-
ΜΗ δώσει κανένας ούτε ένα ευρώ στον ΑΝΤ1!
-
Το net να είναι καλά και ο ΑΝΤ1 μπορεί να πάρει τα @@ μου. Όταν δουν ότι το πακέτο δεν θα το αγοράσει κανείς και βέβαια κανένας δεν θα κάθετε στις 3 τα ξημερώματα να βλέπει την εκκίνηση (στοίχημα ότι πριν τις 02.00 δεν θα ξεκινά η μαγνητοσκόπηση) ή τον αγώνα.
Μποϋκοτάζ λοιπόν πλήρες στο πρόγραμμα του ANT1 (ήδη έχω κάνει ban το κανάλι στη TV), στα κωλοπροϊόντα που πουλά μέσω του Telemarketing και βέβαια στα λαμόγια της Heaven. Πειρατεία του κερατά σε ότι προϊόν πουλά ώστε να τους μειωθούν τα έσοδα στο μηδέν. Ουστ.
Για να δούμε η FIA τι θα πει για τα καραγκιοζιλίκια του καναλιού του Κυριακού που πρακτικά δεν μεταδίδει τον αγώνα σε free format. Είναι βέβαιο ότι έχουν βρει κάποιο παραθυράκι. Η λύση βέβαια είναι να τους κάνουμε να τους στοιχίσει το προϊόν πανάκριβα με μηδενική τηλεθέαση και λεφτά ως αποτέλεσμα. Μετά να δεις για πότε θα αρχίσουν οι ζωντανές μεταδόσεις.
Ουστ (δις)
-
ASTRA19 RTL OK
ASTRA 28 STREAM 2 OK
HOTBIRD13 11054 H 27500 RTL ελβετια cryptoworκs εγω το εχω ανοιχτο ειδα όμως μερικους το εχουν κλειδωμενο και δεν ξερω γιατι? -
[quote='bomag-takis2']ΜΗ δώσει κανένας ούτε ένα ευρώ στον ΑΝΤ1!
ASTRA19 RTL OK
ASTRA 28 STREAM 2 OK
HOTBIRD13 11054 H 27500 RTL ελβετια cryptoworκs εγω το εχω ανοιχτο ειδα όμως μερικους το εχουν κλειδωμενο και δεν ξερω γιατι?[/
αυτο που λες ειναι το rtl2ch ;
εκει ειδες κανονικα το μεσημερι τις καταταρκτηριες δοκιμες;
τωρα που εκανα μια καινουρια σαρωση στην νοβα μου το ανοιγει κανονικα
να δω αυριο θα δω αγωνα τελικα;;;; -
Μέχρι τις 1:20 το βράδυ θα έχει χιλιοκατέβει από τορρεντ...
http://thepiratebay.org/torrent/5433249/2010.03.13-F1.01.Bahrain.Qualifying.BBC1_UK_[TDMK1]
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Εγώ πάντως δεν βολεύτηκα καθόλου... Θα περιμένω να ακούσω πως ήταν το streaming μεσω του ΑΝΤ1 και αν έτρεχε απροβλημάτιστα θα σκάσω τα 5 ευρά...
Από το να ακούω τα πιθηκάκια του Πουρναράκη και την Σταυρούλα να λέει μια ζωή ποσο ωραίος γκόμενος είναι ο button καλύτερα οι Ιθπανοι, ή ο DC* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον ερωτευμένος με τον Takis θα είσαι.....- σε συνδυασμό με official live timing απο το formula1.com αντε όλα τα κόλπα μου σας είπα!!!
To lasexta έπαιζε μια χαρά και από εκεί είδα τελικά το Q3. Το Q1 και Q2 το έχασα προσπαθώντας να βρω στριμ του bbc που να παίζει. Το filmon παπάρια, το comodo δεν μου δουλεύει (δεν κάνει connect), η λύση με το vlc που εδωσε ο Hannibal κάνει κάθε 3-4 δευτερόλεπτα buffering.
Αύριο θα δοκιμάσω lasexta και bbcradio για φωνή...
Τραγικά πράγματα γαμώ τα καντήλια μου. ΤΡΑΓΙΚΑ!Εντάξει ...... το καταλάβαμε
Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να κάνω και κακά...
-
Καμιά φορά δεν ξέρεις ......
-
Και μέσα στο γενικό χαμό με τα τηλεοπτικά δεν μου δουλεύει και το live timing
Ξέρει κανείς γιατί σε υπολογιστή με windows 7 (64) και εγκατεστημένη την ανάλογη java με το που ανοίγω το live timing το μόνο που κατεφέρνω είναι να απενεργοποιώ το aero;
-
Ο χρήστης nic έγραψε:
ASTRA19 RTL OK
ASTRA 28 STREAM 2 OK
HOTBIRD13 11054 H 27500 RTL ελβετια cryptoworκs εγω το εχω ανοιχτο ειδα όμως μερικους το εχουν κλειδωμενο και δεν ξερω γιατι?[/
αυτο που λες ειναι το rtl2ch ;
εκει ειδες κανονικα το μεσημερι τις καταταρκτηριες δοκιμες;
να δω αυριο θα δω αγωνα τελικα;;;;oxi to RTL2 το RTL, σου ειπα και συχνοτητα και μεχρι τωρα ειναι ανοιχτο.
-
Σημερα προσπαθησα να μπω με το προγραμμα comodo trust connect,ειχε αναφερθει λιγες σελιδες πριν πως και τι,10GB free,χρειαστηκε να κανω πανω απο 6-7 φορες connect για να συνδεθει και αμεσως μετα αφου πηρε αγγλικη ip πηγα στο link του BBC για την F1,o player δεν ξεκινουσε με τπτ παρολο που εδειχνε οτι κανει buffering,μαλλον ηταν πιταρισμενο τελειως,τα ιδια και αυριο στον αγωνα υποθετω.
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Από το να ακούω τα πιθηκάκια του Πουρναράκη και την Σταυρούλα να λέει μια ζωή ποσο ωραίος γκόμενος είναι ο button καλύτερα οι Ιθπανοι, ή ο DC* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περίμενα εσύ ειδικά να άκουγες BBC Radio 5...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και μέσα στο γενικό χαμό με τα τηλεοπτικά δεν μου δουλεύει και το live timingΞέρει κανείς γιατί σε υπολογιστή με windows 7 (64) και εγκατεστημένη την ανάλογη java με το που ανοίγω το live timing το μόνο που κατεφέρνω είναι να απενεργοποιώ το aero;
Γενικα δε σου δουλευε ή σε καποια φαση; Γιατι για 15' περιπου κολλησε και σε μενα, αλλα μετα ΟΚ
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
πηγα στο link του BBC για την F1,o player δεν ξεκινουσε με τπτ παρολο που εδειχνε οτι κανει buffering,μαλλον ηταν πιταρισμενο τελειως,τα ιδια και αυριο στον αγωνα υποθετω.Δεν νομιζω να ηταν αυτο γιατι οσο εγω οσο και αλλοι (μερικοι σε HD) ειδαμε μια χαρουλα με την ιδια μεθοδο. Εξαλλου αν το καλοσκεφτεις, το bbc iplayer σερβιρει ολοκληρη χωρα, τι να του πουνε εστω και 1000 Ελληνες ακομη; Νομιζω ειναι μακραν η πιο αξιοπιστη web based λυση, εννοειται βεβαια οτι μιλαμε για αγορα uk proxy και συνδεση απευθειας στο site του bbc. Εμενα με βλεπω να μενω εδω ανεξαρτητα του πως θα εξελιχθει το σηριαλ των δικαιωματων.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γενικα δε σου δουλευε ή σε καποια φαση; Γιατι για 15' περιπου κολλησε και σε μενα, αλλα μετα ΟΚΓενικά.
Στον παλιό υπολογιστή με XP δουλεύει κανονικά.
Στον καινούριο με τα 7αρια όχι. -
Ο χρήστης nic έγραψε:
Ποιος ειναι ο 4ψηφιος κωδικος (pin) για να μπορεσω να κανω νεα σαρωση στον δεκτη της NOVA ?
-
9949 αδερφε
-
Ευχαριστώ !!!!!
-
ξαναβάζει κάποιος τα λινκ για το lasexta και για για το bbc radio για να δούμε κ εμείς Φ1 σήμερα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ξαναβάζει κάποιος τα λινκ για το lasexta και για για το bbc radio για να δούμε κ εμείς Φ1 σήμερα; -
Μερσι, μου στειλαν και πμς
τι ώρα ελλάδος είναι ο αγώνας ;
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014