-
Chevrolet Matiz
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
:lol:
Τι μάρκα είναι το κάρο;LATάκι!!!
-
Δεν ήξερα που αλλού να τα βάλω...Πάντως υπάρχουν και χειρότερα από την Ελλάδα...
Η Ισπανική αστυνομία συνέλαβε έναν 60χρονο άνδρα ο οποίος οδηγούσε από την ηλικία των 14 ετών χωρίς δίπλωμα, μετέδωσαν εγχώριοι ραδιοφωνικοί σταθμοί χθες Τετάρτη.
Ο άνδρας συνελήφθη στο τιμόνι σε έλεγχο ρουτίνας στην περιοχή Πλασένσια, στο δυτικό τμήμα της χώρας.
Ο μεσήλικας άνδρας είπε ότι δεν πήρε ποτέ δίπλωμα διότι είναι αγράμματος. Παρ' όλ' αυτά έχει οδηγήσει 'όλων των ειδών τα οχήματα', περιλαμβανομένων φορτηγών και βαρέων μηχανημάτων κατασκευών, 'χωρίς κανένα πρόβλημα'.
Οι κατάπληκτοι αστυνομικοί κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του άνδρα για το ότι έθεσε σε κίνδυνο την δημόσια οδική ασφάλεια, κατά τις ίδιες πηγές.
Μια 68χρονη στη νότια Κορέα πέτυχε ένα πρωτότυπο ρεκόρ...αποτυγχάνοντας στις εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης 771 φορές, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.
Η κυρία Τσα δοκιμάζει την τύχη της στις γραπτές εξετάσεις σχεδόν κάθε μέρα από τις 13 Απριλίου του 2005, σύμφωνα με τους Τάιμς της Κορέας, που επικαλούνται τοπικές αρχές της επαρχίας Γουαντζού, στα νοτιοδυτικά της χώρας.
Η γυναίκα αποτύγχανε κάθε φορά στις θεωρητικές ερωτήσεις της εξέτασης, αποσπώντας πάντα από 30 ως 50 βαθμούς από τους 60 που απαιτούνται για να περάσει κάποιος την εξέταση.
Δεν απογοητευόταν όμως, αλλά εγγραφόταν ως υποψήφια για την επόμενη εξέταση. Οι αποτυχημένες προσπάθειες κόστισαν στην Τσα περίπου 3.000 δολάρια σε εξέταστρα.
Πηγή: http://www.news247.gr
edit:ίσως στα ανέκδοτα?
-
1)Πάω στοίχημα ότι αυτός οδηγάει πολύ καλύτερα από τους περισσότερους έλληνες που έχουν τόσα χρόνια δίπλωμα
2)Τι στα κομμάτια μόνο 4$ δίνουν την φορά για εξετάσεις; Εμείς γιατί δίνουμε 150... -
Ο χρήστης fluflitsa έγραψε:
ιταλικές μπάρες οροφής μάρκα cadRoniΑυτος ο λαος δεν παυει ποτε να με εκπλησσει, πανω που λες οτι τα εχεις δει ολα...
-
Προσοχή, προσοχή! Το αυτοκινητο διαθέτει ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ καθίσματα!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/149623 -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/149623Εχουμε ενα θεματακι με τη ρυθμιση της θερμοκρασιας ομως
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/149623Εχουμε ενα θεματακι με τη ρυθμιση της θερμοκρασιας ομως
Γιατί δεν κατάλαβα που είναι το αστείο?
-
Είδες τις φωτό προσεκτικά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είδες τις φωτό προσεκτικά;Είδα μόνο την πρώτη φωτογραφία και δεν το κατάλαβα...
Θεϊκή αγγελία...
-
Τιμή: 26.000 EUR (Συζητήσιμη) [αυτό έλειπε]
Κατηγορία: Κάμπριο/Roadster [μονίμως ανοιχτό, η κουκούλα κάηκε]
Κυβικά: 3400 cc []
Ιπποι: 280 bhp [ό,τι επέμεινε]
Πινακίδα: άγνωστο [μετἀ την πυρκαγιά]
Χρώμα: Γκρι (Μεταλλικό) [με κιτρινόμαυρες ανταύγες]
Καύσιμο: Βενζίνη [χωρητικότητα τεπόζιτου 50λτ + οι καμπίνα των επιβατών]
Τρακαρισμένο: Ναι [με τον Human Torch από τους Fantastic 4]
Πόρτες: 2 [λείπουν τα χερούλια] -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/149623Σαν θυμα των Δεκεμβριανων μου φαινεται
-
Προφανώς χάνω την αίσθηση του χιούμορ μου (αν είχα ποτέ δλδ) γιατί δεν βλέπω το αστείο στο να κάνουμε πλάκα με το καμένο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου που δεν μας έφταιξε σε τίποτα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Προφανώς χάνω την αίσθηση του χιούμορ μου (αν είχα ποτέ δλδ) γιατί δεν βλέπω το αστείο στο να κάνουμε πλάκα με το καμένο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου που δεν μας έφταιξε σε τίποτα.μάλλον γίνεται έμμεσα ένας παραλληλισμός ανάμεσα στο θερμαινόμενα καθίσματα και στο καμμένο αμάξι.
Κατά τα άλλα λυπάμαι τον φίλο-συμπολίτη μας ο οποίος προφανώς και δεν έφταιγε σε τίποτα όταν του κάψανε το αμάξι.
χαλαρά θα μπορούσε να είναι οποιουδήποτε το αμάξι (προφανώς ακόμα και το δικό μου)... -
Προφανώς χάνω την αίσθηση του χιούμορ μου (αν είχα ποτέ δλδ) γιατί δεν βλέπω το αστείο στο να κάνουμε πλάκα με το καμένο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου που δεν μας έφταιξε σε τίποτα.Το να αναφερεις θερμαινομενα καθισματα οταν 1ον δεν υπαρχουν και 2ον και εδω ειναι η τραγικη ειρωνεια της φασης καταστραφηκαν απο φωτια, ειναι οπως και να το κανεις κωμικοτραγικο. Προφανως και δεν πιστευω να υπαρχει καποιος που να χαρηκε με το αντικειμενικο του πραγματος και ειναι πραγματικα κριμα να σου καταστρεφουν την περιουσια ασχετα ποια ειναι αυτη.
-
Τον όρο black humour τον γνωρίζετε;
-
Προφανώς χάνω την αίσθηση του χιούμορ μου (αν είχα ποτέ δλδ) γιατί δεν βλέπω το αστείο στο να κάνουμε πλάκα με το καμένο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου που δεν μας έφταιξε σε τίποτα.Σε καμία περίπτωση δε κάνουμε πλάκα με το καμένο αυτοκίνητο. Με την αγγελία κάνουμε πλάκα, που αφορά ένα αυτοκίνητο με ολοκληρωτικά καμένο εσωτερικό και μου αναφέρει μια λίστα με εξοπλισμό, όπως θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα κλπ. Πέρα από το περιστατικό της φωτιάς, ο ιδιοκτήτης πουλάει ένα αυτοκίνητο αναφέροντας χαρακτηριστικά τα οποία απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Ανταποκρίνεται καθόλου η περιγραφή του αυτοκινήτου στην πραγματικότητα; Πάλι καλά που τώρα με το Internet έχεις και μια εικόνα αυτού που παίρνεις, γιατί αν διάβαζα στην εφημερίδα αυτή την αγγελία θα μιλούσαμε για τρελή ευκαιρία!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Προφανώς χάνω την αίσθηση του χιούμορ μου (αν είχα ποτέ δλδ) γιατί δεν βλέπω το αστείο στο να κάνουμε πλάκα με το καμένο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου που δεν μας έφταιξε σε τίποτα.
Το να αναφερεις θερμαινομενα καθισματα οταν 1ον δεν υπαρχουν και 2ον και εδω ειναι η τραγικη ειρωνεια της φασης καταστραφηκαν απο φωτια, ειναι οπως και να το κανεις κωμικοτραγικο.
Τώρα, μεταξύ μας, είναι δυνατόν να μη γελάσεις με αυτό?
Εγώ φταίω που το έβαλε ο άλλος στην αγγελία?
Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα τη διαφήμιση -
Είστε σίγουροι ότι την αγγελία την έβαλε ο ιδιοκτήτης του καμένου αυτοκινήτου και όχι κάποιος άσχετος που βρήκε ευκαιρία να κάνει πλάκα με τον πόνο του άλλου;
-
Είστε σίγουροι ότι την αγγελία την έβαλε ο ιδιοκτήτης του καμένου αυτοκινήτου και όχι κάποιος άσχετος που βρήκε ευκαιρία να κάνει πλάκα με τον πόνο του άλλου;Νομιζω οτι το παιρνεις πολυ σοβαρα,αν ηταν κανα πουντο θα στεναχωριομουν,γιαυτο οχι,καθως ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην εχει μεικτη,αν δεν ειχε λογω βλακειας η τσιγγουνιας ας προσεχε.
Τωρα για την αγγελια μαλλον του βγαλαν ολικη καταστροφη και του αφησαν το κουφαρι,οποτε λεει να το εκμεταλλευτει,καπως ετσι το βλεπω εγω και απο αυτη την οπτικη γωνια ναι ειναι αστειο
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]