-
Ναι, το ότι ήταν ψυχάκιας (ή αυτό είναι στο μεμονωμένο περιστατικό;).
-
Δυνητικά θα πήγαινε, αλλά σαν πολλοί ψυχάκηδες έχουν μαζευτεί τώρα τελευταία
-
Τι να πω ρε παιδια τα ειδα ολα...
-
Τι να πω ρε φίλε...
-
Δες το σαν έναυσμα για προβληματισμό, ειδικά μιας και την έβγαλες στο φτερο
-
- Ότι απλώς αυτά που γράφεις είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, όπως κάποιοι γράφανε...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Περίμενε μέχρι αύριο, και θα σου γράψουν απο κάτω ότι1)πρόκειται περι μεμονωμένου περιστατικού
2)τα ήθελες και τα έπαθες, κανονικά θα έπρεπε να σε γ@μησουν στο ξύλο για να στρώσεις
3)οι άνθρωποι έιναι όλη την ώρα στην τσίτα, έχουν δικαίωμα να ξεσπάσουν πάνω σου
4) Ότι απλώς αυτά που γράφεις είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας
Ξεχνάω κάποια εκδοχή?Καλά, πως μου διέφυγε αυτό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δες το σαν έναυσμα για προβληματισμό, ειδικά μιας και την έβγαλες στο φτεροΟντως αφου δε με σπασαν στο ξυλο ,δε λεω μακαρι να μην ειχε γινει τουλαχιστον ειδα τι ειναι απο πρωτο χερι και τουλαχιστον μαθαινετε και εσεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δες το σαν έναυσμα για προβληματισμό, ειδικά μιας και την έβγαλες στο φτερο
Οντως αφου δε με σπασαν στο ξυλο ,δε λεω μακαρι να μην ειχε γινει τουλαχιστον ειδα τι ειναι απο πρωτο χερι και τουλαχιστον μαθαινετε και εσεις.
κοίτα, αν τα γράφαμε εμείς, δεν υπήρχε ελπίδα, τώρα που τα γράφει ένας άσχετος, ας ελπίσουμε ότι θα ανοίξουν τα μάτια κάποιων
Καλά έκανες και το μοιράστηκες μαζί μας το περιστατικό -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γυρνωντας απο πεταγμα χαρταετου....Σημερα στην πατρα κατα τις 7 το απογευμα...
.................................................................................
Υ.Γ.4 Δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα κομμα και γενικα δε με λες και
πολιτικοποιημενο ατομο.
μιας και επιασες τους μπατσους της Πατρας μου θυμισες το εξης περιστατικο..
Πριν απο μερικα χρονια ενας φιλος μου που σπουδαζε Πατρα,αποφασισε να παει σε ενα club της πολης.
Στο δρομο οπως πηγαινε βλεπει μια κοπελα και της αρχιζει το γνωστο greek kamaki: πού πας κοπελια και τετοια..
Απο οσο τον ξερω φορτικος δε θα εγινε και σιγουρα οχι επικινδυνος.το εχουν μουτζωσει μαλιστα κοπελες στις οποιες την επεφτε μπροστα μου και αυτος απλα γελαγεΜε το που φτανει στο μαγαζι διαπιστωσε οτι η κοπελα ειχε παρε δωσε με καποιον του μαγαζιου,ο οποιος επειδη ηταν 1,5 μετρο και ο φιλος μου καπως τρομακτικος, φωναξε 3 πορτιερηδες για ενισχυσεις.
Προσπαθησε να εξηγησει οτι δεν εγινε και τιποτα αυτοι ομως σαν γνωστα ζωα δεν καταλαβαν Χριστο και επιτεθηκαν.Ο φιλος μου μιας και εχει πλακωθει μερικες χιλιαδες φορες στη ζωη του δεν επαθε και πολλα, ενας αλλος ομως που ηταν μαζι του(και ασχετος με την ολη φαση) απεκτησε καποιες μελανιες χωρις συγκεκριμενο λογο.
μαλιστα τους παρακαλουσε να τον λυπηθουν και εμφανισιακα το παιδι φαινεται οτι ειναι πληρως ακινδυνο.Τεσπα ,μετα απο τετοιο σκηνικο αποφασισαν να πανε στο κοντενοτερο τμημα.ηξεραν το μερος που δουλευαν ηξεραν τα προσωπα οποτε πιστευαν οτι η αστυνομια θα βοηθουσε.
Αφου περιγραφουν το σκηνικο στον 'υπευθυνο' αστυνομικο που βρηκαν εκει πηραν την εξης απαντηση:
Ε ενταξει μωρε,δεν εγινε τιποτα.. ας μην το τραβηξουμε παραπανω.. και αλλα τετοια αδερφιστικαο φιλος μου προσπαθησε να εξηγησει οτι το αλλο παιδι ειχε φαει πολυ ξυλο(φαινοταν αλλωστε) αλλα εκεινοι εκαναν τα στραβα ματια..
εκει που πρεπει να κανουν τους μαγκες καθονται σουζα,γιατι ποιος τα βαζει με τη νυχτα..
και δε λεω και γω μπορει να φοβομουν για το τομαρι μου και να καθομουν ησυχος.Μη μου το παιζεις ομως μαγκας μονο εκει που σε παιρνει!!!!
για αυτο τα εχει παρει ο κοσμος με την αστυνομια.ακομα και οι εντιμοι πολιτες.
γιατι οταν ειναι να σε προστατεψουν απο πραγματικους κινδυνους κανουν τους μ@λακες κι οταν ειναι να βγαλουν τη κομπλα τους βρισκουν κανενα κακομοιρη και ξεσπανε...ουτε στο δημοτικο δεν καναμε τετοιες παπαριες..ξερετε, που βαραγαμε τα μικροτερα παιδακια και στα μεγαλυτερα μας εφευγε η κλανια
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
μολις φτανουμε στο μερος που εχουν στηθει τα
ματ τραβα μια φωτογραφεια τους χωρις να αστραψει φλας αφου η καμερα του
ειναι σουπερ ντουπερ ουαου. Ε λες και τους τσιμπισε μυγα μας αρχιζουν στα
μπινελικια του στυλ θα σας γαμη..ρε μουνοπ.., ζηταμε λοιπον συγγνωμη και
τους δειχνουμε οτι σβηνουμε και τη φωτο.Σε πορείες/επεισόδια η **απολύτως χειρότερη ** θέση είναι να είσαι φωτογράφος ή εικονολήπτης. Τα ΜΑΤ σε θεωρούν 'αναρχικό' που τους καταγράφει για να τους ξεμπροστιάσει στα indymedia για μαθευτεί η ταυτότητα τους κλπ. Ακόμα και αν είσαι εμφανώς δημοσιογράφος, πάλι τους ενοχλείς γιατί δεν θέλουν να φανούν τα όσα κάνουν.
Οι δε 'γνωστοί άγνωστοι' σε θεωρούν ασφαλίτη που μαζεύει ενοχοποιητικά στοιχεία κλπ. Φυσικά πέτρες και δακρυγόνα δεν κάνουν διακρίσεις, τα τρως όλα...Όσο για το τι έγινε στη συνέχεια, δυστυχώς όταν κάποιοι φωνάζουν, ο μέσος πολίτης αδιαφορεί νομίζοντας ότι αυτά συμβαίνουν μόνο σε μαύρους gay μουσουλμάνους εβραϊκής καταγωγής ( ) και αποκλείεται να συμβούν σε αυτόν. Με την αδιαφορία του όμως τελικά συναινεί στις πρακτικές αυτές...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γυρνωντας απο πεταγμα χαρταετου.................
Συμπλοκές οικονομικών μεταναστών με αστυνομικούς στην Πάτρα
*Επεισόδια μεταξύ οικονομικών μεταναστών και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, στο ύψος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.Οι συμπλοκές ξεκίνησαν μετά τον τραυματισμό ενός αλλοδαπού, ο οποίος παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί σε αυτό.
Αμέσως έφτασαν στην περιοχή δεκάδες οικονομικοί μετανάστες και άρχισαν να πετούν πέτρες κατά του φορτηγού. Στη συνέχεια βρέθηκαν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου αστυνομικές δυνάμεις, που δέχθηκαν πέτρες, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση δακρυγόνων, για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εκτός από τον αλλοδαπό άνδρα, τραυματίστηκαν ένας διερχόμενος πολίτης και δύο αστυνομικοί, ενώ αυτοκίνητα υπέστησαν φθορές.
*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 -
Ήθελα να γράψω κάτι όταν αλλάξατε τον τίτλο του θέματος σε politically correct και καλά, αλλά κρατήθηκα.
Τώρα όμως δυσκολεύομαι να κρατηθώ...
-
αφέσου ελεύθερος αγαπητέ μου
-
Από zougla.gr
Ξυλοκόπησαν τροχονόμους επειδή τους αφαίρεσαν τις πινακίδες
3 Μαρτίου 2009, 09:11Σκηνές φάρ ουέστ στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς. Δύο τροχονόμοι αφαίρεσαν τις πινακίδες από τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα παράνομα και εμπόδιζαν την κυκλοφορία, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εξοργισμένοι τους επιτέθηκαν, στολίζοντάς τους με…. γαλλικά.
Όταν οι τροχονόμοι μπήκαν στο ανακριτικό αυτοκίνητο της Τροχαίας για να συμπληρώσουν τα έγγραφα των παραβάσεων, πατέρας, γιος και ανιψιά άνοιξαν τις δύο μπροστινές πόρτες του οχήματος. Οι δύο άνδρες έπιασαν τον έναν τροχονόμο από την μπλούζα και τον απειλούσαν, ενώ η γυναίκα άρπαξε τις δεκάδες πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρέσει εκείνη την ημέρα οι τροχονόμοι και επιχείρησε να διαφύγει.
Σαστισμένοι, οι άνδρες της Τροχαίας ζήτησαν τη συνδρομή των συναδέλφων τους αστυνομικών. Σε μερικά μόλις λεπτά, περιπολικό έφτασε στην πλατεία και συνέλαβε τα τρία άτομα που επιτέθηκαν στους τροχονόμους, τον 77χρονο πατέρα, τον 46χρονο γιο του και την 41χρονη ανιψιά τους.
Του πανικού που επικράτησε επωφελήθηκε ένας άλλος οδηγός, ο οποίος κατάφερε να διακρίνει ανάμεσα στον σωρό με τις πινακίδες κυκλοφορίας αυτές του δικού του αυτοκινήτου, που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα οι τροχονόμοι. Τις άρπαξε και έφυγε… κύριος!
Όσο για τους τρεις… θερμόαιμους, μετά τη σύλληψή τους αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι και θα δικαστούν αύριο στο αυτόφωρο.
-
Αυτος που πηρε τις δικιες του
Αν δεν πηρε και το μπλοκ με τις κλησεις μαζι ομως -
Δεν θα του κάνουν τίποτα. Σίγουρα ήταν προβοκάτορας-παρακρατικός.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ξυλοκόπησαν τροχονόμους επειδή τους αφαίρεσαν τις πινακίδες
Σκηνές φάρ ουέστ στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς. Δύο τροχονόμοι αφαίρεσαν τις πινακίδες από τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα παράνομα και εμπόδιζαν την κυκλοφορία, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εξοργισμένοι τους επιτέθηκαν, στολίζοντάς τους με…. γαλλικά.
Μην κάνει κανείς το λάθος και σκεφτεί ' Καλά να πάθουν οι βρωμόμπατσοι!' !
Αυτοί προσπαθούσαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Το συμβάν είναι άλλο ένα στοιχείο που δείχνει πόσο προβληματική είναι η κατάσταση. Ο πολίτης δεν έχει σεβασμό και νομίζει ότι μπορεί να μαμάει και να δέρνει, ο αστυνομικός που τόλμησε να δουλέψει λέει 'δε μαμιέται, σιγά μη ξαναβρώ εγώ το μπελά μου' και πλέον αδιαφορεί, οι συνάδερφοι του εισπράττουν αυτό το κλίμα έχθρας από την κοινωνία και όπου τους παίρνει (λχ. σε καμιά κοπελίτσα στο δρόμο ή κανένα λαθρομετανάστη) πουλάνε μαγκιά αλλά όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουν το πραγματικό έγκλημα σφυρίζουν κλεφτικα και αλλάζουν πεζοδρόμιο κλπ.
Visit Greece: The anarchist's daydream country!
-
Νομίζω ότι αυτή η λογική θα μπορούσε και να αντιστραφεί. Οταν ο μπάτσος 'κάνει τη δουλειά του' μόνο όταν πρόκειται να πάρει πινακίδες ή να εξαντλήσει όλον του το ζήλο και την αυστηρότητά του σε κανένα παιδάκι αλλά δεν 'κάνει τη δουλειά του' όταν πρόκειται για αληθινούς ληστές, τραμπούκους, τρομοκράτες κι άλλα αποβράσματα, τότε είναι απόλύτα λογικό ο πολίτης να μην τον σέβεται και να τον βλέπει μάλλον σαν δυνάστη παρά σαν προστάτη. Κάτι σαν νταβατζή δηλαδή.
Επίσης, όταν εμάς μας γράφουν για ταχύτητα σε δρόμο πέντε στρέματα με γελοίο όριο ενώ στα συναδελφάκια τους απλά κάνουν μια σύσταση και τους αφήνουν να φύγουν απλά και μόνο δείχνοντας ταυτότητα αστυνομικού ή οι ζητάδες κάνουν κόντρες στη λεωφόρο ή γράφουν στην επαρχία μόνο αμάξια με Αθηναικές πινακίδες, τότε κάποιος άλλος εφαρμόζει πρώτος τη λογική του 'μαμώ και δέρνω'. Κι ένας πολίτης, που συμπεριφέρεται αλλα΄'μαμώ και δέρνω', είναι απλά παράνομος και φυσικά πρέπει ο σωστός μπάτσος να κάνει τη δουλειά του, σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις και ΟΠΟΙΟΣ και να είναι αυτός που παρανομεί. Και σε καμιά περίπτωση αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να εφαρμόσει και ο μπάτσος την ίδια λογική γιατί είναι ο εκπρόσωπος της πολιτείας και πρέπει να είναι υπόδειγμα κι όχι να βγάζει τον κομπλεξισμό του σε κοπελίτσες και μετανάστες γιατί μετά μην απορούμε όταν ο πολίτης 'παίρνει ανάποδες'.Φιλικά Κώστας.
-
Η σχετικοποίηση της υπακοής στο νόμο λόγω της διαρκούς και ατιμώρητης παρανομίας κάποιων τρίτων (πολιτικών, δημ. λειτουργών, αστυνομικών, γειτόνων, πλούσιων κλπ) είναι απαράδεκτη.
Αν πχ επειδή ο γείτονάς μου, που έχει 100 άκρες, χτίζει παράνομα σε δημόσια έκταση ή μπαζώνει με τα σκουπίδια της επιχείρησής του ένα ρέμα ή φέρνει λευκό κρέας από το ανατολικό μπλοκ ή δέρνει όποιον τον λοξοκοιτάξει ή καταλαμβάνει πεζοδρόμια με την AMG 666, αποφασίσω να χτίσω την πυλωτή μου, να πετάξω στο δρόμο τα σκουπίδια μου, να δείρω τον γέρο που ακούει δυνατά τηλεόραση, να διπλοπαρκάρω σε στενό κεντρικό δρόμο, θα έχω 'δίκιο'; Πού θα οδηγήσει αυτή η λογική, αφού αργά ή γρήγορα πολλοί θα με μιμηθούν; Ή είναι μάγκας κι έξυπνος όποιος εκμεταλλευτεί την έλλειψη επαρκών ελέγχων από το κράτος για να παρανομήσει εις βάρος των υπόλοιπων;
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!