-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Συγχαρητηρια φιλε μου!Θα θελα να το δω απο κοντα!Αυτη τη λυση βασικα θα προτινα και εγω!Όποτε θέλεις σ/κ και απογεύματα. Μένω στην Φιλοθέη.
-
Ωραια, μενω Ηρακλειο και μου φαινεται τα χω δει τα αμαξια σου!Το FIAT δεν ειναι σκεπασμενο συνηθως και το OPEL ειτε πισω του ειτε στο οικοπεδο!Διπλα στη BMW δεν μενεις(συνεργειο)?
-
Ωραια, μενω Ηρακλειο και μου φαινεται τα χω δει τα αμαξια σου!Το FIAT δεν ειναι σκεπασμενο συνηθως και το OPEL ειτε πισω του ειτε στο οικοπεδο!Διπλα στη BMW δεν μενεις(συνεργειο)?Ναι και ένα Panta 100 hp μπλε με σηματάκια Abarth είναι το αυτοκίνητο που κινούμαι (αρκετά γρήγορα βέβαια)
-
Ωραια !Οταν κατεβω Αθηνα(Τωρα σπουδαζω εχω εξεταστικη στην Κοζανη θα κανονισουμε να τα πουμε!!!
-
ΟΚ με πρόλαβες γιατί πήγα να σε καλέσω τώρα για καφεδάκι...
Σου εύχομαι καλή επιτυχία! -
Ευχαριστω!!!!
Υ.Γ.:Αχ και ναξερες ποσες φορες ηθελα τους τελευταιους μηνες να ρθω να δω απο κοντα τη συλλογη σου!!!Ομως ολο κατι συνεβενε και το ακυρωνα!!!Θα ρθω ομως!!!!
-
Τα κλασσικα αυτοκινητα δημιουργουν και φιλιες
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ανακάλυψα λοιπόν :
Το όνομα του ιδιοκτήτη
Ότι είχε καταθέσει πινακίδες και δεν χρώσταγε τίποτα
Ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν συμμετείχε σε καμιά παράνομη πράξη.
Μετά από πολλά βρήκα τον ιδιοκτήτη, του εξήγησα ότι θα του το έπερνε ο Δήμος και του πρότεινα να μου δώσει την ευκαιρία τα το αναπαλαιώσω, υπογράφοντάς μου μία υπεύθυνη δήλωση ότι μου το παραχωρεί.
Του έδωσα ένα συμβολικό ποσόν και το μόνο που μου ζήτησε είναι όταν φτιαχτεί να του το πάω να το δει.
Επειδή θα έχετε απορίες τι αυτοκίνητο είναι αυτό; Φιατ 128 ΜορεττιΥποτίθεται ότι, όταν κατατίθενται οι πινακίδες, καταστρέφεται ο φάκελλος του αυτοκινήτου στο Υπουργείο Συγκοινωνιών.
Πώς ανακάλυψες τον ιδιοκτήτη; Μέσω αστυνομίας ή μέσω Υπουργείου Συγκοινωνιών ή με κάποιον άλλον τρόπο; -
Ωραια, μενω Ηρακλειο και μου φαινεται τα χω δει τα αμαξια σου!Το FIAT δεν ειναι σκεπασμενο συνηθως και το OPEL ειτε πισω του ειτε στο οικοπεδο!Διπλα στη BMW δεν μενεις(συνεργειο)?Αααα...μάλιστα...και απο εκεί πέρασα χθες...και μάλιστα βλέποντας το Rekord και μπροστά του κουπέ κουκουλωμένο σκέφτηκα 'τί είναι αυτό, μήπως Opel GT?' Είχε πέσει πιο πριν το μάτι μου και σε ένα λαχανί Rekord... σωστός?
-
Εκει κοντα στο REKORD & το GT μενω!Και ναι εχεις δικιο ειναι GT!Το χρωμα μαλιστα μου ειχε πει ο παππους που εχει τη ''μαουνα'' ειναι απο χρωμματολογιο της VW!Το μικρο το εχει ο γιος του και τον λενε Αργυρη!Και το λαχανι παιζει καπου εκει κοντα αλλα το πετυχενω μονο εν κινησει!
-
Λαθος!!!!
Απο το σπιτι του tsargy εννοεις!Εγω νομιζα για λιγο πιο κατω που μενω και υπαρχει ενα γαλαζοπρασινο μεταλλικο REKORD COUPE και ενα ιδιου χρωμματος GT!SORRY!!!!
-
Ο χρήστης lesoko έγραψε:
Ανακάλυψα λοιπόν :
Το όνομα του ιδιοκτήτη
Ότι είχε καταθέσει πινακίδες και δεν χρώσταγε τίποτα
Ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν συμμετείχε σε καμιά παράνομη πράξη.
Μετά από πολλά βρήκα τον ιδιοκτήτη, του εξήγησα ότι θα του το έπερνε ο Δήμος και του πρότεινα να μου δώσει την ευκαιρία τα το αναπαλαιώσω, υπογράφοντάς μου μία υπεύθυνη δήλωση ότι μου το παραχωρεί.
Του έδωσα ένα συμβολικό ποσόν και το μόνο που μου ζήτησε είναι όταν φτιαχτεί να του το πάω να το δει.
Επειδή θα έχετε απορίες τι αυτοκίνητο είναι αυτό; Φιατ 128 ΜορεττιΥποτίθεται ότι, όταν κατατίθενται οι πινακίδες, καταστρέφεται ο φάκελλος του αυτοκινήτου στο Υπουργείο Συγκοινωνιών.
Πώς ανακάλυψες τον ιδιοκτήτη; Μέσω αστυνομίας ή μέσω Υπουργείου Συγκοινωνιών ή με κάποιον άλλον τρόπο;Με άλλο τρόπο που δεν μπορώ να αναφέρω δημόσια
-
Εκει κοντα στο REKORD & το GT μενω!Και ναι εχεις δικιο ειναι GT!Το χρωμα μαλιστα μου ειχε πει ο παππους που εχει τη ''μαουνα'' ειναι απο χρωμματολογιο της VW!Το μικρο το εχει ο γιος του και τον λενε Αργυρη!Και το λαχανι παιζει καπου εκει κοντα αλλα το πετυχενω μονο εν κινησει!Γατόνια είσαστε...
Το record που αναφέρεις το έχει αυτός ο άνθρωπος απο πρώτο χέρι, το έφερε ο ίδιος απο Γερμανία, το gt το έχει ο γυιός του που όντως λέγεται Αργύρης σαν και εμένα.
Το λαχανί είναι όντως στην πιλωτή του σπιτιού που μένω και το έχει ο ιδιοκτήτης μου, μαζί με ένα Porche 924 τελείως 'μαμα'.
Το record το δικό μου του περίσσευε και το πήρα... -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ωραια, μενω Ηρακλειο και μου φαινεται τα χω δει τα αμαξια σου!Το FIAT δεν ειναι σκεπασμενο συνηθως και το OPEL ειτε πισω του ειτε στο οικοπεδο!Διπλα στη BMW δεν μενεις(συνεργειο)?
Αααα...μάλιστα...και απο εκεί πέρασα χθες...και μάλιστα βλέποντας το Rekord και μπροστά του κουπέ κουκουλωμένο σκέφτηκα 'τί είναι αυτό, μήπως Opel GT?' Είχε πέσει πιο πριν το μάτι μου και σε ένα λαχανί Rekord... σωστός?
Σωστότατος και το Panda 100 το μπλε και το marbella το κόκκινο που κάνει χρέη αποθήκης δικά μου είναι...καθώς και το dominator το μαύρο.
-
εχει κανεις το τηλεφωνο της συμπεθερας που ειναι στο ψιλικατζιδικο παρακατω?
-
Kατσε να δω την ατζέντα μου, γιατι μια φορά εκεί από όξω είχε παρκάρει μια 2002 τι άι άι , και ξέρεις εγω αυτα τα εντοπίζω
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Kατσε να δω την ατζέντα μου, γιατι μια φορά εκεί από όξω είχε παρκάρει μια 2002 τι άι άι , και ξέρεις εγω αυτα τα εντοπίζωΜπα δεν νοίζω θα την είχα εντοπίσει και εγω....
-
Μια και είστε ποιο ψαγμένοι με το θέμα μια ερώτηση!! Αν έχουν κατατεθεί οι πινακίδες πριν χρόνια τι χρειάζεται για να κυκλοφορήσει ξανά το αμάξι. Παίρνουμε πίσω τις ίδιες ή χρειάζεται να πάρει νέο αριθμό και πως;
-
Πηγαίνεις στην εφορία με το χαρτί της κατάθεσης και πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας του έτους.Εάν η κατάθεση έχει γίνει πάνω από δύο χρόνια το πιθανότερο είναι να έχουν καταστραφεί,οπότε με τα πληρωμένα τέλη,πηγαίνεις στο Υπουργείο Μεταφορών της περιοχής σου,πληρώνεις κάποιο παράβολο,περνάς ΚΤΕΟ και παίρνεις καινούργιες πινακίδες και άδεια.
Τι αυτοκίνητο είναι? -
Το αυτοκίνητο είναι pick up Chevrolet αγνώστων λοιπών στοιχείων. Πολύ παλιό, να φανταστείς ότι είναι με τρις ταχύτητες και πλήμνες εμπρός ελεύθερου τροχασμού που εμπλέκονται χειροκίνητα. !!! Είναι σε πολύ καλή κατάσταση αναλογικά με τα χρόνια του και προβληματίζομαι τι να κάνω. Είναι πραγματικό τανκ το άτιμο. προς το παρόν χρησιμοποιείται χωρίς πινακίδες αποκλειστικά στα χωράφια για μεταφορά φορτίων. Αγοράστηκε έναντι ευτελούς ποσού από τον παπά του χωριού. Ουσιαστικά έγινε ανταλλαγή εργασίας για την απόκτηση του.
Mαζευοντας το παρατημενο