-
τεσπα... o καθενας διατηρει τις αποψεις του... απο την μια οι ηθικοπλαστες, απο την αλλη οι εγκληματιες... Κανενας δεν προκειται να πεισει κανενα... ας πεσει ενα lock να τελειωνουμε...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ?
ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ?
ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ?
ΣΟΥ ΕΙΠΕ 'ΠΕΡΑΣΤΕ'?με ξενέρωσες τώρα γιατι εκει που εδειχνες οτι ειχε ψωμί το θεμα,μολις απέδειξες οτι εχεις ενα απο τα πιο σιχαμερά μειονεκτηματα για μενα.την υποκειμενικοτητα...
Ανοιχτη για μενα που θελω να κλεψω συκα. Η οποια κινηση μου οπως ειπες δεν ειναι δα και τοσο τραγικη...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ?
ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ?
ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ?
ΣΟΥ ΕΙΠΕ 'ΠΕΡΑΣΤΕ'?με ξενέρωσες τώρα γιατι εκει που εδειχνες οτι ειχε ψωμί το θεμα,μολις απέδειξες οτι εχεις ενα απο τα πιο σιχαμερά μειονεκτηματα για μενα.την υποκειμενικοτητα...
Ανοιχτη για μενα που θελω να κλεψω συκα. Η οποια κινηση μου οπως ειπες δεν ειναι δα και τοσο τραγικη...
μα δεν είπε κανείς τίποτα για τα σύκα που πήρες, αυτό που λέμε είναι ότι κακώς έκλεισες την πόρτα και έβαλες και λουκέτο που έχεις μόνο εσύ το κλειδί.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τεσπα... o καθενας διατηρει τις αποψεις του... απο την μια οι ηθικοπλαστες, απο την αλλη οι εγκληματιες... Κανενας δεν προκειται να πεισει κανενα... ας πεσει ενα lock να τελειωνουμε...μονο που εχεις ορισμενα σκηνοθετικα λαθακια:
-
ειμαι το τελευταιο ατομο οπως ΞΕΡΕΙΣ καλα απο τις απαντησεις μου το οποιο θα ελεγες πραγματικα ηθικο ή ακομα και normal ή οτιδηποτε.
-
δεν ειπα ποτε οτι ειναι εγκληματιας. ειπα οτι εκανε καποιο λαθος το οποιο πραγματι δεν ειναι ιδιαιτερα σημαντικο.
η εκταση του θεματος δεν εχει καμια σχεση με το αρχικο (ασημαντο εχοντας ως μετρο την κοινωνικη πραγματικοτητα) σφαλμα, αλλα με τις διαφωνιες μου σχετικα με την μεθοδο, τη νοοτροπια και το γεγονος οτι θεωρει τον εαυτο του εξυπνο. η αρχικη αντιπαραθεση εχει περασει απο τις πρωτες απαντησεις σε δευτερη μοιρα και αυτο ειναι φως φαναρι.
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@πασχο
κοψε τη μαλακια. οπως δεν επεμβαινω στις δικες σου μαλακιες στο ποδοσφαιρικο θεμα, θα εκτιμουσα αν δεν γαμας τα θεματα που εγω συμμετεχω με υπονοοουμενα. αν εχεις να πεις κατι, μιλα ελευθερα κ καθαρα οπως εχεις καθε δικαιωμα. αλλιως υπαρχει το pub-σουβλατζιδικο να μαλακιστεις ελευθερα με chat και γελακια στο υφος αυτοΞεκολλα.κανενα υπονοουμενο δεν αφησα για κανεναν ποσο μαλλον για σενα.Οκ;Απλα χαβαλεδιαζω με τον σαξον γιατι τον συμπαθω σαν διαδικυακο ατομο,οπως και σενα οποτε δεν καταλαβαινω γιατι αυτη επιθετικη συμπεριφορα σου αυτες τις μερες.επισης επειδη πραγματικα δεν πεταξα κανενα υπονοουμενο (τουλαχιστον ηθελημενα) να εκφραζεσαι πιο ηπια προς το προσωπο μου και οχι με προτασεις του στυλ τραβα να μαλακιστεις στο σουβλατζιδικο.Ελπιζω να εγινε κατανοητο.
-
Παλιο δεν εχει γινει. Ασημαντο για σενα εχει γινει.
για 5η ΦΟΡΑ. η εβδομαδα εχει 7 ημερες. για μενα αυτοκινητο εβδομαδας ειναι ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ εκτος απο ασημαντο εφοσον αλλαζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αυτοκινητο.
Βρε και 15 φορες να μου το πεις...
Παντως, εμενα κατηγορεις σαν ψευτη... Αν αλλαζεις καθε μερα αυτοκινητο, θα επρεπε καθε μερα να εχουμε διαφορετικη ψηφοφορια στο φορουμ... ('Τι αυτοκινητο να αγορασει σημερα ο skye')Και αυτο το κρινεις εσυ? Μηπως θα επρεπε να αναδιατυπωσεις προσθετοντας τη φραση 'κατα τη γνωμη μου' ?
οχι.
Να δουμε τι θα πει τωρα ο Joe Bar περι αντικειμενικοτητας...
Τωρα το θεμα μας εγινε η ορθογραφια?
Κανεις και εσυ παντως καποια μικρολαθακια...το θεμα ΔΕΝ ειναι τα δικα μου μικρολαθακια (ή μεγαλα λαθακια) στην ορθογραφια. το θεμα ειναι οτι να γραφεις την λεξη 'απωθημενο' λαθος ενω εισαι ψυχολογος ειναι σα να γραφω εγω σαν τεχνικος δικτυων το OSPF osfp.
πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εξηγω τοσο αυτονοητα πραγματα. ακομα και ενα 7χρονο θα τα καταλαβαινε.Δειξε μου που ακριβως ειπα οτι ΕΓΩ ειμαι ψυχολογος...
Θολωνεις και δε ξερεις τι διαβαζεις. Χαλαρωσε λιγακι.Αφου δεν ηταν κατι σημαντικο, γιατι ασχολεισαι τοσο? Ηλιθιος εισαι?
σου εχω απαντησει ηδη και στις δυο ερωτησεις
Θεωρεις τον εαυτο σου ηλιθιο, ναι η οχι?
Απαντησε μου ξεκαθαρα μια τελευταια φορα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
μα δεν είπε κανείς τίποτα για τα σύκα που πήρες, αυτό που λέμε είναι ότι κακώς έκλεισες την πόρτα και έβαλες και λουκέτο που έχεις μόνο εσύ το κλειδί.
Μα δεν το εχω εγω... Το εδωσα στον ιδιοκτητη.
-
Ρε skye, πραγματικα, ασχετα με το τι πιστευεις για το ατομο μου και για ολο το θεμα γενικοτερα, προσπαθησε να χαλαρωσεις λιγο.
Γινεσαι επιθετικος και αγενης χωρις λογο.Φιλικα
(Και συγγνωμη για το off topic )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@πασχο
κοψε τη μαλακια. οπως δεν επεμβαινω στις δικες σου μαλακιες στο ποδοσφαιρικο θεμα, θα εκτιμουσα αν δεν γαμας τα θεματα που εγω συμμετεχω με υπονοοουμενα. αν εχεις να πεις κατι, μιλα ελευθερα κ καθαρα οπως εχεις καθε δικαιωμα. αλλιως υπαρχει το pub-σουβλατζιδικο να μαλακιστεις ελευθερα με chat και γελακια στο υφος αυτοΞεκολλα.κανενα υπονοουμενο δεν αφησα για κανεναν ποσο μαλλον για σενα.Οκ;Απλα χαβαλεδιαζω με τον σαξον γιατι τον συμπαθω σαν διαδικυακο ατομο,οπως και σενα οποτε δεν καταλαβαινω γιατι αυτη επιθετικη συμπεριφορα σου αυτες τις μερες.επισης επειδη πραγματικα δεν πεταξα κανενα υπονοουμενο (τουλαχιστον ηθελημενα) να εκφραζεσαι πιο ηπια προς το προσωπο μου και οχι με προτασεις του στυλ τραβα να μαλακιστεις στο σουβλατζιδικο.Ελπιζω να εγινε κατανοητο.
οκ, εχεις την συγνωμη μου, μαλλον ημουν αδικος μαζι σου.
Παντως, εμενα κατηγορεις σαν ψευτη... Αν αλλαζεις καθε μερα αυτοκινητο, θα επρεπε καθε μερα να εχουμε διαφορετικη ψηφοφορια στο φορουμ... ('Τι αυτοκινητο να αγορασει σημερα ο skye')αλλαζω ΚΑΘΕ μερα αυτοκινητο, και δεν χρειαζεται να το αγοραζω. και αυτα παραμενουν εκτος θεματος. τα δικα μου μεταφερε τα αλλου και δεν εχω κανενα προβλημα να σου απαντησω.
Δειξε μου που ακριβως ειπα οτι ΕΓΩ ειμαι ψυχολογος...
Θολωνεις και δε ξερεις τι διαβαζεις. Χαλαρωσε λιγακι.δεν ειπες οτι διαβαζει αυτα που λεω; ΠΩΣ τα διαβαζει; της τα μεταφερεις με σηματα μορς; ή θα εγραφες την λεξη και δεν θα εμπαινε στην διαδικασια να διορθωσει;
Θεωρεις τον εαυτο σου ηλιθιο, ναι η οχι?
Απαντησε μου ξεκαθαρα μια τελευταια φορα.σου απαντησα, οχι σε αυτο το θεμα. ρωτα με καπου αλλου κ ευχαριστως να σου πω τι νομιζω
αν κ πρεπει να εχει συζητηθει απο μενα παααρα πολυ το θεμα αυτοΡε skye, πραγματικα, ασχετα με το τι πιστευεις για το ατομο μου και για ολο το θεμα γενικοτερα, προσπαθησε να χαλαρωσεις λιγο.
Γινεσαι επιθετικος και αγενης χωρις λογο.πιστευω απλα οτι σκεφτεσαι λαθος (οπως πιθανοτατα θα πιστευεις κ εσυ για μενα) κ κακως νομιζεις -αν το νομιζεις- οτι εχω κατι μαζι σου
ειμαι χαλαρος, να φανταστεις αυτη τη στιγμη γραφω και παιζω κ κιθαρα ταυτοχρονα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
οκ, εχεις την συγνωμη μου, μαλλον ημουν αδικος μαζι σου.Σε ευΚαριστω.. Συνεχιστε τωρα,σορρυ για τη διακοπη
-
Νομιζω οτι παρατραβηξε η κουβεντα, αλλα καποιο αμυδρο ενδιαφερον υπαρχει.
Σαν παιδιαστικα ακουγονται ολα αυτα,
μια παρομοια ιστορια για σας, πισω στο 1985, φερνει ο πατερας απο unidos estados , ενα ασυρματο τηλεφωνο sanyo το εγκαθιστω κανονικα και ανακαλυπτω ενα χρονο αργοτερα 1986 οτι παρεμβαλει με καποιου γειτονα (ξερετε με κλειστη τροφοδοσια ηχος κλησης στο ασυρματο ακουστικο)
Ε τοσα καταλαβαινα τοτε τοσα εκανα, θυμαμε εβγαινα για καλυτερη ληψη στη βεραντα και μιλαγα για ωρες με NY και Rotterdam μαλιστα και αγωνα ποδοσφαιρου ειχα αναμεταδωσει, τρελλες χρεωσεις με γειτονικους πορους. Αποτελεσμα μηνες μετα την μαλακια μου βρεθηκε ο γειτονας οικογενειακος φιλος με λογαριασμους ΟΤΕ > 12000 δραχμες τοτε να συζητα με τον πατερα μου μια μερα παρουσια μου πως θα πιασει τον πουστη , η τι να κανει τελως παντων (αυτος ειχε panasonic) Ας ειναι , η φαση κοπηκε μαχαιρι ο λογαριασμος πληρωθηκε και ακομα και τωρα που το ανακαλω , ντρεπομε τα μαλλα.
Η ολη φαση σας θυμιζει παιδια, αλλα ακομα και τωρα οταν ειμαι σε σαλονι πλοιου και ανοιγω wifi βρισκω ενα σωρο ανοιχτες πορτες για connection gprs wap που στοιχιζουν το ιδιο και παντα μπαινω σε πειρασμο.
Ειναι τοσο παναρχαιη η διαφορα σας, οσο και να συζητας περι τιμιοτητας πανω απο ενα χαμενο και φουσκωμενο πορτοφολι, Οπως και να εχει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να περηφανευεσαι οτι εκμεταλευτηκες την ανημπορια η την βλακεια του συνανθρωπου,
ευχωμαι απο βαθους να σου συμβουν αναλογα, -
Παντως, εμενα κατηγορεις σαν ψευτη... Αν αλλαζεις καθε μερα αυτοκινητο, θα επρεπε καθε μερα να εχουμε διαφορετικη ψηφοφορια στο φορουμ... ('Τι αυτοκινητο να αγορασει σημερα ο skye')αλλαζω ΚΑΘΕ μερα αυτοκινητο, και δεν χρειαζεται να το αγοραζω. και αυτα παραμενουν εκτος θεματος. τα δικα μου μεταφερε τα αλλου και δεν εχω κανενα προβλημα να σου απαντησω.
Aρα, αν αγορασεις ενα Micra αυριο, σιγουρα δε θα παλιωσει τοσο γρηγορα οσο ισχυριζεσαι σε προηγουμενα ποστς. Γιατι κανεις οτι δεν καταλαβαινεις?
Τα 'δικα σου' δε θα τα μεταφερω πουθενα αλλου. Θα συνεχισω, οπως και εσυ χρησιμοποιησες ενα παλαιοτερο θεμα μου, στο παρον.Δειξε μου που ακριβως ειπα οτι ΕΓΩ ειμαι ψυχολογος...
Θολωνεις και δε ξερεις τι διαβαζεις. Χαλαρωσε λιγακι.δεν ειπες οτι διαβαζει αυτα που λεω; ΠΩΣ τα διαβαζει; της τα μεταφερεις με σηματα μορς; ή θα εγραφες την λεξη και δεν θα εμπαινε στην διαδικασια να διορθωσει;
Τα διαβαζε χθες, μαζι με εμενα...
Πιθανον, οπως και εγω, να μη προσεξε το λαθος.Θεωρεις τον εαυτο σου ηλιθιο, ναι η οχι?
Απαντησε μου ξεκαθαρα μια τελευταια φορα.σου απαντησα, οχι σε αυτο το θεμα. ρωτα με καπου αλλου κ ευχαριστως να σου πω τι νομιζω
αν κ πρεπει να εχει συζητηθει απο μενα παααρα πολυ το θεμα αυτοΓιατι οχι σε αυτο το θεμα? Εσυ σε αυτο το θεμα δεν με ρωτησες? (εμμεσως...)
Ρε skye, πραγματικα, ασχετα με το τι πιστευεις για το ατομο μου και για ολο το θεμα γενικοτερα, προσπαθησε να χαλαρωσεις λιγο.
Γινεσαι επιθετικος και αγενης χωρις λογο.πιστευω απλα οτι σκεφτεσαι λαθος (οπως πιθανοτατα θα πιστευεις κ εσυ για μενα) κ κακως νομιζεις -αν το νομιζεις- οτι εχω κατι μαζι σου
ειμαι χαλαρος, να φανταστεις αυτη τη στιγμη γραφω και παιζω κ κιθαρα ταυτοχροναΑλλο το να πιστευεις οτι σκεφτομαι λαθος, και αλλο το να κανεις ολοκληρη καμπανια...
Δεν νομιζω οτι εχεις κατι μαζι μου (δε με νοιαζει κιολας). Μιλαω γενικοτερα για τον τροπο που εκφραζεσαι...
Ασε που χρησιμοποιεις με πονηρια (κουτοπονηρια μαλλον) το λογο. -
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
μια παρομοια ιστορια για σας, πισω στο 1985, φερνει ο πατερας απο unidos estados , ενα ασυρματο τηλεφωνο sanyo το εγκαθιστω κανονικα και ανακαλυπτω ενα χρονο αργοτερα 1986 οτι παρεμβαλει με καποιου γειτονα (ξερετε με κλειστη τροφοδοσια ηχος κλησης στο ασυρματο ακουστικο)
Ε τοσα καταλαβαινα τοτε τοσα εκανα, θυμαμε εβγαινα για καλυτερη ληψη στη βεραντα και μιλαγα για ωρες με NY και Rotterdam μαλιστα και αγωνα ποδοσφαιρου ειχα αναμεταδωσει, τρελλες χρεωσεις με γειτονικους πορους. Αποτελεσμα μηνες μετα την μαλακια μου βρεθηκε ο γειτονας οικογενειακος φιλος με λογαριασμους ΟΤΕ > 12000 δραχμες τοτε να συζητα με τον πατερα μου μια μερα παρουσια μου πως θα πιασει τον πουστη , η τι να κανει τελως παντων (αυτος ειχε panasonic) Ας ειναι , η φαση κοπηκε μαχαιρι ο λογαριασμος πληρωθηκε και ακομα και τωρα που το ανακαλω , ντρεπομε τα μαλλα.
Η ολη φαση σας θυμιζει παιδια, αλλα ακομα και τωρα οταν ειμαι σε σαλονι πλοιου και ανοιγω wifi βρισκω ενα σωρο ανοιχτες πορτες για connection gprs wap που στοιχιζουν το ιδιο και παντα μπαινω σε πειρασμο.
Ειναι τοσο παναρχαιη η διαφορα σας, οσο και να συζητας περι τιμιοτητας πανω απο ενα χαμενο και φουσκωμενο πορτοφολι, Οπως και να εχει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να περηφανευεσαι οτι εκμεταλευτηκες την ανημπορια η την βλακεια του συνανθρωπου,
ευχωμαι απο βαθους να σου συμβουν αναλογα,Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.
Υπαρχει μια διαφορα ομως στην προκειμενη: δεν επιβαρυνα οικονομικα (ουτε με αλλο τροπο) τον γειτονα... -
Τα 'δικα σου' δε θα τα μεταφερω πουθενα αλλου. Θα συνεχισω, οπως και εσυ χρησιμοποιησες ενα παλαιοτερο θεμα μου, στο παρον.
τοτε απλως δεν θα σου απανταω. δεν θα αφησω να παρεκτραπει εκει η κουβεντα, στο ειπα κ πριν.
Πιθανον, οπως και εγω, να μη προσεξε το λαθος.τοτε ειναι γτπ ψυχολογος οποτε δεν με ενδιαφερει η γνωμη της. αν δεν μπορει να προσεξει κατι τοσο σημαντικο (αλλα παρ'ολα αυτα μπορει να κανει ..'γνωματευση' μεσω 3 ποστ που διαβασε, τοτε ειναι αναξιοπιστη για μενα)
Γιατι οχι σε αυτο το θεμα? Εσυ σε αυτο το θεμα δεν με ρωτησες? (εμμεσως...)
σου εχω απαντησει. αν θελεις να μαθεις, ξερεις τι πρεπει να κανεις, υπαρχουν τοσα θεματα (μην ανησυχεις, ΑΝ με ρωτησεις θα σου απαντησω, το εχω κανει αρκετες φορες κ στο παρελθον)
Ασε που χρησιμοποιεις με πονηρια (κουτοπονηρια μαλλον) το λογο.
ειναι η κλασσικη θεση αμυνας του εγω αυτη, μεταφερεις την συζητηση στον αλλο για να ξεφυγεις απο το θεμα το οποιο εισαι εσυ κ το γεγονος οτι δεν θελεις ουτε να σκεφτεσαι οτι ενδεχεται να εκανες καποιο λαθος. ηδη ολα οσα λες στην απαντηση σου αυτη εχουν σχεση... με μενα (τι εκπληξη! )
το θεμα σου λοιπον γινεται αν ειναι κουτος ο skye, γιατι κατι τετοιο θα βολευε τον συλλογισμο σου.
αν σε ενδιαφερει πραγματικα το σχολιο μου γι'αυτο κ δεν θες απλα να μετατοπισεις αλλου το ενδιαφερον της συζητησης, παλι ξερεις τι πρεπει να κανεις (να ρωτησεις στα αναλογα θεματα). -
Υπαρχει μια διαφορα ομως στην προκειμενη: δεν επιβαρυνα οικονομικα (ουτε με αλλο τροπο) τον γειτονα...Ο δρομος για την κολαση ειναι στρωμενος απο καλες προθεσεις τω οντι δεν το επιβαρυνες (Ουτε και γω τοτε πισω στο 85 φανταζομουν οτι εκλεβα κανενα η μαλλων ψεμματα , το ξερα και πολυ καλα αλλα νομιζα οτι θα ηταν ξενος αγνωστος). Μια υπονοια μονο εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ακομα και αν τον επιβαρυνες δεν θα το εκανες, και αυτο δεν χρειαζετε αποδειξεις ουτε αντιλογο, γιατι αν εισαι σιγουρος καθε αλλη κουβεντα περισευει ολη η συζητηση ανουσια, αλλα σε νοιωθω απολογητικο, μονο και μονο επειδη καυχηθηκες οτι το εκανες (το αρεσει μου vs δεν με αρεσει ειναι κλασσικο διπολο)
Ξεχνα το
-
Τα 'δικα σου' δε θα τα μεταφερω πουθενα αλλου. Θα συνεχισω, οπως και εσυ χρησιμοποιησες ενα παλαιοτερο θεμα μου, στο παρον.
τοτε απλως δεν θα σου απανταω. δεν θα αφησω να παρεκτραπει εκει η κουβεντα, στο ειπα κ πριν.
Αμα ετσι βολευεσαι οκ...
Πιθανον, οπως και εγω, να μη προσεξε το λαθος.τοτε ειναι γτπ ψυχολογος οποτε δεν με ενδιαφερει η γνωμη της. αν δεν μπορει να προσεξει κατι τοσο σημαντικο (αλλα παρ'ολα αυτα μπορει να κανει ..'γνωματευση' μεσω 3 ποστ που διαβασε, τοτε ειναι αναξιοπιστη για μενα)
Πολυ περιεργη αποψη για το τι ειανι σημαντικο εχεις...
Και δεν ειπα οτι εκανε γνωματευση...
Αν τη θεωρεις αναξιοπιστη, βρες καποιον καλυτερο. Οσο πιο γρηγορα γινεται...Γιατι οχι σε αυτο το θεμα? Εσυ σε αυτο το θεμα δεν με ρωτησες? (εμμεσως...)
σου εχω απαντησει. αν θελεις να μαθεις, ξερεις τι πρεπει να κανεις, υπαρχουν τοσα θεματα (μην ανησυχεις, ΑΝ με ρωτησεις θα σου απαντησω, το εχω κανει αρκετες φορες κ στο παρελθον)
Γιατι δεν απαντας σε μια ερωτηση που και εσυ ο ιδιος μου εθεσες σε αυτο το θεμα?
Ασε που χρησιμοποιεις με πονηρια (κουτοπονηρια μαλλον) το λογο.
ειναι η κλασσικη θεση αμυνας του εγω αυτη, μεταφερεις την συζητηση στον αλλο για να ξεφυγεις απο το θεμα το οποιο εισαι εσυ κ το γεγονος οτι δεν θελεις ουτε να σκεφτεσαι οτι ενδεχεται να εκανες καποιο λαθος. ηδη ολα οσα λες στην απαντηση σου αυτη εχουν σχεση... με μενα (τι εκπληξη! )
το θεμα σου λοιπον γινεται αν ειναι κουτος ο skye, γιατι κατι τετοιο θα βολευε τον συλλογισμο σου.
αν σε ενδιαφερει πραγματικα το σχολιο μου γι'αυτο κ δεν θες απλα να μετατοπισεις αλλου το ενδιαφερον της συζητησης, παλι ξερεις τι πρεπει να κανεις (να ρωτησεις στα αναλογα θεματα).Απλα γινομαι για λιγο 'εσυ'...
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Μια υπονοια μονο εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ακομα και αν τον επιβαρυνες δεν θα το εκανες, και αυτο δεν χρειαζετε αποδειξεις ουτε αντιλογο, γιατι αν εισαι σιγουρος καθε αλλη κουβεντα περισευει ολη η συζητηση ανουσια, αλλα σε νοιωθω απολογητικο, μονο και μονο επειδη καυχηθηκες οτι το εκανες (το αρεσει μου vs δεν με αρεσει ειναι κλασσικο διπολο)Δεν θα ηθελα ποτε να επιβαρυνω οποιονδηποτε, εστω και αθελα μου.
Δεν ειμαι απολογητικος, απλα οταν δεχομαι επιθεση (ανουσια κατα τη γνωμη μου) απανταω.
Αν δεν απαντουσα θα με χαρακτηριζαν διαφορετικα. Ξερεις πως ειναι αυτα...Υ.Γ.
Δεν καυχηθηκα για τιποτα... -
Αμα ετσι βολευεσαι οκ...
εσυ βολευεσαι ετσι. σου ειπα, ρωτα με σε αλλο θεμα αν σε ενδιαφερει πραγματικα κ δεν ειναι επειδη θελεις να στρεψεις εκει την κουβεντα
Αν τη θεωρεις αναξιοπιστη, βρες καποιον καλυτερο. Οσο πιο γρηγορα γινεται...
δεν μου χρειαζεται, εσυ την χρειαζοσουν γι'αυτο και εισαι μαζι της, μην το ξεχνας
Γιατι δεν απαντας σε μια ερωτηση που και εσυ ο ιδιος μου εθεσες σε αυτο το θεμα?
στο εξηγησα χιλιες φορες ηδη το γιατι (στο γραφω λιγο πιο πανω ακομα κ σ'αυτην την απαντηση)
Απλα γινομαι για λιγο 'εσυ'...
λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα αυτο ειναι αδυνατο... κανεις δεν μπορει να γινει καποιος αλλος οσο πολυ κ αν το θελει (μεταξυ μας, ουτε εγω θα ηθελα να ημουν εσυ )
-
Υπαρχει μια διαφορα ομως στην προκειμενη: δεν επιβαρυνα οικονομικα (ουτε με αλλο τροπο) τον γειτονα...Προφανως δεν υπάρχει κανένας δρόμος να σε πείσει κάποιος πως έκανες μαλ@κία ε;
Νο πρόμπλεμ απο μένα, απλά ένα ακόμα σχόλιο: Οταν θα επιχειρήσει να προσθέσει ένα device τότε ίσως χρειασθεί να πληρώσει, κι ενω επιμελώς αποφεύγεις να τοποθετηθείς σε επισημάνσεις 2 συνφορουμιτών πως θα χρειαστεί hard reset σε τέτοια περίπτωση.
Και η μαλακία που έχεις κάνει παίρνει μεγαλύτερη έκταση όταν δεν ξέρεις τον ιδιοκτήτη και τις ανάγκες του. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάμε πάλι, ας ξεχάσουμε τον άσχετο.
Είναι απ τη μία ο saxon, κι απ την άλλη ο κράκερ Tanenbaum.
Ο Tanenbaum επειδή είναι πιο γάτμαν απ τον saxon (άρα ο Tanenbaum δικαιούται να χορέψει πάνω στην σχετική άγνοια του saxon) σπαει το δίκτυο του saxon, βάζει ότι κωδικούς γουστάρει, σερφάρει, βαζει spywares στα μηχανάκια, τα κάνει τεσπά μο@νί και άντε γειά. Συμφωνα με τον νόμο του corsair, καλά ξηγήθηκε, ας πρόσεχε ο saxon.Ο 'νομος corsair' αγαπητε λεει να καθησεις να ανοιξεις και κανα manual... αν δε το κανεις, τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Τα τυπικα λεμε να κανεις... απο εκει και περα και διαννοια να εισαι, θα βρεθει παντα καποιος ποιο master απο σενα...
Ειναι σαν να αφηνω τα κλειδια στο αμαξι... μου το κλεβουνε, και μετα καθομαι και κλαιγομαι γιατι δεν με αποζημιωνει η ασφαλιστικη. Εεε γιατι να με αποζημιωση αφου και γω πηγαινα γυρευοντας και δεν εκανα τα ελαχιστα απαιτουμενα? Η να το κανω και προσωπικο... οταν αφησα το radiocd πανω στο αμαξι και το junkie μου κατεβασε το παραθυρο και το πηρε... αλλα ξες εφταιγε το junkie... αλλα εφταιγα και γω που το αφησα γιατι τον προκαλεσα εμμεσα η αμεσα!
Ρε corsair, 200 φορές είπαμε πως το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ(Η ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ) ΔΙΚΤΥΟ. Είναι σωστό να το γ@μήσεις αμα έχεις τη γνώση η όχι; Τι μου λες για μάνουαλ; Δε σε ρωτάει κανεις αν είναι καλό να ξέρεις απο δίκτυα η όχι, η αν πρέπει να διαβάζεις μάνουαλ.
Α πείσε τον πατέρα μου που είναι 80 παρα τρίχα, και θέλει να μπαίνει στο ιν να περναει την ώρα του να διαβάσει μάνιουαλ.
Διάσπαση από Μ'αρέσει-Δεν μ'αρέσει/Επέμβαση σε ξεκλείδωτο router