-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ας αποφασίσουμε τι Αστυνομία θέλουμε.
Θέλουμε τον Έλληνα Αστυνομικό πρόσχαρο και χαλαρό ή μήπως σαν την Αυστρία ή την Γερμανία ή ακόμα και την Ολλάνδία που έτσι και δεν σταματήσεις σε μπλόκο .
Όλοι θέλουμε τους νόμους , αλλά όταν εφαρμόζονται σε εμάς τους ίδιους τότε τσινάμε.
Πιστεύω ότι η οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα είναι μακράν η χειρότερη στην νΕυρώπη (μαζί με εμάς και οι Ιταλοί που τρέχουν σαν τρελοί)χειρότερη στην ευρώπη; Κάτι Ρουμανίες, Βουλγαρίες, Σερβοκροατίες και άλλες τέτοιες τις λαμβάνουμε υπόψιν;
ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ????????????????
Δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα.
-
τι ενοείς?
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
τι ενοείς?Οτι να μεν ειμαστε σκατα......
Αλλα δεν ειμαστε εντελος σκατα και υπαρχουν και χειροτερα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρόσχαρος; Χαλαρός ναι, αλλά πρόσχαρος;http://ars.userfriendly.org/cartoons/?i ... de=classic
-
ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟΙ, ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
Τρακαρισμενο αυτοκινητο πανω σε τυφλη στροφη της Λεωφ. Κηφισσιας, Παρασκευη βραδυ με το ψιλοβροχο, να εχει κλεισει την αριστερη απο τις δυο λωριδες. Ειναι η τυφλη δεξια στροφη που εχει και φαναρι, αμεσως μετα το κεντρο της κηφισιας μετα το Kifisia21.
Ενα περιπολικο και ενας ζητας, 3 τροχομπατσοι στο συνολο, να εχουν κανει πηγαδακι γυρω απο το παρκαρισμενο καθετα στην Κηφισσιας αυτοκινητο, και εγω να τα βλεπω ολα αυτα ξαφνικα μπροστα μου. Επ ουδενι δεν ετρεχα γιατι στο ψιλοβροχο το εχω μαθει το μαθημα μου, αλλα οταν τα βλεπεις ολα αυτα ξαφνικα μπροστα σου σε τυφλη στροφη και νερα κατω, ε ειναι καπως...
Στην ερωτηση μου 'ειστε με τα καλα σας κυριε μου που καθεστε εδω και τα λετε αντι να παει ενας απο τους τρεις πριν την στροφη να προειδοποιει τον κοσμο', η απαντηση με βλαχαδερο αγελαδινο βλεμμα ηταν 'να μην τρεχετε να μας αποφυγετε κυριε μου'...
Πληγη της κοινωνιας ειστε ρε πστ μου...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟΙ, ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...Τρακαρισμενο αυτοκινητο πανω σε τυφλη στροφη της Λεωφ. Κηφισσιας, Παρασκευη βραδυ με το ψιλοβροχο, να εχει κλεισει την αριστερη απο τις δυο λωριδες. Ειναι η τυφλη δεξια στροφη που εχει και φαναρι, αμεσως μετα το κεντρο της κηφισιας μετα το Kifisia21.
Ενα περιπολικο και ενας ζητας, 3 τροχομπατσοι στο συνολο, να εχουν κανει πηγαδακι γυρω απο το παρκαρισμενο καθετα στην Κηφισσιας αυτοκινητο, και εγω να τα βλεπω ολα αυτα ξαφνικα μπροστα μου. Επ ουδενι δεν ετρεχα γιατι στο ψιλοβροχο το εχω μαθει το μαθημα μου, αλλα οταν τα βλεπεις ολα αυτα ξαφνικα μπροστα σου σε τυφλη στροφη και νερα κατω, ε ειναι καπως...
Στην ερωτηση μου 'ειστε με τα καλα σας κυριε μου που καθεστε εδω και τα λετε αντι να παει ενας απο τους τρεις πριν την στροφη να προειδοποιει τον κοσμο', η απαντηση με βλαχαδερο αγελαδινο βλεμμα ηταν 'να μην τρεχετε να μας αποφυγετε κυριε μου'...
Πληγη της κοινωνιας ειστε ρε πστ μου...
Που λες;
Το φαναρι του ΚΑΤ;;;
Πρωτο φαναρι μετα τον 'τροχονομο';;; -
Αμεσως μετα το φαναρι τον McDonalds εχει ενα για στροφη αριστερα στην ανηφοριτσα, την τυφλη δεξια στροφη και πανω σε αυτην αλλο ενα φαναρι. εκει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμεσως μετα το φαναρι τον McDonalds εχει ενα για στροφη αριστερα στην ανηφοριτσα, την τυφλη δεξια στροφη και πανω σε αυτην αλλο ενα φαναρι. εκει.Οκ.
Εκει λεω.
Εκει και χωρις να χει γινει τροχαιο ειναι επικινδυνο.
5 αυτοκινητα να χουν σταματησει στο φαναρι και να χει νερα κατω... πας κατα πανω τους.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Δημος Κηφησιας επιμενει να ποτιζει, μαζι με το γκαζον στο διαζωμα, εκεινο το κομματι του δρομου.... Δεν θα μεγαλωσει! -
Χθες ο Πρόεδρος Παπούλιας ήταν στα Χανιά. Οι δρόμοι ήταν φανταστικοί. Τέτοια αστυνόμευση είχα να δω χρόνια. Ούτε διπλοπαρκαρισμένα, ούτε παράνομα, περνούσες το κέντρο σε 3 λεπτά. Αφού κουράστηκαν πολύ χθες, σήμερα που έφυγε ο πρόεδρος, ανέβηκαν στο πεζοδρόμιο να πιουν το καφεδάκι τους. Χαλάλι τους τόση δουλειά....
-
Πριν λίγο που γύριζα σπίτι βλέποντας έρημους τους δρόμους και θέλωντας να δω τι πουλιά πιάνουν τα καινούρια pzero αποφάσισα να γυρίσω λίγο πιο σβέλτα. Στην τελευταία στροφή αποφασίζω να μπω αρκετά πατημένος με αποτέλεσμα ..........να τρομάξω το μπλόκο των αστυνομικών που είχαν στηθεί για αλκοτέστ (πώς κάναν οι θεατές παλιά στην Κορσική, κάπως έτσι).
Μετά από μια εισαγωγή στην ποινή περί επικίνδυνης οδήγησης (700 ευρώ, αφαίρεση άδειας κλπ κλπ κλπ) ακολούθησε μια πνιγμένη απάντηση ότι 'δεν έτρεχα απλά έστριψα λίγο άτσαλα/απότομα', ένα μηδενικό αλκοτέστ και 'δεν σας γράφουμε αλλά να προσέχετε...'Ακόμα δεν έχουν πέσει οι τρίχες στο σβέρκο μου....
Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ -
εαν σε γραψει αμεση δραση τι γινετε ?
(που κανεις παραπονα ? / διοικητης κτλ ?)
-
Χθες ειχε αναβαση στη Ριτσωνα. Απο νωρις το πρωι θα επρεπε να υπαρχει καποια αστυνομια χαμηλα στα ξεκινημα του δρομου που στηνονται τα service των αγωνιστικων. Λογω του γνωστου γεγονοτος τα πουλακια μας αφαντα νωρις το πρωι. Ηρθαν ομως αργοτερα και εγραφαν τοπικους με μικρα μηχανακια (που τα παιρνεις καθαρα για πρακτικους λογους, κατι σαν να πηγαινεις στην παραλια με το μαγιω και τις παντοφλες) για κρανος.
Πριν απο λιγο κατηγγειλε στην τηλεοραση καταστηματαρχης που το μαγαζι του καηκε στα επεισοδια πως πηγε με το αυτοκινητο του να δει τι συμβαινει και του πηραν τις πινακιδες γιατι κατα δηλωση τους 'τα λαθη πληρωνονται' (παρανομο παρκαρισμα)Χρειαζονται και αλλα για να καταλαβουμε οτι αυτη η επαγγελματικη ταξη εχει εξελιχθει -με τις αναλογες πολιτικες ευλογιες- σε καρκινο της χωρας;;;
Επισης,αν δεν το ξερετε, συζητειται εδω και καποιο καιρο να παρουν οπλα και οι δημοτικοι αστυνομικοι...
Α ρε λεβεντογεννα Κρητη...μωρε καλα κανετε. -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Πριν απο λιγο κατηγγειλε στην τηλεοραση καταστηματαρχης που το μαγαζι του καηκε στα επεισοδια πως πηγε με το αυτοκινητο του να δει τι συμβαινει και του πηραν τις πινακιδες γιατι κατα δηλωση τους 'τα λαθη πληρωνονται' (παρανομο παρκαρισμα)FFS!!!
-
Κατοικώ στην Κηφισιά σε κεντρικότατο σημείο και συχνά πυκνά βρίσκω κλεισμένη την ράμπα που οδηγεί στο υπόγειο γκαράζ μου. Οι δικαιολογίες που έχω ακούσει αμέτρητες: δυο λεπτά το άφησα, δεν είδα την ράμπα, αφού εδώ καθομαι απέναντι και πίνω καφέ και βλέπω κτλ.
Ορισμένες φορές που δεν άντεξαν τα νεύρα μου, κάλεσα το 100 το οποίο έφτασε σχετικά άμεσα. Κλήση κανονικά, πήραν και τις πινακίδες του παρκαρισμένου και μας ευχήθηκαν καληνύχτα! Σε ερώτησή μου τι θα γίνει με το αυτοκίνητο, μου είπαν ότι δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί δεν έχουν γερανό και ο διοικητής τους δεν τους αφήνει να χρησιμοποιήσουν ιδιωτικό γερανό γιατί φοβάται ότι μπορεί να κάνουν ζημιά στο αυτοκίνητο...και μου συνέστησαν να κάνω υπομονή!!! Αυτή είναι η αστυνομία που μας αξίζει! -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Πριν απο λιγο κατηγγειλε στην τηλεοραση καταστηματαρχης που το μαγαζι του καηκε στα επεισοδια πως πηγε με το αυτοκινητο του να δει τι συμβαινει και του πηραν τις πινακιδες γιατι κατα δηλωση τους 'τα λαθη πληρωνονται' (παρανομο παρκαρισμα)Αυτό θα πει 'κερατάς και δαρμένος'!
Θέλω πολύ, όλοι αυτοί οι καταστηματάρχες που έχασαν τις περιουσίες τους να στραφούν νομικά κατά της ΕΛ.ΑΣ., ίσως με κάποιο συλλογικό όργανο τους (εμπορικός σύλλογος, επιμελητήριο).
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πριν απο λιγο κατηγγειλε στην τηλεοραση καταστηματαρχης που το μαγαζι του καηκε στα επεισοδια πως πηγε με το αυτοκινητο του να δει τι συμβαινει και του πηραν τις πινακιδες γιατι κατα δηλωση τους 'τα λαθη πληρωνονται' (παρανομο παρκαρισμα)
Αυτό θα πει 'κερατάς και δαρμένος'!
Θέλω πολύ, όλοι αυτοί οι καταστηματάρχες που έχασαν τις περιουσίες τους να στραφούν νομικά κατά της ΕΛ.ΑΣ., ίσως με κάποιο συλλογικό όργανο τους (εμπορικός σύλλογος, επιμελητήριο).
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας [...] είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 130 επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας με ζημιές, ενώ 4-5 εξ αυτών έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Σημείωσε ότι ο σύλλογος δεν προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά της αστυνομίας αλλά αυτό που πρέπει να γίνει είναι να 'καθίσουν όλοι γύρω από ένα τραπέζι διαλόγου ώστε στο μέλλον να μην υπάρξουν ξανά τέτοια φαινόμενα'.
http://www.skai.gr/master_story.php?id=103240' target='_blank
-
Εχτες ρε μαγκες, που γραφετε τα ακρανωτα παπακια, που ησασταν οταν σπαγανε το μαγαζι μου?
Ε?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Εχτες ρε μαγκες, που γραφετε τα ακρανωτα παπακια, που ησασταν οταν σπαγανε το μαγαζι μου?Ε?
Επαθες μεγαλη ζημια;
-
Ελπιζω να ειχες ασφαλεια τουλαχιστον...(παρηγορια στον αρρωστο βεβαια)
-
Moυ κατεβασαν την τζαμαρια κατω, καπου 1000€ ζημια, ευτυχως δεν προλαβαν να το ρημαξουν και μεσα
Τιποτα σε σχεση με αλλους 20 μετρα πιο διπλα, που δεν εμεινε τιποτα
Μεχρι σημερα βεβαια, πιο μετα ποιος ξερει τι γινεταιΕνα θα πω
Δεν εχει καμια σχεση αυτο το πραγμα με το θανατο του 15χρονου, ειναι απλα ενα ματσο λαμογια, αποβρασματα, αλητες, οι οποιοι βρηκαν ευκαιρια να δειξουν τι ανθρωποι ειναι, αν μπορουμε να τους λεμε ετσι
Αν θελουν να ξεσπασουν ας πανε στα σπιτια αυτων που τους τα τρωνε
Τι φταιει το καταχρεωμενο μαγαζακι που βγαινει δεν βγαινει?Εγω το λεω και δημοσια, ετσι κι αλλιως αστυνομια δεν υπαρχει, μπουρδελο εχει γινει η Ελλαδα
Θα προμηθευτω οπλο, κατα προτιμηση καποιο sniper, και θα στηθω στην ταρατσα του κτηριου
Και οποιον παρει ο χαρος μαγκακια μου, εκει να σας δω να καταστρεφετε την καταχρεωμενη περιουσια του κοσμακη, που ιδρωσε μια ζωηΚαι το παραπανω δεν ειναι ουτε υπερβολη ουτε ξεσπασμα της στιγμης
Ηδη καποιοι γνωστοι μου εχουν προμηθευτει καποιες κυνηγετικες καραμπινες
Δεν θα εχει καλο τελος αυτη η ιστορια, αλλα δεν θα προκαλουν μονο αυτοι, αφου θελουν χαος, θα το εχουν
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!