-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν βρεις ξεκλείδωτο το αμάξι μου είναι να μου το πείς.
Αλλοιώς άστο έτσι όπως είναι. Μπορεί να γουστάρω νά ναι ξεκλείδωτο.
Δε θέλω ούτε ιμομπιλάιζερ να μου βάλεις ούτε συναγερμό, ούτε ρεκτιφιέ να μου κάνεις, ούτε βόλτα να πας.Mα εσυ περιγραφεις αφενος τι θα εκανες σε μια αντιστοιχη περιπτωση και αφετερου τι θα ηθελες να γινει στο αμαξι σου....
Αλλος ιδιοκτητης μπορει να με ευχαριστουσε...
Δεν μπορουμε ομως να σκεφτομαστε ολοι με την ιδια λογικη...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν βρεις ξεκλείδωτο το αμάξι μου είναι να μου το πείς.
Αλλοιώς άστο έτσι όπως είναι. Μπορεί να γουστάρω νά ναι ξεκλείδωτο.
Δε θέλω ούτε ιμομπιλάιζερ να μου βάλεις ούτε συναγερμό, ούτε ρεκτιφιέ να μου κάνεις, ούτε βόλτα να πας.Game, set and match..
Ημαρτον... Υπαρχει και κοινο ρε π@@τη μου!
-
Eγώ λέω να ηρεμήσετε όλοι και να σταματήσετε τα off topic [mod mirage]
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Επι της αρχής συμφωνώ οτι δεν είναι σωστό να παραβιάζεις ούτε καν ανοιχτές πόρτες αλλά αν μείνουμε στο τι έκανε ο saxon (με βάση αυτά που μας λέει) νομίζω οτι αρκεί ένα τράβηγμα στο αυτάκι και τέλος.
Σελίδες επι σελίδων...Τι λετε ρε παιδια!
Τι το καναμε εδω? Λαικο δικαστηριο?
Ποιος μπορει να κρινει αν πρεπει να μου τραβηξετε το αυτακι....(no offense mr hrdoukas, δεν αναφερομαι σε εσενα, αλλα γενικοτερα με αφορμη το ποστ σου)
-
Σχετικά με τα περί router η άποψή μου, χαβαλές να γίνεται βασικα, saxon μην μασάς φίλε μου, είναι πως η ιδιωτική σφαίρα του ιδιοκτήτη περικλείεται μεταξύ των τοιχών του σπιτιού του άντε και μέχρι το μπαλκόνι του. Από κει και πέρα αν τα ραδιοκύματα του ρούτερ του κόβουν βόλτες και εκτός της ιδιωτικής του σφαίρας, δεν φταίει ο σαξον που τα χρησιμοποιεί. Από τη στιγμή που εκφεύγουν της ιδιωτικής του σφαίρας (του χώρου δλδ. που ορίζει ο ίδιος) και μπαίνουν σε χώρους που είναι προσβάσιμους είτε στο ευρύ κοινό (δρόμος) είτε στο σπίτι του γείτονα, ο γείτονας κατ'εμε δεν διαπράτει κάτι αξιόποινο. Ο ιδιοκτήτης του ρούτερ οφείλει να έχει ενημερωθεί περι της εκλυόμενης και 'μπερμπάντισσας' ακτινοβολίας του μηχανήματός του και να είχε φροντίσει να είναι κλειδωμένο για το ευρύ κοινό. Είναι άλλο όμως να επέμβει ο γείτονας και να αλλάξει τις ρυθμίσεις του router καθότι εκεί έχουμε άμεση επέμβαση επί της ίδιας της συσκευής κάτι που είναι έκνομο.
Κάπου είχα διαβασει μια αθωωτική απόφαση με κάποιον φυσικό που είχε κάνει την εξής μαγκιά: είχε μια αποθήκη δίπλα σε υποσταθμό της ΔΕΗ και κατάφερε επαγωγικά να 'μαζεύει' το ρεύμα που 'έφευγε' από τον υποσταθμό. Τον ανακάλυψε η ΔΕΗ αλλα αθωώθηκε με το σκεπτικό ότι δεν προβαίνει σε κλοπή ρέυματος καθότι αυτό είχε εκλυθεί και ήταν ήδη χαμένο για την ΔΕΗ.
-
Το πρόβλημα είναι ότι κάνει επεμβάσεις στο internet του γείτονα, όχι ότι το χρησιμοποιεί.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι κάνει επεμβάσεις στο internet του γείτονα, όχι ότι το χρησιμοποιεί.Το προβλημα ειναι οτι ο γειτoνας δεν διαβαζει το manual...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι κάνει επεμβάσεις στο internet του γείτονα, όχι ότι το χρησιμοποιεί.
Το προβλημα ειναι οτι ο γειτoνας δεν διαβαζει το manual...
Να το χει διαβάσει και να μην θέλει να αλλάξει τις ρυθμίσεις το χεις σκεφτεί?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΕΛΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΙΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣ
ΚΑΛΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΕΛΑ ΚΙ Ο ΑΣΤΡΑΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟΟΟΟΟ
μερικοι ανρ8ωποι γεννιούνται με τις γνωσεις εμφυτευμενες,μερικοί πρεπει να ιδρωσουν για να τις λάβουν.ειμαστε σιγουροι αλλωστε οτι ο γείτονας δεν ειναι 'παπουκος' ή 14χρονο η΄ καμια κυριούλα (η' μια οποιαδηποτε γυναικα δλδ ) κλπ κλπ
σάξον το αρχικο σου ποστ δεν ηταν αυτό:
δε μ'αρεσει που ο γειτονας ειναι ασχετος απο μοντεμ κ ρουτερ κ μπορει ο καθενας,οπως εγω,να κανει ο,τι 8ελει με τη γραμμη του
αλλά ηταν ενα καυχημα δικό σου που ολαλα καταφερες να μπεις σε ξεφραγο αμπέλι κ να το οικιοποιηθείς.
φσιου φσιου
-
Δεν μ αρεσει που το τραβηξατε το θεμα με το μοντεμ τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ....
Μ αρεσει που εχω γειτονες με ξεεκλειδωτα ασυρματα δικτυα.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν μ αρεσει που το τραβηξατε το θεμα με το μοντεμ τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ....
Μ αρεσει που εχω γειτονες με ξεεκλειδωτα ασυρματα δικτυα....Kρυβε λογια...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μερικοι ανρ8ωποι γεννιούνται με τις γνωσεις εμφυτευμενες,μερικοί πρεπει να ιδρωσουν για να τις λάβουν.ειμαστε σιγουροι αλλωστε οτι ο γείτονας δεν ειναι 'παπουκος' ή 14χρονο η΄ καμια κυριούλα (η' μια οποιαδηποτε γυναικα δλδ ) κλπ κλπ
δε μ'αρεσει που ο γειτονας ειναι ασχετος απο μοντεμ κ ρουτερ κ μπορει ο καθενας,οπως εγω,να κανει ο,τι 8ελει με τη γραμμη του
αλλά ηταν ενα καυχημα δικό σου που ολαλα καταφερες να μπεις σε ξεφραγο αμπέλι κ να το οικιοποιηθείς.
φσιου φσιου
Μα γι'αυτους τυπωνονται τα manuals....
Τωρα περι καλου σαμαρειτη και λοιπων ειρωνιων...τι να πω...
Τελος, που ακριβως ειδες να καυχιεμαι?καυχιέμαι [kafxéme] Ρ10.1β & καυχώμαι [kafxóme] Ρ11: * μιλώ με πολύ επαινετικά λόγια για τον εαυτό μου, εκθειάζω τα προτερήματα ή τις επιτυχίες μου, συχνά υπερτονίζοντάς τα· παινεύομαι, υπερηφανεύομαι, κομπάζω: o Καυχιέται για τα πλούτη του / για τις κατακτήσεις του. o Μπορώ να το καυχηθώ ότι είμαι πάντα συνεπής. o Δε θέλω να το καυχηθώ, αλλά είμαι πολύ καλή μαγείρισσα. o Είμαι Ελληνίδα και το καυχιέμαι.
[μσν. καυχιέμαι < αρχ. καυχ(ῶμαι) μεταπλ. -ιέμαι· λόγ. < αρχ. καυχῶμαι]
(εκτος απο το σημειο που λεω οτι ειμαι πανεξυπνος... )
-
ειπες οτι η συμβια σου γελούσε με την αντιμετωπιση του skye
με τη δικια σου αντιμετωπιση που εκανες ό,τι εκανες κ που ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ καυχήθηκες,τι ειπε?χαίρομαι που απάντησες.ωστοσο αυτο το αφησες ετσι.γινεται να πεις πως σε αντιμετώπισε?
(ασε το καυχήθηκες,πες οτι κανω λαθος εδώ οπως απεδειξες.) για τα αλλα τι σου ειπε?
-
το θεματάκι αυτό πάντως που δημιουργήθηκε είναι ο ορισμός του 'Πολιτικη ορθοτητα και δεοντολογια - Ε Λ Ε Ο Σ !!!'
Sorry αλλά την πέσατε όλοι στον Γιώργο-Saxon λες κ σκότωσε την μάνα σας...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Επι της αρχής συμφωνώ οτι δεν είναι σωστό να παραβιάζεις ούτε καν ανοιχτές πόρτες αλλά αν μείνουμε στο τι έκανε ο saxon (με βάση αυτά που μας λέει) νομίζω οτι αρκεί ένα τράβηγμα στο αυτάκι και τέλος.
Ποιος μπορει να κρινει αν πρεπει να μου τραβηξετε το αυτακι....(no offense mr hrdoukas, δεν αναφερομαι σε εσενα, αλλα γενικοτερα με αφορμη το ποστ σου)
no offence indeed αλλά μάλλον δεν έπιασες το νοημα του ποστ μου. εκτός αν σου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι αν βρισκόμασταν ποτέ live θα προσπαθούσα να σου τραβήξω στην πραγματικότητα το αυτί
Μη φοβάσαι δε θα το κάνω -
ειπες οτι η συμβια σου γελούσε με την αντιμετωπιση του skye
με τη δικια σου αντιμετωπιση που εκανες ό,τι εκανες κ που ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ καυχήθηκες,τι ειπε?χαίρομαι που απάντησες.ωστοσο αυτο το αφησες ετσι.γινεται να πεις πως σε αντιμετώπισε?
(ασε το καυχήθηκες,πες οτι κανω λαθος εδώ οπως απεδειξες.) για τα αλλα τι σου ειπε?
Αντε παλι να καλουμαι σε απολογια...
Πως με αντιμετωπισε?
Θεωρησε οτι επραξα λογικα (αρα μη ανοητα, οχι απαραιτητως σωστα, ), και κουνουσε το κεφαλι της με αυτα που διαβασε εδω μεσα...
Σιγα το μεμπτο της υποθεσης... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το θεματάκι αυτό πάντως που δημιουργήθηκε είναι ο ορισμός του 'Πολιτικη ορθοτητα και δεοντολογια - Ε Λ Ε Ο Σ !!!'Sorry αλλά την πέσατε όλοι στον Γιώργο-Saxon λες κ σκότωσε την μάνα σας...
Αυτο το τοπικ μου ηρθε στο μυαλο φιλε μου...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
no offence indeed αλλά μάλλον δεν έπιασες το νοημα του ποστ μου. εκτός αν σου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι αν βρισκόμασταν ποτέ live θα προσπαθούσα να σου τραβήξω στην πραγματικότητα το αυτί
Μη φοβάσαι δε θα το κάνωΜη στεναχωριεσαι, καταλαβα το νοημα του ποστ σου.
Και αν ποτε συναντηθουμε, μη ξεχασεις να μου τραβηξεις το αυτι στην πραγματικοτητα.
Γιατι αυτη ειναι οντως η μεγιστη τιμωρια που αρμοζει σε εναν εγκληματια σαν και εμενα... -
φσιου φσιου
δλδ κατα τη γνωμη σου στη σημερινη εποχη δικαιολογειται η αγνοια σε εναν τοσο νευραλγικο τομεα της ζωης μας οπως η χρηση του Internet?
Σημερα που δραστηριοποιουνται τοσες μη κυβερνητικες οργανωσεις για την ενημερωση και τη διαδοση της ασφαλους χρησης του ιντερνετ?
σημερα που εχει θεσπιστει η 12 Φεβρουαριου ως η ημερα για ασφαλες Internet?
σημερα που ακομη και το 'αναλγητο κρατος' μεσω του Υπουργειου αναπτυξης εκδιδει οδηγιες για ασφαλη χρηση,διαδικτυακες αγορες κτλ?
Μηπως υπαρχουν ακομα γραφικες κυριουλες που μολις ακουσουν οτι το PC κολλησε ιο τρεχουν στο φαρμακειο της γειτονιας?
Γνωριζεις αραγε που μας κατατασσει η Eurostat,σημερα στην εποχη της ευρυζωνικοτητας στα θεματα εξοικειωσης και χρησης του Internet σε σχεση με το μεσο Ευρωπαιο?
Για να χρησιμοποιησω ενα αλλο παραδειγμα:Αν ενας παπουκας/14χρονος/κυριουλα χορευε μεσα στη μεση αυτοκινητοδρομου υψηλης ταχυτητας θα δεχοσουν την αγνοια σαν δικαιολογια ?
αν εχω αντιληφθει κατι λαθος παρακαλω διορθωσε με
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
φσιου φσιου
δλδ κατα τη γνωμη σου στη σημερινη εποχη δικαιολογειται η αγνοια σε εναν τοσο νευραλγικο τομεα της ζωης μας οπως η χρηση του Internet?
Σημερα που δραστηριοποιουνται τοσες μη κυβερνητικες οργανωσεις για την ενημερωση και τη διαδοση της ασφαλους χρησης του ιντερνετ?
σημερα που εχει θεσπιστει η 12 Φεβρουαριου ως η ημερα για ασφαλες Internet?
σημερα που ακομη και το 'αναλγητο κρατος' μεσω του Υπουργειου αναπτυξης εκδιδει οδηγιες για ασφαλη χρηση,διαδικτυακες αγορες κτλ?
Μηπως υπαρχουν ακομα γραφικες κυριουλες που μολις ακουσουν οτι το PC κολλησε ιο τρεχουν στο φαρμακειο της γειτονιας?
Γνωριζεις αραγε που μας κατατασσει η Eurostat,σημερα στην εποχη της ευρυζωνικοτητας στα θεματα εξοικειωσης και χρησης του Internet σε σχεση με το μεσο Ευρωπαιο?
Για να χρησιμοποιησω ενα αλλο παραδειγμα:Αν ενας παπουκας/14χρονος/κυριουλα χορευε μεσα στη μεση αυτοκινητοδρομου υψηλης ταχυτητας θα δεχοσουν την αγνοια σαν δικαιολογια ?
αν εχω αντιληφθει κατι λαθος παρακαλω διορθωσε με
Δεν έχεις αντιληφθεί πως το θέμα μας δεν είναι η άγνοια του χρήστη, αλλα το μεμπτό η όχι να βάλει χέρι κάποιος στο δίκτυό του. Ο χρήστης θα μπορούσε να είναι μια καφετέρια που έτσι γουστάρει και τό χει ξεκλείδωτο και φρί και χύμα, η ένας άσχετος τύπος που βρήκε έναν ημιμαθή που του τό στησε η οτι άλλο.
Διάσπαση από Μ'αρέσει-Δεν μ'αρέσει/Επέμβαση σε ξεκλείδωτο router