-
Μετά από αρκετή καθυστέρηση πήρα χθες το PES2013. Ίσως το μεγαλύτερο πισωγύρισμα που έχει γίνει ποτέ σε τέτοια σειρά παιχνιδιού. Οι απαράδεκτοι αφαίρεσαν το offline πρωτάθλημα με αποτέλεσμα όταν μαζεύεσαι με φίλους να πρέπει να κρατάς τεφτέρι με βαθμολογίες λες και είμαστε στο 1821! Άλλο τραγικό είναι τα ρόστερ που είναι από τον Ιούνιο και είναι ελλιπέστατα, ενώ φρόντισαν να έχουν 200+mb update που δεν περιλαμβάνει μεταγραφές!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μετά από αρκετή καθυστέρηση πήρα χθες το PES2013. Ίσως το μεγαλύτερο πισωγύρισμα που έχει γίνει ποτέ σε τέτοια σειρά παιχνιδιού. Οι απαράδεκτοι αφαίρεσαν το offline πρωτάθλημα με αποτέλεσμα όταν μαζεύεσαι με φίλους να πρέπει να κρατάς τεφτέρι με βαθμολογίες λες και είμαστε στο 1821! Άλλο τραγικό είναι τα ρόστερ που είναι από τον Ιούνιο και είναι ελλιπέστατα, ενώ φρόντισαν να έχουν 200+mb update που δεν περιλαμβάνει μεταγραφές!Πήγαινε τώρα στο Fifa το οποίο πλέον είναι πάρα πολύ μπροστά!!!
Επίσης...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μετά από αρκετή καθυστέρηση πήρα χθες το PES2013. Ίσως το μεγαλύτερο πισωγύρισμα που έχει γίνει ποτέ σε τέτοια σειρά παιχνιδιού. Οι απαράδεκτοι αφαίρεσαν το offline πρωτάθλημα με αποτέλεσμα όταν μαζεύεσαι με φίλους να πρέπει να κρατάς τεφτέρι με βαθμολογίες λες και είμαστε στο 1821! Άλλο τραγικό είναι τα ρόστερ που είναι από τον Ιούνιο και είναι ελλιπέστατα, ενώ φρόντισαν να έχουν 200+mb update που δεν περιλαμβάνει μεταγραφές!Μαλακία δικιά μου τελικά. Είχα μεταφέρει κάτι δεδομένα από το pes2012 γι' αυτό φαινόταν σαν να μην έχουν γίνει οι μεταγραφές μετά το update.
-
Κακώς. Και γω έτσι ήμουν, σαν το Pro δεν υπάρχει και άλλα τέτοια αλλά μόλις έπαιξα και το περσυνό Fifa και το φετινό κατάλαβα ότι δεν πρέεπει να υπάρχουν κολλήματα, τα δοκιμάζεις όλα και κρίνεις.
-
κολλησα με το MAss Effect 3 (εχω παιξει και τα αλλα δυο παλαιοτερα)
κατι ηξερα και δεν το εβαζα τοσο καιρο... αντε παλι ξενυχτι... -
ελα 40 ωριτσες ειναι , θα περασουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ελα 40 ωριτσες ειναι , θα περασουνυποθετοντας οτι δεν θα χασει?
-
εγώ παίζω age of the emprires 3+ expansions ενώ αγόρασα και το f1 race stars το οποίο δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
υποθετοντας οτι δεν θα χασει?
Δεν χάνεις και τόσο συχνά σε αυτό το παιχνίδι
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
f1 race starsπιστευω να παιζεται splitscreen σε pc,
αν κ σημερα ξεκινησα στο cod Black Ops 2 (για να δούμε τη λεει αυτό)
-
Προσπαθουσα να πετυχω και το βιντεακι που κουτουπωνεις την Ashley αλλα δε μου 'εκατσε'
Μαλλον το οτι την σκοτωσα τελικα σε ενα mission στο Citadel δε βοηθησεΚαλα που υπαρχει και το youtube και ειδαμε τι 'παιζει' κατω απο τη στολη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
υποθετοντας οτι δεν θα χασει?
Δεν χάνεις και τόσο συχνά σε αυτό το παιχνίδι
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Βαλτο στο Hard και θα δεις το οπλο σου να ειναι με ισχυ φυσοκαλαμου εναντιον τοιχου....Μη μιλησω για το damage που τρως...
(να ξεκαθαρισω οτι ολα τα games τα παιζω απο την αρχη στο πιο δυσκολο difficulty).
-
Εγω παλι παιζω πανταα στο Normal
εκει πιστευω ειναι η καλυτερη ισορροπια δρασης και σεναριου -
-
λόγω ασθένειας είμαι λίγες μέρες σπίτι οπότε...έβαλα και το f1 race stars!
Εντυπώσεις:
Ουσιαστικά είναι ένα remake ενός παιχνιδιού του n64 που έπαιζε ο ανιψιός μου στο πισι μου με emulator κάπου το 2006 με τίτλο super mario kart ή κάπως έτσi!
Πρόκειται για ένα εθιστικό arcade αγώνων όπου οι ήρωες είναι οι αληθινοί με καρτούν όμως εμφάνιση και ...διάθεση!
Είναι καλό για ολιγόλεπτο παιχνίδι, σε κάνει να χαμογελάς, έχει αυξανόμενη δυσκολία και τέλος πάντων φωνάζει από μακρυά ότι είναι nintendo based με ότι αυτό συνεπάγεται!
Η μέγιστη ανάλυση του είναι 1650χ1080 οπότε μυρίζει console port από μακριά δίχως αυτό να είναι απαραίτητα κακό στην περίπτωση μας! Τα γραφικά του είναι καρτουνίστικα και σχεδόν παιδικά οπότε δεν τα σχολιάζω πέραν του ότι φτάνουν και περισσεύουν για το χαρακτήρα του παιχνιδιού!
Μειονεκτήματα; Σίγουρα ενα! ΜΗΝ το παίξετε με πληκτρολόγιο διότι δεν επιτρέπει το define keys αλλά μόνο τα δικά του που είναι γτπκ και παίζεις σαν χταπόδι με μπερδεμένα τα χέρια σου! Σαφέστατα και το πρόβλημα δεν υφίσταται με χειριστήριο που προσωπικά δεν έχω!
Ιδανικό για να ξεγελάς τα παιδιά/ανήψια σου με ευχάριστο gaming ή να σκοτώνεις τον λίγο ελεύθερο χρόνο σου!
Μέχρι εκεί! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τέλος πάντων φωνάζει από μακρυά ότι είναι nintendo based με ότι αυτό συνεπάγεται!Τι συνεπάγεται αυτό;
-
Nαι είναι σαν το mario kart και το Crash Team Racing που παίζαμε στο PSone. H ανάλυση πάει 1920Χ1080 αλλά όντως είναι μ@λακια που δεν σου αφήνει να αλλάξεις τα κουμπιά του πληκτρολογίου όπως θες.
Όπως είχα πει τις προάλλες που έπαιξα το demo είναι κόλλημα ειδικά το διπλό και φαντάζομαι ακόμα περισσότερο το online. Γενικά είναι χαλαρωτικό κάτι που είχαμε να δούμε χρόνια σε τέτοιο στυλ παιχνιδιού πόσο μάλλον οι λάτρεις αυτού του στυλ. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
τέλος πάντων φωνάζει από μακρυά ότι είναι nintendo based με ότι αυτό συνεπάγεται!
Τι συνεπάγεται αυτό;
συνεπάγεται μια apriori προσέγγιση με μάτια παιδιού, μια comic κατάσταση, ένα προϊόν που δεν εντυπωσιάζει με τα γραφικά του αλλά με το gameplay του! Αυτό που έκανε το wii και δεν κάνανε οι άλλες κονσόλες για να καταλάβεις τι θέλω να γράψω!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nαι είναι σαν το mario kart και το Crash Team Racing που παίζαμε στο PSone. H ανάλυση πάει 1920Χ1080 αλλά όντως είναι μ@λακια που δεν σου αφήνει να αλλάξεις τα κουμπιά του πληκτρολογίου όπως θες.
Όπως είχα πει τις προάλλες που έπαιξα το demo είναι κόλλημα ειδικά το διπλό και φαντάζομαι ακόμα περισσότερο το online. Γενικά είναι χαλαρωτικό κάτι που είχαμε να δούμε χρόνια σε τέτοιο στυλ παιχνιδιού πόσο μάλλον οι λάτρεις αυτού του στυλ.η ανάλυση σε μένα δεν πάει 1920...μεχρι 1650 σταματα!
-
Teenage Gamers Are Better At Virtual Surgery Than MDs
When performance with those tools was measured, the game-playing students did better than a group of residents at UTMB. It was only slightly better, but still. Kinda makes you wonder: Who do you really want poking you with needles, a prim Harvard-educated resident or a slovenly high school kid who spends Friday nights playing Call of Duty?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)