-
(BBC World. link) -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
όχι ρε πούστη μου....14Χ365 έβαλα ... ...τον καταδίκασα σε 14 χρόνια εγώ
....και λιγα εβαλες!
Νταξ ειναι πολυ αχωνευτος ο καρβελας, αλλα γιατι ντε και καλα οτι τους ειδε? Μπορει να μην τους ειδε οτι του εκαναν σημα. Ασχετο...αν ηταν ενα Range Rover το αμαξι που οδηγουσε εκεινο το βραδι και τους σταματησαν στην Βαρης κοροπιου στο φαναρι με την Καλυμνου μαλλον το ειδα live το σκηνικο
-
@@ είδες χαζόσκυλο. Σε 6άρα λέμε ότι ήταν.
-
και ομως με range rover ηταν http://www.youtube.com/watch?v=BhoLw8W6egg (καπου στη μεση το δειχνει)
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
και ομως με range rover ηταν http://www.youtube.com/watch?v=BhoLw8W6egg' target='_blank (καπου στη μεση το δειχνει)Damn, το σκυλί είχε δικιο. φακ.
-
SUV μεγάλο.
-
Με Range Rover ήταν. Το έδειξαν και τα κανάλια σε πλάνα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ ειναι πολυ αχωνευτος ο καρβελας, αλλα γιατι ντε και καλα οτι τους ειδε? Μπορει να μην τους ειδε οτι του εκαναν σημα. Ασχετο...αν ηταν ενα Range Rover το αμαξι που οδηγουσε εκεινο το βραδι και τους σταματησαν στην Βαρης κοροπιου στο φαναρι με την Καλυμνου μαλλον το ειδα live το σκηνικο
Ειναι λιγο δυσκολο να μην τους ειδε.Δε νομιζω να του καναν μονο ενα ιου ιου και μετα να τον αρχισαν στο κυνηγιτο.Αντε και δεν τους ειδε απο πισω,οταν ηταν διπλα του παλι δεν τους ειδε????Οταν ηρθαν κι αλλα περιπολικα παλι δεν τα ειδε?????
Οσο για το αυτοκινητο Range Rover ηταν,το εδειξε και οταν του ξηλωναν τις πινακιδες. -
Πήρα την πρώτη μου κλήση για ταχύτητα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η διαφορά επαγγελματισμού και ευγένειας των οργάνων σε σχέση με την Ελλάδα είναι πέρα από τη φαντασία. -
Πες μας αν θέλεις, ποιο ήταν το όριο, με πόσα πήγαινες και το ύψος του προστίμου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πες μας αν θέλεις, ποιο ήταν το όριο, με πόσα πήγαινες και το ύψος του προστίμου.Αν δεν κάνω λάθος: όριο 60 (mph), πήγαινα 79 (mph), πρόστιμο δεν ξέρω ακόμα, αλλά μου έχουν πει ότι πάει κάπου $150.
Σε τί βοηθάει όμως η πληροφορία?
-
Απλή περιέργεια... και για να συγκρίνω την 'αυστηρότητα' στην τήρηση του ορίου σε σχέση με την Ελλάδα. Με ραντάρ χειρός σε έγραψαν, ή σταθερή κάμερα;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
εάν δεν τους είδε είναι ακόμη χειρότερα...πρέπει να το πάρουν το δίπλωμα για το υπόλοιπο της ζωής του.
-
πριν ένα μήνα κατεβαίνω δευτέρα απόγευμα για Πάτρα.
Μπροστά προηγούμενο BMW 750 να με αφήνει στις ευθείες μετά τα 200, να το φθάνω στις στροφές. Βγαίνουμε από καμπή στο 159χιλιόμετρο, μπλόκο ραντάρ, φρενάρει, φρενάρω. Μπάτσος στην αριστερή, φρένα πανικού σχεδόν να μη τον πατήσουμε (καλά δε φοβούνται; ), τον γράψαν σκέφτομαι. Μου κάνει σήμα να μπω εγώ στο πάρκινγ, αυτόν τον αφήνει. Γμτ πουτ#να μου! Πως είδε πως πήγαινα με 160 αφού ήμουνα κολλητά με τον άλλον; Και ποιος...ήταν ο άλλος και τον άφησαν; -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Απλή περιέργεια... και για να συγκρίνω την 'αυστηρότητα' στην τήρηση του ορίου σε σχέση με την Ελλάδα. Με ραντάρ χειρός σε έγραψαν, ή σταθερή κάμερα;Κανένα από τα δύο. Κινούμενο περιπολικό μέσα στο δρόμο. Βράδυ ήταν, δε φαινόταν με τίποτα, γιατί κυκλοφορούν με σβηστά τα flashing blue lights. Η παράβαση καταγράφεται στην Onboard camera και τον υπολογιστή που έχει ΚΑΘΕ περιπολικό, στον οποίο και ελέγχει τα στοιχεία του αμαξιού πριν βγει να σου μιλήσει και αφού του δώσεις άδεια/δίπλωμα ξανά κι ενώ έχεις στα μούτρα σου ένα πολύ δυνατό προβολέα που ανάβει από το πλάι στοχεύοντας στον πλαινό καθρέφτη σου.. Γενικά, όπως στις ταινίες.
Οπότε γενικά δε χωράει αμφισβήτηση η παράβαση και όλα σε τάξη. Καθώς μου λένε Αμερικάνοι φίλοι, αν είσαι 5-10 mph πάνω από το όριο δεν ασχολούνται μαζί σου.Η πλάκα είναι ότι δε σταμάτησα αμέσως, γιατί δεν ήξερα αν έπρεπε. Είχε απλά έρθει πίσω μου με αναμμένα τα flashing lights, αλλά χωρίς σειρήνες ή σινιάλο. Πήγαμε καροτσάκι για 1-2 μίλια, αλλά δε μου είπε τίποτα, ειδικά επειδή δεν είχαμε περιθώριο να κάνουμε στο πλάι κι επειδή δεν επιτάχυνα κιόλας.
-
Phaethon, με τι αμάξι μετακινείσαι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Phaethon, με τι αμάξι μετακινείσαι;Δυστυχώς, Hyundai Accent. Δεν τα έχει κι άνετα τα 80mph, οπότε όταν ανεβαίνω τα 75 νιώθω το τρέμουλο και καταλαβαίνω ότι τρέχω. Βέβαια, βγάζω 38 μίλια το γαλλόνι σε highways κι έτσι εκδικούμαι τις Mustang και τις Corvette που περνάνε δίπλα μου.
-
αυτό;
-
Να πω τον πόνο μου θέλω και όποιος δεν βαριέται ας κάτσει να διαβάσει. Την περασμένη Πέμπτη το έτερον ήμιση καθότιν μηχανόβια και αυτή (με ένα D.Y) έφαγε μια κλήση από την τροχαία καλλιθέας η οποία ήταν άδικη. Επειδή ποτέ δεν μου έχει πεί ψέματα μα ποτέ ορκιζόταν ότι δεν πάρκαρε σε ράμπα αναπήρων. Γι αυτό έφαγε και την κλήση. Το κουφό είναι ότι η πινακίδα που αναγραφόταν στην κλήση είναι αυτή απο το μηχανάκι της αλλά η μάρκα ήταν άσχετη και το χρώμα άσχετο. Απο μπλέ έγινε μαύρο και απο D.Y έγινε ASTRA. Επειδή σεβόμαστε πάντα το θέμα των αναπήρων είμαστε πολύ προσεκτικοί σ αυτά και ειδικά στα πεζοδρόμια για τους πεζούς. Μετά απο στήσιμο σε ουρές 3 φορές στην τροχαία για να δούμε τον κ.Διοικητή και χάσιμο χρόνου απο τις εργασίες μας έφτασε η ώρα που παρουσιάστηκα μπροστά του και φυσικά δεν με πίστεψε ότι δηλαδή δέν είχε παρκάρει στην ράμπα. Ίσως κι εσείς δεν το πιστεύεται αλλά το λέει και η επικεφαλίδα του νέου topic. Ετσι είναι σ αυτήν την ζωή ότι δηλαδή όταν λες αλήθεια συνεπάγεται με ψέμα. Και το να το κούνησε κανείς το μηχανάκι δεν παίζει για να ξεπαρκάρει κάποιο αυτοκίνητο διότι όταν το πήρε πάλι το βράδυ για να φύγει το μηχανάκι ήταν στην θέση που το άφησε. Και ξαναλέω. ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ την ράμπα αναπήρων. Τέλος πάντων την κλήση την πλήρωσα αλλά αισθάνομαι πολύ ηλίθιος μερικές φορές ως νομοταγής πολίτης και φορολογούμενος. Μου κλέψανε 37,50 ευρώ απο την τσέπη μου και πρέπει να κάνω τουμπεκί. Συμπληρωματικά όταν είπα στον κ.Διοικητή για το χρώμα μου απαντάει ότι το βράδυ το μλπέ φαίνεται και μαύρο και το μοντέλο ότι όλα μοιάζουν μεταξύ τους αντί να μου πεί ότι η τροχονόμος που την έγραψε ήταν μάλλον άσχετη παντελώς αφού δεν μπορεί να ξεχωρίσει μοντέλα και επιπλέον είχε και αχρωματοψία. Διότι βγήκα κι εγώ το βράδυ και είδα το μηχανάκι και προσπάθησα πολύ και το κοίταζα και το ξανακοίταζα αλλά δεν μου έγινε μαύρο δυστηχώς. Προσοχή συμφωρουμείτες όταν περνάτε απο Καλλιθέα μπορεί να την (Τροχονόμα) πετύχετε στα φανάρια και να περνάτε με πράσινο φανάρι. Μπορεί να σας σταματήσει και να σας γράψει για κόκκινο. Το μεσημέρι την κλήση την πλήρωσα δεν ήταν τα λεφτά αλλά το γαμώτο. Λυπάμαι αν σας κούρασα. Ευχαριστώ.
-
Όχι, όχι, ένα του 2001, το πήρα μεταχειρισμένο αλλά σε τέλεια κατάσταση από μια ξεχασμένη ζωγράφο/παγανίστρια που μένει απομονωμένη σε κάτι αγρούς.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!