-
Ω, οκ vasgti...ούτως ή άλλως δεν υπήρχε θέμα παρεξήγησης...αλλοίμονο.
Απλά δεν το κατάλαβα και σε έβαλα ως quote γενικό για όλους όσους με συμβούλευαν να πληρώσω. -
Κατά τύχη έπεσα εδώ. http://www.ecfpo.gr/forum/viewforum.php?f=61' target='_blank
Δε ξέρω εάν έχει αναφερθεί και πάλι.
Νομίζω πως, εάν δε παίζει λογοκρισία, κάποιος σχετικός θα ακούσει όποιον έχει όρεξη για κουβέντες...
Πάντως έκανα ένα πολύ γρήγορο τούρ και καμιά φορά έχουν πλάκα οι αηδίες που γράφονται.πχ:
'Τα κυπαρίσσια είναι εκεί, ψηλά και περιμένουν,
στο δρόμο ποιος θα καρφωθεί καρτερικά προσμένουν.''Κάποτε ήμουν τσέλιγκας, και άρμεγα στις στάνες,
μα τώρα με το Celica ντριφτάρω στις αλάνες.'και λίγο πιό κάτω:
'Γκαζοφρένεια
Συνήθως εκδηλώνεται σε άρρενες πάσχοντες από κορνίτιδα αμέσως μετά την εξάλειψη των αιτίων της τελευταίας. Ο ασθενής σανιδώνει το γκάζι προκειμένου να δείξει χαρούμενος στους γύρω του ότι θεραπεύτηκε, πλακώνοντας ξανά τα φρένα μετά από μερικά δευτερόλεπτα και έχοντας διανύσει απόσταση μερικών μέτρων, έτοιμος να επανεμφανίσει συμπτώματα κορνίτιδας.'ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Κατά τύχη έπεσα εδώ. http://www.ecfpo.gr/forum/viewforum.php?f=61' target='_blank' target='_blank
Δε ξέρω εάν έχει αναφερθεί και πάλι.
Νομίζω πως, εάν δε παίζει λογοκρισία, κάποιος σχετικός θα ακούσει όποιον έχει όρεξη για κουβέντες...
Πάντως έκανα ένα πολύ γρήγορο τούρ και καμιά φορά έχουν πλάκα οι αηδίες που γράφονται.πχ:
'Τα κυπαρίσσια είναι εκεί, ψηλά και περιμένουν,
στο δρόμο ποιος θα καρφωθεί καρτερικά προσμένουν.''Κάποτε ήμουν τσέλιγκας, και άρμεγα στις στάνες,
μα τώρα με το Celica ντριφτάρω στις αλάνες.'και λίγο πιό κάτω:
'Γκαζοφρένεια
Συνήθως εκδηλώνεται σε άρρενες πάσχοντες από κορνίτιδα αμέσως μετά την εξάλειψη των αιτίων της τελευταίας. Ο ασθενής σανιδώνει το γκάζι προκειμένου να δείξει χαρούμενος στους γύρω του ότι θεραπεύτηκε, πλακώνοντας ξανά τα φρένα μετά από μερικά δευτερόλεπτα και έχοντας διανύσει απόσταση μερικών μέτρων, έτοιμος να επανεμφανίσει συμπτώματα κορνίτιδας.'ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
Aν πας στην σελιδα 18 του θέματος ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ
viewtopic.php?f=5&t=8965&p=717803&hilit=%CF%84%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82%2C+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1+%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82#p717803
θα βρεις κάτι που είχα γράψει εγώ στα πλαίσια μαντινάδας για να προσέχουν ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ.
Την μετέπειτα χρήσης της ούτε που την φανταζόμουν
Λυπάμαι -
Αστυνομικος μεσα σε αυτοκινητο με συμβατικες πινακιδες ήταν σταματημενος σε ένα κόμβο με φανάρια. Οποιος περνούσες με κόκκινο 'η μιλουσε στο κινητο ή δεν φορουσε ζώνη, έστελνε σήμα πιο πάνω που ήταν το μπλοκο και..... (καταλαβενετε)
Εντάξη η παραβαση είναι παραβαση και πρεπει να τιμωρηθει αλλά ειναι σωστο - νομιμο - να ειναι σε συμβατικο αυτοκινητο ο αστυνόμος;;;;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αστυνομικος μεσα σε αυτοκινητο με συμβατικες πινακιδες ήταν σταματημενος σε ένα κόμβο με φανάρια. Οποιος περνούσες με κόκκινο 'η μιλουσε στο κινητο ή δεν φορουσε ζώνη, έστελνε σήμα πιο πάνω που ήταν το μπλοκο και..... (καταλαβενετε)Εντάξη η παραβαση είναι παραβαση και πρεπει να τιμωρηθει αλλά ειναι σωστο - νομιμο - να ειναι σε συμβατικο αυτοκινητο ο αστυνόμος;;;;
Κατά τη γνώμη μου, αφού ο ίδιος δε σταματάει τον παραβάτη αλλά απλά το αναφέρει στους ένστολους παρακάτω, είναι σωστό, ηθικό, νόμιμο και, αν μη τι άλλο, το πιο λογικό πράγμα που θα έπρεπε να κάνει η αστυνομία εδώ και καιρό.
Ο πολίτης είναι αυτός που θα έπρεπε να αναφέρει τους ηλίθιους που περνάνε με κόκκινο (ναι, να γίνεται 'χαφιές' για αυτούς που απειλούν τη σωματική μας ακεραιότητα). Και παραπονιόμαστε για το αν το κάνει αυτό αστυνόμος;
-
Τί πρόστιμο προβλέπεται για αναστροφή σε σημείο που δέν επιτρέπεται? Σε ενα γνωστό του πήραν δίπλωμα, πινακίδες, άδεια και 200 ευρώ πρόστιμο!
-
Στην Αττική Οδό έκανε την αναστροφή;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί πρόστιμο προβλέπεται για αναστροφή σε σημείο που δέν επιτρέπεται? Σε ενα γνωστό του πήραν δίπλωμα, πινακίδες, άδεια και 200 ευρώ πρόστιμο!Εδώ αναφέρει 200 ευρώ σε περίπτωση παραβίασης απαγορευτικών σημάτων (δεν αναφέρει την αναστροφή).
Εδώ αναφέρει 700 ευρώ σε περίπτωση αναστροφής σε αυτοκινητοδρόμους, οδούς ταχείας κυκλοφορίας και σήραγγες.**EDIT: **ΕΥΡΗΚΑ
Υ.Γ.: Είμαι καμμένος, το ξέρω Όταν δεν έχεις δουλειά, παίζεις με το mspaint.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί πρόστιμο προβλέπεται για αναστροφή σε σημείο που δέν επιτρέπεται? Σε ενα γνωστό του πήραν δίπλωμα, πινακίδες, άδεια και 200 ευρώ πρόστιμο!To πλήρωσα πρόσφατα...Τόσο είναι.
-
-50% εντος 10 ημερων ?
Και διπλωματα κ.λ.π ποτε τα παιρνεις πισω ?
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
-50% εντος 10 ημερων ?Και διπλωματα κ.λ.π ποτε τα παιρνεις πισω ?
Νομίζω είναι 30 ημέρες.Εμένα μου τα κράτησαν μόνο μία εβδομάδα διότι προσκόμισα χαρτιά για την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου και ζήτησα εγγράφως να επανεξετάσουν στην περίπτωσή μου την ποινή παρακράτησης.
Το -50 ισχύει. -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τί πρόστιμο προβλέπεται για αναστροφή σε σημείο που δέν επιτρέπεται? Σε ενα γνωστό του πήραν δίπλωμα, πινακίδες, άδεια και 200 ευρώ πρόστιμο!
To πλήρωσα πρόσφατα...Τόσο είναι.
Και έδωσες τα 200 και σου δώσανε πίσω πινακίδες, δίπλωμα και άδεια ή δέν σου τα πήραν καθόλου?
-
Χθες απόγευμα στη Μπότσαρη είχε τριπλοπαρκάρει μπατσικό οκτάβια αφήνοντας χώρο μόνο για ένα αυτοκίνητο... Τον πέτυχα ακριβώς τη στιγμή που μόλις είχε περάσει τον δρόμο και έμπαινε στο γυράδικο...
Γινόταν που γινόταν χαμός χθες στην Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ, είχαμε και τους μπάτσους να παπαρίζονται... -
χθες σε καθετη της βουλιαγμενης(προς βουλιαγμενης),πετυχαινω μπατσικη octavia με εξατμιση φουγαρο(και μπολικο θορυβο ) και μπατσους με καγκουροφατσες...
Κοιταζουν το s3 αρχιζει και μαρσαρει ο ενας,δεν τον πολυκοιταω εγω,αναβει πρασινο και φευγει τεζες..
Λεω μεσα μου 'α ρε πουστη μια γκαζια σε χω' αλλα φυσικα εκανα τη κοτα,γιατι κι αλλη φορα που εθιξα το 'ΥΠΕΡΕΓΩ' τους με στολισαν τα μαλακισμενα... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χθες σε καθετη της βουλιαγμενης(προς βουλιαγμενης),πετυχαινω μπατσικη octavia με εξατμιση φουγαρο(και μπολικο θορυβο ) και μπατσους με καγκουροφατσες...
Κοιταζουν το s3 αρχιζει και μαρσαρει ο ενας,δεν τον πολυκοιταω εγω,αναβει πρασινο και φευγει τεζες..
Λεω μεσα μου 'α ρε πουστη μια γκαζια σε χω' αλλα φυσικα εκανα τη κοτα,γιατι κι αλλη φορα που εθιξα το 'ΥΠΕΡΕΓΩ' τους με στολισαν τα μαλακισμενα...Οταν λες οτι σε στολισαν;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οταν λες οτι σε στολισαν;;;
με γραψανε γιατι δεν τους αφησα να περασουν πριν απο μενα σε μια διασταυρωση(που εγω ειχα το στοπ)..
παρολο που πατησαν τη μπατσοκορνα εγω δεν τους περιμενα γιατι ηταν πολυ μακρια(ενω εγω ειχα ηδη βγαλει μουρη στη διασταυρωση) και το βρηκα ανουσιο να τους περιμενω,ετσι περασα..
Αυτος αμεσως ανοιξε το φαρο,γκαζωσε προς το μερος μου, με σταματησε και μου ειπε πως πηγαμε να τρακαρουμε ετσι μου εβαλε κληση για stop..
To θεμα ηταν πως εγω δε περασα καποιο επικινδυνο στοπ,απλως τσαντηστηκε επειδη τον εκλασα... -
Οταν λες οτι σε στολισαν;;;
με γραψανε γιατι δεν τους αφησα να περασουν πριν απο μενα σε μια διασταυρωση(που εγω ειχα το στοπ)..
παρολο που πατησαν τη μπατσοκορνα εγω δεν τους περιμενα γιατι ηταν πολυ μακρια(ενω εγω ειχα ηδη βγαλει μουρη στη διασταυρωση) και το βρηκα ανουσιο να τους περιμενω,ετσι περασα..
Αυτος αμεσως ανοιξε το φαρο,γκαζωσε προς το μερος μου, με σταματησε και μου ειπε πως πηγαμε να τρακαρουμε ετσι μου εβαλε κληση για stop..
To θεμα ηταν πως εγω δε περασα καποιο επικινδυνο στοπ,απλως τσαντηστηκε επειδη τον εκλασα...Σε παπαρα μπατσο επεσες με λιγα λογια....
Εγω ειχα για μερικες μερες *αυμαξι φιλου, ο οποιος μου το εμπηστευτικε για να το παω στην ΕΚΚΑ για σερβις.
Καπου στις αρχες της Συγγρου με πλευρησε ασφαλητικο Octavia και αρχησε τις ξερογκαζιες.
Στα @@ μου... 90 το οριο, ξενω αυτοκινητο, ειδα και την κεραια του CB, οποτε λεω 'δεν θα παιξουμε σημερα'...
Και με πηγαινε το ζωο προφυλακτηρες μεχρι την υποδοχη στο συνεργειο....
Ο τεχνικος που ηρθε να παραλαβει το αμαξι μου λεει ' το αυτοκινητο συνοδειας δεν μπορει να μπει στο χωρο του συνεργειου' και τον κοιταζα σαν χαζος...
Οταν βγηκα εξω και τους αρχησα τα μπινελικια, βγαλαν τις ταυτοτητες.... Κ εγω απλα συγκρατησα τα νουμερα*CLK-55AMG
-
Λεω μεσα μου 'α ρε πουστη μια γκαζια σε χω' αλλα φυσικα εκανα τη κοτα,γιατι κι αλλη φορα που εθιξα το 'ΥΠΕΡΕΓΩ' τους με στολισαν τα μαλακισμενα...τελικά είναι μόδα; Χτες καθόμουν κάπου για καφέ...και χάζευα την κίνηση όταν ακούω από μακρυά θόρυβο εξάτμισης ...όπα λέω κανα ραλλάκι θα ναι. Γυρνάω ψάχνω τίποτα. Με έκπληξη διαπιστώνω ότι περιπολικό Ξαρά ΙΙ φορούσε μπουρί και μάλιστα πολύ θορυβώδες. Το οδηγούσαν 2 πιτσιρικάδες χωροφυλάκοι.
τους αφήνουν να κάνουν τέτοιες μετατροπές;
όχι τίποτα άλλο να φτιάξουν και τα Μερκ τζιπάκια του ΕΣ να γουστάρουμε ....
-
Απο εδω και περα ερχονται τα καλυτερα. Σε λιγο θα ξαναακουσουν το ηρωικο
'Εσεις ειστε το κρατος', οταν τα πραγματα θα ξεφυγουν τελειως και η μπλε δεξια θα προσπαθησει με καθε τροπο να τελειωσει την 4ετια... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[...]Ο τεχνικος που ηρθε να παραλαβει το αμαξι μου λεει ' το αυτοκινητο συνοδειας δεν μπορει να μπει στο χωρο του συνεργειου' [...]Οταν βγηκα εξω και τους αρχησα τα μπινελικια[...]Έπρεπε να βγάλεις ένα 20αρικο και να τους πεις 'αντε παιδιά πάτε για ένα καφεδάκι, θα σας φωνάξω όταν είναι έτοιμο'
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!