-
Σήμερα στη Καρτάλη στο Βόλο ένα κόκκινο c1 με εντελώς μαύρα φιμε τζαμια είχε στο φουλ κλαρινα και τετοια και πισω έλεγε 'ΝΤΑΝΤΗΣ'.
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Σήμερα στη Καρτάλη στο Βόλο ένα κόκκινο c1 με εντελώς μαύρα φιμε τζαμια είχε στο φουλ κλαρινα και τετοια και πισω έλεγε 'ΝΤΑΝΤΗΣ'. -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Σήμερα στη Καρτάλη στο Βόλο ένα κόκκινο c1 με εντελώς μαύρα φιμε τζαμια είχε στο φουλ κλαρινα και τετοια και πισω έλεγε 'ΝΤΑΝΤΗΣ'.αν έλεγες C2 (αντί για C1), θα υποψιαζόμουν κάποιον.
-
Την εφαρμογή των νέων μέτρων περιορισμού των κρατικών οχημάτων διαπίστωσα προχθές το μεσημέρι.
Τροχαίος κόβει το ρεύμα για να βγεί από την βουλή υπουργικό όχημα και βλέπω να ξεπροβάλει ένα TOYOTA PRIUS με 3 επιβάτες. (δεν φαίνονταν ποιός ήταν)
Το ΑΠΙΘΑΝΟ όμως είναι ότι το όχημα συνοδείας του που ακολούθησε αμέσως μετά ήταν ένα.....
AUDI A6
-
αχαχαχ
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σήμερα στη Καρτάλη στο Βόλο ένα κόκκινο c1 με εντελώς μαύρα φιμε τζαμια είχε στο φουλ κλαρινα και τετοια και πισω έλεγε 'ΝΤΑΝΤΗΣ'.
αν έλεγες C2 (αντί για C1), θα υποψιαζόμουν κάποιον.
Τωρα που το λες έχεις δίκιο. Ηταν κόκκινο c2 .
-
-
υπάρχουν κ μεγαλύτερα
-
Τα κάνουν επίτηδες έτσι για να τα βλέπουν και οι τυφλοί και να μην χρειάζεται να κοπανάνε πάνω τους.
-
Σε διασταυρωσεις που δεν ειναι προφανες οτι θα σταματησεις, τα στοπ φτανουν μεχρι και 1 μετρο απ το εδαφος, σαν τα ταψια του φουρναρη ειναι!
-
-
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Την εφαρμογή των νέων μέτρων περιορισμού των κρατικών οχημάτων διαπίστωσα προχθές το μεσημέρι....Κι εγώ τη διαπίστωσα πριν μερικές μέρες..
Βλέπω κοντά στο Παίδων (Ιλίσια) ένα καφε-μπορντώ Cayenne με μαύρη λωρίδα στο πλάι να γράφει 'Cayenne turbo-s' και κάτι τεράστιες νίκελ ζάντες.. Αρχικά μου πέφτουν τα σαγόνια.. Γυρνόντας να το δω κι από πίσω, βλέπω την κλασική πράσινη πινακίδα ΔΣ.. Απόλυτη ξενέρα.. Πληρώνουμε τον κάθε μ@λ@κα για να κάνει μια δουλειά την οποία είναι και ανάξιος να κάνει και για να μας ευχαριστήσει για την προτίμηση, μας χρεώνει και τα έξοδα για την Cayenne που μόνος του ΔΕΝ μπορεί να αποκτήσει και συντηρήσει.. -
Ο χρήστης option-D έγραψε:
Βλέπω κοντά στο Παίδων (Ιλίσια) ένα καφε-μπορντώ Cayenne με μαύρη λωρίδα στο πλάι να γράφει 'Cayenne turbo-s' και κάτι τεράστιες νίκελ ζάντες.. Αρχικά μου πέφτουν τα σαγόνια.. Γυρνόντας να το δω κι από πίσω, βλέπω την κλασική πράσινη πινακίδα ΔΣ..
ΔΣ= Διπλωματικο Σωμα
Δεν νομιζω οτι ειναι του Ελληνικου κρατους -
Ο χρήστης option-D έγραψε:
Την εφαρμογή των νέων μέτρων περιορισμού των κρατικών οχημάτων διαπίστωσα προχθές το μεσημέρι....
Κι εγώ τη διαπίστωσα πριν μερικές μέρες..
Βλέπω κοντά στο Παίδων (Ιλίσια) ένα καφε-μπορντώ Cayenne με μαύρη λωρίδα στο πλάι να γράφει 'Cayenne turbo-s' και κάτι τεράστιες νίκελ ζάντες.. Αρχικά μου πέφτουν τα σαγόνια.. Γυρνόντας να το δω κι από πίσω, βλέπω την κλασική πράσινη πινακίδα ΔΣ.. Απόλυτη ξενέρα.. Πληρώνουμε τον κάθε μ@λ@κα για να κάνει μια δουλειά την οποία είναι και ανάξιος να κάνει και για να μας ευχαριστήσει για την προτίμηση, μας χρεώνει και τα έξοδα για την Cayenne που μόνος του ΔΕΝ μπορεί να αποκτήσει και συντηρήσει..Τα ΔΣ ειναι καποιας πρεσβειας ,δεν ειναι κρατικα αμαξια.Παντως πληρωνουν ασφαλεια ενω τα κρατικα αμαξια δεν........
-
Και μαλλον το αγορασε μονος του μεσω Diplomatic sales σε φθηνοτερη τιμη.Δεν ειναι κρατικο...
-
Τα ΔΣ είναι το ξένο διπλωματικό σώμα στην Ελλάδα. Δηλαδή δεν τον πληρώνουμε εμείς αλλά η χώρα προέλευσης του. Πληρώνουν λιγότερο φόρο ταξινόμησης αν δεν κάνω λάθος (η κάποιον φόρο που κάνει τεράστια διαφορά στη τελική τιμή του αυτοκινήτου). Επίσης, η αστυνομία σχεδόν ποτέ δεν ακουμπάει οχήματα με πινακίδες ΔΣ, γιατί τους πάει τρεις και μία..
-
Mε αφορμη το παραπανω θυμηθηκα που πριν χρονια στην Κηφισιας μπλεγμενος στην κινηση, Ζ-ητας εκανε νοημα στον μπροστινο μου με πινακιδες ΔΣ να κανει στην ακρη και αυτος τον αγνοουσε επιδεικτικα.
-
Δεν τους ενοχλεί κανείς αλλά υπόκεινται στους νόμους του κράτους που τους φιλοξενεί. Πολύ εύκολα για κάποιο αδίκημα ή κάποια παρανομία μπορεί να απελαθεί κάποιος από το ΔΣ.
Χτες είδα Skoda Fabia SW ....ταξί.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]