-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
'Ξεκινάει το Μουντιάλ. Και πιστεύω οτι θα τραβήξει ολο το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού. Αλλα και το δικό μας.'
Τάκαρος Πουρναράκαρος -
Ακούω τον ΤΠ να λέει αηδίες για τη στρατηγική της Μερτσέντες, που είναι λάθος, γιατί επέτρεψε στους οδηγούς της να .//./ ταλαιπωρήσουν τα αμάξια τους στην υπέρμετρη μάχη τους και τελικά να εγκαταλείπει ο Χάμιλτον και ο Ρόσμπεργκ να οδηγάει χαλασμένο μονοθέσιο. ΜΑ ΤΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.... Βγάζει και τις τσιρίδες του και πραγματικά απορώ για την ισορροπία των ορμονών του.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
'Ξεκινάει το Μουντιάλ. Και πιστεύω οτι θα τραβήξει ολο το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού. Αλλα και το δικό μας.'
Τάκαρος Πουρναράκαρος -
-
...μια χαρά είναι οι διαφημίσεις....
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ακούω τον ΤΠ να λέει αηδίες για τη στρατηγική της Μερτσέντες, που είναι λάθος, γιατί επέτρεψε στους οδηγούς της να .//./ ταλαιπωρήσουν τα αμάξια τους στην υπέρμετρη μάχη τους και τελικά να εγκαταλείπει ο Χάμιλτον και ο Ρόσμπεργκ να οδηγάει χαλασμένο μονοθέσιο. ΜΑ ΤΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.... Βγάζει και τις τσιρίδες του και πραγματικά απορώ για την ισορροπία των ορμονών του.Αναγκαστικά σήμερα είδα τον αγώνα στον Α δηλαδή περιγραφή ΤΠ. Άκουσα μια φορά να λέει πώς επειδή πίεσαν τα μονοθέσια τα ξεζούμισαν και προσπαθούσα να συνηδητοποιησω αν σοβαρολογει ,όταν το ξαναειπε επιβεβαιώθηκα...
Επίσης είδα πάλι τις (αποτυχημένες )μαντικές του ικανότητες στη μάχη Φεττελ και Μασσα προσπαθοντας να πεισει πως συνεβει κάτι το υπερφυσικό... το ''σίγουρο'' προσπερασμα δεν έγινε...Στάλθηκε από το Lenovo K900_ROW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ακούω τον ΤΠ να λέει αηδίες για τη στρατηγική της Μερτσέντες, που είναι λάθος, γιατί επέτρεψε στους οδηγούς της να .//./ ταλαιπωρήσουν τα αμάξια τους στην υπέρμετρη μάχη τους και τελικά να εγκαταλείπει ο Χάμιλτον και ο Ρόσμπεργκ να οδηγάει χαλασμένο μονοθέσιο. ΜΑ ΤΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.... Βγάζει και τις τσιρίδες του και πραγματικά απορώ για την ισορροπία των ορμονών του.
Αναγκαστικά σήμερα είδα τον αγώνα στον Α δηλαδή περιγραφή ΤΠ. Άκουσα μια φορά να λέει πώς επειδή πίεσαν τα μονοθέσια τα ξεζούμισαν και προσπαθούσα να συνηδητοποιησω αν σοβαρολογει ,όταν το ξαναειπε επιβεβαιώθηκα...
Επίσης είδα πάλι τις (αποτυχημένες )μαντικές του ικανότητες στη μάχη Φεττελ και Μασσα προσπαθοντας να πεισει πως συνεβει κάτι το υπερφυσικό... το ''σίγουρο'' προσπερασμα δεν έγινε...Στάλθηκε από το Lenovo K900_ROW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Πάντα ο κυρ Τάκης -γνώμη μου- ήταν μερσεντάκιας... στον χθεσινο αγώνα το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά, τανα RB αν βελτιωθεί λίγο ακόμα θα δουμε πως θα αντιδρούν τα Merc. υπο λίγο περισσότερη πίεση... για την Ferrari έχω σταματησει να ελπίζω πια...
-
α ρε μπεμπα!!! Που δεν κοιμασαι και νωρις!!!
Και τα δοκιμαστικα και τον αγωνα αντι να τα απολαυσω στην 47αρα με την ανεση μου,τα ειδα ολα στο pc με 100 χιλιαδες παυσεις pause!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:sorry: α ρε μπεμπα!!! Που δεν κοιμασαι και νωρις!!!Και τα δοκιμαστικα και τον αγωνα αντι να τα απολαυσω στην 47αρα με την ανεση μου,τα ειδα ολα στο pc με 100 χιλιαδες παυσεις pause!!!
Tavor!
(το παιδικο, ετσι; Μην ειμαστε και ανευθυνοι...) -
Σκεφτηκα βαλεριανα στο γαλα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:sorry: α ρε μπεμπα!!! Που δεν κοιμασαι και νωρις!!!Και τα δοκιμαστικα και τον αγωνα αντι να τα απολαυσω στην 47αρα με την ανεση μου,τα ειδα ολα στο pc με 100 χιλιαδες παυσεις pause!!!
δε σε χάλασε
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σκεφτηκα βαλεριανα στο γαλαΌχι πολύ όμως....εκεί είναι που δε θα κλείνει μάτι...
-
-
Οχι ρε γμτ
-
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τις μεταδόσεις του της F1; Την εκπομπή 'από την θέση του οδηγού' με τον Vatanen να ανεβαίνει με τα 4 το pikes peak; το σποτάκι με το ποτήρι που σπάει για τους φίλους που πίνουν και οδηγούν; Τα τεστ των μοντέλων; Τις προσπάθειες του για την οδική ασφάλεια;
Κρίμα
-
... Είχε κάνει την διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας πειραματικά κατά γράμμα τις πινακίδες με τα όρια ταχύτητας, σε 13 ώρες. Ήθελε να δείξει τον παραλογισμό της οδικής σήμανσης στους Ελληνικούς δρόμους.
Πρωτοπόρος στον τομέα του της δημοσιογραφίας του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πραγματικά μεγάλη απώλεια
-
Στη γαϊδουρινή υπομονή του να ασχολείται, να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια για την οδική ασφάλεια (ζώνη, κράνος, αλκοόλ, δυστυχήματα, κλπ), του οφείλουμε πάρα πολλά, όσοι μεγαλώσαμε με τις εκπομπές του. Χώρια η αρθρογραφία, οι μεταδόσεις.
Συγκινήθηκα πάλι. -
Ο Θεός ας συγχωρέσει τη ψυχούλα του....
-
Από τις σπάνιες περιπτώσεις δημοσιογράφων που σέβονται το επάγγελμά τους και το ασκούν σωστά.
RIP. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Από τις σπάνιες περιπτώσεις δημοσιογράφων που σέβονται το επάγγελμά τους και το ασκούν σωστά.
RIP.Αυτο.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014