-
Αυτο κοιταω κι εγω τοση ωρα, αλλα ως μη γνωστης υπεθεσα οτι ειναι κατι που μου διαφυγε
-
Συγχαρητήρια, πολύ καλή αγορά η Julia, να ξέρεις ότι θα σε ανταμείξει είτε σε σβέλτες βόλτες (που ταιριάζουν στα γονίδιά της) είτε σε χαλαρές διαδρομές.
Ανεξάρτητα από τις γνώμες των ημιμαθών αυτά τα αυτοκίνητα με λίγο φροντίδα προσφέρουν μεγάλη χαρά, το αντίθετο δηλαδή από τα σύγχρονα κινητά περίπτερα που δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς αναγκαζόμαστε από εμάς να έχουμε.Και πάλι καλοτάξιδη..
-
Καλοριζικη κι απο μενα
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
φίλε NIGA το είδα σήμεριτς από κοντά και πρέπει να σου πω πως... ψιλοκαψουρεύτηκα!
Μπράβο ρε 'συ, φαίνεται πολύ ωραία βάση για να κάνεις μια ορίτζιναλ σεβεντίλαΦχαριστώ Κώστα, ήταν πράγματι περίπτωση και εντελώς seventies που λέει κι ο P6B! Ή όπως λένε και τα Jumbo: 1978 ή χρονιά της Disco! Τότε που οι τσάντες ήταν όλες ίδιες και λέγονταν ΣΑΚΚΕΣ!!!! Η χρονιά του Grease και των Boney M By the rivers of Babylon
-
Παιγμένα απο κασετόφωνο 8-track για να μην ξεχνιόμαστε...
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
θα ήθελα να σας παρουσιασω την κοπελα μου την Giulia,με περναει λιγα χρονια αλλα ο ερως χρονια δεν κοιταΛευτερη καλοριζικη
κι οταν περασεις ξανα φερτην να την δουμε να την χουφτωσουμε κ.α. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Οι πρωτες σκεψεις μου μπηκαν στο μυαλο οταν ενας φιλος με εκανε βολτα με την Τζουλια του,
..............
Δεν δικαιολογω τους αλφιστι αλλα τελικα η αυρα των αλφα εκεινης της εποχης ειναι λιγο διαφορετικη . .Mπράβο ρε φίλε!!!
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
θα ήθελα να σας παρουσιασω την κοπελα μου την Giulia,με περναει λιγα χρονια αλλα ο ερως χρονια δεν κοιτα
Λευτερη καλοριζικη
κι οταν περασεις ξανα φερτην να την δουμε να την χουφτωσουμε κ.α. -
Σας ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σας λογια, φτου φτου (οχι πανω της,θα σκουριασει ) μη την ματιασω!
ΥΓ Γιαννη μολις φτιαξει ο καιρος θα την ανεβασω Μεγαρα να πιουμε καφε!
-
To εκανες παλι το θαυμα σου (γεροντοφιλε) Λευτερη! Καλοριζικη...
Ο αλφαρομεακιας κολλητος μου αμολησε ενα σπερμοπιδακα μολις ειδε την φωτο.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Οι πρωτες σκεψεις μου μπηκαν στο μυαλο οταν ενας φιλος με εκανε βολτα με την Τζουλια του, το δευτερο 'καρφι' ηταν η αριστη τζουλια του scuderia monofaro, η χαριστικη βολη ηταν η βολτα με το βελοτσε του athanasios lagos που ακουσα το μοτερ μιας 'φροντισμενης' ιστορικης αλφα .
Στα 24 μου λογικα δεν θα επρεπε να ψαχνω για 4πορτο, η 'λογικη' λεει οτι θα επρεπε να ψαχνω για καποιο 'βελοτσια' οπως λεει και ο φιλος μονοφαρος, με 2λιτρο τσιγκλισμενο μοτερ.
Ομως το σουλουπι της τζουλιας μου αρεσει παρα πολυ και οπως να το κανουμε ειναι 40 χρονια γκομενα!
Ετσι λοιπον βρεθηκαμε στο γκαραζ ενος πολυ ευγενικου κυριουλη καπου στα νοτια της Αθηνας να χαζευουμε την κυρα . . .
Ηταν το τελευταιο απο την συλλογη 11 κλασσικων που ειχε και ειναι σε πραγματικα πολυ καλη κατασταση.
Στο πλυντηριο εγιναν τα αποκαλυπτηρια αφου εφυγε η μπιχλα απο πανω του και εκει φανηκε στα ματια μου ποσο δικιο ειχε ο Βασιλης που επεμενε απο την πρωτη στιγμη.
Αυτο που θελει η κουκλα ειναι μικρογυαλισματα, ενα σετ λαστιχα, ενα τελικο καζανι εξατμισης (αλλαχτηκε) και μπουζολαδοφιλτρα.
Δεν δικαιολογω τους αλφιστι αλλα τελικα η αυρα των αλφα εκεινης της εποχης ειναι λιγο διαφορετικη . .Επι τελους ....αρχιζεις να γινεσαι !
Μπραβο βρε μπαγασικο , αυτο ειναι κλασικο μοντελο με γουστο και φινετσα !!!!.......
μουρλια φαινεται ....
εισαι και κριψινουλης εεεε δεν ειπες τιποτε εδω ...........
Μην ξεχασεις να βαλεις στο προγραμμα , κι ενα figaro ..... για να ολοκληρωθεις
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
φίλε NIGA το είδα σήμεριτς από κοντά και πρέπει να σου πω πως... ψιλοκαψουρεύτηκα!
Μπράβο ρε 'συ, φαίνεται πολύ ωραία βάση για να κάνεις μια ορίτζιναλ σεβεντίλαΦχαριστώ Κώστα, ήταν πράγματι περίπτωση και εντελώς seventies που λέει κι ο P6B! Ή όπως λένε και τα Jumbo: 1978 ή χρονιά της Disco! Τότε που οι τσάντες ήταν όλες ίδιες και λέγονταν ΣΑΚΚΕΣ!!!! Η χρονιά του Grease και των Boney M By the rivers of Babylon
οπότε, στην επόμενη συνάντηση στο γκαράζ, να στρώσουμε παρτάκι με τη σχετική μουσική υπόκρουση
γουστάρω! -
Ο χρήστης cuba έγραψε:
η πλαινη οψη.
to autobianchi telika to edosa gia olikh katastrofh kai diagrafh.
-
Καλώς βρήκες την νέα (και παντοτινή) σου αγάπη!
Όσα χρόνια και να περάσουν, σε όποια φάση της ζωής σου και να βρίσκεσαι, με όποια γκόμενα και να σαι, η Ιουλία θα σε συντροφεύει και θα σου προσφέρει όμορφες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις...!
Θα βρίσκεται εκεί και όταν έχεις κέφια.
Θα βρίσκεται εκεί και όταν θα είσαι στις μαύρες σου, με τον δικό της μοναδικό τρόπο θα σε παρηγορεί!Είθε να συμπορεύεσθε πάντοτε μαζί
-
Γεια σας, ονομάζομαι Ρασιδάκης Μιχάλης και είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης. Παρακάτω σας παραθέτω μερικά από τα ιστορικά μου αυτοκίνητα.
Με την ευκαιρία σας ενημερώνω ότι είμαι ο εκδότης του περιοδικού Classic Century για τα κλασικά οχήματα. Μπορείτε να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο τευχος στο http://www.classiccentury.gr.
Αν επιθυμείτε μπορω να σας αποστείλω ταχυδρομικά δωρεάν το πρώτο τεύχος να το διαβάσετε.
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας για αυτή τη δημοσίευση !!
Ρασιδάκης Μιχάλης (info@pageworks.gr) -
Ο χρήστης CLASSICCENTURY έγραψε:
geia sas, onomazomai rassidakis michalis eimai apo to iraklio kritis kai parakato einai merika apo ta istorika mou aytokinita.
me tinn eykairia sas enimerono oti ekdido to monadiko periodiko stin Ellada gia ta klasika oximata
Diavaste http://www.classiccentury.gr.
Sygxaritiria gia tin protovoulia sas gia aytii ti dimosieysi !!!
michalis
(info@pageworks.gr)Γραφε με ελληνικα γιατι απαγορευονται τα greeklish[MOD]
-
ενδιαφέρων περιοδικό, που το βρίσκουμε εδώ στην αθηνα-πειραια.
-
το νεο μου οχημα.....το ευχαριστηθηκα δεοντως....απο τις πρωτες μερες αγορας του
και λεω σαν παιδι και εγω να δωσω ενα σοβαρο τιμημα να κανω και αυτο δικο μου...
οπως εχω ενα αγωνιστικο φιεστα και ενα ι.χ ετσι λεω να κανω και με τα σταρλετ..
ποσα λετε να προσφερω..?? -
Γιαννη πιστευω οτι μονο για το χρωμα του πρεπει να δωσεις κανα 4αρι χιλ.
και μετα θα σε δω εδω www.driftclub.grΚαλοριζικο το starletaki .........
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Γιαννη πιστευω οτι μονο για το χρωμα του πρεπει να δωσεις κανα 4αρι χιλ.
και μετα θα σε δω εδω http://www.driftclub.grΚαλοριζικο το starletaki .........
και ομως ειναι κωδικος τοyοτα το χρωμα ειναι ολαααα τα λεφτα
εγω παντως 5κ σκεφτομαι να προσφερω....
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?