-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εκεί που γέλασα πραγματικά ήταν η ανάλυση για τον 37χρονο Μπαρικέλο, που αντικαθιστά τις όποιες απωλεσθείσες φυσικές δυνάμεις λόγω ηλικίας με τις 'ανεπτυγμένες διανοητικές επιτηδειότητες'.///
Ξέρεις, αυτό είναι συνήθως αττάκα περί σεξουαλικών θεμάτων
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
χαχαχα αμε!!Λειπει και ο χερας Αμερικη,οποτε θα ειμαστε πιο χαλαροι!!!Αυτές τις μέρες σχεδιάζω κι ετοιμάζω αυτό...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το παληκάρι αυτό πάντως είναι θετική προσθήκη στο 'πάνελ'. Μια χαρά πράγματα λέει και δίνει και μια πιο εκ των έσω αίσθηση του θέματος. Βαρέθηκα τους so called ειδήμονες που ξεκοκαλίζουν τα sites για να είναι ενημερωμένοι και το παίζουν Γεωργίου της F1...Δε μπορώ δυστυχώς να βλέπω ελληνική μετάδοση εδώ, αλλά μου μεταφέρει ο αδερφός μου και το forum τί παίζει γενικά. Απ'ότι μαθαίνω δε μιλάει πολύ, αλλά του είχα πει πριν καμιά βδομάδα να δώσει κι άλλη έμφαση στο οδηγικό κομμάτι όταν έχει ενδιαφέρον (π.χ. στις γραμμές και τα φρένα στις μονομαχίες κτλ).
Από τη στιγμή πάντως που δεν έχουμε καμιά σούπερ παραγωγή οδηγών στην Ελλάδα, ο Σταμάτης και άντε 3-4 ακόμα με κάποια σοβαρή εμπειρία κι εκτός συνόρων καλό είναι να φαίνονται και για να δίνουν κίνητρα και για να λένε καμιά κουβέντα στο σχόλιο του αγώνα.
-
Από 3 άτομα σε ένα πάνελ, και μάλιστα και οι τρεις σχετικοί με την αυτοκίνηση, περίμενα κάποια πολυφωνία όσον αφορά τα νέα τέλη κυκλοφορίας... όλοι όμως τα βλέπουν θετικά
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Από 3 άτομα σε ένα πάνελ, και μάλιστα και οι τρεις σχετικοί με την αυτοκίνηση, περίμενα κάποια πολυφωνία όσον αφορά τα νέα τέλη κυκλοφορίας... όλοι όμως τα βλέπουν θετικάτώρα θα γίνω κακός αλλά η κρατική προπαγάνδα σας μιλάει από την tv, αν είναι δυνατόν μερικά εκατομμύρια ελληνες να βρίζουν και αυτοι να μας λένε οτι είναι στον σωστό δρόμο τα μετρά, απλά έλεος.
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΦΑΣΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ CN ΣΦΗΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!!!!!
-
Εδω μας τα εχει πρηξει με το KERS ενω ειναι μια αποτυχια. Οι ομαδες που δεν το χρησιμοποιησαν απο την αρχη του χρονου ειναι τωρα πρωτες στο πρωταθλημα. Οι υπολοιπες το πεταξαν,πλην της Mclaren και της Ferrari ( οι οποιες το εχουν κρατησει επειδη διαφορετικα θα επρεπε να επανασχεδιασουν τα μονοθεσια τους αλλα θα το πεταξουν απο του χρονου, ειδικα η Ferrari). Και βρηκε ευκαιρια που σημερα Mclaren και Ferrari ηταν πρωτες και μας τα εκανε τσουρεκια παλι με το KERS. Αχρηστος ο Τακης, αλλα πολυ καλος ο Κατσιμης. Τα σχολια του ειναι παντα πετυχημενα αφου το αθλημα το κατεχει.
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΦΑΣΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ CN ΣΦΗΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!!!!!Ναι...
Έχω να προσθέσω ότι το επίπεδο του κ. Πουρναράκη οριοθετεί τη ποιότητα της μετάδοσης!
-
Εγω παλι συμφωνω οτι τα μετρα ειναι προς τη σωστη κατευθυνση.
Δεν ειπε κανεις εκει οτι ειναι 'ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ', αλλα οτι 'επιτελους θα φορολογουμε και κατι διαφορετικο αλλο εκτος απο κυβικα'. Θεωρω πολυ ευστοχο το σχολιο του φουσκωτου που ειχαν στο πανελ οτι 'Ο ελληνας θα υποχρεωθει να κοιταξει ποσους ρυπους εκπεμπει το αυτοκινητο του καθως και σε ποια κατηγορια Euro ανηκει'.
Επισης σωστη θεωρω τη φορολογια των 'υβριδικων' πανω απο τα 2000κυβικα. Γιατι παραπηγαινε πια να παιρνει ο αλλος το Lexus με τα 80000 αλογα και τους 15 τονους βαρους και να απαλασσεται απο ενα καρο φορους επειδη 'ειναι υβριδικο', ενω ενα αντιστοιχης τεχνολογιας Diesel ΜΗ ΥΒΡΙΔΙΚΟ να φορολογειται ενω επιβαρυνει το περιβαλλον λιγοτερο... (και να απαγορευεται και στην ΑΘηνα/Θεσσαλονικη, κατι που επισης ανεφεραν).
Τελος, το χαμογελακι του φουσκωτου στο τελος τα ελεγε ολα, ετσι? 'Προκειται για ενα μετρο το οποιο ειναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ προσανατολισμενο προς το περιβαλλον'. Δεν αμφισβητησε κανεις οτι η κυβερνηση ηθελε προφανως κι αλλα εσοδα, αλλα τουλαχιστον το εκανε με εναν κομψο και διακριτικο τροπο
Εγω μια χαρα τους βρηκα ολους σημερα.
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
Εγω παλι συμφωνω οτι τα μετρα ειναι προς τη σωστη κατευθυνση.Δεν ειπε κανεις εκει οτι ειναι 'ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ', αλλα οτι 'επιτελους θα φορολογουμε και κατι διαφορετικο αλλο εκτος απο κυβικα'. Θεωρω πολυ ευστοχο το σχολιο του φουσκωτου που ειχαν στο πανελ οτι 'Ο ελληνας θα υποχρεωθει να κοιταξει ποσους ρυπους εκπεμπει το αυτοκινητο του καθως και σε ποια κατηγορια Euro ανηκει'.
Aυτο θα το κανει μονο και μονο για να δει ποσα θα γλιτωσει αν το αυτοκινητο του εκπεμπει λιγοτερο,οχι οτι θα φροντισει να παρει ενα αυτοκινητο με χαμηλο CO2 για να προστατεψει το περιβαλλον,χ3στηκε γι αυτο.Τα συγκεκριμενα μετρα ειναι τελειως ακυρα.
-
Προφανως και χ€στηκε, αλλα το οτι θα κοιταξει και θα συγκρινει ειναι απο μονο του κατι πολυ θετικο, αν σκεφτεις οτι μεχρι τωρα παρα πολυς κοσμος ουτε ηξερε οτι υπαρχει 'μετρηση ρυπων CO2'. Και οσοι το ηξεραν, απο τις καρτες καυσαεριων το ηξεραν. Για να μην αναφερω τα σχετικα με τις προδιαγραφες Euro.
Αλλα εχω την αισθηση οτι παρεκτρεπομεθα
PS: Ουτε τη κυβερνηση στηριζω, και το αυτοκινητο που οδηγω καμια 10ετια πριν θεσπιστουν οι προδιαγραφες Euro αγοραστηκε. Αλλα τα καλα να λεγονται.
-
Έχουμε στην οικογένεια δύο πανομοιότυπα Renault Clio 1.4. Το ένα το πήραμε το 2004 και το άλλο το 2005. Σύμφωνα με τα φανταστικά νέα μέτρα θα πληρώσουμε διαφορετικά τέλη (υποτίθεται για περιβαλλοντικούς λόγους) για τα δύο οχήματα. Υπέροχα.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Έχουμε στην οικογένεια δύο πανομοιότυπα Renault Clio 1.4. Το ένα το πήραμε το 2004 και το άλλο το 2005. Σύμφωνα με τα φανταστικά νέα μέτρα θα πληρώσουμε διαφορετικά τέλη (υποτίθεται για περιβαλλοντικούς λόγους) για τα δύο οχήματα. Υπέροχα.όχι.... Εφόσον και τα δύο είναι Euro 4 θα πληρώσετε το ίδιο. Ακόμα και αν αυτό δεν προβλέπεται για την ώρα φτάνει η πρώτη προσφυγή σε Δικαστήριο και κερδίζετε η υπόθεση.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Έχουμε στην οικογένεια δύο πανομοιότυπα Renault Clio 1.4. Το ένα το πήραμε το 2004 και το άλλο το 2005. Σύμφωνα με τα φανταστικά νέα μέτρα θα πληρώσουμε διαφορετικά τέλη (υποτίθεται για περιβαλλοντικούς λόγους) για τα δύο οχήματα. Υπέροχα.
όχι.... Εφόσον και τα δύο είναι Euro 4 θα πληρώσετε το ίδιο. Ακόμα και αν αυτό δεν προβλέπεται για την ώρα φτάνει η πρώτη προσφυγή σε Δικαστήριο και κερδίζετε η υπόθεση.
Δε θέλω να χρειάζεται να τρέχω στα δικαστήρια (ούτε εγώ ούτε άλλος πρωτοπόρος για χάρη μας). Δεν είχα αυτή την υποχρέωση και δε θέλω να μου δημιουργηθεί από το πουθενά. Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και δεν έχω κανένα λόγο να τον τρώω παλεύοντας με τις ηλιθιότητες του κράτους.
Επίσης δε χρωστάω σε κανέναν τις χαμένες ώρες και τα νεύρα μου κάθε φορά που κολλάω σε ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς όταν κάποιοι σταρχιδιστές αποφασίζουν να κάνουν έργα σε ώρες και μέρες αιχμής. -
Εχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα μας. Προσωπικά δεν είδα καν τη συζήτηση που λέτε, αφού άνοιξα την TV στις 3 παρά 5, αλλά γιατί πρέπει να έχει βάρος η γνώμη τους; Δεν κατάλαβα δηλαδή.
Τέλος πάντων, είδα για πρώτη φορά όλο το weekend από τον ΑΝΤ1 και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω.
Θα γράψω όμως δύο μόνο πράγματα, που μού φάνηκαν πολύ αστεία:
α) Γιατί πρέπει να γνωρίζουμε το όνομα του σκηνοθέτη; Γιατί αναφέρθηκε τόσες φορές; Εντάξει καλός και άγιος ο κύριος Γλαύκος Ασπρούλιακας ή όπως αλλιώς τον λένε, αλλά δε με νοιάζουν οι τεχνικοί πίσω από τη μετάδοση του ΑΝΤ1. Αλλιώς, να ονοματίσετε και τον τεχνικό του ήχου που δεν κάνει καθόλου καλή δουλειά. Κάθε φορά που ο ΤΠ αρχίζει να φωνάζει, η ένταση του ήχου χτυπάει κόκκινο και δημιουργείται θόρυβος.
β) Είπα για τον ΤΠ που φωνάζει; Εντάξει, ας φωνάζει, αν και καλύτερα να μη φώναζε... αλλά γιατί φωνάζει σε τόσο άσχετες στιγμές; Εκεί πριν την εκκίνηση που ήταν όλα σε νορμάλ volume, και σβήνει το τελευταίο κόκκινο φως για το γύρο σχηματισμού, ο ΤΠ αρχίζει ενθουσιασμένος να λέει 'ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!'. Τόσο ενθουσιασμό για κάτι τελείως τυπικό και βαρετό που ξέρεις ακόμα και *σε ποιο δευτερόλεπτο *αρχίζει, δεν έχω ξαναδεί!
-
ΠΑΝΤΩς ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΑΙ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΙΜΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ) ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ANT1 Ως ΒΟΗΘΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ............
ΑΝΤΕ ΚΑΙ Σ'ΑΝΩΤΕΡΑ............. -
Για να καταλάβετε τι είδους μετάδοση είναι αυτή της F1, απλά μετά δείτε GP μετάδοση από Διατσίδη και Χούντρα.
Και σήμερα που ήταν back to back, καταλάβαινες πόσο μεγάλη σημασία έχει να είναι στο πάνελ κάποιος που έχει αγωνιστεί... Και ξέρει τι βλέπει και δεν ασχολείται με... gossip. (που και το MotoGp έχει άπειρα).
Ο Κατσίμης είναι φοβερός οδηγός και φυσικά πολλές φορές ο ΤΠ εκτίθεται με αυτά που λέει (ή δεν λέει). Εγώ προτείνω να πάρουν κανέναν καλό ακόμη και ο ΤΠ να κάνει τον ειδικό απεσταλμένο στα πάντοκ. Και δυστυχώς η αδυναμία του φαίνεται στο ότι δεν μπορεί να καλύψει τις μεγάλες 'κοιλιές' του αγώνα με τίποτε πληροφορίες της προκοπής (πχ τι ακριβώς συμβαίνει με το graining? - επίσης τι ακριβώς παίζει με τις αναρτήσεις πλέον (έχουν αλλάξει αρκετά!)Τέλος πάντων τι να λέμε... Εδώ το σχόλιο περί κλιμάκωσης του κιβωτίου της red Bull ήταν παντελώς άστοχο και δείχνει ελλείψεις στην κατανόηση αγωνιστικής οδήγησης (που σε αυτό το επίπεδο το μαθαίνεις και διαβάζοντας, για να μην παρεξηγηθώ). Ο Κατσίμης κάτι μάζεψε λέγοντας ότι επιλέγεται μια σχέση επάνω ανάλογα με τη στροφή και τις ανάγκες σε ροπή αλλά η μπαρούφα... να λέγεται.
-
Για να καταλάβετε τι είδους μετάδοση είναι αυτή της F1, απλά μετά δείτε GP μετάδοση από Διατσίδη και Χούντρα.
Και σήμερα που ήταν back to back, καταλάβαινες πόσο μεγάλη σημασία έχει να είναι στο πάνελ κάποιος που έχει αγωνιστεί... Και ξέρει τι βλέπει και δεν ασχολείται με... gossip. (που και το MotoGp έχει άπειρα).Η πεμπτουσία του θέματος... Ο Διατσίδης είναι master στο αντικείμενο του και όλως τυχαίως και άλλος ένας που παρουσίαζε πολύ παλιά στον Polis superbikes ήταν εκπληκτικός. Χωρίς φανφάρες και φωνές σε έβαζε στο ζουμί του αθλήματος.
Δυστυχώς, στην F1 έχουμε κολήσει με τον Τάκαρο που τσιρίζει, υπερβάλει, λέει αρλούμπες και άγιος ο Θεός. Με τόσα χρόνια εμπειρία στην πλάτη δεν δικαιολογούνται ούτε τα λάθη στην παρουσίαση, ούτε οι αρλούμπες, ούτε οι τσιρίδες.
Χτες έλεγε και μάλιστα κατηγορηματικά ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα στο φρενάρισμα μονοθεσίου και μηχανής είναι η επιφάνεια στο οδόστρωμα (4 λάστιχα αντί 2).
Ένα παιδάκι του δημοτικού δεν θα έλεγε τέτοια μπούρδα!!!!!!
Τα φρένα monsieur Takis; Τα αεροδυναμικά βοηθήματα που φρενάρουν το μονοθέσιο ακόμα και αν αφήσεις μόνο το γκάζι; Ήταν ντροπή τέτοια βλακεία από τη στιγμή που έχει οδηγήσει και μονοθέσιο...
Και καλώς ή κακώς ο ckastam έχει δίκιο για τον Κατσίμη. Ο γαύρος στη Superleague με ένα άλλο οδηγό χτύπησε 2η θέση νομίζω. Απλά ο άνθρωπος δεν είναι τόσο καλός για να συνεχίσει να τρέχει. Δεν είναι κάτι που έχει να κάνει άμεσα με τη μετάδοση αλλά δεν είναι κακό να παρατηρούμε και να σχολιάζουμε 5 πράγματα.
Το μόνο ενοχλητικό ότι θα βρεθούν οι γνωστοί χρήστες του forum που θα υπερασπιστούν με οποιοδήποτε τρόπο τους φίλους τους, είτε αυτός είναι ο Κατσίμης, είτε ο Πουρνάρας.
Παιδιά (και αναφέρομαι κατά βάση στον Go For Pole), ούτε έχθρες έχουμε ούτε φιλίες. Απλά παρατηρούμε και σχολιάζουμε κάποια πράγματα. Αν αυτοί που σχολιάζουμε είναι φίλοι σας μαγκιά σας αλλά μη μας απαγορεύετε να λέμε κάποια πράγματα και κακώς που δεν παραδέχεστε (επειδή έχετε μια κάποια εμπειρία) αυτά που βλέπει το κοινό μάτι.
Για το Διατσίδη πχ που γράφουν όλοι καλά λόγια τι νομίζετε; Ότι είναι κολητός όλων; -
Ο χρήστης avel έγραψε:
β) Είπα για τον ΤΠ που φωνάζει; Εντάξει, ας φωνάζει, αν και καλύτερα να μη φώναζε... αλλά γιατί φωνάζει σε τόσο άσχετες στιγμές; Εκεί πριν την εκκίνηση που ήταν όλα σε νορμάλ volume, και σβήνει το τελευταίο κόκκινο φως για το γύρο σχηματισμού, ο ΤΠ αρχίζει ενθουσιασμένος να λέει 'ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!'. Τόσο ενθουσιασμό για κάτι τελείως τυπικό και βαρετό που ξέρεις ακόμα και *σε ποιο δευτερόλεπτο *αρχίζει, δεν έχω ξαναδεί!Σκηνή από το Coming to America:
Ο Eddie Murphy είναι αφρικανός πρίγκηπας που έρχεται incognito στη Νέα Υόρκη για να βρει γυναίκα και παρακολουθεί για πρώτη φορά στη ζωή του αγώνα μπάσκετ. Χτυπάει η κόρνα για το ημίχρονο, αυτός σηκώνεται και ζητωκραυγάζει μόνος του 'Yes, yes!'. Η κοπέλα απορεί 'But, it's only halftime!' και αυτός προσπαθεί να δικαιολογηθεί 'I know. It's my favourite part of the game!'Για να καταλάβετε τι είδους μετάδοση είναι αυτή της F1, απλά μετά δείτε GP μετάδοση από Διατσίδη και Χούντρα.
Και σήμερα που ήταν back to back, καταλάβαινες πόσο μεγάλη σημασία έχει να είναι στο πάνελ κάποιος που έχει αγωνιστεί... Και ξέρει τι βλέπει και δεν ασχολείται με... gossip.Δεν τον έχουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση και το Διατσίδη, έχει και αυτός τις στιγμές 'TV Τυρόπιτα' του αλλά μάλλον στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Τουλάχιστον έχει οδηγήσει μερικές από αυτές τις μηχανές οπότε έχει και μια αντίληψη για το τι μιλάει.
Χτες έλεγε και μάλιστα κατηγορηματικά ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα στο φρενάρισμα μονοθεσίου και μηχανής είναι η επιφάνεια στο οδόστρωμα (4 λάστιχα αντί 2).
Ναι, αυτό ήταν ιδιαίτερη χοντράδα και ήθελα να το αναφέρω. Και στα MotoGP έχουν δίσκους από carbonfibre, αλλά οι μοτοσυκλέτες έχουν το μειονέκτημα του πολύ μικρού μεταξονίου (αναλογικά με το ύψος του κέντρου μάζας τους) οπότε η μετατόπιση βάρους οδηγεί σε endo, κάτι που οριοθετεί ( ) τη μέγιστη επιβράδυνση τους. Επίσης, η κυριότερη διαφορά και λόγος που τα μονοθέσια F1 φρενάρουν καλύτερα από οτιδήποτε στο πλανήτη (*) είναι η κάθετη δύναμη από την αεροδυναμική που κυριολεκτικά βιδώνει το μονοθέσιο στην άσφαλτο, πολλαπλασιάζοντας δραματικά τη δύναμη επιβράδυνσης.
(*) Σκόπευα να γράψω 'εκτός ίσως από ένα αεροσκάφος που προσγειώνεται σε αεροπλανοφόρο' αλλά από περιέργεια έκανα μια σύντομη αναζήτηση πρώτα και απ'ότι φαίνεται, η μέγιστη επιβράδυνση κατά τη προσγείωση ενός F/A-18 με συρματόσκοινο δεν ξεπερνάει τα 3g!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν τον έχουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση και το ΔιατσίδηΧιχιχι, πόσο ευγενικά το έθεσες!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014