-
δεν ξερω αν ειναι απίθανο αλλα για μένα είναι!!
Σήμερα είδα δύο φορτηγα-επικαθήμενα με ιρανικες πινακιδες!!! τόσο με τα αλαχαμπιμπι γράμματα αλλά και με ευρωπαικά γράματα!!! Ειναι δυνατον να ερχονται απο το ιραν οδικος και να ταξιδεύουν κάπου στην ευρώπη??
Επίσης είδα και ενα απο ρωσια, αλλα δεδομενο ότι βλέπω ουγαριας ρουμανιας κλπ ο θεωρω ποιο φυσιολογικο... -
οταν δεις τουρκικα να φοβασαι
-
Μα δεν ειπα οτι φοβηθηκα, τουρκικα βλέπω 'καθε μερα'. Και βουλγαρικα αυτοκινητα και φορτηγα καθε λεπτο!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οταν δεις τουρκικα να φοβασαιΟι φορτηγατζήδες? Πολύ εξυπηρετικοί στον δρόμο είναι. Χρόνια απο εποχές Καταρας για να πάω δυτική Ελλάδα οι μόνοι που διευκόλυναν ήταν. Οι επικίνδυνοι είναι οι οι καλοκαιρινοί ΙΧήδες Γερμανότουρκοι που πάνε 5 5 λες και είναι δεμένοι μεταξύ τους.
-
τα τουρκικα κονβοι γενικα ειναι απιθανα ολοι λειτουργουν σαν ενας!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τα τουρκικα κονβοι γενικα ειναι απιθανα ολοι λειτουργουν σαν ενας!ειχα στενη επαφη πριν χρονια στον παλιο δρομο για καβαλα, οταν πανω σε στροφη ξεκινησαν να με προσπερναν 6 αυτοκινητα, το προτελευταιο επειδη ερχοταν αυτοκινητο απο απεναντι με εκλεισε και επειδη πισω μου ειχα κολλητα τον 6ο δεν μπορουσα να φρεναρω και δεξια ειχε ερισμα, τον χτυπησα στο πισω δεξι φτερο, εκανε τετακε και επεσε πανω στο δεξι ερισμα. ο πισω μου εκοψε δεξια τιμονι και επεσε και αυτος στο ερισμα (οποτε την γλιτωσα απο πισω)
εγω ειχα παθει μονο προφυλακτηρα, αριστερο φτερο-φαναρι και λιγο καπο. το mercedes μπροστα μου τροπετο (διαλυθηκε η μουρη-ανοιξαν αεροσακοι-πισω δεξια φτερο τσαλακωμα) και το bmw πισω μου και αυτο τροπετο καθως καβαλησε το ερισμα.
ευτυχως λιγο πιο κατω ειχε μπλοκο (προσπερνουσαν πανω σε διπλη γραμμη ολοι) και δεν προλαβα να γινω μπιλιες μαζι τους (βγηκαν με τσαμπουκα ολοι)
τα αυτοκινητα που δεν τρακαραν, τα ξηλωσαν πινακιδες και τους κατασχεσαν τα διπλωματα και ριξαν οτι προστιμο μπορειτε να φανταστειτε (μεχρι και υπερβολη αριθμου επιτρεπομενων επιβατων).ηταν υποχρεωμενοι να πληρωσουν τα παντα (την επομενη μερα γιατι ηταν κυριακη) αλλιως δεν μπορουσαν να περασουν τα συνορα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
γυρνάει το κεφάλι ένα σγουρομάλλικο μελαχρινάκι με λευκό open face κράνος και λέει 'Ευχαριστώ!'Στην μιση Αλεξανδρας και στην μιση Πατησιων...
Προς στιγμήν κατάλαβα ότι η φωτογραφία αφορούσε το ίδιο μελαχρινάκι
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
τα αυτοκινητα που δεν τρακαραν, τα ξηλωσαν πινακιδες και τους κατασχεσαν τα διπλωματα και ριξαν οτι προστιμο μπορειτε να φανταστειτε (μεχρι και υπερβολη αριθμου επιτρεπομενων επιβατων).ηταν υποχρεωμενοι να πληρωσουν τα παντα (την επομενη μερα γιατι ηταν κυριακη) αλλιως δεν μπορουσαν να περασουν τα συνορα.Θες να πεις ότι η αστυνομία έκανε τη δουλειά της; Αυτό κι αν είναι απίθανο ελληνικών δρόμων!
Το τυπικό συνήθως είναι κάτι τέτοιο: (Έψαχνα το post ενός παιδιού στο mybike.gr και δεν το βρήκα, ακολουθεί περίληψη απ'ό,τι θυμάμαι). Αλλοδαπός με φορτηγό έκλεισε μοτοσυκλετιστή σε κυκλικό κόμβο και προκάλεσε ατύχημα. Η αστυνομία δεν μπόρεσε να του κάνει τίποτα και έφυγε ανενόχλητος, και ο μοτοσυκλετιστής πλήρωσε μόνος του τη ζημιά.
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θες να πεις ότι η αστυνομία έκανε τη δουλειά της; Αυτό κι αν είναι απίθανο ελληνικών δρόμων!
Το τυπικό συνήθως είναι κάτι τέτοιο: (Έψαχνα το post ενός παιδιού στο mybike.gr και δεν το βρήκα, ακολουθεί περίληψη απ'ό,τι θυμάμαι). Αλλοδαπός με φορτηγό έκλεισε μοτοσυκλετιστή σε κυκλικό κόμβο και προκάλεσε ατύχημα. Η αστυνομία δεν μπόρεσε να του κάνει τίποτα και έφυγε ανενόχλητος, και ο μοτοσυκλετιστής πλήρωσε μόνος του τη ζημιά.ευτυχως στην δικια μου περιπτωση η αστυνομια ηταν αυτοπτες μαρτυρες του ατυχήματος.
παντως για να πω την αληθεια, δεν μπορω να πω οτι στεναχωρεθηκα κιολας που γιναν τροπετα 2 αυτοκινητα, αντιθετος ειχα ενα υποχθονιο χαμογελο ολη την ωρα (εφοσων δεν ειχαμε τραυματισμο)
-
-
Βαμμενο κιτρινο δεν ειναι το πεζοδρομιο; Μαλλον δεν ειναι καν θεση εκει περα.
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και τι να κάνει? Πόσο μ@λ@κ@ς είναι αυτός που έκανε θέση για Smart!
Στην αρχή το έβαλε σωστά γι αυτό μου έκανε εντύπωση και το έβαλα
γιατί οι γυναίκες δεν οδηγούν golf?
Άντρας οδηγούσε
-
-
-
-
Στην εθνική οδό, 3-4 νταλίκες στη σειρά να μεταφέρουν πτερύγια για τις έλικες των ανεμογεννητριών. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό
,
-
Στη Στυλίδα έχουν πολλά τμήματα ανεμογεννητριών, στο λιμάνι.
Όπως και στην Πάτρα, σε μια μεταφορική πάνω απ' το Ρίο.
Φαντάζομαι και αλλού. το όντι ενδιαφέρον θέαμα, πάντως!
-
Kαι εγώ τα είχα πετύχει τον Ιούνιο.. Όντως αυτό για την Στυλίδα ισχύει..
Τότε ένα από τα φορτηγά το ακολουθούσε ml 63 amg!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]