-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Μαφιοζικο... ...
Είναι και το nickname σου και δένει...
Πλάκα κάνω,
Θα μπορούσε να είναι κινητή διαφήμιση πλυντηρίου αυτοκινήτωνοντως θα μπορουσε..
-
σήμερα γύρω στις 14.30 πέρναγα πεζός από την Βασ . Σοφίας δίπλα από την βουλή και είδα το εξής κορυφαίο: νταλικά (κανονική με τράκτορα+επικαθίμενο) είχε μπει από την Αμαλίας δεξία στην Βασ. Σοφίας στην αρχή, εκεί που είναι μια λωρίδα, πριν το φανάρι που βγαίνουν από Ακαδημίας. Είχε κολλήσει λόγω κυκλοφοριακού όπως και οι άλλοι (πως του ήρθε να περάσει από εκεί είναι άλλο θέμα...) οπότε τι κάνει το άτομο: επιτόπου αναστροφή! πάλι καλά που χώρεσε με τη μία χωρίς όπισθεν, το γελοίο είναι ότι είχε τροχονόμο και στο φανάρι της Ακαδημίας και στη γωνία με Πανεπιστημίου, άσε αυτούς που κάθονται στην είσοδο της βουλής από τα πλάγια, απλά τον κοιτάγανε... μπανανία κανονική
-
Ο χρήστης vasath έγραψε:
σήμερα γύρω στις 14.30 πέρναγα πεζός από την Βασ . Σοφίας δίπλα από την βουλή και είδα το εξής κορυφαίο: νταλικά (κανονική με τράκτορα+επικαθίμενο) είχε μπει από την Αμαλίας δεξία στην Βασ. Σοφίας στην αρχή, εκεί που είναι μια λωρίδα, πριν το φανάρι που βγαίνουν από Ακαδημίας. Είχε κολλήσει λόγω κυκλοφοριακού όπως και οι άλλοι (πως του ήρθε να περάσει από εκεί είναι άλλο θέμα...) οπότε τι κάνει το άτομο: επιτόπου αναστροφή! πάλι καλά που χώρεσε με τη μία χωρίς όπισθεν, το γελοίο είναι ότι είχε τροχονόμο και στο φανάρι της Ακαδημίας και στη γωνία με Πανεπιστημίου, άσε αυτούς που κάθονται στην είσοδο της βουλής από τα πλάγια, απλά τον κοιτάγανε... μπανανία κανονικήΑφου τους ειδε οτι τον εβλεπαν και την εκανε, μπραβο του και μαγκια του.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
σήμερα γύρω στις 14.30 πέρναγα πεζός από την Βασ . Σοφίας δίπλα από την βουλή και είδα το εξής κορυφαίο: νταλικά (κανονική με τράκτορα+επικαθίμενο) είχε μπει από την Αμαλίας δεξία στην Βασ. Σοφίας στην αρχή, εκεί που είναι μια λωρίδα, πριν το φανάρι που βγαίνουν από Ακαδημίας. Είχε κολλήσει λόγω κυκλοφοριακού όπως και οι άλλοι (πως του ήρθε να περάσει από εκεί είναι άλλο θέμα...) οπότε τι κάνει το άτομο: επιτόπου αναστροφή! πάλι καλά που χώρεσε με τη μία χωρίς όπισθεν, το γελοίο είναι ότι είχε τροχονόμο και στο φανάρι της Ακαδημίας και στη γωνία με Πανεπιστημίου, άσε αυτούς που κάθονται στην είσοδο της βουλής από τα πλάγια, απλά τον κοιτάγανε... μπανανία κανονική
Αφου τους ειδε οτι τον εβλεπαν και την εκανε, μπραβο του και μαγκια του.
Νομιζω οτι απαγορευεται γενικως να βρισκονται φορτηγα στο κεντρο εκεινη την ωρα. Υπαρχει καποιος ΚΟΚολογος διαθεσιμος να μας διαφωτισει;
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Αφου τους ειδε οτι τον εβλεπαν και την εκανε, μπραβο του και μαγκια του.
Νομιζω οτι απαγορευεται γενικως να βρισκονται φορτηγα στο κεντρο εκεινη την ωρα. Υπαρχει καποιος ΚΟΚολογος διαθεσιμος να μας διαφωτισει;
Κάνε την ερώτηση στο 'Ζώα-Ζώα' κι ο ΚΟΚολόγος Kacey θα σου απαντήσει σε χρόνο dt
-
Διαβαζω κ εδω, μην ανησυχεις. Ακου εκει κοκολογος...Δεν ξερω τι παιζει με τα φορτηγα.
Εγω παντως εχω δει κατι τετοιο
να κανει επι τοπου κ με την μια (χωρις οπισθεν) αναστροφη στην διασταυρωση Δωδεκανησου+Αγ. Ελευθεριου στα Καμινια, εξω απο τα Everest για να επιστρεψει στην Πειραιως απο οπου κ ηρθε. Το γραφω για να παθει πλακα ο Avel που ξερει την διασταυρωση, απλα το θυμηθηκα απο το παραπανω περιστατικο.
-
Μμμναι... Οκ... Προφανώς δεν είχε παρκαρισμένα τότε πάνω στις γωνίες όπως συνηθίζουν...
-
Ναι. Αλλα οχι κ απο τις δυο μεριες, εξω απο τα Everest ειχε κανονικα, στην απεναντι (ρευμα προς Πειραιως) δεν ειχε. Καταλαβαινω πως φανταζει απιθανο, αφου οταν το ειδα να ξεκιναει μπροστα μου αρχισα τα μπινελικια γιατι θεωρουσα οτι δεν θα εφευγα ποτε απο εκει. Κ ομως...Με μια κινηση ο μαγκας. Αφου προλαβα κ το φαναρι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι. Αλλα οχι κ απο τις δυο μεριες, εξω απο τα Everest ειχε κανονικα, στην απεναντι (ρευμα προς Πειραιως) δεν ειχε. Καταλαβαινω πως φανταζει απιθανο, αφου οταν το ειδα να ξεκιναει μπροστα μου αρχισα τα μπινελικια γιατι θεωρουσα οτι δεν θα εφευγα ποτε απο εκει. Κ ομως...Με μια κινηση ο μαγκας. Αφου προλαβα κ το φαναρι.Μερικές φορές είναι τόσα τα παρκαρισμένα που ούτε με αυτοκίνητο δεν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι τέτοιο...
-
Ναι πραγματικά... Πάλι καλά που τα κατάφερε πάντως γιατί μέχρι σήμερα θα είχατε κολλήσει
-
Ε, να μην βρούμε κ πεζούλι...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι πραγματικά... Πάλι καλά που τα κατάφερε πάντως γιατί μέχρι σήμερα θα είχατε κολλήσειΕγω παντως μετα τον χειροκροτησα
ΥΓ Απο υπογραφες γ@μ@με κ οι δυο βλεπω...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το γραφω για να παθει πλακα ο Avel που ξερει την διασταυρωσηΈχεις δίκιο, με κούφανες τελείως.
-
Και για να μπούνε στο κλίμα και οι υπόλοιποι:
μιλάμε για μία μικρή διασταύρωση όπου στον ένα δρόμο έχει ένα μικρό διάζωμα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν παρκαρισμένα ο δρόμος χωράει ίσα ίσα 2 αμάξια παράλληλα από κάθε πλευρά. Στον άλλο κάθετο χωράει ένα αμάξι ανά κατεύθυνση.Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Απο υπογραφες γ@μ@με κ οι δυο βλεπω... -
Χωραει 3 αμαξι διπλα διπλα, αν προσεξεις με παρκαρισμενα αυτοκινητα στο φαναρι μπορει να γινει διπλη σειρα για να στριψουν κ δεξια προς Ρεντη. Μεχρι εκει βεβαια, με το που περασεις Αγ. Ελευθεριου στενευει παλι.
ΥΓ Speeding does NOT kill, it is the sudden coming to a stop (when you hit a tree/car/whatever) that kills you.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Speeding does NOT kill, it is the sudden coming to a stop (when you hit a tree/car/whatever) that kills you.=επικό τρολάρισμα στην μάνα μου κάθε φορά που μου λέει ότι τρέχω
-
Ναι, με προσοχή πάντα. Διαγράμμιση για 2 λωρίδες αν θυμάμαι καλά έχει πάντως . Anyway...!
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΥΓ Speeding does NOT kill, it is the sudden coming to a stop (when you hit a tree/car/whatever) that kills you.
=επικό τρολάρισμα στην μάνα μου κάθε φορά που μου λέει ότι τρέχω
Το σχολιάζαμε κάποτε με τον φυσικό μου:
Δεν σκοτώνει το ύψος (από το αεροπλάνο), η απότομη επιβράδυνση σκοτώνει -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι, με προσοχή πάντα. Διαγράμμιση για 2 λωρίδες αν θυμάμαι καλά έχει πάντως . Anyway...!ΥΓ Speeding does NOT kill, it is the sudden coming to a stop (when you hit a tree/car/whatever) that kills you.
Το σχολιάζαμε κάποτε με τον φυσικό μου:
Δεν σκοτώνει το ύψος (από το αεροπλάνο), η απότομη επιβράδυνση σκοτώνεινα μπω στο κλιμα?
Over-steer (ˈō-vər-ˌstir) noun - You are driving
along a road and turn the steering wheel. The back of the car
starts to slide, you go off the road, crash into a tree and die:
With oversteer, you do not see the tree that kills you. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγω εκανα κατι αλλο, πολυ πιο αποτελεσματικο. Οποτε εκρινε την οδηγηση μου (τις συνολικα 6 φορες στα 10 χρονια, μετρημενες, που την εχω δεχτει μεσα στο αυτοκινητο), απλα παταγα πιο πολυ γκαζι. Εμαθε κ σταματησε να μιλαει, κ εμαθε πολυ γρηγορα...
@chroooooooo
Απο το συγκεκριμενο μπλουζακι ειναι η εμπνευση της υπογραφης μου.
-
Πριν καμια ωρα μια παλια corolla μπηκε αναποδα στην αρατου στη πατρα σε φαναρι μαλιστα.. Ευτυχως που ηταν κοκκινο και δεν ερχοταν και κανεις πλακωμενος..
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]