-
Μιας που αναφέρθηκε το GT6
http://www.gran-turismo.com/gb/news/00_8828738.html
http://www.gran-turismo.com/gb/news/00_4571804.htmlΚάτι ακούγεται και για MP4/6
Επίσης The Ace στείλε το PSN σου
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ea is magic λεμεπως τα καταφεραν και συνδεσαν 2 εντελως ασχετα πραγματα μεταξυ τους?
το framerate είναι μεταξύ των πιο βασικών μονάδων και εκ των πραγμάτων σχετίζεται με (σχεδόν) τα πάντα. Εύκολα μπορεί να γίνει το λάθος του να μην απο-συσχετιστεί σωστά.
-
-
Μόνο 44gb...
απαιτεί i7 στα minimum specs...
θα το βάλω σττο δικό μου ακόμα και αν πηγαίνει καρε καρε! -
Στα minimum θέλει Core 2 Duo.
i7 λέει στα recommended, λογικά για Full HD+High/Ultra settings, όπου και εκεί υπερβολή είναι αφού αν δεις από AMD δίνει τον Χ6 1090Τ που είναι πιο αδύναμος. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Transistor reviewτον επαιξα λιγο χτες εφτασα καπως μακρυα αλλα αυτα τα instances μου την δινουν στα νευρα πραγματικα απλα τα combos ειναι πραγματικα στο οριο του να τα βγαζεις μερικες φορες
(βεβαια πως γινεται να της εβγαλαν τις φωνητικες χορδες και να ουρλιαζει σαν ορκ ειναι ενα θεμα περα απο αυτο η μουσικη ειναι ολα τα λεφτα ξερεις μηπως το ονομα της τραγουδιστριας?) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Youtube VideoΜόνο 44gb...
απαιτεί i7 στα minimum specs...
θα το βάλω σττο δικό μου ακόμα και αν πηγαίνει καρε καρε!είναι απλά προβληματικό από ότι πρωτοάκουσα
μη δίνεις σημασία, αν θες να τεστάρεις το hw σου σε κάτι πιο σοβαρό, όσο και αν κλαίγονται μερικοί περίμενε το watch dogs
-
λένε ότι το update θα είναι μόλις 10gb και αναμένεται σύντομα...μου αρέσει ή όλη φάση της εναλλακτικής ιστορίας με το συγκεκριμένο σενάριο οπότε δεν το θεωρώ κακό ως project! Τώρα τι θα είναι στην πράξη δεν ξέρω διότι δεν προλαβαίνω ν' ασχοληθώ στο άμεσο μέλλον!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μη δίνεις σημασία, αν θες να τεστάρεις το hw σου σε κάτι πιο σοβαρό, όσο και αν κλαίγονται μερικοί περίμενε το watch dogs
To oποίο αν δε κάνω λάθος βγήκε.
-
επίσημα όχι, αλλά αν θες..
-
βγηκε μια εκδοση 14 γκιγκα...θα περιμένω διότι έτσι και αλλιώς δεν έχω χρόνο
-
Δεν είχα δει ούτε το Bastion, οπότε τα έβαλα και τα δύο για να δω τι ψάρια πιάνουν...απλά παιχνιδάκια, δεν τρελάθηκα, αλλά όντως έχουν ωραία ροή, και ο αφηγητής είναι όλα τα λεφτά
-
περιμενε το watch dogs σου ελεγαν
εχει top notch γραφικα σου ελεγαν
ειναι τουμπανο σου ελεγαν
θελει uber alles pc σου ελεγανκαλυτερα σε μπουρδελο παρα να τα δωσω εκει απολαυστε..
http://imgur.com/a/fMSUm/all
4κ SCREENSHOTS σε PCαν εχετε λιγο σεβασμο στα λεφτα σας ΜΗΝ το αγορασετε με τιποτα..
-
δεν μου φάνηκε κακό στις εικόνες που έβαλες...έτσι και αλλιώς στην συντριπτική τους πλειοψηφία όσοι ασχοληθούν θα το κάνουν μέχρι 1080p
-
ολα τα trailer(και οκ trailer ειναι..) ακομη και το **gameplay **που εδωσε η ubi ηταν κλασεις ανωτερο πολλες κλασεις ανωτερο απο αυτο
πως γινεται να ειναι χειροτερο απο το gta 4 με graphics mod?γιατι ακριβως ζηταει dx11 καρτα?
-
θα έλεγα να κάνουμε υπομονή μέχρι να το δούμε στην πράξη και μετά το κρίνουμε όπως του αξίζει
-
μα χτες βγηκε.. αυτα ειναι Screenshots απο ατομα στο Forum της ubisoft
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
περα απο αυτο η μουσικη ειναι ολα τα λεφτα ξερεις μηπως το ονομα της τραγουδιστριας?This album by Darren Korb with vocals by Ashley Barrett features more than 60 minutes of music created exclusively for the game, fully remastered for this release and with an all-new bonus track -- plus the full-length version of 'We All Become', featured in the Transistor Reveal Trailer. There are 23 tracks in all. The CD also includes a complementary digital download link.
-
πραγματικα ενα απο τα καλυτερα Soundtracks σε game..
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)