-
-
Είναι κανένας στο Steam; Προσθέστε με! Εγώ είμαι ο avel599.
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Είναι κανένας στο Steam; Προσθέστε με! Εγώ είμαι ο avel599.Έισαι ωραίο παιδί?
-
-
A Slower Speed of Light is a first-person game prototype in which players navigate a 3D space while picking up orbs that reduce the speed of light in increments. Custom-built, open-source relativistic graphics code allows the speed of light in the game to approach the player's own maximum walking speed. Visual effects of special relativity gradually become apparent to the player, increasing the challenge of gameplay.
These effects, rendered in realtime to vertex accuracy, include the Doppler effect (red- and blue-shifting of visible light, and the shifting of infrared and ultraviolet light into the visible spectrum); the searchlight effect (increased brightness in the direction of travel); time dilation (differences in the perceived passage of time from the player and the outside world); Lorentz transformation (warping of space at near-light speeds); and the runtime effect (the ability to see objects as they were in the past, due to the travel time of light). Players can choose to share their mastery and experience of the game through Twitter.
A Slower Speed of Light combines accessible gameplay and a fantasy setting with theoretical and computational physics research to deliver an engaging and pedagogically rich experience.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Είναι κανένας στο Steam; Προσθέστε με! Εγώ είμαι ο avel599.
Έισαι ωραίο παιδί?
Καλούτσικος είμαι! Επίσης κάποια στιγμή θα ήθελα να ξαναπαίξω το Portal 2 co-op και δεν έχω παρέα! (Και δεν έχω παίξει το DLC κομμάτι του )
-
εγκατέστησα το medal of honor warfighter...μια από τα ίδια με τα υπόλοιπα fps που έπαιξα τελευταία.
Σε γραφικά κάπου ανάμεσα σε bf3 και στο τρομερό crysis 2 μιλώ πάντα για όλα τέρμα!
Έβαλα cheats και θα το τελειώσω μέσα στην εβδομάδα μόλις βρω χρόνο και διάθεση!Πάντως παρατηρώ ότι πλέον δεν βγαίνουν πολλά rts...μόνο το starcraft ii έχει βγει τελευταία...
που είναι παιχνίδια σαν τα age of empires/mythology, dune series, c&c series, stronghold crusader series....
Mάλλον φτιάχνουν παιχνίδια μόνο για κονσολάδες πλέον...ίσως εκείνα δεν εχουν πλέον κοινό -
αφου σου αρεσε το crysis 2 βαλε και το 1 που ειναι γενικα καλυτερο παιχνιδι
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στο χει σε παράθυρο?ναι και στο 'ιντερνετ' λεει δεν παιζει full screen
-
πώς δε παιζει σε full screen μια χαρα παιζει
εψαξες τα settings? εχει επιλογη νομιζω
-
Μια χαρα παιζει απλα μαλλον πρεπει να διαλεξεις αντι για 16:9 16:10
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγκατέστησα το medal of honor warfighter...μια από τα ίδια με τα υπόλοιπα fps που έπαιξα τελευταία.
Σε γραφικά κάπου ανάμεσα σε bf3 και στο τρομερό crysis 2 μιλώ πάντα για όλα τέρμα!
Έβαλα cheats και θα το τελειώσω μέσα στην εβδομάδα μόλις βρω χρόνο και διάθεση!Πάντως παρατηρώ ότι πλέον δεν βγαίνουν πολλά rts...μόνο το starcraft ii έχει βγει τελευταία...
που είναι παιχνίδια σαν τα age of empires/mythology, dune series, c&c series, stronghold crusader series....
Mάλλον φτιάχνουν παιχνίδια μόνο για κονσολάδες πλέον...ίσως εκείνα δεν εχουν πλέον κοινόπρέπει ν' ανακαλέσω διότι έπαθα την πλάκα μου με αυτό που είδα...
το warfighter έχει τα καλύτερα γραφικά που έχω δει ποτέ μου σε παιχνίδι!!!Ανώτερα του crysis 2 σε όλα!
Τόσο τα cinematics όσο και η πίστα της καταδίωξης είναι ότι καλύτερο έχω δει σε παιχνίδι υπολογιστή! Η αληθοφάνεια είναι τέτοια που μένεις με ανοικτό το στόμα!!! Εντυπωσιάστηκα με δαύτο! Σαν να βλέπεις ταινία ήταν! Εκπληκτικό!!!
Έχω την εντύπωση ότι έφτασε το σύστημα μου στα όρια του διότι παρατήρησα κάποια κολλήματα στην έναρξη κάθε πίστας! Έστω και για λίγα δεύτερα τράβηξε κόλλημα που ίσως να φταίει και ο σκληρός δίσκος που δεν προλάβαινε να φορτώσει τόσα τέλεια γραφικά! Το ίδιο μου κάνει και στην έναρξη απλά έκανα on ότι βρήκα πέραν της ultra ρύθμισης και ίσως το παράκανα!
Είδα ενδεικτικά το ίδιο παιχνίδι σε walkthrough σε κονσόλα μέσω youtube και πραγματικά δεν έχει σχέση! Είναι σε άλλο επίπεδο στο pc στις αναλύσεις αυτές!
Aξίζει ν' ασχοληθείτε όσοι έχετε τούμπανο μηχανήματα...τώρα κατάλαβα γιατί έπιασε 16 γκίγκα χώρο στο σκληρό!
Δεν έχω άλλο χρόνο να του διαθέσω σήμερα αλλά άξιζε την μία ώρα που του διέθεσα!Το έψαξα...
έχει υψηλές optinal απαιτήσεις:
Medal of Honor Warfighter system requirements (recommended)CPU: 2.4 GHz quad core Intel or AMD processor, Core i5 or Phenom X4 or equivalent RAM: 4GB Graphics: DirectX 10 or DX11 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series. Operating system: Windows 7 64-bit DirectX compatible sound card 8 GB of hard drive space
-
θα βαλεις crysis 1 ?
(σιγα που εφτασε τα ορια του με το warfighter , πολυ πιο βαρυ ειναι το most wanted)
-
θα το βάλω και αυτό....το είχα βάλει το 2008 με την 4870 τότε απλά η 10άρα που είχα έφτανε μεχρι 1280 επι 1024! ΘΑ το ξαναβάλω όταν τελειώσω την παιχνιδάρα!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Στο χει σε παράθυρο?
ναι και στο 'ιντερνετ' λεει δεν παιζει full screen
alt+enter για full screen και από κει και πέρα ρυθμίσεις στην ανάλυση εκεί που παίζει καλύτερα.
-
-
The Rise And Evolution Of Mac Gaming
αντε μπας και γινουν ανθρωποι
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στο χει σε παράθυρο?
ναι και στο 'ιντερνετ' λεει δεν παιζει full screen
alt+enter για full screen και από κει και πέρα ρυθμίσεις στην ανάλυση εκεί που παίζει καλύτερα.
Οκ, το βρηκα.... Καπως καλύτερα τώρα
-
εκμεταλλεύτηκα το ρεπό και...τελείωσα το moh warfighter...
το ξαναλέω...μέχρι τώρα το καλύτερο fps που εχω παίξει....
τα γραφικά και τα cinematics ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!
Περνάει και την Αμερικάνικη προπαγάνδα βέβαια εκεί που πρέπει αλλά εκτός αυτού ήταν απίθανο!
Πολύ ωραίο το φινάλε που δεν αποκαλύπτω λεπτομέρειες για να μην χαλάσω το σασπένς σε όσους ασχοληθούν!
Για μένα πολύ ανώτερο του battlefield 3 ακόμα και του crysis 2!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)