-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αυτο δε φανηκε και στις εκδρομες που ειχαμε κανει σαν Φορουμ σε Πηλιο, Ζαγοροχωρια και μερικα track days στα Μεγαρα.... Αληθεια ποτε θα επαναλαβουμε κατι τετοια...Θρασυβουλε μηπως θυμασαι ποια ηταν η κινητηριος δυναμις για αυτα;Ακομα δεν βρεθηκε αντικαταστατης του.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αυτο δε φανηκε και στις εκδρομες που ειχαμε κανει σαν Φορουμ σε Πηλιο, Ζαγοροχωρια και μερικα track days στα Μεγαρα.... Αληθεια ποτε θα επαναλαβουμε κατι τετοια...
Θρασυβουλε μηπως θυμασαι ποια ηταν η κινητηριος δυναμις για αυτα;Ακομα δεν βρεθηκε αντικαταστατης του.
Σήμερα καθώς γράφετε, έχει trackday στα Μέγαρα
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Αυτο δε φανηκε και στις εκδρομες που ειχαμε κανει σαν Φορουμ σε Πηλιο, Ζαγοροχωρια και μερικα track days στα Μεγαρα.... Αληθεια ποτε θα επαναλαβουμε κατι τετοια...
Θρασυβουλε μηπως θυμασαι ποια ηταν η κινητηριος δυναμις για αυτα;Ακομα δεν βρεθηκε αντικαταστατης του.
Σήμερα καθώς γράφετε, έχει trackday στα Μέγαρα
Με διοργανωση και συμμετοχη μελων του φορουμ; Γιατι για αυτο εδω το φορουμ μιλαμε.
-
Uploaded with ImageShack.us
...Πας γουστα?...Ετσι τον βολεψε ,ετσι το παρκαρε.
Λογαριασμο θα σου δωσει???? -
Ο καλύτερος τρόπος να κρύψεις ένα ΚΙΑ
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εχεις δικιο..., προσωπικα βρισκομαι εκτος Ελλαδος και ετσι μονο να συμετασχω μπορω αν το ξερω εγκαιρως και να κανονισω επισκεψη - αδεια στην Ελλαδα...
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Ο καλύτερος τρόπος να κρύψεις ένα ΚΙΑ
Έπρεπε να κατεβάσει και την τζαμαρία όμως.
-
Μερικά εκατοστά ακόμα να προχωρούσε κάποιοι θα γελούσαν και κάποιοι θα έκλαιγαν.
-
Φεύγω για μία δουλειά το πρωί από το σπίτι και σε κεντρικό δρόμο 2πλης κατεύθυνσης, υπάρχει ένα Golf V στην μέση του δρόμου μοναχό του. Ίσα που περνάνε αριστερά και δεξιά αυτοκίνητα. Μισή ώρα μετά, επιστρέφοντας, το αυτοκίνητο είναι στην ίδια θέση.
Παίρνω τηλ. το 100 για να το αναφέρω, μήπως και δεν το ξέρουνε. Η απάντηση ήταν να πάρετε την Δημοτική αστυνομία, εμείς δεν έχουμε ευθύνη. Παίρνω τηλέφωνο 4-5 φορές χωρίς απάντηση. Όταν το σήκωσαν και το ανέφερα, η απάντηση ήταν:- Σήμερα είναι αργία και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Σε επιμονή μου, μου είπαν ότι θα το....κοιτάξουν.....
Έχουν κάποιο συμβόλαιο με τα συμβάντα να μην συμβαίνουν Κυριακή?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχουν κάποιο συμβόλαιο με τα συμβάντα να μην συμβαίνουν Κυριακή?Δεν το ξέρεις;
Δεν πρέπει να αρρωστήσεις ή να έχεις ατύχημα Κυριακές ή ακόμα χειρότερα σε μεγάλες αργίες. Είναι προτιμότερο να σε πάνε στον χασάπη της γειτονιάς.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Φεύγω για μία δουλειά το πρωί από το σπίτι και σε κεντρικό δρόμο 2πλης κατεύθυνσης, υπάρχει ένα Golf V στην μέση του δρόμου μοναχό του. Ίσα που περνάνε αριστερά και δεξιά αυτοκίνητα. Μισή ώρα μετά, επιστρέφοντας, το αυτοκίνητο είναι στην ίδια θέση.
Παίρνω τηλ. το 100 για να το αναφέρω, μήπως και δεν το ξέρουνε. Η απάντηση ήταν να πάρετε την Δημοτική αστυνομία, εμείς δεν έχουμε ευθύνη. Παίρνω τηλέφωνο 4-5 φορές χωρίς απάντηση. Όταν το σήκωσαν και το ανέφερα, η απάντηση ήταν:- Σήμερα είναι αργία και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Έχω την εντύπωση ότι το υπογραμμισμένο είναι υπέρτατη Στην χειρότερη έπρεπε να πεις ότι απαιτείς να έρθουν να βεβαιώσουν την παρουσία του αυτοκινήτου διότι ο κάτοχος του διαπράττει το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών και θες να του υποβάλλεις μήνυση.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι το υπογραμμισμένο είναι υπέρτατη Στην χειρότερη έπρεπε να πεις ότι απαιτείς να έρθουν να βεβαιώσουν την παρουσία του αυτοκινήτου διότι ο κάτοχος του διαπράττει το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών και θες να του υποβάλλεις μήνυση.
Αντε παλι...Σιγα μην διαπραττει κ παιδοφιλια με αιμομιξια combo...
-
Μαγαζί στα νέα λιόσια με όνομα 'Lios Angeles'
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αντε παλι...Σιγα μην διαπραττει κ παιδοφιλια με αιμομιξια combo...
Πριν χρόνια έτυχε και ήμουν μπροστά όταν ήρθε η τροχαία (μάλλον αρκετές ώρες μετά την καταγγελία) και έκοψε μια κλήση ΕΝΝΕΑ ΕΥΡΩ στο αμάξι που ήταν στη μέση του δρόμου επειδή ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.
Έτσι μπράβο, τώρα δεν θα το ξαναπαρατήσει στη μέση του δρόμου. -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=177960&cid=25Μηπως ειναι γι αυτον η θεση???
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=177960&cid=25 -
http://www.youtube.com/watch?v=bOobaTO8 ... re=related
Λίγο off-topic στο 0:50 το μαγαζί 'Lios Angeles' που πόσταρε ο xenos
-
Μαύρη BMW X3 με εμπρόσθιο κόκκινο φως στη μάσκα... a la ΚΙΤΤ!
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]