-
Είχε Ζητα το μπλοκο?
-
Μπορει να ειμε 'μικρος'(14 χρονων) αλλα παρακολουθω τι γινετε.Και πιο σκατα δεν γινετε.Αν γινουν χειροτερα τοτε............... .Στους δρομους γινετε ο,τι να 'ναι και οι αστυνομικοι δεν κανουν τιποτα γιατι εχουν μπει σε λαθος σημειο(η βαριουνται τις περισσοτερες φορες ).Τωρα για +3km/h να κοψει καποιος κληση δεν γινετε.Τοσα ειναι η αποκλιση του ταχυμετρου.Ειχα δει εναν στην Μαραθωνος να περνα με 140km/h διπλα απο αστυνομικο και αυτο να συνεχιζει χωρις να κανει τιποτα.Τι να πεις ?????????
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Οχι, εγω ειχα Opel Astra 1.4 του '93 , οποτε ακομα και το πιο διπλοτριπλοβιασμενο Xsara θα με επιανε. Επισης εχω αγωνα σε ενα μηνα και οπως καταλαβαινεις...
Αν ειχα ενα αμαξι της προκοπης αντε γεια. Μεχρι να μπουν στο κεραταδικο (ειχαν και δουλεια, ειχαν σταματησει ενα φορτηγο) καλα κρασα. Οχι τιποτα, να αξιζει τον κοπο να χασεις το διπλωμα σου και οχι για τετοιο λογο. Και μονο παντως που κανουν καθως πρεπει ανθρωπους να σκεπτονται ετσι ('να την κανω') ειναι αρκετο. Δεν θες να το κανεις αλλα ειναι να τρελαθεις. Ολοι μας οδηγουμε +30-40 απο τα ορια σε επαρχιακους. Παραπανω οχι, ειναι...τρεξιμο. Αλλα το +30-40 ειναι κανονικη ταχυτητα κινησης για την πλειοψηφια. Ετσι πηγαινα και εγω, σκεπτομενος την ταβερνα που θα φαω το μεσημεριανο μου. Μα θα μου πεις ετσι ειναι οι νομοι. Νομους ομως ειχε και η κατοχικη κυβερνηση του Τσολακογλου, ή η χουντα του '67. Αν θες λοιπον αυτο τον νομο, απλα ανεβασε παντου τα ορια 10-20km/h, που ειναι ουσιαστικα η μεση παραπανω ταχυτητα με την οποια κινειται η κυκλοφορια απο μονη της σε σχεση με το εκαστοτε οριο. Με την υπαρχουσα τακτικη και λεφτα χανουν απο τις μικρες υπερβασεις, αφου και οι ιδιοι οι αστυνομικοι δεν το πολυτολμανε να σε σταματησουν με +10-20 μιας και το καταλαβαινουν απο μονοι τους αλλα και στις μεγαλες περα απο τις καταφανεις περιπτωσεις (αν πηγαινα 100+ δεν θα ελεγα τιποτα και θα το εδινα μονος μου το διπλωμα, παραδεχομενος την...ηττα μου). Ειναι απαραδεκτη παντως αυτη η κατασταση γιατι φερνει και τους 2 (τροχαια-οδηγους) σε δυσκολη θεση, εκτος αν προκειται για οφθαλμοφανεστατες παραβασεις.α) δεν ειπα να τρεξεις...απλα να συνεχισεις αταραχος προσπιουμενος οτι δεν τον ειδες. ακομη και αν χωροπηδουσε ακριβως μπροστα σου.
β) εκει κοντα δεν ειναι η ριτσωνα? Οπελ...αλλα ο οδηγος του εχει και ενα ζευγαρακι χερια....
-
Δικηγόρος του διαόλου:
Με μια έξοδο δεξιά, χωρίς ορατότητα πίσω από τη στροφή...
Με 2 εξόδους αριστερά, επίσης χωρίς ορατότητα...Πάνω από 50-60 δεν έχεις δυνατότητα αποφυγής ατυχήματος.
-
Το εχω ξαναγραψει νομιζω οτι εδω στα εμιρατα με τους σωστους δρομους εχουν οριο στις ταμπελες 120 αλλα οι καμερες γραφουν με πανω απο 160.... Κατεληξαν ετσι γιατι οταν στην αρχη εγραφαν στα 125-130 αυξηθηκαν τα ατυχηματα λογω συνοστισμου πρν τις καμερες που ειναι εμφανεις (απο πισω σε φωτογραφιζουν και ειναι εγκτατεστημενες στη νησιδα)... Με 160 οριο ουσιαστικα ολοι πανε χωρις να καταπιεζονται!!!! λιγες οι εξαιρεσεις με τα 200+
-
Σε 4-5 χρονακια που θα παρω διπλομα αφου μαθω να οδιγαω καλα θελω να παω σε λεωφορους στην Γερμανια που οριο δεν υπαρχει. Έκει ειναι παραδισος για οποιον θελει να παει με 240 η και 300+.Με τον πατερα ενος φιλου μου εκει πιγεναι βεβεα με 200 αλλα περνουσαν αλλοι απο διπλα μας με 300-290
-
Νεοπτόλεμε, αφού έχεις αρκετό καιρό μπροστά σου μέχρι να πάρεις άδεια οδήγησης, αφιέρωσε λίγο απ΄αυτόν και βελτίωσε την ορθογραφία σου. Φιλικά.
-
Αυτό το βιολί με το κλείσιμο των δρόμων όπου υπάρχουν αστυνομικά τμήματα πότε θα σταματήσει.
Στο τέλος τέλος εάν φοβούνται ας πάρουν κάποια εταιρεία σεκιούριτι να τους προσέχει και να μη κάνουν τη κυκλοφορία ... μη πω τι. -
Έλα ντε... Μου 'χουν σπάσει τα νεύρα, άλλες μέρες περνάς, άλλες μέρες όχι, μπουρδέλο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στο τέλος τέλος εάν φοβούνται ας πάρουν κάποια εταιρεία σεκιούριτι να τους προσέχει και να μη κάνουν τη κυκλοφορία ... μη πω τι.Και οι σεκιουριτι δεν θα κανουν τιποτα εδω εκαναν διαρηξη σε μια εταιρεια σεκιουριτι πριν λιγα χρονια
-
Εμενα μου σπαει τα νευρα που κλεινουν την Ι.Αττικου και αφηνουν μονο τους κατοικους να περνανε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα ντε... Μου 'χουν σπάσει τα νεύρα, άλλες μέρες περνάς, άλλες μέρες όχι, μπουρδέλο.Κωνσταντίνε που κλείνουν δρόμους στην Θεσσαλονίκη; Εγώ ευτυχώς τόσο καιρό δεν έπεσα σε κάνα τέτοιο περιστατικό. Το μποτιλιάρισμα που έχει ήδη η πόλη μου αρκεί, δε θέλω κι άλλο!
Σήμερα πέτυχα αλκοτέστ και ομολογουμένως ήταν άψογη. Ήταν πολλοί τροχονόμοι μαζί, σε σταματούσαν, δε καθυστερούσαν με χαρτιά κλπ, απλά φυσούσες και αν ήσουν εντάξει έφευγες στο λεπτό. Είχε αρκετό κόσμο σταματημένο. Ελπίζω να γίνονται συχνότερα τέτοια. -
Στην κουντουριώτου το μπλόκο; Ρε, παίζει να γυρνούσαμε μαζί, δες post περι θεσσ.
Σίγουρα τον δρόμο μπροστά στο τμήμα της Κρήνης.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έλα ντε... Μου 'χουν σπάσει τα νεύρα, άλλες μέρες περνάς, άλλες μέρες όχι, μπουρδέλο.
Κωνσταντίνε που κλείνουν δρόμους στην Θεσσαλονίκη; Εγώ ευτυχώς τόσο καιρό δεν έπεσα σε κάνα τέτοιο περιστατικό. Το μποτιλιάρισμα που έχει ήδη η πόλη μου αρκεί, δε θέλω κι άλλο!
Σήμερα πέτυχα αλκοτέστ και ομολογουμένως ήταν άψογη. Ήταν πολλοί τροχονόμοι μαζί, σε σταματούσαν, δε καθυστερούσαν με χαρτιά κλπ, απλά φυσούσες και αν ήσουν εντάξει έφευγες στο λεπτό. Είχε αρκετό κόσμο σταματημένο. Ελπίζω να γίνονται συχνότερα τέτοια.Προσωπική άποψη: μόνο άψογους δεν μπορώ να χαρακτηρίσω από επαγγελματικής πλευράς αστυνομικούς που βγαίνουν σαφάρι να κόψουν κλήση ΜΟΝΟ για αλκοόλ και δεν ενδιαφέρονται για το αν οδηγείς χωρίς δίπλωμα-άδεια-ασφάλεια. Αν πάλι το σχόλιό σου αφορούσε τη συμπεριφορά τους (ευγενικοί, κτλ) πάω πάσο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Προσωπική άποψη: μόνο άψογους δεν μπορώ να χαρακτηρίσω από επαγγελματικής πλευράς αστυνομικούς που βγαίνουν σαφάρι να κόψουν κλήση ΜΟΝΟ για αλκοόλ και δεν ενδιαφέρονται για το αν οδηγείς χωρίς δίπλωμα-άδεια-ασφάλεια. Αν πάλι το σχόλιό σου αφορούσε τη συμπεριφορά τους (ευγενικοί, κτλ) πάω πάσο.
+1
-
Ρε παιδιά, πρέπει να καταλάβετε πάντως ότι οι στοχευμένοι έλεγχοι επιτελούν κάποιο σκοπό.
Φανταστείτε πόσα λιγότερα αυτοκίνητα θα έλεγχαν αν κάναν εξονυχιστικούς ελέγχους. Με την ίδια λογική που λέτε γιατί δεν ελέγχουν την ασφάλεια θα μπορεί να σας πει κάποιος γιατί δεν ελέγχουν και το πέλμα του ελαστικού
ΔΕΝ είναι ελληνικό φαινόμενο, συμβαίνει παντού. Με έχουν σταματήσει, με τα ελληνικά νούμερα εδώ και απλά φύσηξα. Ούτε χαρτιά ούτε τπτ.
Προφανώς αν κάποιος περάσει με κόκκινο μπροστά τους και δεν κάνουν τπτ είναι κατακριτέοι, αλλά πιστεύω καταλαβαίνετε το νόημα των ελέγχων αυτών. -
Καταλαβαίνω τι λες και σίγουρα δεν μπορεί να γίνει σε κάθε αυτοκίνητο έλεγχος ελαστικών, πυροσβεστήρα, τριγώνου, φαρμακείου, θορύβου και καυσαερίων εξάτμισης, έλεγχος για όπλα, ναρκωτικά, κτλ. Θεωρώ, όμως, ότι η ύπαρξη διπλώματος, ασφάλειας και άδειας αποτελούν στοιχειώδεις προϋποθέσεις για οποιοδήποτε αυτοκίνητο κυκλοφορεί και, άρα, ο έλεγχός τους αναπόσπαστο κομμάτι οποιουδήποτε μπλόκου.
Προφανώς τα παραπάνω αποτελούν προσωπική άποψη και κάποιος άλλος μπορεί να θεωρεί πιο σημαντική την ύπαρξη εφεδρικού ζεύγους γυαλιών όταν ο οδηγός φοράει φακούς επαφής.
Υ.Γ.: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ελεχθούν τρία χαρτιά και (αν κάτι φαίνεται ύποπτο) να παρθούν μέσω υπολογιστή πληροφορίες για το όχημα;
-
Αν δεν κουβαλας για διαφορους λογους το διπλωμα σου(το ξεχασες στο αλλο σου αυτοκινητο,ξεχασες)αλλα θυμασαι τον αριθμο διπλωματος σου,μπορουν μεσω κεντρου να ελεγξουν αν εισαι νομιμος?
Με γραψανε για διπλωμα με το φορτηγακι της δουλειας(ειχα επικυρωμενη φωτοτυπια διπλωματος)αλλα δεν τους αρκουσε
δεν επεμενα στο αν μπορει να γινει ελεγχος με διασταυρωση στοιχειων τους απο το κεντρο
Πηρα την κλησουλα μου,10 Ε ,στις 10 μερες 5 Ε
Στα αλλα ημουν αψογος,αδεια,ασφαλεια,ζωνη ασφαλειας,ταχυτητα
Βλακεια κληση αλλα τι να κανουμε,ενας καφες -
την φωτοτυπία ποια αρχή την επικύρωσε?
η αστυνομία ακόμα και επικυρωμένη φωτοτυπία να έχει κανείς, θέλει το γνήσιο...
όμως η αστυνομία δεν επικυρώνει τη φωτοτυπία διπλώματος μου είχε πει αστυνομικός σε μπλόκο, σε ίδια ερώτηση που του υπέβαλλα. εσύ που την επικύρωσες? σε κεπ? -
Η αστυνομία μπορεί να 'χτυπήσει' μια πινακίδα και να δει άμεσα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου. Δε μπορεί να δει, με βάση π.χ. την ταυτότητά σου, αν έχεις δίπλωμα ή όχι, αν σου το έχουν αφαιρέσει, κλπ? Έλεος!!
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!