-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί πρόστιμο προβλέπεται για αναστροφή σε σημείο που δέν επιτρέπεται? Σε ενα γνωστό του πήραν δίπλωμα, πινακίδες, άδεια και 200 ευρώ πρόστιμο!Εδώ αναφέρει 200 ευρώ σε περίπτωση παραβίασης απαγορευτικών σημάτων (δεν αναφέρει την αναστροφή).
Εδώ αναφέρει 700 ευρώ σε περίπτωση αναστροφής σε αυτοκινητοδρόμους, οδούς ταχείας κυκλοφορίας και σήραγγες.**EDIT: **ΕΥΡΗΚΑ
Υ.Γ.: Είμαι καμμένος, το ξέρω Όταν δεν έχεις δουλειά, παίζεις με το mspaint.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί πρόστιμο προβλέπεται για αναστροφή σε σημείο που δέν επιτρέπεται? Σε ενα γνωστό του πήραν δίπλωμα, πινακίδες, άδεια και 200 ευρώ πρόστιμο!To πλήρωσα πρόσφατα...Τόσο είναι.
-
-50% εντος 10 ημερων ?
Και διπλωματα κ.λ.π ποτε τα παιρνεις πισω ?
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
-50% εντος 10 ημερων ?Και διπλωματα κ.λ.π ποτε τα παιρνεις πισω ?
Νομίζω είναι 30 ημέρες.Εμένα μου τα κράτησαν μόνο μία εβδομάδα διότι προσκόμισα χαρτιά για την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου και ζήτησα εγγράφως να επανεξετάσουν στην περίπτωσή μου την ποινή παρακράτησης.
Το -50 ισχύει. -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τί πρόστιμο προβλέπεται για αναστροφή σε σημείο που δέν επιτρέπεται? Σε ενα γνωστό του πήραν δίπλωμα, πινακίδες, άδεια και 200 ευρώ πρόστιμο!
To πλήρωσα πρόσφατα...Τόσο είναι.
Και έδωσες τα 200 και σου δώσανε πίσω πινακίδες, δίπλωμα και άδεια ή δέν σου τα πήραν καθόλου?
-
Χθες απόγευμα στη Μπότσαρη είχε τριπλοπαρκάρει μπατσικό οκτάβια αφήνοντας χώρο μόνο για ένα αυτοκίνητο... Τον πέτυχα ακριβώς τη στιγμή που μόλις είχε περάσει τον δρόμο και έμπαινε στο γυράδικο...
Γινόταν που γινόταν χαμός χθες στην Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ, είχαμε και τους μπάτσους να παπαρίζονται... -
χθες σε καθετη της βουλιαγμενης(προς βουλιαγμενης),πετυχαινω μπατσικη octavia με εξατμιση φουγαρο(και μπολικο θορυβο ) και μπατσους με καγκουροφατσες...
Κοιταζουν το s3 αρχιζει και μαρσαρει ο ενας,δεν τον πολυκοιταω εγω,αναβει πρασινο και φευγει τεζες..
Λεω μεσα μου 'α ρε πουστη μια γκαζια σε χω' αλλα φυσικα εκανα τη κοτα,γιατι κι αλλη φορα που εθιξα το 'ΥΠΕΡΕΓΩ' τους με στολισαν τα μαλακισμενα... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χθες σε καθετη της βουλιαγμενης(προς βουλιαγμενης),πετυχαινω μπατσικη octavia με εξατμιση φουγαρο(και μπολικο θορυβο ) και μπατσους με καγκουροφατσες...
Κοιταζουν το s3 αρχιζει και μαρσαρει ο ενας,δεν τον πολυκοιταω εγω,αναβει πρασινο και φευγει τεζες..
Λεω μεσα μου 'α ρε πουστη μια γκαζια σε χω' αλλα φυσικα εκανα τη κοτα,γιατι κι αλλη φορα που εθιξα το 'ΥΠΕΡΕΓΩ' τους με στολισαν τα μαλακισμενα...Οταν λες οτι σε στολισαν;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οταν λες οτι σε στολισαν;;;
με γραψανε γιατι δεν τους αφησα να περασουν πριν απο μενα σε μια διασταυρωση(που εγω ειχα το στοπ)..
παρολο που πατησαν τη μπατσοκορνα εγω δεν τους περιμενα γιατι ηταν πολυ μακρια(ενω εγω ειχα ηδη βγαλει μουρη στη διασταυρωση) και το βρηκα ανουσιο να τους περιμενω,ετσι περασα..
Αυτος αμεσως ανοιξε το φαρο,γκαζωσε προς το μερος μου, με σταματησε και μου ειπε πως πηγαμε να τρακαρουμε ετσι μου εβαλε κληση για stop..
To θεμα ηταν πως εγω δε περασα καποιο επικινδυνο στοπ,απλως τσαντηστηκε επειδη τον εκλασα... -
Οταν λες οτι σε στολισαν;;;
με γραψανε γιατι δεν τους αφησα να περασουν πριν απο μενα σε μια διασταυρωση(που εγω ειχα το στοπ)..
παρολο που πατησαν τη μπατσοκορνα εγω δεν τους περιμενα γιατι ηταν πολυ μακρια(ενω εγω ειχα ηδη βγαλει μουρη στη διασταυρωση) και το βρηκα ανουσιο να τους περιμενω,ετσι περασα..
Αυτος αμεσως ανοιξε το φαρο,γκαζωσε προς το μερος μου, με σταματησε και μου ειπε πως πηγαμε να τρακαρουμε ετσι μου εβαλε κληση για stop..
To θεμα ηταν πως εγω δε περασα καποιο επικινδυνο στοπ,απλως τσαντηστηκε επειδη τον εκλασα...Σε παπαρα μπατσο επεσες με λιγα λογια....
Εγω ειχα για μερικες μερες *αυμαξι φιλου, ο οποιος μου το εμπηστευτικε για να το παω στην ΕΚΚΑ για σερβις.
Καπου στις αρχες της Συγγρου με πλευρησε ασφαλητικο Octavia και αρχησε τις ξερογκαζιες.
Στα @@ μου... 90 το οριο, ξενω αυτοκινητο, ειδα και την κεραια του CB, οποτε λεω 'δεν θα παιξουμε σημερα'...
Και με πηγαινε το ζωο προφυλακτηρες μεχρι την υποδοχη στο συνεργειο....
Ο τεχνικος που ηρθε να παραλαβει το αμαξι μου λεει ' το αυτοκινητο συνοδειας δεν μπορει να μπει στο χωρο του συνεργειου' και τον κοιταζα σαν χαζος...
Οταν βγηκα εξω και τους αρχησα τα μπινελικια, βγαλαν τις ταυτοτητες.... Κ εγω απλα συγκρατησα τα νουμερα*CLK-55AMG
-
Λεω μεσα μου 'α ρε πουστη μια γκαζια σε χω' αλλα φυσικα εκανα τη κοτα,γιατι κι αλλη φορα που εθιξα το 'ΥΠΕΡΕΓΩ' τους με στολισαν τα μαλακισμενα...τελικά είναι μόδα; Χτες καθόμουν κάπου για καφέ...και χάζευα την κίνηση όταν ακούω από μακρυά θόρυβο εξάτμισης ...όπα λέω κανα ραλλάκι θα ναι. Γυρνάω ψάχνω τίποτα. Με έκπληξη διαπιστώνω ότι περιπολικό Ξαρά ΙΙ φορούσε μπουρί και μάλιστα πολύ θορυβώδες. Το οδηγούσαν 2 πιτσιρικάδες χωροφυλάκοι.
τους αφήνουν να κάνουν τέτοιες μετατροπές;
όχι τίποτα άλλο να φτιάξουν και τα Μερκ τζιπάκια του ΕΣ να γουστάρουμε ....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[...]Ο τεχνικος που ηρθε να παραλαβει το αμαξι μου λεει ' το αυτοκινητο συνοδειας δεν μπορει να μπει στο χωρο του συνεργειου' [...]Οταν βγηκα εξω και τους αρχησα τα μπινελικια[...]Έπρεπε να βγάλεις ένα 20αρικο και να τους πεις 'αντε παιδιά πάτε για ένα καφεδάκι, θα σας φωνάξω όταν είναι έτοιμο'
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λεω μεσα μου 'α ρε πουστη μια γκαζια σε χω' αλλα φυσικα εκανα τη κοτα,γιατι κι αλλη φορα που εθιξα το 'ΥΠΕΡΕΓΩ' τους με στολισαν τα μαλακισμενα...τελικά είναι μόδα; Χτες καθόμουν κάπου για καφέ...και χάζευα την κίνηση όταν ακούω από μακρυά θόρυβο εξάτμισης ...όπα λέω κανα ραλλάκι θα ναι. Γυρνάω ψάχνω τίποτα. Με έκπληξη διαπιστώνω ότι περιπολικό Ξαρά ΙΙ φορούσε μπουρί και μάλιστα πολύ θορυβώδες. Το οδηγούσαν 2 πιτσιρικάδες χωροφυλάκοι.
τους αφήνουν να κάνουν τέτοιες μετατροπές;
όχι τίποτα άλλο να φτιάξουν και τα Μερκ τζιπάκια του ΕΣ να γουστάρουμε ....
Kαλλιθέα μήπως; Εκεί , πέριξ της πλατείας Κύπρου κυκλοφορεί τέτοιο Xsara με επιπλέον καγκουρέ χαρακτηριστικό την...ελληνική σημαία στην κεραία (πληροφορίες αναφέρουν πως τελευταίως κυκλοφορεί με σημαία 'ευκαιρίας' Παναμά, αλλά ελέγχονται ως ανακριβείς... )..
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
πληροφορίες αναφέρουν πως τελευταίως κυκλοφορεί με σημαία 'ευκαιρίας' Παναμά, αλλά ελέγχονται ως ανακριβείς. -
HighFidelity
όχι Ραφήνα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
HighFidelityόχι Ραφήνα...
E, μπορει να είναι ο ίδιος, αλλά να είναι στο 'εξοχικό' του τμήμα...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί πρόστιμο προβλέπεται για αναστροφή σε σημείο που δέν επιτρέπεται? Σε ενα γνωστό του πήραν δίπλωμα, πινακίδες, άδεια και 200 ευρώ πρόστιμο!
To πλήρωσα πρόσφατα...Τόσο είναι.
Και έδωσες τα 200 και σου δώσανε πίσω πινακίδες, δίπλωμα και άδεια ή δέν σου τα πήραν καθόλου?
Έδωσα 100 και μετά με την απόδειξη πήγα στον Δκτή του ΑΤ. Αυτος μου τις κράτησε μερικές ημέρες ακόμη ( 2 ) παρ' όλο που είχε δεχθεί τις αιτιάσεις μου.
-
Χαριτωμένο σκηνικό πριν λίγες βδομάδες στο δρόμο Ερέτριας-Χαλκίδας, γυρνώντας από Χαλκίδα μεταμεσονύκτια:
Έχω έρθει διακοπές Ελλάδα και έχω ξεχάσει ηλιθιωδώς το ελληνικό δίπλωμα οδήγησης πίσω στις ΗΠΑ. Ευτυχώς: 1. Ο πατέρας μου είχε φροντίσει κάποτε να βγάλει μια έγχρωμη φωτοτυπία του διπλώματος 2. είχα το αμερικάνικο δίπλωμα οδήγησης, που βρισκόταν έτσι κι αλλιώς στο πορτοφόλι μου.
Μπλόκο στην κλασική πλατεία έξω από την Ερέτρια. Δεν έχω πιεί σταγόνα, είμαι cool.
Ο διάλογος ξεκινάει με ένα αμίμητο: 'Από πού είστε?' (γιατί, ξέρετε, αν ήμασταν Χαλκιδαίοι, αλλάζει το πράμα...). Απαντάω Αθήνα, 'Άδεια και δίπλωμα παρακαλώ' και συνεχίζουμε.
Προσπάθησα να κάνω δουλειά με τη φωτοτυπία, εξηγώντας το πρόβλημα στο Όργανο, αλλά το ύφος του έδειξε ότι δεν ήταν ικανοποιημένο, λέγοντας: 'Τί χαρτί είναι τούτο? Δεν ισχύει κύριε τέτοιο πράμα'. οπότε αναγκάστηκα να δείξω το αμερικάνικο, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό, ουσιαστικά σαν πιστωτική κάρτα, πλαστικό, με τυπωμένη φωτογραφία κτλ. 'Τί'ν'αυτό?' αντιδρά το Όργανο. Αφού μου κάνει ανάκριση για το τί κάνω στις ΗΠΑ, πού μένω στην Ελλάδα, πόσο καιρό έχω έρθει και διάφορα άλλα όμορφα, πάει προς το άλλο όργανο και ξοδεύουν κανα 5λεπτο εξετάζοντας το δίπλωμα με το φακό. Γύρισε και μου έδωσε πίσω τα ντοκουμέντα χωρίς να πει τίποτα άλλο.Ξέρει κανείς αν με ξένο δίπλωμα χρειάζεται κάποιος κάτι έξτρα για να οδηγήσει Ελλάδα? Δεν το έψαξα τότε(κακώς).
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Χαριτωμένο σκηνικό πριν λίγες βδομάδες στο δρόμο Ερέτριας-Χαλκίδας, γυρνώντας από Χαλκίδα μεταμεσονύκτια:Έχω έρθει διακοπές Ελλάδα και έχω ξεχάσει ηλιθιωδώς το ελληνικό δίπλωμα οδήγησης πίσω στις ΗΠΑ. Ευτυχώς: 1. Ο πατέρας μου είχε φροντίσει κάποτε να βγάλει μια έγχρωμη φωτοτυπία του διπλώματος 2. είχα το αμερικάνικο δίπλωμα οδήγησης, που βρισκόταν έτσι κι αλλιώς στο πορτοφόλι μου.
Μπλόκο στην κλασική πλατεία έξω από την Ερέτρια. Δεν έχω πιεί σταγόνα, είμαι cool.
Ο διάλογος ξεκινάει με ένα αμίμητο: 'Από πού είστε?' (γιατί, ξέρετε, αν ήμασταν Χαλκιδαίοι, αλλάζει το πράμα...). Απαντάω Αθήνα, 'Άδεια και δίπλωμα παρακαλώ' και συνεχίζουμε.
Προσπάθησα να κάνω δουλειά με τη φωτοτυπία, εξηγώντας το πρόβλημα στο Όργανο, αλλά το ύφος του έδειξε ότι δεν ήταν ικανοποιημένο, λέγοντας: 'Τί χαρτί είναι τούτο? Δεν ισχύει κύριε τέτοιο πράμα'. οπότε αναγκάστηκα να δείξω το αμερικάνικο, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό, ουσιαστικά σαν πιστωτική κάρτα, πλαστικό, με τυπωμένη φωτογραφία κτλ. 'Τί'ν'αυτό?' αντιδρά το Όργανο. Αφού μου κάνει ανάκριση για το τί κάνω στις ΗΠΑ, πού μένω στην Ελλάδα, πόσο καιρό έχω έρθει και διάφορα άλλα όμορφα, πάει προς το άλλο όργανο και ξοδεύουν κανα 5λεπτο εξετάζοντας το δίπλωμα με το φακό. Γύρισε και μου έδωσε πίσω τα ντοκουμέντα χωρίς να πει τίποτα άλλο.Ξέρει κανείς αν με ξένο δίπλωμα χρειάζεται κάποιος κάτι έξτρα για να οδηγήσει Ελλάδα? Δεν το έψαξα τότε(κακώς).
Αν θυμαμαι καλα πρεπεια
-Να αναφερει την λεξη International
-Να ειναι στα Αγγλικα
-Να αναφερετε στη λιστα των χορων, τα διπλοματα των οποιων αναγνωριζει η γΕΛ.ΑΣ. -
Ontws exoyn megalh plaka otan toys deixneis to diplwma....
Mia fora toys edwsa to diplwma toy Dubai (mege8os pistwtikhs, xryso xrwma, kai me photo epano) poy einai kai sta agglika kai sta arabika kai moy leei to 'organo',
psit... Diplwma soy zhthsa kai oxi pistwtikh.....Gia na odhgeis me diplwma allhs xwras prepei na einai h international version toy diplwmatos poy exeis....
Koinws oti eipe o Wag pio panw.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!