-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Χθες είδα αυστραλοBMW στην Κ.Καραμανλή(Νέα Εγνατία) που έγραφε πίσω αριστερά στον προφυλακτήρα: 'ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣ@ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!' . Όπως ακριβώς το γράφω! Τι εννοούσε; ότι του αρέσει πάρα πολυ η πουτσ@ ;;;;viewtopic.php?f=5&t=35906&start=5670#p2131111
-
Kacey, δεν διαφωνουμε οτι αυτα που περιγραφεις ειναι τυφλα σημεια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ...
Στη φωτο σου το 'do not pass on inside' δεν το εχει τυχαια, το καθρεπτη τον βλεπεις εσυ, ο οδηγος ομως ΔΕΝ σε βλεπει σε μεγαλο μερος απο το μηκος του οχηματος (60% και οσο πιο μπροστα τοσο χειροτερα).
-
Εγω δεν ειπα για μοναδικα σημεια, ενα οχημα μπορει να εχει πολλα τυφλα σημεια. ΑΛΛΑ, παμε ξανα:
Αν βλεπεις το προσωπο του οδηγου, τοτε κ αυτος μπορει να σε δει. Δεν γινεται αλλιως, μην επιμενετε. Αντιστοιχα, οπου δεν μπορεις να δεις το προσωπο του οδηγου, τοτε δεν φαινεσαι. Προσεξε, οχι να βλεπεις τον καθρεπτη, να βλεπεις το προσωπο του οδηγου.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είδα στην Κηφισίας ένα σκούρο μπλέ Mercedes, μαλλον W210 που στο πίσω τζάμι είχε ένα χαρτόνι που έγραφε με μεγάλα γράμματα (γραμμένα στο χέρι με μαρκαδόρο):ΤΑ MERCEDES ΕΙΝΑΙ
ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑΕχουν παραπονο απο την αντιπροσωπεια και τα σερβις τους.
-
BMW e46, με το αυτοκόλλητο τελών κυκλοφορίας (2011) κολλημένο πάνω στην πίσω πινακίδα
Δυστυχώς εν κινήσει βγήκε πολύ θολή η φωτο -
Tο έχω δει κι εγώ αυτό με το τέλη κυκλοφοριας στην πινακίδα. Καινούργια μόδα
-
Γυρω στις 12 το μεσημερι σημερα ,διασταυρωση Θησεως και Χαροκοπου στη Καλλιθεα.Συγκρουση μοτοσυκλετας με ποδηλατο.... Μπερδευτηκαν σιδερα και κορμια....
Κακη συνεννοηση(;) κακη προβλεψη(;) και ευτυχως που οι τετρατροχοι ησαν σταματημενοι μιας και οι δυο λεβεντες ειχαν γραψει τα φαναρια εκει που δεν πιανει μελανι.....
Εποχουμενος και γω δεν ειδα τα αποτελεσματα της συναντησης. -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Εχει εντοπιστεί και μια κάτι σαν μολυβή W211.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εχει εντοπιστεί και μια κάτι σαν μολυβή W211.

σιγα το νεο
-

Το ότι υπάρχει το όνομα της εταιρίας σε ένα όχι και τόσο κολακευτικό σχόλιο σε εμφανές σημείο του αυτοκινήτου δεν είναι λόγος ... κάθε νόμιμου δικαιώματος της εταιρίας προς τον ιδιοκτήτη?
Μήπως αυτό που κάνει δεν είναι και το πιο συνετό? -
Συνετοτερο ειναι να φροντισει να 'παψουν να ειναι τα Mercedes πεταμενα λεφτα'...
Τι κανει ο καθενας στο αμαξι του ειναι δικο του θεμα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:

Το ότι υπάρχει το όνομα της εταιρίας σε ένα όχι και τόσο κολακευτικό σχόλιο σε εμφανές σημείο του αυτοκινήτου δεν είναι λόγος ... κάθε νόμιμου δικαιώματος της εταιρίας προς τον ιδιοκτήτη?
Μήπως αυτό που κάνει δεν είναι και το πιο συνετό?για την Mercedes μιλαμε....χεστηκε κιολας..
-
δεν ειναι σε ελληνικό δρομο αλλα δύσκολα θα το δεις στην ελλαδα (για πολυ ωρα χωρις να τον πατήσουν

-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:

Μήπως αυτό που κάνει δεν είναι και το πιο συνετό?για την Mercedes μιλαμε....χεστηκε κιολας..
Εκφέρει προσωπική άποψη για μια εταιρία οπότε όχι δεν νομίζω.
-
** ΤΑ MERCEDES ΕΙΝΑΙ
ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ**Φαίνεται ότι είναι αρκετοί οι δυσαρεστημένοι
-
Μη ξεχνάμε και το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις σκουριές που ΥΠΟΠΤΑ αποσιωπήθηκε από τον ελληνικό τύπο
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:

Εκφέρει προσωπική άποψη για μια εταιρία οπότε όχι δεν νομίζω.
αλλο να κυκλοφορει με αυτο ενας με μια slr σε μεγαλη πολη
αλλο να κυκλοφορει με μια c-e class .......
αλλωστε σιγα μηπως θα τον παρει κανεις στα σοβαρα?
ειναι να σαν βαζεις αυτη την ταμπελα σε φερραρι -
Εμένα η υπογραφή έχει την ίδια λογική
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
δεν ειναι σε ελληνικό δρομο αλλα δύσκολα θα το δεις στην ελλαδα (για πολυ ωρα χωρις να τον πατήσουν

Β. Ευρώπη? Που?
-
δεν πιάνεται στο σβέρκο έτσι όπως ποδηλατεί;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]