-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Όμως έρχεται ο γέρος στο παράθυρο να ζητήσει συγνώμη και του λέω 'παρεξήγηση, δεν τον έβρισα, στον φίλο μου απευθυνόμουν, και συγνώμη αν σας εμπόδιζα με το που το κατάλαβα έφυγα' μου λέει 'εντάξει δε τρέχει τίποτα, συγνώμη' και κάνει το αμίμιτο!! Βάζει χέρι μέσα και μου πιάνει/ψιλοτσιμπάει το μάγουλο!!!!!!!
Πως κάνεις τσαχπίνικα σε κανένα παιδάκι;
Έτσι!
Έχω πεθάνει στα γέλια, γύρισα σπίτι και σε όλη τη διαδρομή δε μπορώ να σταματήσω.
Και τώρα που γράφω, 30 λεπτά αργότερα γελάω σαν βλάκανς!!Γουτσου γουτσου μωρε
Μήπως μικροδείχνεις ? -
-
Χάλασαν οι καθαριστήρες της κάμεράς σου;
Μάλλον τον χτύπησε κάπου και έσπασε, κατόπιν τον μπάλωσε εξωτερικά...
-
FestoNero: Δες και αυτό: viewtopic.php?p=946789#p946789
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χάλασαν οι καθαριστήρες της κάμεράς σου;Μάλλον τον χτύπησε κάπου και έσπασε, κατόπιν τον μπάλωσε εξωτερικά...
Κάπου χάνει επαφή με το τζάμι.. Χτες έτυχε. Δεν φταίει το λαστιχάκι... Το ελατήριο λογικά.
Μα δεν είναι μπάλωμα. Είναι τρία σχοινάκια που είναι δεμένα στο πάνω μέρος της πινακίδας και κρατούν το πλαστικό το οποίο ποιο πολύ σαν κάλυμα της πινακίδας μου φαινόταν... Να το ανεβάζεις πάνω και να το κουμπώνεις!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μα δεν είναι μπάλωμα. Είναι τρία σχοινάκια που είναι δεμένα στο πάνω μέρος της πινακίδας και κρατούν το πλαστικό το οποίο ποιο πολύ σαν κάλυμα της πινακίδας μου φαινόταν... Να το ανεβάζεις πάνω και να το κουμπώνεις!Κοτσαδόρος;
-
Μήπως δεν κλείνει το πορτμπαγκάζ και το σταθεροποιεί έτσι;
-
Έτσι και περνούσε αμάξι την ώρα που έπεφτε το γομάρι, θα γινόταν μαγνητάκι για ψυγείο.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Φάση δε θα είχε να άνοιγε ο αερόσακος;;;
*Airbag by Surfactant.
Patient was a front seat passenger in a car and had right foot on the portion of the dash where the airbag deploys. The car was involved in a low speed (25mph) crash. The passenger airbag deployed, tearing the foot from the tibia and grossly dislocating the talus. Driver was uninjured. * -
-
Μ'αρέσει η αφωσίωση σου στο καθήκον! Εγώ θα άφηνα τις φωτογραφίες και θα πέρναγα τάκα τάκα μη κατρακυλήσει και η παρέα τηςΤο πιθανότερο είναι ότι έπεσε πριν αρκετές μέρες. Εκτός και αν μαζί με το μενίρ έπεσαν οι κορδέλες και οι κώνοι και προσγειώθηκαν και όρθιοι!
-
Και ποιος μας λέει ότι δε θα πέσει κι άλλος με καθυστέρηση κάποιων ημερών;;;
-
Και ποιος μας λέει ότι δε θα πέσει κι άλλος με καθυστέρηση κάποιων ημερών;;;Κανείς.
Μου κάνει εντύπωση που σας μοιάζει παράξενο. Δε κυκλοφορείται σε ορεινούς δρόμους; Ειδικά στη Ήπειρο είναι σύνηθες φαινόμενο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση που σας μοιάζει παράξενο. Δε κυκλοφορείται σε ορεινούς δρόμους; Ειδικά στη Ήπειρο είναι σύνηθες φαινόμενο.Να σταματάει κάποιος στη μέση ρου δρόμου να φωτογραφίσει το 'μενίρ' που έπεσε?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μ'αρέσει η αφωσίωση σου στο καθήκον! Εγώ θα άφηνα τις φωτογραφίες και θα πέρναγα τάκα τάκα μη κατρακυλήσει και η παρέα της
Το πιθανότερο είναι ότι έπεσε πριν αρκετές μέρες. Εκτός και αν μαζί με το μενίρ έπεσαν οι κορδέλες και οι κώνοι και προσγειώθηκαν και όρθιοι!
αυτό και αν είναι ατυχία, σε πιάνει λάστιχο και μεχρι να στήσεις το τρίγωνο ένα όρος έχει φυτρώσει στη θέση του αυτοκινήτου σου
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αυτό και αν είναι ατυχία, σε πιάνει λάστιχο και μεχρι να στήσεις το τρίγωνο ένα όρος έχει φυτρώσει στη θέση του αυτοκινήτου σουΑτυχία ε; Να μην σε πλακώσει το όρος και εσένα ε;
-
-
Σε είδα και Λαχτάρσα;
-
ιταλικές μπάρες οροφής μάρκα cadRoni
-
Τι μάρκα είναι το κάρο;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]