-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Eχω δει Ε63AMG ' του κουτιου' με πινακιδες ΑΝ.Π. και μου χαν πει οτι ειναι ενος Ναυαρχου εν αποστρατια με καποιο βαθμο αναπηριας.
Απο κει και περα αφου μπορει να παρει με τα λεφτα του Ε63, Corvette, Gaynne etc δεν με αφορα.
Αφου δεν παρανομει και δεν φοροδιαφευγει (φοροδιαφευγω = δηλωνω στην εφορια λιγοτερα απ οσα εχω βγαλει για να πληρωσω φορο λιγοτερο απο αυτο που μου αναλογεί ή κανω συναλλαγη άνευ αποδειξης ή τιμολογιου) με γεια του, με χαρα του!
Απο κει και περα δεν πιστευω οτι ειναι 'προνομιο' το να αποκτησεις μια αναπηρια και για να σε διευκολυνουν να σου κοψουν το φορο απο το αυτοκινητο.ρε παιδιά ο τελευταίος πόλεμος έγινε το 74, δηλαδή πριν από 30 χρόνια. Ενας ανάπηρος πολέμου από την Εισβολή της Κύπρου, πρέπει να είναι τουλάχιστον 60 χρονών. Αμφιβάλω αν ένας μέσος οδηγός υγιέστατος 60 ετών μπορεί να οδηγήσει για ένα τετράγωνο την corvete ή την E63 AMG.
Δηλαδή η corvete έχει το γκάζι στο χέρι; Μην τρελαθούμε εντελώς!
Μπορει να χει χασει το αριστερο του ποδι και να ειναι αυτοματι.
Το να πάθει κάτι ένας στρατιωτικός σε καιρο είρήνης είναι εργατικό ατύχημα
Στο θεμα μας.
Μου ρθε με ε-μελι σημερα. -
-
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
και τι βλεπουμε?εγώ βλέπω τον Τερκενλή στο φόντο
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
Eχω δει Ε63AMG ' του κουτιου' με πινακιδες ΑΝ.Π. και μου χαν πει οτι ειναι ενος Ναυαρχου εν αποστρατια με καποιο βαθμο αναπηριας.
Απο κει και περα αφου μπορει να παρει με τα λεφτα του Ε63, Corvette, Gaynne etc δεν με αφορα.
Αφου δεν παρανομει και δεν φοροδιαφευγει (φοροδιαφευγω = δηλωνω στην εφορια λιγοτερα απ οσα εχω βγαλει για να πληρωσω φορο λιγοτερο απο αυτο που μου αναλογεί ή κανω συναλλαγη άνευ αποδειξης ή τιμολογιου) με γεια του, με χαρα του!
Απο κει και περα δεν πιστευω οτι ειναι 'προνομιο' το να αποκτησεις μια αναπηρια και για να σε διευκολυνουν να σου κοψουν το φορο απο το αυτοκινητο.ρε παιδιά ο τελευταίος πόλεμος έγινε το 74, δηλαδή πριν από 30 χρόνια. Ενας ανάπηρος πολέμου από την Εισβολή της Κύπρου, πρέπει να είναι τουλάχιστον 60 χρονών. Αμφιβάλω αν ένας μέσος οδηγός υγιέστατος 60 ετών μπορεί να οδηγήσει για ένα τετράγωνο την corvete ή την E63 AMG.
Δηλαδή η corvete έχει το γκάζι στο χέρι; Μην τρελαθούμε εντελώς!
Το να πάθει κάτι ένας στρατιωτικός σε καιρο είρήνης είναι εργατικό ατύχημα
εχουμε στειλει σε ΟΛΟΥΣ τους πολεμους ατομα οποτε δεν ειναι περιεργο δεν λεει η πινακιδα η ο νομος αναπηροι πολεμου ελλαδας αλλα αναπηροι πολεμου γενικα
-
Ένας παππούς σήμερα, μεσημεράκι-απόγευμα, 1ος στο φανάρι σε έναν δρόμο με διάζωμα που καταλήγει στην Αργυρουπόλεως, είχε κλειδωθεί έξω από το αμάξι του, μάρκας fiesta.
Το αμάξι δούλευε στο ρελαντί.Τελικά ο πατέρας μου 3ος στο φανάρι μαζί με τους υπόλοιπους καβάλησαν από δεξιά το πεζοδρόμιο και πέρασαν.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Και απ'οτι βλεπω γραφει και το κινητο του για ωρα αναγκης
-
Σημερα το πρωι οδηγοντας το εταιρικο transit με αριθμο κυκλοφοριας ΥΟΧ 3167 ειχα μπροστα μου για αρκετη ωρα οχημα με πινακιδα ΥΟΧ 3267. Να παιξω κανα τζοκερ;;;
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ένας παππούς σήμερα, μεσημεράκι-απόγευμα, 1ος στο φανάρι σε έναν δρόμο με διάζωμα που καταλήγει στην Αργυρουπόλεως, είχε κλειδωθεί έξω από το αμάξι του, μάρκας fiesta.
Το αμάξι δούλευε στο ρελαντί.Τελικά ο πατέρας μου 3ος στο φανάρι μαζί με τους υπόλοιπους καβάλησαν από δεξιά το πεζοδρόμιο και πέρασαν.
Τεχνητη νοημοσυνη.
Εφαρμοζετε πιλοτικα εδω και ενα χρονο.
Το αμαξι αναγνωριζει μονο του, αν ο οδηγος ειναι ικανος και αξιος να το οδηγει.
Σε περιπτοση που ο οδηγος ειναι κατωτερος των προσδοκιων το αυτοκινητο τον κλειδωνει απ'εξω.
Παραξενο μου φαινεται που το αυτοκινητο δεν σηκωθηκε να φυγει μονο του. -
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Σημερα το πρωι οδηγοντας το εταιρικο transit με αριθμο κυκλοφοριας ΥΟΧ 3167 ειχα μπροστα μου για αρκετη ωρα οχημα με πινακιδα ΥΟΧ 3267. Να παιξω κανα τζοκερ;;;Το 2000 αγόρασε ένας κάτοικος της πολυκατοικίας που μένω ένα αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΖΖΟ 3666, μετά από λίγο καιρό αγόρασα εγώ με αριθμό ΖΖΟ 4666
-
Η γυναίκα μου έχει swiftάκι σε 3666
-
Κατι ακομα
Κυκλοφορησαν πινακιδες με γραμματα ΓΙΟΤΑ-ΟΜΙΚΡΟΝ-ΟΜΙΚΡΟΝ που ανετα διαβαζεται 100.. -
To I έχει διαφορά από το 1 αλλά το 0 είναι ίδιο με το Ο.
-
Το αείμνηστο το ΖΧάκι μας (που πήγε στην πρέσσα πριν μερικούς μήνες ) ήταν το xxx7577, κυπαρισσί χρώματος, αγορασμένο το 1992.
Πέρσι και για αρκετές μέρες πετύχαινα στους δρόμους της γειτονιάς το αμέσως επόμενο, το xxx7578, ακριβώς ίδιο με το δικό μας. 17 χρόνια μετά την αγορά! -
To Merc E200K που ειχα ηταν ΖΚΟ3333
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
To Merc E200K που ειχα ηταν ΖΚΟ3333Αυτό δεν είναι απίθανο... 200-300 € 'απίθανο' χρειαζόταν
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Σημερα το πρωι οδηγοντας το εταιρικο transit με αριθμο κυκλοφοριας ΥΟΧ 3167 ειχα μπροστα μου για αρκετη ωρα οχημα με πινακιδα ΥΟΧ 3267. Να παιξω κανα τζοκερ;;;
Το 2000 αγόρασε ένας κάτοικος της πολυκατοικίας που μένω ένα αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΖΖΟ 3666, μετά από λίγο καιρό αγόρασα εγώ με αριθμό ΖΖΟ 4666
:hahaiv:
Η γυναίκα μου έχει swiftάκι σε 3666
Σε λίγο θα βγείτε κ σόι !
-
Αφού πιάσαμε τις συμπτώσεις να πώ κια εγώ μια...
Πριν από 2 εβδομάδες κατεβαίνω την Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού με το αμάξι και χαζεύω μπροστά μου ένα λευκό Α3 κάμπριο με ένα περίεργο αυτοκόλλητο κολλημένο πίσω.
Κάπου χωρίζουμε.
Αφήνω το αμάξι στο σταθμό του Φίξ και πέρνω το μετρό για Ομόνοια, πηγαίνω με τα πόδια στο ραντεβού που είχα και στον γυρισμό κάπου 4 ώρες μετά είμαι στο ύψος του Πολυτεχνείου.
Περιμένω στο φανάρι όταν περνάει από μπροστά μου ένα λευκό Α3 κάμπριο.Το ακολουθώ με το βλέμμα και βλέπω πίσω κολλημένο το ίδιο περίεργο αυτοκόλλητο...
-
Παραλαμβάνοντας το εταιρικό με leasing είδα ως νούμερο το έτος γέννησης. 1969!!!!!! στο προηγούμενο δικό μου είχα πινακίδα 1821 κι έμενα στην Αθανασίου Διάκου 21! Ζήτω το έθνος!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]