-
Ωραιος συνδιασμος στα χρωματα.... απο κοντα.
-
Maybach 57 χθες το απόγευμα κοντά στα διόδια της Τραγάνας.
-
-
-
πέτυχα σήμερα τη νέα bmw 7er...
δεν είχε διακριτικά πίσω...
το αμάξι πανέμορφο... όσο εν μέρει συντηρητική ήταν η προηγούμενη 7er, τόσο ανανεωμένη, επιβλητική και συνάμα sportif είναι η νέα...
πραγματικά, η κάθετη διάταξη της μάσκας μπροστά, και οι λοξές γραμμές στο καπώ προσδίδουν πολύ sportif χαρακτήρα, σε ένα αμάξι που παραδοσιακά δέχεται το βάρος του ονόματος μιας επίσημης λιμουζίνας.http://www.bmw.de/de/de/newvehicles/7se ... ience.html
-
-
Καλα δεν παιζομαστε ετσι ?
Την 25η Μαρτιου, την ωρα που πηγαινα για μπακαλιαρο σκορδαλια ειδα στην παραλιακη τα εξης
Λευκη Gallardo cabrio και κιτρινη κλειστη
Λευκη Murcielago LP640
430 spider και κουπε
πολλα 911 τουρμπο καινουρια αλλα και 2 911 f/l
τα διαφορα VAGΟειδη πορσε κλπ η BMW M και Μερκ AMG δεν τα αναφερω καν αλλα το κερασακι στην τουρτα ηταν
FERRARI CALIFORNIA κοκκινη κλειστη.. απο μπροστα την λες και scaglieti και 599 απο πισω τη λες τιποτα!
Γενικα πολυ μικρο για φεραρι δεν υπαρχει εκεινος ο ογκος που γεμιζει το δρομο, να πω την αληθεια δεν μου γεμισε και πολυ το ματι... αλλα και ο αθεοφοβος ποτε προλαβε και την εφερε ελλαδα.. -
Η οικονομική κρίση που λέγαμε...
-
Σημερα το μενου ειχε mazda 6 mps και μπροστα του παρκαρισμενο bmw 1 coupe.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η οικονομική κρίση που λέγαμε...Τα περισσοτερα απο αυτα τα αυτοκινητα φιλε ( για να μην ειμαι απολυτος και πω ολα η σχεδον ολα ) το πιο πιθανο ειναι οτι υπηρχαν στην Ελληνικη αγορα - Ελληνικους δρομους πολυ πριν τον Σεπ-Οκτ που ξεκινησε η κριση...Εκτος και αν πιστευεις οτι αγοραστηκαν στην πλοιοψηφια τους μετα απο την κριση την ωρα που ολες οι αντιπροσωπιες / εταιρειες πωλησης μεταχειρησμενων ειναι ετοιμες για κανονια και με ελλαχιστες πωλησεις και με τις τραπεζες να δινουν δανεια με το σταγονομετρο...
-
Τα συγκεκριμενα περιπου 2 χρονια δεν κανουν να ερθουν????Οποτε η παραγγελια ειχε γινει τοτε.
-
Την Τετάρτη, μαύρη C63 AMG στην Κατερίνη.
Οι πινακίδες βέβαια,ξεκινούσαν απο ΝΙΙ.... -
Cadllac GTS ή κάπως έτσι στον Πύργο με αθηνα'ι'κές πινακίδες.
-
Ακόμη και αν παραγγέλθηκαν 70 αυτοκίνητα (τα τελευταία 2-3 χρόνια), στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει δεν υπήρχαν ακυρώσεις; Πάλι τα 70 μου φαίνονται πολλά, γιατί οι οικονομικές συνθήκες πριν 2 χρόνια πολύ λίγη σχέση είχαν με τις σημερινές.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τα συγκεκριμενα περιπου 2 χρονια δεν κανουν να ερθουν????Οποτε η παραγγελια ειχε γινει τοτε.Υπαρχουν και used ferrari-porsche-lamborgini τα οποια εισαγονται απο Γερμανια και ειναι ετοιμοπαραδοτα. Τα περισσοτερα ferrari και porsche που κυκλοφορουν κατα την προσωπικη μου εκτιμηση δεν ειναι ελληνικων αντιπροσωπιων αλλα εισαγωγες απο το εξωτερικο.
Εντυπωση μου κανει, κανεις απο εσας δεν εχει ξεφυλισει τωρα και πριν απο 1/2/3 χρονια περιοδικα με αγγελιες αυτοκινητων απο εμπορους? Ολα αυτα τα supercars που υπηρχαν σε μαντρες τι νομιζατε οτι εγιναν? Ανοιξε η γη και τα καταπιε? Προφανος καποιοι τα αγορασαν και τα κυκλοφορουν. Αρκετοι απο αυτους που τα εχουν τωρα προσπαθουν λογο των συνθηκων να τα πουλησουν και επειδη κανεις δεν εχει διαθεση/την δυνατοτητα/ και την χρηματοδοτηση να τα παρει εχουν πεσει οι τιμες τους. Και ναι υπαρχουν αρκετες ακυρωσεις αυτοκινητων σε πολλες 'ακριβες' μαρκες. Διαβαστε τα σχετικα αρθρα που κατακλιζουν τα εντυπα αυτοκινητου η στην χειροτερη δειτε ειδησεις! αυτη ειναι η κριση που λεμε, οχι που κυκλοφορουν αυτοκινητα ακομα που υπηρχαν στους δρομους και πριν 1 χρονο
Εκτος και αν για πρωτη φορα ακουτε οτι τετοια αυτοκινητα κυκλοφορουν στην Ελλαδα, οποτε μια αναδρομη σε παλιοτερα posts του Carspoting θα σας διαβεβαιωσει...
-
Ferrari 456 μπορντώ στα εθεάθη στα Χανιά.
-
lamborgini galardo στην Αττικη οδο ,εγω πισω και ανοιγμα με gsxr 1000 απο 140 στα 230 .
Απλα αλλο αυτοκινητο! -
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Τα συγκεκριμενα περιπου 2 χρονια δεν κανουν να ερθουν????Οποτε η παραγγελια ειχε γινει τοτε.
Υπαρχουν και used ferrari-porsche-lamborgini τα οποια εισαγονται απο Γερμανια και ειναι ετοιμοπαραδοτα. Τα περισσοτερα ferrari και porsche που κυκλοφορουν κατα την προσωπικη μου εκτιμηση δεν ειναι ελληνικων αντιπροσωπιων αλλα εισαγωγες απο το εξωτερικο.
Εντυπωση μου κανει, κανεις απο εσας δεν εχει ξεφυλισει τωρα και πριν απο 1/2/3 χρονια περιοδικα με αγγελιες αυτοκινητων απο εμπορους? Ολα αυτα τα supercars που υπηρχαν σε μαντρες τι νομιζατε οτι εγιναν? Ανοιξε η γη και τα καταπιε? Προφανος καποιοι τα αγορασαν και τα κυκλοφορουν. Αρκετοι απο αυτους που τα εχουν τωρα προσπαθουν λογο των συνθηκων να τα πουλησουν και επειδη κανεις δεν εχει διαθεση/την δυνατοτητα/ και την χρηματοδοτηση να τα παρει εχουν πεσει οι τιμες τους. Και ναι υπαρχουν αρκετες ακυρωσεις αυτοκινητων σε πολλες 'ακριβες' μαρκες. Διαβαστε τα σχετικα αρθρα που κατακλιζουν τα εντυπα αυτοκινητου η στην χειροτερη δειτε ειδησεις! αυτη ειναι η κριση που λεμε, οχι που κυκλοφορουν αυτοκινητα ακομα που υπηρχαν στους δρομους και πριν 1 χρονο
Εκτος και αν για πρωτη φορα ακουτε οτι τετοια αυτοκινητα κυκλοφορουν στην Ελλαδα, οποτε μια αναδρομη σε παλιοτερα posts του Carspoting θα σας διαβεβαιωσει...
Το όλο θέμα ξεκίνησε από την αναφορά του sv2 πως αναμένετε να κυκλοφορήσουν σύντομα στην Ελλάδα 70 Ferrari California. Με βάση το συγκεκριμένο Post έκανα αναφορά στην 'οικονομική κρίση' και όχι φυσικά στο γεγονός πως κυκλοφορούν εδώ και χρόνια διάφορες Ferrari, Porsche, κλπ, μερικές εκ των οποίων μεταπωλούν διάφοροι έμποροι.
-
Και η California αρχισε να κυκλοφορει εδω και καποιους μηνες οχι 1-2-3 χρονια πριν.
-
Μια κόκκινη 360 εδώ και λίγο καιρό παρκάρει 5-6 δρόμους πιο πάνω από το σπίτι μου, στη γειτονιά του kovathe...
Στο δρόμο! Ferrari! Δεν φοβάται;
Carspotting [#5]