-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
egw apo nova mpainw hotbird alla to rtl ch einai kleidcmeno exete kamia idea?
Ποια συχνοτητα στον hotbird στις 13 είναι το RTL
εγώ πάντως κλειδωμένα τα βρήκα όλα στο νόβα
και εγω ολα κλειδωμενα γαμωωωω!!!!
τι θα κανουμε αυριο με τον αγωνα παιδιαααα???heeeelp
-
Ο χρήστης bomag-takis2 έγραψε:
egw apo nova mpainw hotbird alla to rtl ch einai kleidcmeno exete kamia idea?
Ποια συχνοτητα στον hotbird στις 13 είναι το RTL
O hotbird στις 13 δε 'βλέπει' RTL Γερμανικό, αλλά Ελβετικό.
Κατέβα κάτω κάτω, στο Hotbird 6 (13.0E) - 11054.00 H, εδώ: http://gr.kingofsat.net/pos-13E.php
Δεν 'βλέπεις' Astra 2B (Astra 2B (28.2E) - 12441.00 V - Txp: 38 - Δέσμη: Astra 2B South) να πιάσεις τα BBC streams ή το θες στα Γερμανικά? Ή γύρνα το πιάτο να δεις τον 2Β ή βάλε ένα μοτεράκι και με ένα LNB είσαι έτοιμος για F1 στα Αγγλικά. Εκτός αν καταλαβαίνεις Γερμανικά. Εκεί τότε καλύτερα να γυρίσεις στον Astra 1L που βλέπει το RTL (Γερμανικό) και το δείχνει κανονικά: http://gr.kingofsat.net/pos-19.2E.php (Astra 1L (19.2E) - 12187.50 H - Txp: 89 - Δέσμη: Astra 1L).
-
to filmon καθε 10 λεπτα σε πεταει εξω, μετα θελει αλλη ip και εισαι ενταξει
το κακο ειναι οτι σε καθε αλλαγη ip(εγω αποσυνδεομαι και ξανασυνδεομαι στο ιντερνετ )χανω 1 με 1.5 λεπτο...αλλά τι να κανω, το αλλο τα λεει στα ισπανικά....
Θυμαστε τα αμερικανικα που εχουν διαφημισεις καθε 7 λεπτα -
Ο χρήστης Dryhten έγραψε:
Δεν έχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαφήμιση το BBC ...ΑΥΤΗ είναι μετάδοση!!
Γίνομαι κουραστικός...αλλά παιδιά αξίζει η δορυφορική ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ και το λέω επειδή καταλαβαίνω πόσο άρρωστοι είστε με τη F1
Φιλε Νικο χαιρομαι που το ΒΒC σε διαψευσε πανηγυρικα.
Τελεια ποιοτητα εικονας με streaming απο proxy χωρις ιχνος καθυστερησης επι 2 ωρες θεασης.
Ας ελπισουμε οτι θα ναι ετσι και στον αγωνα αυριο.Το ΒΒC redbutton τι λεει? Δοκιμασες διαφορετικες επιλογες σε μεταδοση? (Pitlane cams, onboard κλπ)?
To BBC streaming μέσω ίντερνετ είχε θέμα από τη FilmOn με σπασίματα. Εφόσον είσαι ευχαριστημένος, όλα καλά! Ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτσι και αύριο στον αγώνα. Πλήρωσες για proxy? Τι κόστος έχει για μια σεζόν?
Τα streams είναι καλά. Δε δοκίμασα τα υπόλοιπα, δε ξέρω αν παίζουν καν αυτά με τις κάμερες που λες βασικά...μήπως είναι μόνο για Αγγλία? Το καλό είναι ότι όλη μέρα έχει παλιούς αγώνες κλπ. Το θέμα με το ίντερνετ είναι ότι δε το βλέπεις στο σαλόνι σου και δε μπορείς να το 'πετάξεις' επάνω στην τηλεόραση του σπιτιού σου γιατί χαλάει η ποιότητα...ενώ από το δορυφόρο βλέπεις σε HD-upscaled.
-
4oς κοσμος .......
οπου και να γυρισεις, μπαλα. ιδιως ΣΚ το σκαι το και καλα ψαγμενο και διαφορετικο καναλι μετατρεπεται σε αμιγως ποδοσφαιροκαναλο και τιποτα αλλο. Μπαλα τζουλια eurovision και αδερφες να χαιρομαστε το εθνος μας.
Οχι δεν ειμαι ο μ******* που νομιζει ο καθε ΑΝΤ1 οτι ειμαι. Kατεβαζω και βλεπω οποτε θελω και σε καλη ποιοτητα και τσαμπα απο το να πληρωνω τον καθε αντ1 για webtv !!! ουτε αυτο με βολευει ομως και δεν προκειται να το κανω. Ειναι και θεμα αξιοπρεπειας ρε φιλε !!!. Πληρωνεται η διευθυντρια της ΕΤ3 (!) 20.000 ευρω το μηνα, πληρωνω κερατιατικα ΕΡΤ σε καθε ΔΕΚΟ επι μια ζωη ...
Τι? να βαλω δορυφορικη μονο και μονο για αυτο? και τι δορυφορικη ε? οχι ρε μαστορα δε μου περισευουν 50 ευρω να βλεπω τα ιδια σκουπιδο καναλα σε ...δορυφορικη εκδοση (εχεις Ηistory Channel? Eχεις Νational Geographic? εχεις Motorsports? oχι. Αντε και βαλτο το πακετο σου εκει που δεν ... σιγα μην μπαινω στο κυνηγι της πειρατικης λυσης ΚΑΙ εδω .... αρκετα μπλεγμενη ειναι η ζωη μας και ο χρονος μας με τις διαφορες μπουρδες ηδη
Θα μου πεις, τι, μειωθηκαν απο την κριση τα κονδυλια για διαφημιση των διαφημιζομενων και δεν εχουν τα καναλια (- οργανα των διαφορων μεγαλοπροσωπων που ελεγχουν τα παντα στη χωρα) αρκετα για αγορα δικαιωματων μεταδοσης και πληρωμης των δημοσιογραφων ? να γελασω?
Περιμενουμε πιστα στην Ελλαδα ...οκ ... καλα ..... σε μια χωρα που δεν εχει χωρο ουτε καν για μεταδοση των αγωνων.
Να ρωτησω, βασικα αυτο με ενδιεφερε περισσοτερο, υπαρχει καποιο URL τιποτα Petition μηπως, κατι τετοιο για διαμαρτυρια για την κατασταση με την μεταδοση των μηχανοκινητων sports ? F1, motoGP, WRC (ξεχασμενο και απο το θεο στην ελλαδα) ??
Εγω προσωπικα παντως εχω πολιτευτει Τουρκος. Ετσι αισθανομαι περισσοτερο πολιτισμενος, ωριμος και αξιοπρεπης, χωρις να χανω και το μεσογειακο κλιμα.
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
4oς κοσμος .......οπου και να γυρισεις, μπαλα.
εντάξει επειδή μας αρέσει και η μπάλα δεν είμαστε και 4ος κόσμος
-
Σε ολα τα αθλητικα ολων των καναλιων δεν υπαρχει ως συνηθως καμια αναφορα στην F1,σαν να μην υπαρχει το αθλημα,τοση αδιαφορια πια.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
To BBC streaming μέσω ίντερνετ είχε θέμα από τη FilmOn με σπασίματα. Εφόσον είσαι ευχαριστημένος, όλα καλά! Ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτσι και αύριο στον αγώνα. Πλήρωσες για proxy? Τι κόστος έχει για μια σεζόν?
Τα streams είναι καλά. Δε δοκίμασα τα υπόλοιπα, δε ξέρω αν παίζουν καν αυτά με τις κάμερες που λες βασικά...μήπως είναι μόνο για Αγγλία? Το καλό είναι ότι όλη μέρα έχει παλιούς αγώνες κλπ. Το θέμα με το ίντερνετ είναι ότι δε το βλέπεις στο σαλόνι σου και δε μπορείς να το 'πετάξεις' επάνω στην τηλεόραση του σπιτιού σου γιατί χαλάει η ποιότητα...ενώ από το δορυφόρο βλέπεις σε HD-upscaled.
Μα εδω ειναι που γουσταρα σημερα. Συνδεσα τον υπολογιστη σε 32αρα Samsung hdtv και η ποιοτητα εικονας ειναι κορυφαια. Δεν ξανα λεω τπτ για αυριο μην το γρουσουζεψω.
Ο proxy στοιχησε 9 λιρες για ενα μηνα με 30gb bandwith(~35 ωρες τηλεθεασης) αλλα αν ολα πανε καλα θα το κανω unlimited. -
Tελικά είδα τα δοκιμαστικα στο RTL. Δεν κατάλαβα εννοειτε τίποτα κ μπουχτισα στην κυριολεξια τα Κωλογερμανικά!Το ΒΒC STREAM 2 δεν καταφερα να το πιασω διοτι μάλλον θέλει ''πείραγμα'' το πιάτο μου για να δει τον δορυφόρο!
Τελικα στο http://www.bbc.co.uk/iplayer/console/bbc_radio_five_live_sports_extra
Θα μπορω να ακουσω αναμεταδοση εστω κ με lag? -
ΒΒC μέσω internet... Ουάου!
Απίστευτη μετάδοση, μηδέν διαφημίσεις, σχολιασμός από Jordan Και DC...
Και όλα αυτά μόνο με 10€/μήνα...
ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!
-
Ναι, έτσι άκουγα κι εγώ. Έβλεπα τους Ισπανούς με mute κι άκουγα BBC. Είχε βέβαια καθυστέρηση η εικόνα γύρω στα 10-15 sec και ήδη ήξερα χρόνους που έλεγαν από το BBC αλλά από το να ακούω συνέχεια τους Ισπανούς, καλύτερα ήταν.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Tελικά είδα τα δοκιμαστικα στο RTL. Δεν κατάλαβα εννοειτε τίποτα κ μπουχτισα στην κυριολεξια τα Κωλογερμανικά!Το ΒΒC STREAM 2 δεν καταφερα να το πιασω διοτι μάλλον θέλει ''πείραγμα'' το πιάτο μου για να δει τον δορυφόρο!
Τελικα στο http://www.bbc.co.uk/iplayer/console/bbc_radio_five_live_sports_extra
Θα μπορω να ακουσω αναμεταδοση εστω κ με lag?Πρέπει να γυρίσεις το πιάτο να δεις τον Astra 2B. Εγώ αν και 'κοιτάω' hotbird & hellasat τα βλέπω επειδή έχω Τ90 wavefrontier. Με ένα μοτεράκι νομίζω είσαι έτοιμος. Μίλα με τον τεχνικό σου...εγώ το βλέπω τέλεια...απλά πρέπει να βάλεις το πιάτο να κοιτάξει τον δορυφόρο προφανώς.
Πραγματικά πάντως η μετάδοση του BBC είναι απλά κορυφαία...αξίζει κάθε ευρώ! Όσοι το είδαν...καταλαβαίνουν ΠΟΣΟ μα ΠΟΣΟ πίσω είναι ο ΑΝΤ1 και γενικώς η Ελληνική μετάδοση...αλλά είναι λογικό. Εκεί έχεις DC, Jordan, Brundle και εδώ τους γνωστούς 'τοπικούς' ήρωες.
@drythen μακάρι να πάνε όλα καλά και αύριο. Αν όμως σχεδιάζεις να δώσεις 10 ευρώ το μήνα, καλύτερα να βάλεις δορυφορική γιατί αφενός δε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά σε κάθε ΣΚ, δηλαδή αν θα έχουν πραγματικά αξία τα χρήματα που έδωσες, και αφετέρου θα έχεις περίπου καμιά 100αριά τουλάχιστον κανάλια για πάντα με το δε ΒΒC να δείχνει παλιούς αγώνες και άλλα τέτοια ωραία. Αν είναι δηλαδή να δώσεις 100-150 για να το δεις μέσω ίντερνετ...δώσε 250 αν μπορείς και βάλε δορυφορική κατά την άποψή μου γιατί σε δύο σεζόν έχεις ήδη κάνει απόσβεση.
Πάντως η κατάσταση είναι αστεία! Με τον ΑΝΤ1 να έχει πληρώσει προφανώς για τα δικαιώματα τελικά και να τα χαντακώνει σε 'κονσέρβα' στη 1 και 20 τα ξημερώματα τη Δευτέρας, έχοντας το θράσος να ζητάει και 5 ευρώ από πάνω το ΚΑΘΕ ΣΚ, δηλαδή 19x5=95 ευρώ!
ΜΗ δώσει κανένας ούτε ένα ευρώ στον ΑΝΤ1!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ναι, έτσι άκουγα κι εγώ. Έβλεπα τους Ισπανούς με mute κι άκουγα BBC. Είχε βέβαια καθυστέρηση η εικόνα γύρω στα 10-15 sec και ήδη ήξερα χρόνους που έλεγαν από το BBC αλλά από το να ακούω συνέχεια τους Ισπανούς, καλύτερα ήταν.Ωραια θα βλεπω απο RTL,sound stream απο ΒΒC και για το lag εχω λυση!
Εχω dvd εγγραφης οπότε θα κανω chase play για να το συγχρονιζω -
Με 150 € κόστος (Δορυφορικό σύστημα) έβλεπα το RTL (ας ειναι στα Γερμανικά) τέλεια κάλυψη.
Τελικά καλό μου έκανε που δεν το δείχνουν στην Ελλάδα. -
Χαιρετώ το forum καθώς είμαι νέος στην παρέα και ο λόγος που γράφτηκα είναι ο κωλοant1.
Επειδή δεν σκοπεύω να δώσω 5 ευρώ και στο τέλος να μην δω τίποτα αποφάσισα φέτος να δουλέψω με τορεντς.Επειδή σε μερικά γνωστά sites ακόμη δεν έχουν ανέβει οι σημερινοί κατατακτήριοι έχω αρχίσει να ανησυχώ.Όσοι ακολουθείτε την ίδια τακτική των τόρεντς στείλτε ένα μήνυμα από που τα κατεβάζετε. -
Στην Κύπρο δείχνει πάντως F1 το LTV !!!
Εγώ απορώ πως στο κυπριακό κανάλι συμφέρει να δείχνει F1 και όχι στον ANT??? -
Ο χρήστης alter100 έγραψε:
Στην Κύπρο δείχνει πάντως F1 το LTV !!!
Εγώ απορώ πως στο κυπριακό κανάλι συμφέρει να δείχνει F1 και όχι στον ANT???δε προλαβαινε να δειξει Φ1 γιατι δεν χωραει αναμεσα στις απειρες επαναληψεις των ηλιθιων και αποτυχημενων σηριαλ του
-
Υπάρχει κανένα link από forum για να κατεβάσουμε σε rapidshare το qualifying?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εγώ πάντως δεν βολεύτηκα καθόλου... Θα περιμένω να ακούσω πως ήταν το streaming μεσω του ΑΝΤ1 και αν έτρεχε απροβλημάτιστα θα σκάσω τα 5 ευρά...
Από το να ακούω τα πιθηκάκια του Πουρναράκη και την Σταυρούλα να λέει μια ζωή ποσο ωραίος γκόμενος είναι ο button καλύτερα οι Ιθπανοι, ή ο DC* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον ερωτευμένος με τον Takis θα είσαι.....- σε συνδυασμό με official live timing απο το formula1.com αντε όλα τα κόλπα μου σας είπα!!!
4oς κοσμος .......
...........Μπαλα τζουλια eurovision και αδερφες να χαιρομαστε το εθνος μας.
Οχι δεν ειμαι ο μ******* που νομιζει ο καθε ΑΝΤ1 οτι ειμαι. Kατεβαζω και βλεπω οποτε θελω και σε καλη ποιοτητα και τσαμπα απο το να πληρωνω τον καθε αντ1 για webtv !!!
Τι? να βαλω δορυφορικη μονο και μονο για αυτο? και τι δορυφορικη ε? οχι ρε μαστορα δε μου περισευουν 50 ευρω να βλεπω τα ιδια σκουπιδο καναλα σε ...δορυφορικη εκδοση (εχεις Ηistory Channel? Eχεις Νational Geographic? εχεις Motorsports? oχι.
Θα μου πεις, τι, μειωθηκαν απο την κριση τα κονδυλια για διαφημιση των διαφημιζομενων και δεν εχουν τα καναλια (- οργανα των διαφορων μεγαλοπροσωπων που ελεγχουν τα παντα στη χωρα) αρκετα για αγορα δικαιωματων μεταδοσης και πληρωμης των δημοσιογραφων ? να γελασω?
Περιμενουμε πιστα στην Ελλαδα ...οκ ... καλα ..... σε μια χωρα που δεν εχει χωρο ουτε καν για μεταδοση των αγωνων.
Είσαι μέσα στο μυαλό μου....!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Να καταλαβαίναμε και τι έλεγε...
Εγώ πάντως δεν βολεύτηκα καθόλου... Θα περιμένω να ακούσω πως ήταν το streaming μεσω του ΑΝΤ1 και αν έτρεχε απροβλημάτιστα θα σκάσω τα 5 ευρά...
Εντάξει ...... το καταλάβαμε
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014