-
Ερωτηση απο εναν ασχετο. Αν σου καει το led τι κανεις?
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εννοω πως για μεταχειρισμενο ειναι πολλα τα 35 και ας γλυτωνεις 10 οταν παιρνεις καινουριο αλλης εταιριας στα ιδια χρηματα.
Επαναλαμβανω δικια μου γνωμηΤώρα το κατάλαβα! Σεβαστή η γνώμη σου. Εγώ από την άλλη είμαι υπερ των μεταχειρισμένων (αλλά να είναι άριστα).
Το αλλάζεις. Το κόστος δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αλλαζεις ολο το φαναρι ή μονο το καμμενο τμημα? Γιατι απο οσο εχω δει τα led δεν ειναι ενα και ειναι κολλημενα πανω σε πλακετα. Κατι μου λεει οτι το κοστος θα ειναι αρκετα υψηλό. Βεβαια αν η λαμπα κρατησει 30, 40, 50.000 ωρες που αναλογα την περιπτωση κραταει ενα led δε σε νοιαζει το κοστος διοτι θα καει μετα απο πολλα χρονια.
-
Εννοω πως για μεταχειρισμενο ειναι πολλα τα 35 και ας γλυτωνεις 10 οταν παιρνεις καινουριο αλλης εταιριας στα ιδια χρηματα.
Επαναλαμβανω δικια μου γνωμηΤώρα το κατάλαβα! Σεβαστή η γνώμη σου. Εγώ από την άλλη είμαι υπερ των μεταχειρισμένων (αλλά να είναι άριστα).
Κ εγώ υπέρ! Αν υπήρχε το αμάξι μου σε πολυ καλή κατάσταση μετά από 1-2 χρόνια αρκετά χρήματα πιο κάτω θα γινόταν σαφώς πιο vfn επιλογή!!
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Αλλαζεις ολο το φαναρι ή μονο το καμμενο τμημα?Στην BMW αλλάζει το LED Module (δηλαδή η πλακέτα που έχει πάνω τα LED), όχι όλο το φανάρι.
-
Καλο ειναι να γλυτωνεις λεφτα δε λεω αλλα αν παρεις ενα αμαξι που δεν εχει εγγυηση και αυτα που γλυτωσεις τα δωσεις σε μια βλαβη τοτε...
Καλο μεταχειρισμενο σε πιο χαμηλα χρηματα π.χ. μικρομεσαιο που κανει 18.000-20.000 να το παρεις 12.000-13.000 ναι και γω θα το κανα. Σε πιο μεγαλα ποσα εγω δε μπορω και ας γλυτωνω και ενα 10χιλιαρο -
Αλλαζεις ολο το φαναρι ή μονο το καμμενο τμημα?
Στην BMW αλλάζει το LED Module (δηλαδή η πλακέτα που έχει πάνω τα LED), όχι όλο το φανάρι.
Το LED module εχει ολες τις σκαλες πανω? Κοστος φανταζομαι μεγαλο τριψηφιο.
-
Καλο ειναι να γλυτωνεις λεφτα δε λεω αλλα αν παρεις ενα αμαξι που δεν εχει εγγυηση και αυτα που γλυτωσεις τα δωσεις σε μια βλαβη τοτε...Έχουν πολλά πράγματα σημασία:
-
Πόσα λεφτά γλυτώνεις (π.χ. η Ζ4 είχε καινούργια €53.000 και την αγόρασα μεταχειρισμένη 2 ετών με 32.000χλμ στις €26.000) από την τιμή του καινούργιου αυτοκινήτου.
-
Από που αγοράζεις - π.χ. από BMW premium έμπορο παίρνεις και εγγύηση 1 ή 2 χρόνια.
-
Χρειάζεται καλό έλεγχο για να μπορέσεις να προβλέψεις σοβαρές ζημιές.
-
Να προσέξεις να είναι σωστό το αυτοκίνητο (να μην έχει γυρισμένα χιλιόμετρα, να είναι σωστά συντηρημένο, να είναι προσεγμένο κλπ.)
-
Και στο καινούργιο αυτοκίνητο, η βλάβη μπορεί να σου παρουσιαστεί μετά την εγγύηση (εμένα μου παρουσιάστηκε φέτος, 2 χρόνια μετά την λήξη της εγγύησης)
-
Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης.
-
Συγκεκριμένα μοντέλα έχουν συγκεκριμένα σημεία που 'πονάνε', οπότε εάν τα ξέρεις μπορείς να τα ελέγξεις πιο επιταμένα.
Το LED module εχει ολες τις σκαλες πανω? Κοστος φανταζομαι μεγαλο τριψηφιο.
Εάν θυμάμαι σωστά μια σκάλα είναι (όπως και τα Xenon που έχω) και απλά αλλάζει η κλίση του κατόπτρου για να φωτίζει πιο ψηλά/μακριά. Το κόστος δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα 3ψήφιο (εδώ η λάμπα Xenon έχει 3ψήφιο κόστος!).
-
-
Φοβομουν το τετραψηφιο γι αυτο ημουν επιφυλακτικος.
-
Φανη Tiguan 2λιτρο πετρελαιο με 190 αλογα-τετρακινηση-dsg-εξοπλισμο υπερπληρης στα 35.000 και τελος οι σκεψειςTo έχω οδηγήσει στα 170 άλογα, αν και μοντέλο 2014. Δεν μου άρεσε καθόλου... Τώρα αν τα +20 άλογα το μεταμορφώσουν και η πρόσφατη ανανέωση είναι κάτι παραπάνω από αισθητική, δεν ξέρω....
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Φανη Tiguan 2λιτρο πετρελαιο με 190 αλογα-τετρακινηση-dsg-εξοπλισμο υπερπληρης στα 35.000 και τελος οι σκεψεις
To έχω οδηγήσει στα 170 άλογα, αν και μοντέλο 2014. Δεν μου άρεσε καθόλου... Τώρα αν τα +20 άλογα το μεταμορφώσουν και η πρόσφατη ανανέωση είναι κάτι παραπάνω από αισθητική, δεν ξέρω....
Δεν εχει καμια σχεση του 2014 με το καινουριο παρα μονο στο ονομα
-
Φανη Tiguan 2λιτρο πετρελαιο με 190 αλογα-τετρακινηση-dsg-εξοπλισμο υπερπληρης στα 35.000 και τελος οι σκεψεις
To έχω οδηγήσει στα 170 άλογα, αν και μοντέλο 2014. Δεν μου άρεσε καθόλου... Τώρα αν τα +20 άλογα το μεταμορφώσουν και η πρόσφατη ανανέωση είναι κάτι παραπάνω από αισθητική, δεν ξέρω....
Δεν εχει καμια σχεση του 2014 με το καινουριο παρα μονο στο ονομα
Αυτό είναι καλό, γιατί εκείνο ήταν απαράδεκτο..... για τα γούστα μου
-
Καλα εσυ εχεις κομπρεσσορατη 166, να σου πουν αυτα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα εσυ εχεις κομπρεσσορατη 166, να σου πουν αυτα...Τώρα που λες έχω το V60D4. Ατσαλάκωτος παντού, εμφανέστατη προσοχή στην ανάρτηση (Rdesign) . Και μετά οδηγάω την 166 και νομίζω ότι είναι αγωνιστικό... Πολύ ελαφρύ εμπρός μέρος, ψαλίδια παντού, αλουμίνιο στην ανάρτηση, αρνητικά κάμπερ....
-
Τελειωσαν αυτα, σε σχετικα προσιτα για τον αγοραστη πακετα. Γι αυτο σε ζαλιζω, κρατησε τη και κρατησε τη
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το δικίνητο diesel Suzuki SX4 S-Cross!Από χώρους, η καμπίνα είναι αρκετά άνετη, ακόμη και για άτομα του δικού μου ύψους
Το σαλόνι - το αμάξι δεν ήταν η απλή έκδοση - μου άρεσε πάρα πολύ και τα καθίσματα πολύ άνετα
Μου άρεσε πολύ η ποιότητα κύλισης, που παραπέμπει σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης
Ιδίως η 'καρδιά' του (κινητήρας...) αποζημιώνει τον οδηγό
Πάω λίγο πίσω επειδή φίλος θέλει να αγοράσει το συγκεκριμένο και με ρώτησε τη γνώμη μου.
Έχω επίτηδες αφήσει αυτές τις επισημάνσεις γιατί γράφονται από κάτοχο BMW 2.000cc οπότε έχουν σημασία....Επειδή αυτός που θα το πάρει είναι 'θηρίο' 1.90 - 130 κιλά [emoji1] [emoji1] θα μπορεί πίσω του κάτσει κάποιος??
-
Νομίζω πως θα κάτσει μια χαρά. Εγώ και ο κολλητός μου που το πήρε είμαστε αντίστοιχα 1.96 και 1.98
Μπάλα δεν παίζεις πίσω στα πόδια με τέτοιο ύψος, αλλά κάθεσαι μια χαρά. Από την άλλη πόσο συχνά θα κάθεται πίσω του άλλος ένας με παρόμοια χαρακτηριστικά; Εκτός και εάν έχει κανέναν δίμετρο γιο!Για τα υπόλοιπα που παραθέτεις από όσα έγραψα τα επιβεβαιώνω φυσικά, με αστερίσκο στον κινητήρα - επιδόσεις: Εννοώ να πάει ο φίλος σου να το οδηγήσει, για να βεβαιωθεί ότι του αρκεί αυτή η μηχανή. Εμένα μου φάνηκε μια χαρά ο κινητήρας για τον μέσο οδηγό που θέλει να κάνει μια λογική προσπέραση. Εάν όμως ο φίλος σου θέλει ακόμη περισσότερα τότε θα πρέπει να δει και άλλα αμάξια, αλλά στα λεφτά αυτά το αμάξι αποτελεί μια είναι από τις πιο συμφέρουσες επιλογές. Πόσα άλλα diesel της κατηγορίας βρίσκεις κάτω από 20k?
-
Ευχαριστώ Βασίλη.
Έχει δύο μωράκια και θα μπαίνουν 2 παιδικά καθισματάκια πίσω.
Δεν τον νοιάζουν πολύ οι επιδόσεις, απλά να κινείται άνετα.
Εξάλλου ένα polo 1,2tsi έχει τώρα. -
Τίποτα πασά μου!
Σημείωση : η μαμά δύσκολα θα χωράει όμως πίσω μαζί με τα μωρά, εκτός και αν τα καθισματάκια είναι πολύ στενά σε πλάτος...Το γράφω σε περίπτωση που θέλει κάτι τέτοιο - εγώ πιστεύω ότι η μαμά πρέπει να κάθεται μπροστά.
Επίσης να δει και το πορτπαγκάζ! Ας πάει να δει το αμάξι και να έχει μαζί και καρότσι! Αν είναι πολύ μικρά τα μωρά και έχει καρότσι διδύμων - έχω και εγώ για τις κόρες μου που έχουν 1 χρόνο διαφορά - ας το πάρει μαζί και αυτό. Το πορτ παγκάζ δεν είναι πολύ μεγάλο και θυμάμαι ότι ο κρυφός πάτος αποκαλύπτεται σηκώνοντας έναν μονοκόμματο πάτο, που δεν είδα αν βγαίνει όλος - λογικά θα βγαίνει - και το κυριότερο, έτσι μονοκόμματος που είναι, αν θέλεις να τον βγάλεις, πόσο εύκολο είναι να τον αποθηκεύσεις και πού (μέσα στο αμάξι...). Σε άλλα αμάξια ο πάτος διπλώνει στα 3 και μαζεύεται στην πλάτη των καθισμάτων...Σκέψεις αυτά, επειδή τα ζω καθημερινά με τα παιδιά... -
Αλλαζεις ολο το φαναρι ή μονο το καμμενο τμημα?
Στην BMW αλλάζει το LED Module (δηλαδή η πλακέτα που έχει πάνω τα LED), όχι όλο το φανάρι.
Στο πισω φαναρι τα Λεδ καηκαν σε Μερσεντες ΜΛ500, αλλαξε ολο το φαναρι γιατι δεν γινοταν αλλοιως.
Το μπρος φαναρι ολο σαν ανταλλακτικο F20 LCI adaptive LED κανει 1190 ευρω στην γερμανια. Με μια καλη εκπτωση πρεπει να πεφτει κατω απο τα 1000.
Οδήγησα....