-
κολεοπτερο
-
αργυροπελεκανος....
να προσθεσω σημερα, Σιτροεν DCV, που το ειχε ενας τυπας που εμοιαζε κατι αναμεσα σε ανθρωπο των σπηλαιων και Γιαγκουλα...
ειχε ντεκορασιον μπροστα στο καπω, κερατα τραγου, σε στυλ Μπος Χογκ απο τους Ντιουκς...
-
http://www.youtube.com/watch?v=bqVEyhju ... r_embedded
Αλογο στα διοδια
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τις προάλλες κατεβαίνοντας από τον περιφερειακό προς μεσογείων κάτι έσκασε στο κράνος μου. Ακούστηκε πολύ δυνατά αλλά δεν πρόλαβα να δω κάτι. Φτάνοντας στη δουλειά μου είδα ότι σε ένα σημείο όχι μόνο είχε σημαδευτεί το κράνος, αλλά σε εκίνο το σημείο είχε φύγει το χρώμα και λίγο υλικό από κάτω. Αν δεν φορούσα κράνος μάλλον θα ήμουν ανάσκελα! Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θα μπορούσε να είναι...αν πέρασες κάτω από γέφυρα παίζει να ταν κανάς τρόμπας διαφορετικά πετραδάκι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τις προάλλες κατεβαίνοντας από τον περιφερειακό προς μεσογείων κάτι έσκασε στο κράνος μου. Ακούστηκε πολύ δυνατά αλλά δεν πρόλαβα να δω κάτι. Φτάνοντας στη δουλειά μου είδα ότι σε ένα σημείο όχι μόνο είχε σημαδευτεί το κράνος, αλλά σε εκίνο το σημείο είχε φύγει το χρώμα και λίγο υλικό από κάτω. Αν δεν φορούσα κράνος μάλλον θα ήμουν ανάσκελα! Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θα μπορούσε να είναι...
αν πέρασες κάτω από γέφυρα παίζει να ταν κανάς τρόμπας διαφορετικά πετραδάκι
Δεν υπήρξε γέφυρα. Και εγώ πετραδάκι πιστεύων αλλά είναι πολύ ψηλά ρε γμτ, άσε που δεν είδα τπτ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τις προάλλες κατεβαίνοντας από τον περιφερειακό προς μεσογείων κάτι έσκασε στο κράνος μου. Ακούστηκε πολύ δυνατά αλλά δεν πρόλαβα να δω κάτι. Φτάνοντας στη δουλειά μου είδα ότι σε ένα σημείο όχι μόνο είχε σημαδευτεί το κράνος, αλλά σε εκίνο το σημείο είχε φύγει το χρώμα και λίγο υλικό από κάτω. Αν δεν φορούσα κράνος μάλλον θα ήμουν ανάσκελα! Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θα μπορούσε να είναι...
αν πέρασες κάτω από γέφυρα παίζει να ταν κανάς τρόμπας διαφορετικά πετραδάκι
Δεν υπήρξε γέφυρα. Και εγώ πετραδάκι πιστεύων αλλά είναι πολύ ψηλά ρε γμτ, άσε που δεν είδα τπτ.
Για το πετραδακι που μιλαμε.Μηπως προσπερναγες κανεναν και καποια ροδα του εγινε αιτια εκτοξευσης ;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για το πετραδακι που μιλαμε.Μηπως προσπερναγες κανεναν και καποια ροδα του εγινε αιτια εκτοξευσης ;
Είχε κίνηση, τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα ή ίσα ίσα που τσουλούσαν. Εγώ με 30-40 κμ...
-
Χθες το πρωί στη Λ.Μεσογείων (στο φανάρι του Κορασίδη στην Αγ.Παρασκευή) όπως περπατούσα, ακούω μεταλλικό θόρυβο και κάτι πλαστικό να χτυπάει όπως έστριβαν τα αυτοκίνητα. Γυρνάω και βλέπω αυτό:
Έκαναν ότι εργασία έκαναν, πέταξαν μια μεταλλική τάβλα πάνω, και τα σίδερα αντί να τα αφαιρέσουν τα λύγισαν και τα άφησαν έτσι όπως ήταν, τα οποία με τις συνεχείς διελεύσεις των οχημάτων είχαν ανασηκωθεί- αν και στις φωτογραφίες δεν φαίνεται καλά (ειδικά στο ένα έβρισκε ο προφυλακτήρας πολλών αυτοκινήτων και όλο το κάτω μέρος ακόμα και στο εσωτερικό των τροχών και από εκεί προερχόταν ο ήχος που άκουσα). Ποιός καραγκιόζης είχε αναλάβει το έργο και το παράτησε έτσι ακόμη απορία το έχω...Καλώ το 100 και αναφέρω πως προεξέχουν σίδερα στο οδόστρωμα τονίζοντας την επικινδυνότητα. Πάω σε κάποιες τράπεζες και μετά από μισή ώρα περίπου που ξαναπερνάω από το σημείο βλέπω την ίδια κατάσταση. Και πάνω που σκέφτομαι ότι σιγά μη γίνει κάτι, εμφανίζεται γερανός της τροχαίας στο σημείο, σταματάει και κατεβαίνει το πλήρωμα να ασχοληθεί με το θέμα!
Τα σίδερα με λίγη προσπάθεια αφαιρέθηκαν και ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της τροχαίας που έσπευσαν και έδειξαν ενδιαφέρον να μην χτυπήσει κανείς. Για να λέμε και τα θετικά...
-
Πολυ καλα εκαναν, βεβαια αν θελουν να επιτυχουν κατι κ να κανουν την δουλεια τους στο επακρο (προσοχη, στο 100%, οχι κατα παραπανω) πρεπει να κατσουν να βρουν ποιος ειναι ο εργολαβος κ να του σκισουν τον πατο, οπως οριζει ο ΚΟΚ.
-
Πιθανότατα το έργο να μην έχει ολοκληρωθεί και να έκλεισαν προσωρινά την τρύπα με την μεταλλική πλάκα.
-
Προφανώς και συνέβη αυτό. Οι μπετόβεργες όμως δεν υπήρχε λόγος να παραμείνουν εκεί.
Λυπάμαι μόνο όσο αυτοκίνητα όπως έστριβαν πέρασαν από πάνω τους και δεν απέφυγαν την επαφή. Στα ελάχιστα λεπτά που το παρατήρησα και μέχρι να κάνω την κλήση, μέτρησα διψήφιο αριθμό αυτοκινήτων να στρίβει και να βγαίνει θόρυβος επαφής του κάτω μέρους του αυτοκινήτου με τις βέργες.
Πάλι καλά που δεν την πάτησε κανάς μοτοσυκλετιστής εκεί.
-
οκ δεν ειναι στην ελλαδα αλλα νταξ
-
Ναι , αν ηταν Ελλάδα , ή οθόνη θα ήταν 50άρα ή με μπερπάντη οδηγό 60'' και οχι 63'' ιντσες.....
-
Aπό τους πλέον ασφαλείς τρόπους μεταφοράς προσωπικού , βράδυ με 6 βαθμούς Κελσίου και βρεγμένη άσφαλτο. -
Χρηστης του puntoclub.gr βρηκε σημερα το αμαξι του σε αυτη την κατασταση...
Οι ζαντες (που λειπουν απο τη φωτο) ηταν οι εργοστασιακες του sporting.
Tι να πεις... -
Δεν ήξερα ότι είναι τόσο περιζήτητες οι ζάντες μας...
-
καλα πως βγαλαν τις ζαντες???δεν το ειχαν βαλει πανω σε τακους? ειναι τραγικο παντως να κλεψεις ζαντες...
-
Θυμάμαι παλιά που κλέβανε ζάντες και κάθε τροχός είχε ένα μπουλόνι κλειδαριά.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν ήξερα ότι είναι τόσο περιζήτητες οι ζάντες μας...angel είσαι mac gamer ε?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
:offtopicviii:Δεν ήξερα ότι είναι τόσο περιζήτητες οι ζάντες μας...
angel είσαι mac gamer ε?
Τι εννοείς;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]