-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ασφάλεια κλοπής (μερική+ολική) δεν έχει, ώστε να τους πει να τη βάλουν εκεί που ξέρουν ?ειναι θεμα εγωισμου..λογικο πιστευω πηγε σημερα σε εισαγγελεα για την αρση του απορρητου για να δουν το νουμερο του κινητου και θα δειξει
-
Καλά ξεμπερδέματα να έχει του εύχομαι
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Καλά ξεμπερδέματα να έχει του εύχομαιτο αμαξι πολυ πιθανο (99%) θα εχει φυγει απο το ελλαντα τουλαχιστον ισως πιασουν καποιον απο αυτους
-
δεν είναι από ελληνικούς δρόμους, αλλά είναι απίθανο
ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαφημίσεις το προς πώληση ford mondeo ST220 σου?μα φυσικά να κολήσεις πλάι στο πωλητήριο το γυρολόγιό του απ το TOP GEAR
-
και εγω ελεγα να το προμοταρει ο thanos
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
:lol:
Δεν θέλω να πιστεύω ότι το έχει γράψει ο ιδιοκτήτης!
Όποιος δεν ξέρει ας διαβάσει τον τροπο φορολόγησης και την διαδικασία/κόστος μεταβίβασης αδειών τέτοιων φορτηγών και τα ξαναλέμε ποιος έχει φάει και τι....
Έχει χαθεί η μπάλα! -
οδηγος του ΟΑΣΘ φορουσε ζωνη
σημερα το πρωι στο 31
μπραβο του!
-
Συγχωρήστε με αν έχει ξαναμπεί..
Συνελήφθη η σούπερ-οδηγός της Ξάνθης
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=324342&cid=4 Για ποιό λόγο?
Από zougla.gr
-
Τελικά αυτή για ψώνια το είχε αφήσει άραγε; Και ελέγχθηκε άραγε για ουσίες ή ψυχολογικά προβλήματα; Κανένας από Ξάνθη που μαθαίνει πιο εύκολα τα τοπικά;
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Συγχωρήστε με αν έχει ξαναμπεί..Συνελήφθη η σούπερ-οδηγός της Ξάνθης
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=324342&cid=4 Για ποιό λόγο?
Από zougla.gr
Τι εννοείς για ποιο λόγο?
-
Ειρωνικά το γράφω. Δλδ τι σκ σκεφτόταν και το άφησε εκεί? WTF??
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Ειρωνικά το γράφω. Δλδ τι σκ σκεφτόταν και το άφησε εκεί? WTF??Πάντως τώρα θα το σκεφτεί πολύ για να το ξανακάνει.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ειρωνικά το γράφω. Δλδ τι σκ σκεφτόταν και το άφησε εκεί? WTF??
Πάντως τώρα θα το σκεφτεί πολύ για να το ξανακάνει.
αυτό ειναι το προβλημα γαμώ την κοινωνία μου ινσάιντ γαμώ τα λεπια του σολωμού και την ουρά της κάμπιας
ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΟΥΟΤΕΡΓΚΕΙΤ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΛΙΟΥΙΝΚΣΙ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παρόμοιο με το παρακάτω stickerσε αυτό το λεωφορείο της ΕΘΕΛ
Πολλά τέτοια μικρά λεωφορεία του οασα έχουν αυτό το σκύλο αλλά δεν γράφουν long vehicle.....αυτό που γράφουν είναι χαμηλό δάπεδο!
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Ειρωνικά το γράφω. Δλδ τι σκ σκεφτόταν και το άφησε εκεί? WTF??Την έπιασε κόψιμο?
-
Μπουγάτσα πήγε να πάρει
-
Ταξιτζης προσπαθει απο καθετο στενο να διασχισει τον πιο κεντρικο δρομο του Πειραια (Ηρωων Πολυτεχνειου). Εχει διασχισει το πρωτο ρευμα κατευθυνσης κ εχει μεινει στο κεντρο του δρομου προσπαθωντας να περασει το δευτερο ρευμα κυκλοφοριας, στο οποιο κινουνται κανονικα (οχι σταματημενα) οχηματα. Κ γινεται το εξης απιθανο: μετα κ το τελευταιο απο τα αυτοκινητα, ΕΠΤΑ μηχανακια που ερχονταν διασκορπισμενα στις δυο λωριδες του ρευματος, σταματανε ολα μαζι κ τον αφηνουν να περασει.
Εγω προσωπικα εμεινα καγκελο.
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Παρόμοιο με το παρακάτω sticker
σε αυτό το λεωφορείο της ΕΘΕΛ
Πολλά τέτοια μικρά λεωφορεία του οασα έχουν αυτό το σκύλο αλλά δεν γράφουν long vehicle.....αυτό που γράφουν είναι χαμηλό δάπεδο!
Για τα Solaris Λες?? Αυτα με τα καταμαυρα φιμε?? Απο το εργοστασιο ηρθαν ετσι
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ταξιτζης προσπαθει απο καθετο στενο να διασχισει τον πιο κεντρικο δρομο του Πειραια (Ηρωων Πολυτεχνειου). Εχει διασχισει το πρωτο ρευμα κατευθυνσης κ εχει μεινει στο κεντρο του δρομου προσπαθωντας να περασει το δευτερο ρευμα κυκλοφοριας, στο οποιο κινουνται κανονικα (οχι σταματημενα) οχηματα. Κ γινεται το εξης απιθανο: μετα κ το τελευταιο απο τα αυτοκινητα, ΕΠΤΑ μηχανακια που ερχονταν διασκορπισμενα στις δυο λωριδες του ρευματος, σταματανε ολα μαζι κ τον αφηνουν να περασει.
Εγω προσωπικα εμεινα καγκελο.Ο ένας σταμάτησε για να τον διευκολύνει και οι άλλοι έξι για να μη σκοτωθούν σε περίπτωση που ξεκινήσει ο ταρίφας
-
Μετακόμιση κοπαδιού:
Αρκετά συχνό κατά τόπους τέτοια εποχή, όπου τα γιδοπρόβατα από τα χειμαδιά μετακομίζουν στα ορεινά. Στο προπορευόμενο διπλό φορτηγό υπήρχε το μισό κοπάδι, οι σκύλοι και το άλογο, ενώ σε αυτό που πρόλαβα και φωτογράφησα, υπάρχει το άλλο μισό κοπάδι, οι καρδάρες, το... κοτέτσι και η ρεζέρβα του αγροτικού!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]