-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
16 χιλιαρικα για supermini..τς τς τς...
τα θεωρώ κι εγώ παράλογα ειδικά όταν υπάρχει το c4 1.6 diesel.
Μα δεν θέλουν όλοι ''μαούνα''….. Χώρια που φίλος είναι dealer της Citroen και μου έκαμνε και γενναία έκπτωση αλλά δεν την ήθελα.
-
edit λαθος
-
Όταν κάποιος παίρνει μικρό, το παίρνει γιατί το θέλει μικρό και όχι γιατί δεν μπορεί να πάρει κάτι μεγαλύτερο.
-
Τα 16 χιλιάρικα είναι μετά την γενναία έκπτωση του dealer-φίλου?
-
συμφωνω...δεν καταλαβαινω το σκεπτικο οσων λενε εχω 15χιλιαρικα ποσα μετρα αμαχι μπορω να παρω...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μα δεν θέλουν όλοι ''μαούνα''….. Χώρια που φίλος είναι dealer της Citroen και μου έκαμνε και γενναία έκπτωση αλλά δεν την ήθελα.
μα δεν αναφέρομαι σε εσένα ....
όταν έχεις όμως 16k για να πάρεις 1 αυτοκίνητο και να καλύψεις πολλές ανάγκες σου παίρνεις αυτό που σου δίνει τα περισσότερα.
YΓ. μαούνα το c4?
ΥΓ2 κατάλαβα ορμήσατε όλοι ...nevermind. Εγώ προτιμώ πάντως το c4.
-
και εγω προτιμω το IQ και το Smart
γιαυτο υπαρχουν διαφορετικα αυτοκινητα
για να καλυπτουν διαφορετικα γουστα -
Οχι οτι μου πεφτει λογος αλλα ειχα την εντυπωση οτι ο sv2 γραφει πολλα χιλιομετρα οποτε σαφως και θα προτιμουσα ενα segC γι αυτη τη δουλεια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οχι οτι μου πεφτει λογος αλλα ειχα την εντυπωση οτι ο sv2 γραφει πολλα χιλιομετρα οποτε σαφως και θα προτιμουσα ενα segC γι αυτη τη δουλεια.Θα έπαιρνα Golf , δεν θα κοιτούσα κανένα άλλο .
-
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ο έλληνας γουστάρει τ-ου-ο-τα λέμε (διαβάζεται στα ελληνικά). Και ο γύφτος κάτι ξέρει που τα παίρνει τόσα χρόνια.
Τι να μας πει τώρα το clio και το fiesta, το τζαπόνι είναι αλλού -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οχι οτι μου πεφτει λογος αλλα ειχα την εντυπωση οτι ο sv2 γραφει πολλα χιλιομετρα οποτε σαφως και θα προτιμουσα ενα segC γι αυτη τη δουλεια.
Θα έπαιρνα Golf , δεν θα κοιτούσα κανένα άλλο .
Χαμένος από χέρι.
/οφτοπικ και σόρι Βιλλ.
-
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Όταν κάποιος παίρνει μικρό, το παίρνει γιατί το θέλει μικρό και όχι γιατί δεν μπορεί να πάρει κάτι μεγαλύτερο.+1
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το yaris .....
Τα οδήγησα όλα και πήρα το Yaris. Το Fiesta καθόλου ζωντανό και το Clio στενάχωρο. Ναι τα πλαστικά είναι χάλια αλλά είναι εξαιρετικό στο δρόμο , σε χώρους , ορατότητα και εξοπλισμό.
Συμφωνώ ,αν και fordάκιας τα τελευταία 14 χρόνια, το yaris είναι καλλίτερο από το fiesta diesel. Όταν πρωτοδήγησα το Yaris δε πίστευα πόσο καλό ήταν και για αυτό έκανα πάλι test drive, αφού πρώτα οδήγησα ένα fiesta 1,6 diesel για να έχω νωπές εντυπώσεις . Με λίγα λόγια το yaris diesel ήταν ανάλαφρο στο χειρισμό και στιβαρό στο πάτημα όπως το fiesta 1,0 ecoboost , χωρίς τον νωθρό (πολύ λαγκ) και θορυβώδη 1,6 diesel αλλά με την οικονομία του! Μετά από αυτό τα παραπάνω ευρώ μοιάζουν καλά ξοδεμένα + δώρο τα 4 δισκόφρενα!
-
Όταν οδήγησα το γιάρις δεν πίστευα πόσο χειρότερο ήταν σε σχέση με ό,τι περίμενα .Ο κινητήρας δε,όσο καλός και αν είναι,σαν της ρενώ δεν....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θα έπαιρνα Golf , δεν θα κοιτούσα κανένα άλλο .
Ναι το χουμε καταλαβει.. Πραγματικα (α)κατανοητο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...εαν εξαιρεσουμε τον πολυ καλο κινητηρα και την προσεγμενη-αναβαθμισμενη για citroen ποιοτητα-εμφανιση εσωτερικου, προκειται για μια επιλογη συνολικα κατω του μεσου ορου...Οι καλυτερες επιλογες στα λεφτα αυτα για μικρομεσαια κατηγορια, φαινονται να ειναι τα Focus, Leon, πλεον και Ceed...
Αλλα και παλι, σχετικα με τα '16 χιλιαρικα για supermini' δεν ψωνιζουν ολοι με το μετρο...Υπαρχει κοινο που θελει κατι σε μικρη συσκευασια πχ με ολες τις ανεσεις ενος αυτοκινητου μεγαλυτερης ή και premium κατηγοριας...
-
Μια μικρή παρέμβαση και απο εμενα στο off topic.
Το C4 το εχω και κανει οτι και το yaris καλυτερα , φθηνοτερα, ποιοτικοτερα, χωρις να καταλαμβάνει περισσότερο χωρο απο ενα Yaris μιας και επι της ουσίας παρκάρουν στον ιδιο χώρο. Αρα ειναι λάθος να αγνοείς την εκπτωση του φιλου dealer και ενδεχόμμενως το μελλοντικο (μεχρι τωρα αχρειαστο για εμενα!) support. Και επαναλαμβάνω οτι μπορεί οι Ιαπωνες να εχουν κανει μεγάλη πρόοδο στα ντιζελ αλλα δεν εχουν τα Δισεκατομμύρια χιλιόμετρα των Γαλλων και των Ιταλων στον δρομο και αυτο ειναι αναμφισβήτητο.
Το Yaris κατα την γνώμη μου ειναι εξαιρετικό αμαξι αλλα ενα Punto 1.3 mjt easy κανει σχεδόν 3 χιλιάδες λιγότερο στα 12.800 που τρεχει καμπάνια αυτη τη στιγμή με καλύτερη εκμετάλευση χώρων , με εξισου καλο αν οχι καλυτερο κινητήρα, δοκιμασμένο και αξιόπιστο εξίσου με το Yaris. Αλλιως παιρνεις τηλεφωνο το φιλαρακι για το C4......
Εξάλλου το C4 ειναι ενα απο τα λιγα Γαλλικά που φτιάχνονται στην Γαλλία , οπως και το Γιαρις απο τα λιγα Ιαπωνικά που επίσης φτιάχνεται στην ΓαλλίαTΕΛΟΣ OFF!!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...εαν εξαιρεσουμε τον πολυ καλο κινητηρα και την προσεγμενη-αναβαθμισμενη για citroen ποιοτητα-εμφανιση εσωτερικου, προκειται για μια επιλογη συνολικα κατω του μεσου ορου...Οι καλυτερες επιλογες στα λεφτα αυτα για μικρομεσαια κατηγορια, φαινονται να ειναι τα Focus, Leon, πλεον και Ceed...
Αλλα και παλι, σχετικα με τα '16 χιλιαρικα για supermini' δεν ψωνιζουν ολοι με το μετρο...Υπαρχει κοινο που θελει κατι σε μικρη συσκευασια πχ με ολες τις ανεσεις ενος αυτοκινητου μεγαλυτερης ή και premium κατηγοριας...
αυτό μου θυμίζει λιγο.....μου τσαλακωνει το πουκαμισο! Δηλαδη που ειναι χειρότερο ? Εκτος αν εσυ παιρνεις ενα Turbodiesel Focus να του βγαλεις τα ματια....γιατι εγω ενα ecoboost που προσπαθησα να οδηγήσω ετσι διαμαρτυρήθηκε οπως ακριβως και η C4.......το βρήκα χειρότερο μέσα, με λιγοτερο προσεγμένη κατασκευή και για αυτο στο κατω κατω της γραφής με την ουρα στα σκέλια οι τιμε΄ς κατέβηκαν σε βαθμο ξεβρακώματος.....
Οδήγησα....