-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Το κόλπο της τροχαίας με τα κλάρκ το έχω δει έξω από τη ΔΕΘ. Τα κλαρκ δεν είναι σχεδιασμένα γι' αυτή τη δουλειά με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το αυτοκίνητο.
Μια φορά, επίσης πάλι έξω από την έκθεση είδα γερανό να τραβάει Astra OPC που είχε χειρόφρενο και οι πίσω ρόδες σερνόντουσαν στο οδόστρωμα.
Απορία: Τι γίνεται αν πάθει κάτι ένα αυτοκίνητο κατά τη μεταφορά του σε μάντρα της τροχαίας; Βρίσκει ο ιδιοκτήτης το δίκαιο του ή απλά σου λένε ας πρόσεχες να μην το άφηνες παράνομα;Νομίζω ότι μέχρι πριν καμιά 10αριά χρόνια η ρυμούλκηση με τις ρόδες στο οδόστρωμα ήταν ο κανόνας. Αργότερα ήρθαν τα έξτρα ροδάκια.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Το κόλπο της τροχαίας με τα κλάρκ το έχω δει έξω από τη ΔΕΘ. Τα κλαρκ δεν είναι σχεδιασμένα γι' αυτή τη δουλειά με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το αυτοκίνητο.
Μια φορά, επίσης πάλι έξω από την έκθεση είδα γερανό να τραβάει Astra OPC που είχε χειρόφρενο και οι πίσω ρόδες σερνόντουσαν στο οδόστρωμα.
Απορία: Τι γίνεται αν πάθει κάτι ένα αυτοκίνητο κατά τη μεταφορά του σε μάντρα της τροχαίας; Βρίσκει ο ιδιοκτήτης το δίκαιο του ή απλά σου λένε ας πρόσεχες να μην το άφηνες παράνομα;Αν το αυτοκίνητο δεν έχει spoiler στο πλάι, δε βλέπω τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει (εφόσον το κλαρκ αντέχει το βάρος). Φαντάζομαι ότι στο σασί ακουμπούν οι δαγκάνες, σα να σήκωνες το αμάξι με γρύλο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Απορία: Τι γίνεται αν πάθει κάτι ένα αυτοκίνητο κατά τη μεταφορά του σε μάντρα της τροχαίας; Βρίσκει ο ιδιοκτήτης το δίκαιο του ή απλά σου λένε ας πρόσεχες να μην το άφηνες παράνομα;Αν το αυτοκίνητο δεν έχει spoiler στο πλάι, δε βλέπω τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει (εφόσον το κλαρκ αντέχει το βάρος). Φαντάζομαι ότι στο σασί ακουμπούν οι δαγκάνες, σα να σήκωνες το αμάξι με γρύλο.
Πολυ αμφιβαλλω αν το ψαχνουν τοσο πολυ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολυ αμφιβαλλω αν το ψαχνουν τοσο πολυ.
Mέχρι να τους πέσει το πρώτο είναι η ιστορία.
Δεν προβλέπει ο κατασκευαστής το σήκωμα αυτοκινήτου με κλάρκ -
Δεν παθαινει τιποτα το αυτοκινητο, εχω δει με τα ματια μου απομακρυνση οχηματος με κλαρκ οχι απο την τροχαια αλλα απο υπαλληλο εργοστασιου διοτι ενα ζωο ειχε κλεισει την κεντρικη πυλη εισοδου-εξοδου φορτηγων
ο οδηγος του κλαρκ σηκωσε το αυτοκινητο και το μετεφερε καμια 10 μετρα μακρυα οπου και το αφησε στο απεναντι πεζοδρομιο,μετα το κοιταξαμε και δεν ειχε τιποτα. -
Απο κάτω που ξέρεις που βρίσκει το κλαρκ;
Αν χτυπήσει κανένα σωλήνα εξάτμισης;
Ο γρύλος εφαρμόζει σε συγκεκριμένο σημείο στο πλαίσιο, και πολλές φορές το πλαϊνό 'σπόιλερ' κατεβαίνει πιο κάτω από το πλαίσιο που σημαίνει οτι θα το χτυπήσει. -
Χωρια που μπορεί να κάνει ζημεία σε κάνα πάτωμα.
-
Δεν έχω δει ποτέ να μεταφέρει η τροχαία αυτοκίνητο με ροδάκια. Στην Αθήνα ίσως να υπάρχει αυτή η τεχνολογία, στη Θεσσαλονίκη όμως δε την έχω συναντήσει. Σήκωμα το μπροστά μέρος και οι πίσω ρόδες να στριγκλίζουνε. Αρκεί να πάει κάποιος έξω από κάποιο γήπεδο πριν από αγώνα να δει πως σηκώνουν όλους αυτούς που έχουν παρκάρει σε σημεία που απαγορεύονταν το παρκάρισμα.
-
Για όσους λένε αν κάνει κακό ή καλό η μεταφορά με κλαρκ ενός αυτοκινήτου ...
Θα δίναμε τα ωραία μας ευρώ αν ξέραμε ότι ένα κλαρκ σηκώνει το αμάξι μας στο εργοστάσιο και το πάει πέρα δώθε?
Εδώ γρύλλο για το λάστιχο και πρέπει να μπαίνει σε συγκεκριμένα σημεία ... εκτός αν τα πλαινά μαρσπιέ είναι απο χάλυβα!ΥΓ. Η συγκεκριμένη φωτο είναι απο το νετ, απο το εργοστάσιο της VW στη Κίνα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θα δίναμε τα ωραία μας ευρώ αν ξέραμε ότι ένα κλαρκ σηκώνει το αμάξι μας στο εργοστάσιο και το πάει πέρα δώθε?
Εδώ γρύλλο για το λάστιχο και πρέπει να μπαίνει σε συγκεκριμένα σημεία ... εκτός αν τα πλαινά μαρσπιέ είναι απο χάλυβα!ΥΓ. Η συγκεκριμένη φωτο είναι απο το νετ, απο το εργοστάσιο της VW στη Κίνα!
Στον δρομο δεν παρκαρεις πανω σε παλεττα.
-
VW Golf VI made in China???
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
@axel12p
Εχω δει να βαζουν πισω ροδακια και μαλιστα προσφατα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
πωπω ρε συ, κάτι περίεργοι άνθρωποι! Που την είδες την παλέτα ρε παιδί μου? Σε λεπτομέρειες κολλάς!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...
Βεβαίως ... όσο παραξενο είναι να παρκάρω πάνω σε παλέττα ... άλλο τόσο δεν είναι παραξενη η κυκλοφορία και η χρήση κλαρκ στους δρόμους της πόλης να σηκώνει αμάξια?
-
Ο γρυλος εφαρμοζει σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεια του αμαξωματος, ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην κανει ζημια, κ ΦΥΣΙΚΑ αμα σηκωσεις αμαξι με κλαρκ υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να κανεις ζημια. Ελεος...
-
Οι μαμίσιοι βραχίονες κλαρκ πρέπει να είναι οριακοί, αν όχι πολύ κοντοί, για να καθίσει πάνω τους ένα αυτοκίνητο. Επίσης το μέταλο με μέταλο, γλυστράει και οτιδήποτε από κλίση στο δρόμο, λακούβα, κλπ θα μπορούσε να ρίξει το αμάξι. Πιθανόν να είναι 'βελτιωμένο' κλαρκ για αυτό το σκοπό με λαστιχένια επιφάνεια, πτυσόμενους βραχίονες κλπ
Άντε και εις ανώτερα
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Οι μαμίσιοι βραχίονες κλαρκ πρέπει να είναι οριακοί, αν όχι πολύ κοντοί, για να καθίσει πάνω τους ένα αυτοκίνητο. Επίσης το μέταλο με μέταλο, γλυστράει και οτιδήποτε από κλίση στο δρόμο, λακούβα, κλπ θα μπορούσε να ρίξει το αμάξι.Και να συμβεί κάτι τέτοιο!!!
Πιθανόν να είναι 'βελτιωμένο' κλαρκ για αυτό το σκοπό με λαστιχένια επιφάνεια, πτυσόμενους βραχίονες κλπ
Εγώ πάλι υποψιάζομαι ότι η τροχαία φωνάζει τον Μήτσο τον Φορτωτή ή τον Βαγγέλη τον Ανυψωτή που έχουν χροοοονια εμπειρίας στην μεταφορά εμπορευμάτων σε παλέτες μέσα σε εργοστάσια και αποθήκες.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Και να συμβεί κάτι τέτοιο!!!
Αν είναι δυναμόν!!!
-
πάειιιιιιιι
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Εγώ πάλι υποψιάζομαι ότι η τροχαία φωνάζει τον Μήτσο τον Φορτωτή ή τον Βαγγέλη τον Ανυψωτή που έχουν χροοοονια εμπειρίας στην μεταφορά εμπορευμάτων σε παλέτες μέσα σε εργοστάσια και αποθήκες.Ακόμα χειρότερα, μπορεί να φωνάξουν τον Κλάους τον Staplerfahrer.
Youtube VideoΉ αυτόν τον τύπο εδώ:
Youtube Video
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]