-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εχει νιωσει κανεις να χαλαρωνει το τιμονι του μετα απο χρονια ??? το εχω παθει για αυτο το λεωπρωτη φορα το ακουω
-
-
-
mod mirage
-
edit mod bill33
-
edit mod bill33
-
mod mirage
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
....................Υπαρχει λογος να γινεσαι τοσο εριστικος;
Δεν σου αρεσει ενα θεμα ,μην το διαβαζεις,ειναι απλο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
edit mod bill33
Υπαρχει λογος να γινεσαι τοσο εριστικος;
Δεν σου αρεσει ενα θεμα ,μην το διαβαζεις,ειναι απλο.To θέμα έχει λήξει mod mirage
-
Χασαμε ανταλλαγη μπινελικίων?
-
Οι συνηθεις υποπτοι...
-
εσυ να αλλαξεις υπογραφη,διεγράφη προσβλητική έκφραση (Moderator nass)
-
Ο αναπτήρας έχει πρόβλημα (πατώντας τον μια φορά δε μένει πατημένος), κάτι που συμβαίνει και σε scirocco φίλου και το έχουν πάθει και άλλοι με VW πληροφορούμαι...
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Ο αναπτήρας έχει πρόβλημα (πατώντας τον μια φορά δε μένει πατημένος), κάτι που συμβαίνει και σε scirocco φίλου και το έχουν πάθει και άλλοι με VW πληροφορούμαι...εισαι ασχετος..για να κοψεις το καπνισμα ειναι!
-
Χθες εβγαλα τον αναπτηρα για να βαλω να φορτησω το κινητο και βλεπω οτι ο αναπτηρας ειχε χρησιμοποιηθει
Η αντισταση ειχε υπολειμματα απο τσιγαρο-σταχτη
Το αυτοκινητο οταν το πηρα ειχε 13χλμ.
Ποιος παπαρας αραγε χρησιμοποιησε τον αναπτηρα μου;
Μαλλον κανενας νταλικερης -
Η θήκη του αναπτήρα έχει κάτι ελάσματα που χαλάνε (λυγίζουν) όταν βάζουμε φορτιστές. Μπορείς εύκολα να επαναφέρεις τα ελάσματα στην αρχική τους μορφή (προσεκτικά με ένα κατσαβιδάκι - και προσοχή ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ).
Πρέπει να βάζεις τον φορτιστή έτσι ώστε τα πλαϊνά συρματάκια του βύσματος να μην πέφτουν επάνω στα πλαϊνά ελάσματα της θήκης (γυρνάς το βύσμα 90 μοίρες). Αλλιώς θα πατηθούν τα ελάσματα και ο αναπτήρας θα τινάζεται έξω από την θήκη. Τα τραβάς λίγο προς τα έξω και έγινε.
Αν δεν μένει πατημένος ο αναπτήρας, έχουν στραβώσει τα κάτω ελάσματα. Εκείνα θέλουν προσοχή όταν τα πειράζεις γιατί μπορεί να μένει πατημένος ο αναπτήρας και να λιώσει/καεί.
-
Ρε φίλε μιας και βλέπω οτι το εχεις ψαξει το θεμα αναπτηρας και φορτηστης
Παντα αγόραζα ΝΟΚΙΑ κινητα και παντα αγοραζα φορτηστες αυτοκινητου, και στο φιεστα που ειχα και στο 106 ολα οκ. Στο αστρα του πατερα μου και στο κορσα της γυναικας ο φορτηστης δεν πατουσε καλα, σα να ηταν ενα κλικ πιο μεγαλη η υποδοχη του αναπτυρα τους και δεν εφαρμοζε καλα το βυσμα του φορτηστη. Ο φορτηστης του ερικσον της γυναικας ηταν μια χαρα.
ΥΓ και στα 2 οπελ ειχαν δοκιμαστει 3 διαφορετικοι φορτηστες ΝΟΚΙΑ
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν δεν μένει πατημένος ο αναπτήρας, έχουν στραβώσει τα κάτω ελάσματα. Εκείνα θέλουν προσοχή όταν τα πειράζεις γιατί μπορεί να μένει πατημένος ο αναπτήρας και να λιώσει/καεί.
Ακριβώς. Προφανώς από τη μάνα του ο δικός μου ήρθε με στραβωμένα ελάσματα εκτός αν στα 11χλμ που είχε το αμάξι όταν το πήρα κάποιος έβαλε φορτιστή και τα στράβωσε..Ποτέ δεν ξέρεις ε;;;
Μου είπαν απλά να περάσω αύριο να μου δώσουν έναν άλλο να τελειώνει. -
Μαλλον δεν ειναι bug ειναι feature καθως και στο 5αρι ο αναπτηρας πεταγεται αν δεν τον κρατας πατημενο
-
Όι ρε παιδιά μια χαρά πιάνει ο αναπτήρας στο πιντάρ'
VW Golf VI GTi