-
παρεπιπτοντος, το σμαρτ έφτασε 14χιλιάρικα το εσ3 50χιλιάρικα οπότε θα συμφωνήσω ότι είναι ακριβά σε σχέση με μερικά αλλά φτηνά σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα...
και τώρα που διαβάζω πιο προσεχτικά αυτά που γράψατε, για να έχω το κεφάλι μου ύσηχο θα τα πουλήσω και τα δύο και θα πάρω ένα χρυσο Matiz και ένα ασημί! Κυριολεκτικά χρυσό και ασημί! πασαλειμένα! και φυσικά μονό και ζυγό. νομίζω φτάσουν 65χιλιάρικα για λίγη φιγούρα...
-
επειδή είμαι κ εγώ υπέυθυνος για τον θάνατο αυτού του θέματος, επανορθώνω!
σε περίπου ένα μήνα από τώρα αποκτάω το δεύτερο smart for two στην οικογενεία! αυτή τη φορά θα είναι ένα ολοδικό μου αυτοκινητάκι πόλης - για το πήγαινε έλα στην δουλειά!
άρα, ανακεφαλαιώνοντας έχω τώρα στην χρήση κι κατοχή μου ένα λευκο, smart for two, passion, 84hp και περιμένω ένα μαύρο smart for two, pulse, mhd, 71hp!!!!!!!!!!!!!!!!
όσοι έχουν όρεξη για ανταλλάγη εμπειριών γράψτε!!!!
-
Το 'κλεισα και εγώ. Pure λευκό με μαύρο 71hp mhd, softouch,συναγερμό,ραδιοcd-mp3 και ντουλαπάκι παραδοτέο σε 10 ημέρες μου είπαν. Τιμή 12.100 και αναμένω με αγωνία να δω τι θα βγει.
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Το 'κλεισα και εγώ. Pure λευκό με μαύρο 71hp mhd, softouch,συναγερμό,ραδιοcd-mp3 και ντουλαπάκι παραδοτέο σε 10 ημέρες μου είπαν. Τιμή 12.100 και αναμένω με αγωνία να δω τι θα βγει.καλώς να το δεχτείς!!! εγώ το έχω λατρέψει το άσπρο και λογικά παραλαμβάνω το μαυρούλικο αυτή ή την επόμενη εβδομάδα... όταν κάνεις την πρώτη βόλτα πες μου εντυπώσεις
-
Σε ευχαριστώ. Για τη γυναίκα μου το πήρα αλλά ανυπομονώ να το πάρω και εγώ καμιά βόλτα γιατί μέσα στην πόλη δεν πρέπει να συγκρίνεται με κανένα άλλο όχημα. Εντάξει και η μηχανή καλή είναι αλλά τώρα που πιάνουν κρύα δεν πολυλέει.
-
Καλορίζικο
-
καλοριζικο σε οσους εχουν παρει το μικρο!!!
για οσους ακομη το σκεφτονται να πω ενα πραγμα.
αν σας ενδιαφερουν οι επιδοσεις παρτε το turbo αλλα θα εχετε μεγαλυτερη καταναλωση απο το ατμοσφαιρικο το οποιο εχει πολυ ικανοποιητικες επιδοσεις και αρκετα μικροτερη καταναλωση!η διαφορα ειναι περιπου 3 λιτρα λιγοτερη καταναλωση ανα 100χλμ στο ατμοσφαιρικο σε συνθηκες πολης!!!
εγω ειχα το παλιο και πηρα το νεο το οποιο ειναι πολυ καλυτερο και σιγουρα θα παρω και το επομενο! -
Εχω το Pulse 84Ps μαυρο/μαυρο με μαυρα δερματα (με λευκες ραφες οπως του ΤΤ)
Δεν ειχα ορεξη να περιμενω 3 μηνες οποτε βρηκα ενα ετοιμοπαραδοτο χωρις υδραυλικο τιμονι* του βαλα αυτα που ηθελα και τωρα 3 βδομαδες μετα, εχει κανει την πρωτη αλλαγη λαδιων @ 2.000χιλιομετρα και σημερα εκελεισε τις 3.000...
Κοινως....
Του πινω το αιμα!
Χωραει παντου, κανει απιστευτες σφινες στη κινηση** και τραβαει τα βλεματα ποιο πολυ κ απο το S-Class.
Καταναλωση αμεσα εξαρτομενη απο το δεξι ποδι και κυμαινεται απο 5 ανα 100 μεχρι ...'ωχ ποτε το αδειασε;;;'
Τις πρωτες μερες ετριζε και κοπανουσε απιστευτα (ζαντες κ αναρτιση Brabus)....
Αλλα εστρωσε και τωρα τριζουν κατι πλαστικα, τα οποια θα εντοπισω και θα τα φτιαξω.
Ψαχνω να βρω τα μαυρα φαναρια του Brabus και περιμενω να βγαλουν προγραμμα για το σαζμαν που βελτιωνει τις αλλαγες.
Προγραμμα για το μοτερακι βρηκα, το οποιο βγαζει και τον κοφτι απο τα 145ΧΑΩ... Βρηκα και μαυρο καντραν με ενδειξεις μεχρι τα 200...
Θελω και διακοπτη για το ESP, γιατι με αυτο το μεταξωνιο θα χει πολυ πλακα!
Θα του βαλω και καλυτερα φρενακια μπροστα, θα του βαλω και δισκοφρενα πισω και φυμε και ειμαστε κομπλε!!
...μαλλον
Οδιγησα το Pulse 84Ps με υδραυλικο τιμονι και τρομαξα!
Δεν ειχε καμια επαφη με το δρομο και στα πολλα, αν φυσηξει πλευρικος ανεμος και κανεις καμια τιμονια με το υδραυλικο, θα τουμπαρεις. Ενω το απλο αν και σε ζωριζει λιγο στο παρκαρισμα, εχει καλυτερη αισθηση.**
Δεν ειμαι υπερ της σφινας, αλλα οταν βλεπω τρια ζωα να χουν πιασει απο μια λωριδα, να πηγαινουν με την ιδια ταχυτητα και να χουν προκαλεσει ουρα 2 χιλιομετρων... τα παιρνω!!! Αρχιζω τις σφινες μεχρι να τους προσπερασω και να εγκαταλειψω το χαος τους! -
Κολλητός μου έχει αυτό με τα 84ps , λογικά πρέπει να έχει το νέο For2 με τα περισσότερα χλμ στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, σχεδόν 50.000χλμ και ήδη πάει για αλλαγή τουρμπίνας....
-
Ψαχνω να βρω τα μαυρα φαναρια του Brabus και περιμενω να βγαλουν προγραμμα για το σαζμαν που βελτιωνει τις αλλαγες.
Προγραμμα για το μοτερακι βρηκα, το οποιο βγαζει και τον κοφτι απο τα 145ΧΑΩ... Βρηκα και μαυρο καντραν με ενδειξεις μεχρι τα 200...
Θελω και διακοπτη για το ESP, γιατι με αυτο το μεταξωνιο θα χει πολυ πλακα!μαυρα φαναρια μπορεις να κανεις και τα δικα σου πολυ ευκολα και απλα...
το ESP αν το απενεργοποιησεις δεν εχεις ουτε το ABS αρα δε το συνιστω.
-
Για να τα κανω μαυρα πρεπει να τα ανοιξω και να παω σε φαναρτζι και να τα.... ε... Δεν εχω χρονο!
Καλυτερα να δωσω κατι παραπανω (190Ευ το φαναρι RTDynamics) και να τα παρω ετοιμα και να μαι ησυχος και απο αποψη στεγανοτητας.Για το θεμα ESP και ABS, το γνωριζω.
Θα ισχυει οτι ισχυει και στο S-Class (οπου φευγουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικα).
Το βγαζω, κανω τον χαβαλε μου και μετα το ενεργοποιω και παλι -
Στο S-class μπορεί να έχει πλάκα.... με το μεταξόνιο του Smart (και τον τρομακτικό λόγο:ύψος προς πλάτος) μπορεί να μην έχει καθόλου πλάκα.... πρόσεχε πολύ μέχρι είτε:
- να το μάθεις (αν είσαι οδηγάρα) είτε
-να αντιληφθείς τους περιορισμούς (πχ παίζω μόνο με 10-30χλμ/ώ σε άδειο μεγάλο πάρκινγκ και όχι σε δρόμο) είτε
-να αποφασίσεις ότι δεν μαθαίνεται (γιατί είναι πολύ ύπουλο και απότομο) και ότι απλά δεν κάνει για τέτοια...
-
συμφωνω!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στο S-class μπορεί να έχει πλάκα.... με το μεταξόνιο του Smart (και τον τρομακτικό λόγο:ύψος προς πλάτος) μπορεί να μην έχει καθόλου πλάκα.... πρόσεχε πολύ μέχρι είτε:- να το μάθεις (αν είσαι οδηγάρα) είτε
-να αντιληφθείς τους περιορισμούς (πχ παίζω μόνο με 10-30χλμ/ώ σε άδειο μεγάλο πάρκινγκ και όχι σε δρόμο) είτε
-να αποφασίσεις ότι δεν μαθαίνεται (γιατί είναι πολύ ύπουλο και απότομο) και ότι απλά δεν κάνει για τέτοια...
ετσι ακριβως ειναι... smart fortwo με απενεργοποιημενο esp στο δρομο = πολυ μεγαλος κινδυνος...
αν το θελεις για να σπας πλακα σε καμια αδεια αλανα ή για κατι τετοιες φασεις: http://www.youtube.com/watch?v=42sTlMDZbGo' target='_blank μαζι σου , αλλα στο δρομο θα θελει απειρη προσοχη.. λιγο να ξεχαστεις και θα βρεθεις να... κοιτας τη μουρη του οχηματος που σε ακολουθει χωρις να το θελεις. δεν προκειται να το μαζεψεις...Wagner, τοσο μεγαλο χρονο παραδοσης εχουν τα smart; εγω νομιζα οτι σε γενικες γραμμες ηταν ετοιμοπαραδοτα εκτος απο τιποτα σπεσιαλ πραγματα
-
με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω τον αβάσταχτο χωρισμό μου με το αγαπημένο μου και άπειρως πρακτικότερο όλων Smart fortwo mhd 71hp σε μαύρο χρωματάκι και με το ζμμπόρ πακέτο...
πάει πίσω to his rightfull owner, a bank/building society...αφού ήταν Leasιάρικο και τελείωσε ο χρόνος μου μαζί του...
να δω τώρα με τι θα το αντικαταστήσω
μάλλον με κανά Πεζό! on foot, zum fuB κλπ
-
Πως μπόρεσες και το έδωσες;
Γιατί δεν ξαναπαίρνεις smart;
-
σε λιγες μερες θα αναζητας το smart....
-
Τι χωρητικότητα έχει το ντεπόζιτο, και πόσα χιλιόμετρα διανύετε;
-
http://www.youtube.com/watch?v=CdJ84nho ... re=related
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
σε λιγες μερες θα αναζητας το smart....μωρέ είδη το αναζητώ αλλά τι να κάνω που ήταν εταιρικό και πρέπει να το δώσουμε... πάντως μάλλον με βλέπω να δοκιμάζω κάτι σε φάση cabriolet!
Smart Fortwo - να το παρω?