-
Nice. Γράφτηκα. Δεν χρειάζεται πρόσκληση.
-
κανα πμ κι απο δω
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... σήμερα στο Radio cosmopolis ( ή καπως έτσι αθλητικο ραδιοφωνο της θεσ/νίκης ) ελέχθη ότι οι 3 που μεταδίδουν Super Leage ( ΝΕΤ , ΝΟVA , ΣΚΑΙ ) ζητούν να επαναδιαπραγματευθούν οι οικονομικοί όροι των συμβολαίων τους , για την μετάδοση της επόμενης χρονιάς ( 2010-11 ) λόγω της 'βίαιης' αλλαγής των οικονομικών δεδομένων της αγοράς.Χωρά μέσα σ'ολα αυτά κάλυψη Φ1 ?
Μα, αυτός ήταν ο λόγος που έχουμε φτάσει εδώ, και λίγες μέρες πριν την έναρξη δεν υπάρχει τπτ...
Ο ΑΝΤ1 ένεκα της 'κρίσης' ήθελε 30% μείωση (επί των 3 εκατομμυρίων αν θυμάμαι καλά), ο τοπικός δικαιούχος δεν δέχτηκε πάνω από 10%.
Κάπου εκεί κυμάνθηκαν και οι συζητήσεις με τους άλλους.
[αυτά όπως μου μεταφέρθηκαν, έτσι; δεν έχω ίδια γνώση]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κανα πμ κι απο δωΚαι εμάς δεν θα μας χάλαγε να το είχαμε ...... το αντίθετο μάλιστα
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
κανα πμ κι απο δω
Και εμάς δεν θα μας χάλαγε να το είχαμε ...... το αντίθετο μάλιστα
κι εδώ παρακαλώ...
-
Αν δεν σας κάνει κόπο στείλτε και από εδώ κάτι, θέλω να κάνω torrent διαβούλευση
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... σήμερα στο Radio cosmopolis ( ή καπως έτσι αθλητικο ραδιοφωνο της θεσ/νίκης ) ελέχθη ότι οι 3 που μεταδίδουν Super Leage ( ΝΕΤ , ΝΟVA , ΣΚΑΙ ) ζητούν να επαναδιαπραγματευθούν οι οικονομικοί όροι των συμβολαίων τους , για την μετάδοση της επόμενης χρονιάς ( 2010-11 ) λόγω της 'βίαιης' αλλαγής των οικονομικών δεδομένων της αγοράς.Χωρά μέσα σ'ολα αυτά κάλυψη Φ1 ?
ΥΓ ... Ποιο καλό παιδάκι θα μου στείλει ενα pm με την διεύθυνση εκείνου το φόρουμ με το όνομα τροπικού ψαριού με κοφτερά δοντάκια που δίνει τα torrent / rapidshare με τους αγώνες Φ1 ?
( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι εάν θέλει πρόσκληση η εγγραφή μου θα μεριμνήσει ΚΑΙ για αυτό ? )
Συν 1 κι από εδώ κάποιος.
-
+1 και εγώ!
-
αν εχετε την ευγενη καλωσυνη και απο δω ...
ευχαριστω. -
παιδια στη σειρα...μην (ζ)πρωχνεστε.. ολοι θα παρετε
-
Τι ψαράκι είναι αυτό;
Είναι καλύτερο από το υπόγειο racing; -
Μπα, ας τους να λενε ripper
-
Αν δεν σας κάνει κόπο στείλτε και από εδώ κάτι
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τι ψαράκι είναι αυτό;
Είναι καλύτερο από το υπόγειο racing;στο υπογειο racing ο firefox μου έβγαλε μήνυμα να μην το επισκεφτώ .... το έχει στα επικίνδυνα sites.
-
+1 κι από εδώ παρακαλω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στο υπογειο racing ο firefox μου έβγαλε μήνυμα να μην το επισκεφτώ .... το έχει στα επικίνδυνα sites.Αν βαλεις το ψηφιακο certificate ολα ειναι οκ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
στο υπογειο racing ο firefox μου έβγαλε μήνυμα να μην το επισκεφτώ .... το έχει στα επικίνδυνα sites.
Αν βαλεις το ψηφιακο certificate ολα ειναι οκ
το ξερω αλλα γιατι το βγαζει ειναι το θεμα...
α κ θελει προσκληση
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
στο υπογειο racing ο firefox μου έβγαλε μήνυμα να μην το επισκεφτώ .... το έχει στα επικίνδυνα sites.
Αν βαλεις το ψηφιακο certificate ολα ειναι οκ
Πως γίνεται αυτό;
-
Παίδες όσοι έχετε δορυφορική κεραία (όσοι δεν έχετε να βάλετε!!! ) στην παρακάτω ιστοσελίδα μπορούμε να δούμε πια κανάλια προς το παρών (σίγουρα θα προστεθούν και αλλα όσο πλησιάζουμε στην έναρξη) πια κανάλια λοιπόν θα δείξουν F1.
http://liveonsat.com/LJsport_other_motor.php
Με κόκκινο είναι τα ελευθερα δηλαδή τα βλέπουμε όλοι. Μέχρι τώρα ελευθερα είναι το BBC στα αγγλικά και το RTL στα γερμανικά.
Αν μέχρι τότε ισχύει το μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα (BMW, AUDI, RTL κ.τ.λ. ) έχουμε την επιλογή BBC αν μέχρι τότε δεν έχουμε και σε αυτούς μποϊκοτάζ!!! -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Nice. Γράφτηκα. Δεν χρειάζεται πρόσκληση.xanadose link !
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014