-
-
Ποναει και υποφερει το παιδι !
επεισης αν προσεξετε εχει στερεωσει τον προφυλακτηρα με κατι ξυλα -
-
Κι εγώ σήμερα είδα έναν γιούφτο με ένα μήνυμα στην καρότσα. Πήγαινε κάπως έτσι: 'Όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν οι εχθροί μου γιατί όσο ζω με θάβουν οι φίλοι μου'
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
επεισης αν προσεξετε εχει στερεωσει τον προφυλακτηρα με κατι ξυλαΕγω νομιζω πως εχει βαλει τα ξυλα για να κραταει κοντρα και να μην ανοιγει το πορτ μπαγκαζ
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
επεισης αν προσεξετε εχει στερεωσει τον προφυλακτηρα με κατι ξυλαΕγω νομιζω πως εχει βαλει τα ξυλα για να κραταει κοντρα και να μην ανοιγει το πορτ μπαγκαζ
Για να κρατάνε την πόρτα τα έχει βάλει.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τελικά έχει ημιάκαμπτο ή κάτι άλλο;
Όχι, είναι εντελώς ανεξάρτητη η ανάρτηση πίσω. Οι εγκάρσιες δοκοί (δεξιά-αριστερά) είναι ράβδοι στήριξης και οι βραχίονες είναι αυτά που πηγαίνουν από τους τροχούς και μπροστά (δεν φαίνονται στη φωτογραφία καλά).
Δηλαδή κάτι σαν πολλαπλών συνδέσμων; Πάντως ήταν πολύ άνετο στο δρόμο και με τις δικές του αναρτήσεις και με τις Kayaba που έβαλα μετά.
Διακρίνω και τον απαιτούμενο χώρο για άξονα μετάδοσης κίνησης στους πίσω τροχούς ή είναι η ιδέα μου?
Σε γενικές γραμμές το ''στήσιμο'' της πίσω ανάρτησης θυμίζει Impreza σε light εκδοχή!
Δέν είναι τυχαίο. Έβγαινε και σε έκδοση 4x4 turbo
Και το απλό με τα 44 άλογα έβγαινε σε 4χ4. Μήπως ήταν υπερτροφοδοτούμενο και αυτό; γιατί έβγαζε 44 άλογα από 660 κυβικά και είχε βάρος μόλις 660 κιλά!
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Και το απλό με τα 44 άλογα έβγαινε σε 4χ4. Μήπως ήταν υπερτροφοδοτούμενο και αυτό; γιατί έβγαζε 44 άλογα από 660 κυβικά και είχε βάρος μόλις 660 κιλά!Ναί, έχεις δίκιο. Το ατμοσφαιρικό 4χ4, το πιό παλιό μοντέλο το είχε ένας φίλος μου. Το τί καφριλιές είχε κάνει με αυτό το αυτοκίνητο δέ λέγεται.
-
-
Το σαββατοκυριακο που μας περασε στο Ναυπλιο.
Δε ξερω που να το πρωτοβαλω,στα Σπανια πουλια,στο design disasters,στο australia,εδω,στις ιστοριες απο τη κρυπτη?Πραγματικα τα εχω χαμενα,δηλαδη δεν εφταναν τα σουβ βγαλαν και αγροτικα εκει στην ΣανγκΓιονκγ -
Στο Λιακόπουλος βάλτο, γιατί δεν μπορεί άνθρωπος να σχεδίασε τέτοιο αυτοκίνητο!
-
Τι μανάρι είναι τούτο;
Αν δεν έγραφα στο πληκτρολόγιο θα έτριβα τις ρώγες μου τώρα!Μήπως έπεσε καφές πάνω στα σχέδια του αυτοκινήτου και σκουπίζοντας τα παραμορφώθηκε;
Αυτό είναι πιο άσχημο και απο το νέο ίμπιζα! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Στο Λιακόπουλος βάλτο, γιατί δεν μπορεί άνθρωπος να σχεδίασε τέτοιο αυτοκίνητο!Αφου βρεθηκε καποιος να το αγορασει τι μου λες εσυ για τον σχεδιαστη;
-
τουλαχιστον δεν ειναι κ πολυ ακριβο με 22.650 ευρώ!
Τους ειχα ικανούς να ζητάνε κανενα 30χιλ για το συγκεκριμένο εργαλείο!
(http://www.testdrive24.gr/news/history/ ... yon-sports)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
τουλαχιστον δεν ειναι κ πολυ ακριβο με 22.650 ευρώ!Τους ειχα ικανούς να ζητάνε κανενα 30χιλ για το συγκεκριμένο εργαλείο!
(http://www.testdrive24.gr/news/history/ ... yon-sports)
Ασε το Hilux ξεκιναει απο τα 15,500 €
-
Ναι, αλλά με το ΣανΓιονγκ οδηγάς πιο προσεκτικά το πρωι.
Ξυπνάς, πίνεις τον καφέ σου, κατεβαίνεις στο γκαράζ και τρως μιας τρομάρα που το βλέπεις έτσι ώστε μετά όταν οδηγάς έχεις ξυπνήσει 100%! -
ενας γκαζιαρης-αλητης παππους σημερα το πρωι με ενα vito κιτρινο στον περιφεριακο θεσσαλονικης με κολησε στην αριστερη λωριδα για πολυ ωρα και με κορναρε μου αναβε φωτα και μου εκανε χειρονομιες. δεξια μου ερχοταν συνεχεια αυτοκινητα και τον αγνοησα. σημειωση το οριο στον περιφεριακο ειναι 90κμ/ω και εγω πηγαινα με 100. κανω δεξια μετα απο 500-600μετρα και ο αλητης αυτος με περναει και μου κανει σφηνα στους 30ποντους και αρχιζει να κοβει ταχυτητα αποτομα για να πεσω πανω του αλλα εγω κρατουσα 10-15 μετρα αποσταση. Αυτα ολα απο την εξοδο πυλαιας μεχρι τον κομβο carefour οπου εστριψα για χαριλαου και μου βγαζει εξω το χερι κανοντας νοημα να δοκιμασω να τον περασω...φυσικα τον αγνοησα και συνεχισα τη πορια μου. Η πινακιδες του ξεκινουσαν απο ΧΑΜ αριθμο δε συγκρατησα αλλα θα ηθελα παρα πολυ αυτος ο αλητης να στουκερνε μονος του στην επομενη στροφη και να παθαινε ζημια!
-
Αν πηγαινες με +10 χαω απο τους διπλα, μπορουσες Α-ΝΕ-ΤΑ να κανεις ακρη να περασει. Τα υπολοιπα περι κατασκηνωσης στην αριστερη λωριδα θα στα πουν αλλοι, εγω τα εχω γραψει 5000 φορες κ βαριεμαι.
-
καλα το πιο πιθανον ειναι να ειχε κ στην αριστερη λωριδα φουλ κινηση στην περιφερειακή εδω σαλονικη οποτε το +10χιλ. δεν παιζει! Μεσα στη ροη πας αναγκάστηκα κ μονος τροπος να πας λιγο πιο γρηγορα ειναι με τρελες σφηνες απο τερμα δεξια (οπως κανουν μερικοι καγκουρες)
-
Δεν μπορούσε να αλλάξει λωρίδα γιατί πήγαινε πιο σιγά από τους δεξιά.
Να κάθεσαι στην μεσαία λωρίδα και να μην κατασκηνώνεις αριστερά επειδή πηγαίνεις με το όριο.
Στη δεξιά λωρίδα μην πηγαίνεις γιατί είναι δύσκολη - έχει εισόδους/εξόδους και πρέπει να προσέχεις.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]