-
συνήθως κλείνω μηχανικά τον αεραγωγό του οδηγού...
όσο γι' αυτό που λες, ισχύει ότι κλείνοντας τον κλιματισμό κρατάει στη μνήμη τη ρύθμιση που είχε (π.χ. αν θα φέρνει αέρα στο τζάμι, στα πόδια ή στο πρόσωπο); -
Νομίζω πως μόνο τη θερμοκρασία κρατάει στη μνήμη. Για τις υπόλοιπες παραμέτρους δεν είμαι σίγουρος. Ενδεχομένως στο σύστημα κλιματισμού του VI να υπάρχουν και κάποιες διαφοροποιήσεις/βελτιώσεις.
-
πρέπει να ξαναδιαβάσω το manual. σε κάποιες περιπτώσεις κρατά τη θερμοκρασία, σε άλλες όχι (νομίζω αν το ανοίξω πατώντας κατευθείαν το a/c ανοίγει στην ελάχιστη θερμοκρασία)..κι έχω την εντύπωση ότι κρατάει τη μνήμη επιλογής αεραγωγών (οπότε βγάζει νόημα και ότι κρατάει και την ανακύκλωση στη μνήμη)..anywayz..
-
Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το όλο σύστημα του κλιματισμού.
Συνήθως το κινώ βράδυ (καθημερινές και για κοντινές αποστάσεις χρησιμοποιώ άλλα αυτοκίνητα) οπότε σπανίως χρειάζεται ο κλιματισμός... Μιας και το ανέφερες πάντως, έτσι από περιέργεια θα το κοιτάξω κι εγώ και θα ενημερώσω.
-
Σημερα παρελαβα
-
το gti???
καλοταξιδο
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το gti???καλοταξιδο
Ευχαριστω φιλε...μαλλον πρεπει να αλλαξω και avatar τωρα
-
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
Σημερα παρελαβαKαλοριζικο και καλοταξιδο! Οταν επιστρεψεις στο πληκτρολογιο (φανταζομαι μετα απο καιρο ) πες μας πρωτες εντυπωσεις, και την διαφορετικη αισθηση που θα εχεις
σε σχεση με αυτο του avatar που φανταζομαι οτι εχεις... -
το gti???
καλοταξιδο
Ευχαριστω φιλε...μαλλον πρεπει να αλλαξω και avatar τωρα
ναι για αυτο ρωτησα..... με μπερδεψε το avatar σ....απολυτα ολοκληρομενο αυτοκινητο.... καλη επιλογη
-
Σημερα παρελαβαΚαλοταξιδο φιλε.........και καλα πολλα και γρηγορα χιλιομετραααα
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο
-
Για πες...σε εχει ''χαλασει'' τιποτα μεχρι στιγμης;Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο
Αα ξέχασα να πω πως το πρώτο απόγευμα που το πήρα έβγαλε ένδειξη airbag fault και όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι ήταν μια φίσα απο τον αερόσακο του συνοδηγού. Καταραμένοι γερμανοί
-
Ομολογουμένως το GTi στην 6η του γενιά φαίνεται σημαντικά ολοκληρωμένο σε όλους σχεδόν τους τομείς.
Μάλιστα στα Χανιά, δίνεται η αίσθηση ότι κυκλοφορούν περισσότερα GTi παρά στις απλές εκδόσεις.
Ok ,σαφώς πλάκα κάνω.
Είναι σαφώς ωραιότερο το 5 ,εξωτερικά (χμ... ίσως όχι τόσο στο πίσω μέρος) και γενικά αποσπά θετικά σχόλια από τον θερμόαιμο ,που περπατά στο πεζοδρόμιο και τυχαία το βλέπει.
Ειδικά ως GTi ,η 6η γενιά, θα ξεπεράσει τις προσδοκίες, όσον αφορά τις πωλήσεις.
Για να δούμε...
-
το golf 6 δεν πολυπερπατάει στα Χανιά, όχι οτι περπάτησετο 5 βεβαια, αλλά 3 GTI εχω δει να κυκλοφορούνε ηδη
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
το golf 6 δεν πολυπερπατάει στα Χανιά, όχι οτι περπάτησετο 5 βεβαια, αλλά 3 GTI εχω δει να κυκλοφορούνε ηδηΑν έχεις δει 3 GTi MKVI στα Χανιά τότε παραπερπατάει καλά το 6.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
το golf 6 δεν πολυπερπατάει στα Χανιά, όχι οτι περπάτησετο 5 βεβαια, αλλά 3 GTI εχω δει να κυκλοφορούνε ηδη
Αν έχεις δει 3 GTi MKVI στα Χανιά τότε παραπερπατάει καλά το 6.
αλλά αν σκεφτεις οτι κυκλοφορούν 20 golf 6 από τα οποία τα GTi ειναι 3 μαλλον δεν πάει καθόλου καλά το golf 6
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Αν έχεις δει 3 GTi MKVI στα Χανιά τότε παραπερπατάει καλά το 6.
αλλά αν σκεφτεις οτι κυκλοφορούν 20 golf 6 από τα οποία τα GTi ειναι 3 μαλλον δεν πάει καθόλου καλά το golf 6
Πόσο καιρό κυκλοφορεί το απλό 6άρι και πόσο καιρό το GTi?
-
Λοιπον μετα απο 11 μερες με το καινουριο μου GTI-και σε σχεση παντα με το Type-r που ειχα-εχω να πω:
Τα αυτοκινητα δεν εχουν καμια σχεση.
Για να ειμαι δικαιος θα πω οτι το ταπερ τον Οκτωβρη κλεινει 6 χρονια,οποτε εκ των πραγματων η συγκριση δεν ειναι δικαιη...ΑΛΛΑ ,,
-- το GTI με τις 18αρες και στην ρυθμιση sport δεν κοπαναει τοσο οσο το ταπερ με τις 17 ιντζες.
--επιτελους λιγη ησυχια στο εσωτερικο (μηπως μεγαλωσα;),μπορεις να ακους μουσικη και να μιλας ταυτοχρονα με τον συνοδηγο
--δεν καταλαβαινεις ποσο γρηγορα πηγαινεις και νομιζεις οτι το ταχυμετρο κλεβει τουλαχιστον 50χ.α.ω
--τα φρενα αγκυρες,ακουμπας το πενταλ και κοκκαλωνει.Φοβερη αισθηση.Στο ταπερ σιγουρα δεν ηταν ετσι.
--το τιμονι σε αισθηση μου φανηκε πανω-κατω το ιδιο.Βολευει περισσοτερο παντως καθως ''κοβει'' αισθητα πιο πολυ.
--ενταξει το κιβωτιο του ταπερ δεν παιζεται.Η μονη απογοητευση μεχρι στιγμης απο Γερμανια.
--επιτελους ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ στο καντραν!! χαλαλι τα 33 χιλιαρικα που εδωσα.Τι σου ειναι βρε παιδι μου αυτοι οι Γερμανοι..Αντε να δουμε τι θα βρει να κοροιδευει τωρα η γυναικα.Απο θεμα κινητηρα δεν μπορω να πω και πολλα καθως ειμαι σε φαση στρωσιματος.
Αυτα προς το παρον. -
--επιτελους ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ στο καντραν!! χαλαλι τα 33 χιλιαρικα που εδωσα.Τι σου ειναι βρε παιδι μου αυτοι οι Γερμανοι..Αντε να δουμε τι θα βρει να κοροιδευει τωρα η γυναικα.
.
ε αυτο ελειπε να εδινες 33.000 ευρω και να μην ειχε ωρα και θερμοκρασια.
-
το τιμονι κοβει πιο πολυ απο του ταπερ???? εχω καποιες αποριες γενικα.....εχει νιωσει κανεις να χαλαρωνει το τιμονι του μετα απο χρονια ??? το εχω παθει για αυτο το λεω
VW Golf VI GTi