-
Ασφαλώς είναι δικαίωμα του καθενός να θεωρεί κάτι όμορφο ή άσχημο!
Απλά από περιέργεια, για να διαπιστώσω τις διαφορές αυτές, θα ήθελα να ρωτήσω τους αγαπητούς συμφορουμίτες που θεωρούν την Χ6 άσχημη να μου αντιπροτείνουν 2-3 suv που θεωρούν πιο όμορφα από αυτήν -
Οποιοδήποτε εχει σχημα 'κανονικού' suv αντι υπερυψωμένου σεντάν
X5 ας πουμε!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Cayenne, Macan μην κοιτας αλλου.
-
για το Χ5 διαφωνώ
τις porsche τις βάζω στην ίδια κατηγορία ομορφιάς με την Χ6 -
Όλα τα Land Rover, Jaguar F Pace, Maserati Levante, όλα τα Infiniti. Αυτά είναι όμορφα φορτηγά!
-
Evoque ,Macan ,X5, XC 90 μεχρι και kuga πρωτης γενιας, CX-7 και δε συμμαζευεται...
-
Ο καθένας μας έχει την άποψή του ασφαλώς! Απλά με το Χ6 εγώ νομίζω ότι παίζουμε στην κατηγορία 'μεγάλο sport suv'.
Θεωρώ ότι από αυτά που προαναφέρθηκαν τα μισά ανήκουν σε αυτήν την 'ειδική κατηγορία' - ίσως και λιγότερα.
Για την εμφάνιση τα είπαμε και πιο πάνω 'είναι θέμα υποκειμενικό'. -
H X6 δεν κρύβει την εκκεντρικότητα της και το πόσο ξεχωριστή είναι. Και το ότι ακολούθησε και μικρότερο μοντέλο (Χ4) αλλά και ανταγωνιστής (Mercedes GLE) δείχνει ότι το πείραμα πέτυχε και ένα αξιόλογο μερίδιο κόσμου την αποδέχτηκε.
Ιδίως στην έκδοση Χ6 Μ δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο της σαν Sport SUV. -
Με τη μονη διαφορα οτι εκκεντρικος και ξεχωριστος δε σημαινει και μη κακασχημος..
-
http://www.autoblog.com/photos/2016-bmw ... de-3061840
Εάν αυτό είναι κακάσχημο...κάτι έχουν πάθει τα μάτια μου...
-
Η X6 M είναι τόσο ακραία ως συνολο που δεν μπορεί να κριθεί αισθητικά. Δικαιούται να είναι φορτωμένη και άγρια.
Και μου αρέσει που είναι έτσι.Η χρήση της λέξης εκκεντρικότητα είναι η ουσία. Συνήθως είναι ασχήμια για να ξεχωρίζει. Multipla, Juke ...
Σε κάποιες λίγες περιπτώσεις είναι διαφορετικότητα χωρίς επιπλέον κριτική εμφάνισης όπως ωραία ή άσχημη. Βάτραχος, Σκαθάρι, η 5αρα του Bangle (που για άλλους καλοπουλημενη αλλα για μένα άθλια) κλπ. -
Το σχεδιο και η σχεδιαση κρινεται στη 'βασικη' εκδοση.. με bodykit ,ζαντες και οτι αλλο θες ειναι κατι αλλο και ολα βελτιωνονται οπως και η X6M χωρις ομως να μου προκαλει και κατι.
Μια μαυρη χ4 σε ταπεινη εκδοση (17αρες?) παρκαρει κοντα σε σημειο που περναω καθημερινα.. Ειναι μακρααν απο τα χειροτερα σχεδιαστικα αυτοκινητα που συναντω στους δρομους που κινουμαι. Απαραδεκτη για εμενα. Η X6 ειναι καπως καλυτερη επειδη λογω αυξημενων διαστασεων 'μοιραζεται' καλυτερα το σχημα/οι ογκοι.Η εκκεντρικοτητα μπορει να προκαλει απο ασχημια μεχρι ομορφια προφανως.
-
γιατι ειμαι και λιγο ασχετος, ο Megane των 98 αλόγων που δουλεύεις και συχνά από ότι φαίνεται κυκλοφορείς διάφορα αυτοκίνητα;
-
Αυτο το Merc το πέτυχα προχθές στο Ιλιον.......πρώτη φορα ειδα περίπτερο με ρόδες....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
-
Παρέλαβα το V60 R Design D4. Εξαιρετικό, μου αφήνει μόνιμα ένα χαμόγελο, ταξιδεύει απίστευτα καλά και ευχάριστα. Θα το ήθελα λίγο πιο σφικτό στην έκταση των αμορτισέρ (λάτρης της γαλλικής σχολής) και με λίγο πιο πληροφοριακό τιμόνι αλλά δεν παραπονιέμαι. Το μοτέρ του είναι το καλύτερο ντίζελ που έχω οδηγήσει (λεόν 2.0 FR μέχρι πρόσφατα και 320d για λίγο) , και το χειροκίνητο κιβώτιο είναι πολύ καλό. Δεν το έχω στρίψει σε κλειστα κομμάτια, ανυπομονώ να δω πως θα είναι.
Πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου αν και λίγο στεναχωρήθηκα που δεν πήρα το πακέτο αισθητήρες παρκαρίσματος-αναβαθμισμένο ηχοσύστημα (τα παιδιά επέμεναν για την ηλιοροφή-δεν έχουν και άδικο).
Τώρα.. σε σύγκριση με την 166 μου... Η 166 'μιλάει' στον οδηγό της και είναι σαφέστατα πιο 'πολεμική' σε συμπεριφορά, τιμόνι, στρίψιμο και ήχο+δύναμη (με το ρότρεξ μου). Με τα απλά φρένα που έχω (δεν έχω τετραπίστονα) υστερεί στο φρενάρισμα.
Σε σχέση με την C180 Kompressor 2012 που είχα για 4 μηνες οι συγκρίσεις είναι τραγικά κατά της Μερσεντέ. -
Ολα τα καλα ξεκινανε αμα αρχισεις με zx Καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ολα τα καλα ξεκινανε αμα αρχισεις με zx Καλοταξιδο!Ευχαριστώ ! ΖΧ, 205, 166...
Αυτά τα αμάξια με έκαναν περίεργο και δεν μου αρέσουν τα ανάλογα γιαπωνέζικα και τα περισσότερα γερμανικά... Το Φόκους ΙΙ με εντυπωσίασε, το ΙΙΙ με απογοήτευσε, το Λεόν με εντυπωσίασε, η C180 ήταν πολύ δυσάρεστη έκπληξη, η Ε350 του 2011 με απογοήτευσε... Ινσίγκνια δεν μου άρεσε καθόλου, κάτι Κορόλλες και Auris, Avensis κλπ ας τα πάρουν οι λάτρεις της αξιοπιστίας... που πιστεύουν ότι οι Άλφα διαλύονται (η 166 μου με 140.000 χλμ έβγαλε μια κλειδαριά συνοδηγού, έναν θερμοστάτη, ένα ελαφρά κολλημένο συρματόσχοινο χειροφρένου και μια τάπα από το κύκλωμα ψύξης)
ΖΧ λοιπόν , ναι, άφησε καλή σφραγίδα , το οποίο στα χερια μου (και με το 1.4 και με το 1.6 8V από Ραλί) ποτέ δεν με πρόδωσε. -
Οποιον ξερω να πρωτοεμαθε με zx ή να πηρε καποτε, πηρε και συγκεκριμενη κατευθυνση αυτοκινητιστικα απο εκει και περα.
Τεσπα για το zx θα λεμε τωρα? -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
κάτι Κορόλλες και Auris, Avensis κλπ ας τα πάρουν οι λάτρεις της αξιοπιστίας... που πιστεύουν ότι οι Άλφα διαλύονται (η 166 μου με 140.000 χλμ έβγαλε μια κλειδαριά συνοδηγού, έναν θερμοστάτη, ένα ελαφρά κολλημένο συρματόσχοινο χειροφρένου και μια τάπα από το κύκλωμα ψύξης)Η διαφορά είναι ότι τα γιαπωνέζικα σε αυτά τα χιλιόμετρα δεν θα έβγαζαν ούτε αυτά...ενώ άλλες άλφα έχουν βγάλει αυτά που λες και πολλά περισσότερα!
Αναφορικά με το σκέλος της οδήγησης και της απόλαυσης όμως είμαι μαζί σου 100%
Οδήγησα....