-
To BBC1 deixei twra afierwma ston Schumi.
-
Το filmon Που παίζει BBC1 έχει συνδρομή;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το filmon Που παίζει BBC1 έχει συνδρομή;Δεν έχει αλλά πέφτει.
==============
Έχει ξεκινήσει εδώ και μισή ώρα η μετάδοση πάντως στο BBC με pre-season show.
-
To filmon ζηταει μετα απο λιγη ωρα subscription.
Παρατηρησα τελευταια εχει μεγαλωσει αυτος ο χρονος και ισως αμα κλεισεις και ξανανοιξεις ξαναρχιζει απο την αρχη.
Επισης ειδα οτι εχει προσθεσει και Eurosport.
Γενικά ειναι κουραση ομως...
Προιμησε τους άλλους τροπους.@Hannibal
Έχεις λινκ και για ΕSPN με αυτή την πατέντα με το vlc? -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
To filmon ζηταει μετα απο λιγη ωρα subscription.Προιμησε τους άλλους τροπους.
oντως, μετα απο λιγο κλεινει...
εχουμε απο καπου αλλου να δουμε bbc1??
-
Πηγαινετε στο directos.lasexta.com να δειτε τις κατατακτηριες.Πατηστε στο directa οταν μπειτε και οχι αμεσως το play.
Koλλάει καμια φορα .Εγω παω για καφε .Το βραδυ θα τα δω! -
-
Μαγκες το ccvt σας κανει Buffering ολη την ώρα η μονο σε μένα?
-
εδώ τώρα και χέστε τον αντ 1
http://www.filmon.com κάντε ένα register, κατεβάστε το προγραμμα και δειτε σε High Definition BBC1 -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
εδώ τώρα και χέστε τον αντ 1
http://www.filmon.com κάντε ένα register, κατεβάστε το προγραμμα και δειτε σε High Definition BBC1uber fail
Ελα σε 5-10 mins που θα σου ζητησει subscription... -
Tο μόνο κακό με το να βλέπεις F1 από το δίκτυο είναι ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιείς Live timing παράλληλα, μιας και οι χρόνοι φτάνουν γρηγορότερα από την εικόνα
-
-
Μαγκες το ccvt σας κανει Buffering ολη την ώρα η μονο σε μένα?Ναι κάνει συνέχεια buffering. Πριν καμία ώρα που το δοκίμασα έτρεχε ΟΚ. Τώρα που μπήκαν πολλοί σέρνεται.
-
η εναλακτικα απο εδω.
-
To lasexta ειναι καλη φαση, αλλα κάνει καμια μικρα κοληματάκια/skips ή μου φαίνεται?
Επίσης τελευταία λύση ειναι να κατεβάσετε το TVUplayer στο κανάλι CCTV-5 που είναι p2p και λογικά όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα. Άλλα χειρότερη ποιότητα και κινέζικα...
-
Για όσους έχουν NOVA να βάλουν 'Υπηρεσίες Hotbird' και να επιλέξουν RTL CH! Εγώ βλέπω κανονικά απο εκεί! Το rai 2 είναι κλειδωμένο...
-
audio stream απο bbc μπορούμε να βρούμε κάπου;
-
εμενα το εχει κλειδομενο το rtl2ch
-
To lasexta ειναι καλη φαση, αλλα κάνει καμια μικρα κοληματάκια/skips ή μου φαίνεται?Επίσης τελευταία λύση ειναι να κατεβάσετε το TVUplayer στο κανάλι CCTV-5 που είναι p2p και λογικά όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα. Άλλα χειρότερη ποιότητα και κινέζικα...
το lasexta δεν μου εκανε κανενα κολλημα , νερακι επαιζε
Επειδη τον αγωνα δεν το ειδα ο Σουμαχερ δεν ετρεχε ?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
audio stream απο bbc μπορούμε να βρούμε κάπου;Δοκίμασε Radio One
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014