-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Λειπουν dll= Εγκατασταση του DirectX που ειναι ΜΕΣΑ στο φακελο του παιχνιδιου.Γκονταμιτ δεν υπάρχει directX μέσα στο παιχνίδι!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Λειπουν dll= Εγκατασταση του DirectX που ειναι ΜΕΣΑ στο φακελο του παιχνιδιου.
Γκονταμιτ δεν υπάρχει directX μέσα στο παιχνίδι!
κατεβασε τα απο την ms
-
Λειπουν dll= Εγκατασταση του DirectX που ειναι ΜΕΣΑ στο φακελο του παιχνιδιου.
Γκονταμιτ δεν υπάρχει directX μέσα στο παιχνίδι!
Από πού το κατέβασες;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κατεβασε τα απο την ms
Κατέβασα ένα φιξ απ' την ms αλλά πήγα να το εγκαταστήσω και μου έβγαλε 'not applicable'. Ύστερα τα βρίσκω σε διάφορα sites αλλά ξέρω ότι είναι επίφοβο να κατεβάσεις dll από αναξιόπιστη πηγή.
Από πού το κατέβασες;
kickass torrents
-
κατεβασε τα απο την ms
Κατέβασα ένα φιξ απ' την ms αλλά πήγα να το εγκαταστήσω και μου έβγαλε 'not applicable'. Ύστερα τα βρίσκω σε διάφορα sites αλλά ξέρω ότι είναι επίφοβο να κατεβάσεις dll από αναξιόπιστη πηγή.
Από πού το κατέβασες;
kickass torrents
Βρήκα το ίδιο στο PB και στα σχόλια έλεγε ένας πως δε χρειάζεται να κάνεις κάτι με το crack..
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Βρήκα το ίδιο στο PB και στα σχόλια έλεγε ένας πως δε χρειάζεται να κάνεις κάτι με το crack..
Αποκλείεται γιατί το δοκίμασα στην αρχή και δεν έπαιξε. Τώρα εντέλει δεν κρατήθηκα και κατέβασα τα dll, για πρώτη φορά έκανε να μπει στο πρώτο μενού, διάλεξα ανάλυση και γλώσσα, πάτησα play αλλά μετά μαυρίλα πάλι!
-
Αποκλείεται γιατί το δοκίμασα στην αρχή και δεν έπαιξε. Τώρα εντέλει δεν κρατήθηκα και κατέβασα τα dll, για πρώτη φορά έκανε να μπει στο πρώτο μενού, διάλεξα ανάλυση και γλώσσα, πάτησα play αλλά μετά μαυρίλα πάλι!
pm
-
Windows Media Feature pack ο δράστης τελικά.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Broken Sword 5
Aαααααχχχ,.....παλιο καλο adventure.
Ειχα να ασχοληθω με την σειρα και γω δενξερωαποποτε (σαν τον Μητρογλου με την μπαλα ενα πραγμα ) αλλα στο πρωτο μισαωρο ηταν σαν να μην περασε μια μερα. Θα μου πεις αυτο σημαινει καμια εξελιξη στο gameplay--------------> ΕΙΝΑΙ ADVENTURE!
Τι εξελιξη να χε δλδ; Να μαζευεις minerals για να μπορεσεις να αναψεις ενα κερι;Εξαιρετικο σεναριο, τα γραφικα* του εινα τα γνωστα της σειρας, καποια μικρολαθακια ειδα και δεν μου αρεσε που τα παλιοπαιδα ψωλαρμενιζαν (πχ. ενωνεις ΣΠΑΓΚΟ +λοστο για να φτιαξεις γαντζο --->πετας γαντζο με ενωμενα σεντονια) αλλα νταξει, συγχωρεμενοι.
almost παλιό καλό adventure
Μου φάνηκε λίγο πιο ρηχό, κυρίως από άποψη διαλόγων, όπως και δράσεων εκτός storyline. Κυρίως στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Ήταν λίγο πιο 'πλαστικοί' οι χαρακτήρες.
Αλλά εντάξει, τέτοιες μέρες τέτοια λόγια, καλό ήταν κι αυτό
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μου φάνηκε λίγο πιο ρηχό, κυρίως από άποψη διαλόγων, όπως και δράσεων εκτός storyline. Κυρίως στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Ήταν λίγο πιο 'πλαστικοί' οι χαρακτήρες.
Δεν εχεις αδικο στο bold τωρα που το σκεφτομαι.
Δεν ηταν ομως κατι ενοχλητικο, ισα-ισα που μαζι με το χαμηλο επιπεδο δυσκολιας του ισως εγινε και εσκεμμενα για να γινει πιο 'προσβασιμο' σε νεους gamers. -
αν θεωρείς ότι ο θείος είναι πιο εύκολος σε κονσόλα κάνεις μεγάλο λάθος
Ποιος είναι ο θείος στη συγκεκριμένη περίπτωση?[/quote]
χεχε...σε μας τους παλιούς ένας είναι ο Θείος: ο sir Clive! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
χεχε...σε μας τους παλιούς ένας είναι ο Θείος: ο sir Clive!Ο Clive στο IT και ο Clyde στο ΝΒΑ
-
Αυτός είναι από την πλευρά του πατέρα μου http://thepiratebay.se/
Κι αυτός ένας μακρινός από το σόι της μάνας μου http://kickass.to/
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
χεχε...σε μας τους παλιούς ένας είναι ο Θείος: ο sir Clive!
Ο Clive στο IT και ο Clyde στο ΝΒΑ
Kyrie εννοείς?
-
-
Clyde the Glide! Επικές μάχες με MJ!
Επίσης ο μόνος Clive που ξέρω είναι ο συγχωρεμένος:
http://en.wikipedia.org/wiki/Clive_Burr
Run to the hills και τα τοιαύτα.
Επίσης για να είμαστε και λίγο ontopic...μια χαρά το WRC 4. RBR δεν είναι (απ' ότι θυμάμαι όταν ήμανε παιδαρέλι) αλλά θα τα βγάλει τα 'λεφτά' του.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Δεν εχεις αδικο στο bold τωρα που το σκεφτομαι.
Δεν ηταν ομως κατι ενοχλητικο, ισα-ισα που μαζι με το χαμηλο επιπεδο δυσκολιας του ισως εγινε και εσκεμμενα για να γινει πιο 'προσβασιμο' σε νεους gamers.that or no lefta για script
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
χεχε...σε μας τους παλιούς ένας είναι ο Θείος: ο sir Clive!
Ο Clive στο IT και ο Clyde στο ΝΒΑ
για όσους δεν κατάλαβαν ποιος είναι ο 'θείος':
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... shoot.htmlΆξιος!!!
-
Sir Clive είναι ο Sinclair .Εμένα πάντως με το Clive μου ήρθε στο μυαλό ο Clive Barker http://en.wikipedia.org/wiki/Clive_Barker
-
-
Για όσους έχουν το GT5 και το GT6, μπείτε να τρέξετε στην Τελική online διοργάνωση στο GT5 και να γράψετε χρόνους για βάθρο. Με την λήξη της διοργάνωσης θα πάρετε 4-5 ωραία αυτοκινητάκια στο garage σας στο GT6
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)