WRC και έκανα mount+crack αλλά και πάλι δεν έπαιξε γιατί λείπουν λέει κάτι dll...και θυμήθηκα γιατί είχα εγκαταλείψει το PC gaming in the first place...Υπάρχει κάποιο online μαγαζί που ψωνίζουμε παιχνίδια σε καλές τιμές?
Steam
-
Λειπουν dll= Εγκατασταση του DirectX που ειναι ΜΕΣΑ στο φακελο του παιχνιδιου.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κατέβηκε το WRC και έκανα mount+crack αλλά και πάλι δεν έπαιξε γιατί λείπουν λέει κάτι dll...και θυμήθηκα γιατί είχα εγκαταλείψει το PC gaming in the first place...Υπάρχει κάποιο online μαγαζί που ψωνίζουμε παιχνίδια σε καλές τιμές?
τα dll που λες προφανώς κι έχουν να κάνουν με θείο..
αν θεωρείς ότι ο θείος είναι πιο εύκολος σε κονσόλα κάνεις μεγάλο λάθος
-
Επίσης υπάρχουν σάιτ που έχουν έτοιμα τα iso
[spoiler:2hcz0t1i]http://www.theisozone.com/downloads/[/spoiler:2hcz0t1i]
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Steam
Το χω δει. Ίδιες τιμές με Σκρουτζ.
Λειπουν dll= Εγκατασταση του DirectX που ειναι ΜΕΣΑ στο φακελο του παιχνιδιου.
Το DirectX δεν είναι ένα? Δεν αρκεί να έχεις απλά την τελευταία έκδοση?
τα dll που λες προφανώς κι έχουν να κάνουν με θείο..
αν θεωρείς ότι ο θείος είναι πιο εύκολος σε κονσόλα κάνεις μεγάλο λάθος
Ποιος είναι ο θείος στη συγκεκριμένη περίπτωση?
-
@stefan147
Όταν κάνεις install το directx που έχει ο φάκελος του παιχνιδιού δεν κάνεις downgrading στο DirectX του υπολογιστή, απλά αναβαθμίζονται κάποια αρχεία για να μπορεί να παίξει το παιχνίδι. -
Α οκ! Thanks! Θα δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι.
-
Επειδη το απογευματακι θα εισαι απασχολημενος να ΠΑΙΖΕΙΣ WRC , κατα το πολυ βραδυ ανοιξε ενα θεμα για μας τους λατρεις της ασπρομαυρης θεας βρε συ Στεφανε.
Θα το εκανα εγω, αλλα να, ειμαι πολυ νιουμπης στα φορουμζ. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Επειδη το απογευματακι θα εισαι απασχολημενος να ΠΑΙΖΕΙΣ WRC , κατα το πολυ βραδυ ανοιξε ενα θεμα για μας τους λατρεις της ασπρομαυρης θεας βρε συ Στεφανε.
Θα το εκανα εγω, αλλα να, ειμαι πολυ νιουμπης στα φορουμζ.Μα αφού απαγορεύεται
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Θα το εκανα εγω, αλλα να, ειμαι πολυ νιουμπης στα φορουμζ.Θες να ανοίξω θέμα για τη Γιούβε?
-
Και στους 2 απο πανω.
Broken Sword 5
Aαααααχχχ,.....παλιο καλο adventure.
Ειχα να ασχοληθω με την σειρα και γω δενξερωαποποτε (σαν τον Μητρογλου με την μπαλα ενα πραγμα ) αλλα στο πρωτο μισαωρο ηταν σαν να μην περασε μια μερα. Θα μου πεις αυτο σημαινει καμια εξελιξη στο gameplay--------------> ΕΙΝΑΙ ADVENTURE!
Τι εξελιξη να χε δλδ; Να μαζευεις minerals για να μπορεσεις να αναψεις ενα κερι;Εξαιρετικο σεναριο, τα γραφικα* του εινα τα γνωστα της σειρας, καποια μικρολαθακια ειδα και δεν μου αρεσε που τα παλιοπαιδα ψωλαρμενιζαν (πχ. ενωνεις ΣΠΑΓΚΟ +λοστο για να φτιαξεις γαντζο --->πετας γαντζο με ενωμενα σεντονια) αλλα νταξει, συγχωρεμενοι.
- Τωρα που πα γραφικα, οσοι γουσταρουν συστημα μαχης Heroes of M&M ας ριξουν μια ματια στο Child of Light. Οτι πιο ενδιαφερον αισθητικα ειδα σε παιχνιδι εδω και καιρον.
-
Δεν έχει κανένα ποστ πάνω από το δικό σου
-
Πηγες απ του Geo ετσι;
-
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)