-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τα αλλα τρια .... ειναι υπεροχα , αλλα .......
Πες μου D-JET μου , οτι στο χαρισαν αυτο .... πες μου οτι το κερδισες σε τηλεπαιχνιδι ....., πες μου οτι σε εξεβιαζαν με την ζωη σου ... και πηρες τουτο το πραμα .... για να μπορω να συνεχισω να σε βλεπω οπως σε εβλεπα μεχρι τωρα εδω μεσα ......APR το σχόλιό σου είναι πολύ κακό ακόμη κι αν έγινε γι' αστείο.....
-
Ελάτε....... και μόλις ξαναεμφανίστηκε θα τον χάσουμε πάλι.......
-
... όχι, μόνος μου τον πήρα! Και παραδέχομαι ότι όσο παλιώνει και γίνεται λιγότερο δημοφιλής στα πιτσιρίκια (τον έχω 4 χρόνια) τόσο μου αρέσει καλύτερα, σε αντίθεση με όλους τους φίλους και γνωστούς που έχουν φαγωθεί πως δεν τους κάνει (για τον Α ή Β λόγο) και άρα δεν πρέπει να μου κάνει και εμένα...
Είναι μη πρακτικός και αντιπαθής , γενικώς.... σαν κι εμένα ένα πράγμα, για αυτό ίσως και μου αρέσει τόσο!Ευτυχώς που ο καλός φίλος Καπαπής με έβγαλε από τη μεγάλη βαβούρα που είχα με την κουκούλα του και τώρα περνάμε δεύτερη νιότη παρέα! Μπορείτε να λέτε ο,τι θέλετε, δε μου καίγεται ήλος!
-
D-Jet έχεις το ρισπέκ μου
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρε σεις, την Κάθυ του D-Jet ποιος την έχει τώρα; Πουλήθηκε ξανά;Μήπως τη θέλεις;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
... όχι, μόνος μου τον πήρα! Και παραδέχομαι ότι όσο παλιώνει και γίνεται λιγότερο δημοφιλής στα πιτσιρίκια (τον έχω 4 χρόνια) τόσο μου αρέσει καλύτερα, σε αντίθεση με όλους τους φίλους και γνωστούς που έχουν φαγωθεί πως δεν τους κάνει (για τον Α ή Β λόγο) και άρα δεν πρέπει να μου κάνει και εμένα...
Είναι μη πρακτικός και αντιπαθής , γενικώς.... σαν κι εμένα ένα πράγμα, για αυτό ίσως και μου αρέσει τόσο!Ευτυχώς που ο καλός φίλος Καπαπής με έβγαλε από τη μεγάλη βαβούρα που είχα με την κουκούλα του και τώρα περνάμε δεύτερη νιότη παρέα! Μπορείτε να λέτε ο,τι θέλετε, δε μου καίγεται ήλος!
ΡΕ, ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΕΣ??? ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!!!
-
Καθίκι Καπαπή...
Krus, την κάθυ την έχει το καθίκι και κάθεται...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τα αλλα τρια .... ειναι υπεροχα , αλλα .......
Πες μου D-JET μου , οτι στο χαρισαν αυτο .... πες μου οτι το κερδισες σε τηλεπαιχνιδι ....., πες μου οτι σε εξεβιαζαν με την ζωη σου ... και πηρες τουτο το πραμα .... για να μπορω να συνεχισω να σε βλεπω οπως σε εβλεπα μεχρι τωρα εδω μεσα ......APR το σχόλιό σου είναι πολύ κακό ακόμη κι αν έγινε γι' αστείο.....
Iσως να ειναι κακο οπως λες NIga μου , αλλα βλεπεις ακολουθω ιατρικες συμβουλες που λενε να εξωτερικευω αυτο που αισθανομαι -πιστευω δεν μ'αρεσει επισης να μολυνω το περιβαλον με υποκρισιες , ουτε να κανω το παγωνι , οταν κατι με ενοχλει .....
Κι αυτα τα τραβεστι αυτοκινητοδραματα ..... τα αντιπαθω , οπως τα SUVΥ.Γ. δεχομαι βεβαια οτι εκανα σφαλμα , σχολιαζοντας σ'αυτο το τοπικ .........
-
Γιατι βρε apr μου τραβεστι, το καημένο? 790 κιλα πραματακι με 82 άλογα που βγάζεις το χερι απο το παρά8υρο και πιάνεις άσφαλτο μόνο τραβεστί δεν είναι! Αν ξέρεις να το οδηγάς (για αν σε παω εγώ βόλτα θα κοιμηθείς) πάει πολύ καλά, πίστεψέ με...
καλα και τα σχόλια που έκανες για συζήτηση είναι, δεν τρέχει και τίποτα, τι λες τώρα?
-
Αγαπητε μου d-jet , μ'αρεσουν οι ανθρωποι που κανουν αυτο που περα απ'τις γενικες αντιρησεις και γουστα των αλλων , γιατι ετσι το αισθανοντε .....
Αλλωστε οι ερωτησεις μου στην αρχη ηταν για να προσεγγισω τον λογο της αποκτησης , αυτου !
Ιδια συνομοταξια ειμαι κι εγω , και για να καταλαβεις πως περιπου ενεργω ... το 88 ειχα αγορασει αγωνιστικο delta fwd (απ'τους πρωτους που πηραν 2λιτρη τουρμπο ηλιθιοτητα στην Ελλαδα) το οποιο κουκουλωσα μετα απο δυο τρεις αγωνες , και ετρεχα με uno turbo γιατι την με το πιο απαραδεκτο για αγωνες αυτοκινητο του κοσμου , παρ'οτι με κοροιδευαν ολοι οι φιλοι και γνωστοι .
Δεν κολλαω , στα βιτσια που μπορει να εχει ο καθενας μας .... απλως σχολιασα , συμφωνα με το γουστο μου .... ο.κ.?
Νομιζω πως εδω μεσα , τουλαχιστον οι γνωστοι , ειμαστε υπερ ανω ... παρεξηγησεων η κανω λαθος ? -
Εννοείται.... απλά τώρα πολύ να τον κάνεις μια βόλτα!
Και ο λόγος απόκτησής του ήταν ένας και μοναδικός:
Δε χρειαζόμουν αυτοκίνητο και πήρα κάτι για να κανω την πλακα μου... λατρεύω τα σπορ αυτοκίνητα αλλά είμαι αρκετά κουλομαρίας ωστε να μην έχω και πολλές πολλές απαιτήσεις σε μεγάλες επιδόσεις! Το smoadster αν το οδηγήσεις θα καταλάβεις οτι σου δίνει μπολική αίσθηση, με απίστευτα χαμηλό κόστος συντήρησης και κτήσης (για εμένα που τον έφερα απο επάνω, καινούργιο δεν το έπαιρνα ούτε με σφαίρες)..,
Δύσκολο να μπεις στην ψυχολογία μου, σκέψου πχ ότι κυκλοφορούσα 3 χρόνια στο κέντρο της αθήνας με cbr250rr 4κυλινδρο τζετωμένο με αναρτήσεις ενιαίου και 20χιλιάδες στροφές στο στροφόμετρο... μακράν ότι πιο άβολο υπάρχει! Απλά με ενθουσιάζουν τα μικροσκοπικά κινητηρακια επιδόσεων και ο rudy είναι το τυπικο δείγμα αυτών (K-car), το μοναδικό, όμως, από την ευρώπη μέχρι στιγμής... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εννοείται.... απλά τώρα πολύ να τον κάνεις μια βόλτα!καποια φορα που θα συναντηθουμε να το εχεις μαζι να με πας μια βολτα , να ξετρελαθω και να αγορασω κι εγω ενα για ...ιστορικο
υ.γ. να το κοινο μας ...εγω cbr 400 καμια δεκαρια χρονια , πολυγωνο -ν.σμυρνη
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εννοείται.... απλά τώρα πολύ να τον κάνεις μια βόλτα!
καποια φορα που θα συναντηθουμε να το εχεις μαζι να με πας μια βολτα , να ξετρελαθω και να αγορασω κι εγω ενα για ...ιστορικο
δεν πιάνεσαι εσύ....
-
-
1 Citroen Mehari του 1975 , 2 Pony, 1 του 1977 κι ενα του 1982 , 1 Ρενο Φαρμα του 1982 κι ενα Acadiane του 83 . Συντομα και μια Citroen T A 1954 ..
-
Αυτός είσαι!
Η ωραία νέα σου υπογραφή σημαίνει κάτι άραγε?
-
Renault ;;;; Και σε ποιο μοντελο βασιζεται ;
-
Λες να μην το ξέρω? (και ναι, βασίζεται στο Renault 6). Όμως ρώτησα, σημαίνει κάτι...ιδιαίτερο?
-
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?