-
Σε ενδιαφέρει το online για το titanfall; εμένα πάντως μου φαίνεται λίγο μάπα
-
γέρασα.....κάποτε τελειώσαμε το resident evil 2 σε 4μιση ώρες ...Μετά από πολλά χρόνια αγόρασα το re 6 και χάνω από το πρώτο ζομπι που βρίσκω μπροστά μου
Sent from xperia z using smoke signals
-
Επίσης το re6 θα έλεγα ότι είναι αρκετά κακό παιχνίδι, το έβγαλα στο τέταρτο
-
όχι Γιώργο θα το παίξω στο campaign με κάποιο trainer...τα online δεν είναι για τύπους σαν και μένα. Εγώ θέλω να χαλαρώνω όση ώρα ασχολούμαι με τα games όχι να τσιτώνομαι χειρότερα. Είμαι σε άλλη φάση από τον average gamer! Την υπέρβαση θα την έκανα σ' ενα καλό rts σαν τα starcraft, dune clone, c&c, age of empires κλπ
Για το άλλο που ρώτησα δεν υπάρχει κάτι έτσι;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Επίσης το re6 θα έλεγα ότι είναι αρκετά κακό παιχνίδι, το έβγαλα στο τέταρτοπόσα ρε υπάρχουν για πισι και ποιο μου προτείνεις ?
-
τα βασικά παιχνίδια είναι 6 και μετά υπάρχουν κάτι άλλα που έιναι μεταφορές από κονσόλες ή φορητές κονσόλες στα οποία δεν έχω δώσει ιδιαίτερη βάση
τα resident (τα βασικά παιχνίδια) για μένα ήταν καλά μέχρι το 4 και με πολύ βαριά καρδιά έπαιξα μέχρι το 5 το οποίο ήταν τελείως action, καθόλου τρόμος
πλέον η σειρά έχει ξεφτιλιστεί και θέλει μια πολύ διαφορετική προσέγγιση μιας και έχει πάρει πολύ στραβό δρόμο και ελπίζω να το κατάλαβαν μετά το ναυάγιο του 6 (σε reviews και πωλήσεις)θα σου πρότεινα ως εναλλακτική σειρά action/horror να παίξεις τα dead space
πολύ καλύτερα και από άποψη gameplay και ατμόσφαιρας με ικανοποιητική ιστοριούλατα 1 και 2 τα απόλαυσα αρκετά, το 3 όμως με κούρασε ίσως γιατί ήταν μία από τα ίδια και υπήρχε υπερβολικά το action στοιχείο, συν ότι δε σου έκανε τίποτα από την ιστορία και την ατμόσφαρια την εντύπωση του πρώτου το οποίο είχε αρέσει τρελά σε όλους καθώς έφερνε μια ανανέωση στο είδος (που λόγω re που είχε πάρει τη κατηφόρα την είχαμε ανάγκη)
αν δεν έχεις πρόβλημα με το sci-fi του θέματος (τέρατα στο διάστημα) πιστεύω ότι θα τα απολαύσεις πολύ περισσότερο από τα πρόσφατα r.e.
βάλτο και πες μου, αλλά ξεκίνα από το πρώτο παιχνίδι, μην το κάνεις όπως ο spyros.s που του λέω να ξεκινήσει μια σειρά παιχνιδιών από ένα συγκεκριμένο σημείο και αυτός με γράφει και ξεκινάει από το τελευταίο
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
όχι Γιώργο θα το παίξω στο campaign με κάποιο trainer...τα online δεν είναι για τύπους σαν και μένα. Εγώ θέλω να χαλαρώνω όση ώρα ασχολούμαι με τα games όχι να τσιτώνομαι χειρότερα. Είμαι σε άλλη φάση από τον average gamer! Την υπέρβαση θα την έκανα σ' ενα καλό rts σαν τα starcraft, dune clone, c&c, age of empires κλπΓια το άλλο που ρώτησα δεν υπάρχει κάτι έτσι;
δεν ξέρω αν το titanfall έχει campaign όπου έχω ακούσει για αυτό όλοι ασχολούνται με το online του θέματος, εγώ απόφασισα να το προσπεράσω λόγω περιορισμένου χρόνου έτσι κι αλλιώς
τώρα για τα racing δεν ξέρω αν υπάρχουν trainers και cheats, αλλά γιατί να μην παίξεις ένα παιχνίδι κανονικά, έστω και στο χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα βασικά παιχνίδια είναι 6 και μετά υπάρχουν κάτι άλλα που έιναι μεταφορές από κονσόλες ή φορητές κονσόλες στα οποία δεν έχω δώσει ιδιαίτερη βάσητα resident (τα βασικά παιχνίδια) για μένα ήταν καλά μέχρι το 4 και με πολύ βαριά καρδιά έπαιξα μέχρι το 5 το οποίο ήταν τελείως action, καθόλου τρόμος
πλέον η σειρά έχει ξεφτιλιστεί και θέλει μια πολύ διαφορετική προσέγγιση μιας και έχει πάρει πολύ στραβό δρόμο και ελπίζω να το κατάλαβαν μετά το ναυάγιο του 6 (σε reviews και πωλήσεις)θα σου πρότεινα ως εναλλακτική σειρά action/horror να παίξεις τα dead space
πολύ καλύτερα και από άποψη gameplay και ατμόσφαιρας με ικανοποιητική ιστοριούλατα 1 και 2 τα απόλαυσα αρκετά, το 3 όμως με κούρασε ίσως γιατί ήταν μία από τα ίδια και υπήρχε υπερβολικά το action στοιχείο, συν ότι δε σου έκανε τίποτα από την ιστορία και την ατμόσφαρια την εντύπωση του πρώτου το οποίο είχε αρέσει τρελά σε όλους καθώς έφερνε μια ανανέωση στο είδος (που λόγω re που είχε πάρει τη κατηφόρα την είχαμε ανάγκη)
αν δεν έχεις πρόβλημα με το sci-fi του θέματος (τέρατα στο διάστημα) πιστεύω ότι θα τα απολαύσεις πολύ περισσότερο από τα πρόσφατα r.e.
βάλτο και πες μου, αλλά ξεκίνα από το πρώτο παιχνίδι, μην το κάνεις όπως ο spyros.s που του λέω να ξεκινήσει μια σειρά παιχνιδιών από ένα συγκεκριμένο σημείο και αυτός με γράφει και ξεκινάει από το τελευταίο
Αν σου ειναι ευκολο γιατι με ενα ψαξιμο μπερδευτηκα πιο πολυ μπορεις να μου τα αναφερεις με τη σειρα ?
πχ το re operation racoon city πιο ειναι στη σειρα? -
Παίξε Resident Evil 4 αν θες κάτι απο τη σειρά και αν έχεις όρεξη βάλε emulator για GameCube και παίξε το remake του πρώτου.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αν σου ειναι ευκολο γιατι με ενα ψαξιμο μπερδευτηκα πιο πολυ μπορεις να μου τα αναφερεις με τη σειρα ?
πχ το re operation racoon city πιο ειναι στη σειρα?Για PC βγήκα τα παρακάτω (αναφέρονται με χρονική σειρά κυκλοφορίας)
- Resident Evil
- Resident Evil 2
- Resident Evil 3: Nemesis
3.1) Resident Evil Survivor - Resident Evil 4
- Resident Evil 5
- Resident Evil: Revelations
- Resident Evil: Operation Raccoon City
- Resident Evil 6
-
- Resident Evil
- Resident Evil 2
- Resident Evil 3: Nemesis
3.1) Resident Evil Survivor
Τα εχω παιξει αυτα σε ps και pc (για το 3.1 δεν είμαι και τόσο σίγουρος) .
Το πρωτο ήταν με σκηνες βιντεο αν θυμαμαι καλά.
-
Silent Hill δεν έχει βγει καινούργιο ε;
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
War thunder μαγκες ωραιο game !Έχω αρχίσει να παίζω το World of Tanks και απ ότι βλέπω υπάρχει και το World of Planes. Έχει κάτι παραπάνω το War Thunder για να το προτιμήσω? Ίδιο gameplay είναι όπως κατάλαβα.
-
-
Εκυκλοφόρησε και για Άη Παντ;
-
το δεύτερο μέρος όχι ακόμα.
Θα βγει ως in app στο υπάρχον απ' ότι λένε. -
Μια ερώτηση για τους γνώστες.
Κανένα αξιόπιστο site με φτηνά παιχνίδια για Wii & Playstation ξέρουμε ;
Ειδικά για τα Wii οι τιμές στην Ελλάδα (για παιχνίδια αλλά και αξεσουάρ) ειναι μάλλον υπερβολικές -
Red Orchestra 2 is FREE today only on Steam!*
It will be free as in, grab it now, pay no money, and it is yours to keep forever – FOR FREE!
To claim your Red Orchestra 2 gift, all you need to do is install it. If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out!
-
βρε παιδιά εξηγήστε στον άσχετο τι είναι αυτό το steam που εγκαταστάθηκε στο λάπτοπ μου όταν εγκατέστησα το re 6?
-
Steam is a digital distribution, digital rights management, multiplayer, and communications platform developed by Valve Corporation. It is used to distribute games and related media online, from small independent developers to larger software houses. In October 2012, Valve expanded the service to include non-gaming software. Steam provides the user with installation and automatic management of software across multiple computers, as well as community features such as friends lists and groups, cloud saving, and in-game voice and chat functionality. The software provides a freely available application programming interface (API), Steamworks, that developers can take advantage of to integrate many of Steam's functions within their software products, including copy protection, networking and matchmaking, in-game achievements and micro-transactions, and support for user-created content through Steam Workshop.
http://en.wikipedia.org/wiki/Steam_(software)
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)