-
Πω ρε ζαλουρα με τα πλαστικα... Αλλα πραγματα μετρανε σε ενα αυτοκινητο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Άλλα πράματα βλέπεις εσύ σε ένα αυτοκίνητο θες να πεις.
-
Οποιοσδηποτε ειναι οδηγος και οχι ταριφας ενδιαφερεται για κινητηρες, κιβωτια, πλαισια, αναρτησεις, φρενα κλπ. Πουλανε οι γερμανοι παπα με τα πλαστικα και κατι τρεχει στα γυφτικα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οποιοσδηποτε ειναι οδηγος και οχι ταριφας ενδιαφερεται για κινητηρες, κιβωτια, πλαισια, αναρτησεις, φρενα κλπ. Πουλανε οι γερμανοι παπα με τα πλαστικα και κατι τρεχει στα γυφτικα...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Γι'αυτό προτίμησες γερμανικό
-
Γι αυτο δεν προτιμησε Mercedes βασικα
-
Οποιοσδηποτε ειναι οδηγος και οχι ταριφας ενδιαφερεται για κινητηρες, κιβωτια, πλαισια, αναρτησεις, φρενα κλπ. Πουλανε οι γερμανοι παπα με τα πλαστικα και κατι τρεχει στα γυφτικα...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Υπερβολές.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
E ναι γι αυτό όλοι ιταλικά απο δω και πέρα
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
εγω αναφερομαι στο υφος που εχεις. επειδη εχεις εσυ καποιο καλο αμαξι, δεν μπορεις να προσβαλεις τα αμαξια του υπολοιπου κοσμου... λεγοντας '38000 για ενα lancia?' που εχουν υπαρξει και πολυ ακριβοτερα δικα της μοντελα.
Kαλά δε το λες και καλό αμάξι τη W203.
Οποιοσδηποτε ειναι οδηγος και οχι ταριφας ενδιαφερεται για κινητηρες, κιβωτια, πλαισια, αναρτησεις, φρενα κλπ. Πουλανε οι γερμανοι παπα με τα πλαστικα και κατι τρεχει στα γυφτικα...
Nαι αλλά ούτε αυτά τα προσφέρει (τουλάχιστον από τα λεγόμενα αυτών που τη δοκίμασαν) για την αξία που έχει. Για μένα αν δεν είναι κάποια σκληροπυρηνική σπορ κατασκευή τα πλαστικά με ενδιαφέρουν. Στο S2000 ή στο Evo ναι κλάιν αλλά στο Α3, τη G, το golf ας πούμε σίγουρα θα με ενδιέφερε.
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
38,000€ για ένα Lancia???
Θεωρώ πως πρόκειται για τυπογραφικό λάθος!σιγα βρε φιλε... μην υποτιμας ετσι μια μαρκα που 'διδασκε' παλια στην αυτοκινηση σε αρκετους τομεις...
@stefan147 λιγο υπερβολικος μου φαινεσαι... ο 1.9 δλδ λες οτι δεν αξιζει? που θεωρειται απο τα πιο δυνατα diesel μοτερ μεχρι τα 2.0 κυβικα?
και λες οτι η G ειναι ετη φωτος... την ειδαμε πως τριζει μεσα μετα το πρωτο 4μηνο... δεν λεω, ομορφη οδηγικα, σε στυλ, σε ολα... αλλα το τριξιμο δεν δικαιολογειται.
η delta εχει πολυ καλυτερα πλαστικα σε ποιοτητα και συναρμολογηση απο την G... τα καθισματα οντως ειναι χαλια, αφου ειναι μικρη η πλευρικη στηριξη που εχουν...παντως χωρις υπερβολη, πρωτη φορα βλεπω τετοια απογοητευση για την delta...
Ούτε εμένα μου άρεσε... Σε σχέση δε με την καλύτερη οδήγ Τζούλια, ειναι Ολυμπιάδες πίσω ...
Οσο αφορά τα τριξιματα περισσότερο έτυχε παρα γενικευεται
-
Η ντελτα νου φάνηκε χειρότερη και απο το μπραβο ...
Τα 38 δεν τα συζηταω , καμία επαφή με την πραγματικότητα
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Γι αυτο δεν προτιμησε Mercedes βασικα -
Πω ρε ζαλουρα με τα πλαστικα... Αλλα πραγματα μετρανε σε ενα αυτοκινητο.Ασχετο με το οτι οντως στη delta δεν εχουν και την καλυτερη εικονα-ποιοτητα πραγματικα +1
Οταν καταλαβεις οτι δεν αγοραζεις πολυθρονα μαζι με συνθετο θα παμε παρακατω...Μηχανολογικο δημιουργημα ειναι και ως τετοιο πρεπει να αντιμετωπιζεται.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οταν καταλαβεις οτι δεν αγοραζεις πολυθρονα μαζι με συνθετο θα παμε παρακατω...Μηχανολογικο δημιουργημα ειναι και ως τετοιο πρεπει να αντιμετωπιζεται.
- oo
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το να μπορεί ένα αυτοκίνητο να μεταφέρει απλά ανθρώπους δε νομίζω σε αυτή την εποχή που ζούμε να αντιμετωπίζεται ως μηχανολογικό δημιούργημα. Όταν θες κάτι να διευκολύνει τη ζωή σου σίγουρα θες να σου προσφέρει κάποια πράγματα.
Το ανέφερα και προηγουμένως πως σε μια σπορ κατασκευή αυτά δεν τα κοιτάς, όχι όμως και σε έναν ανθρωπομεταφορέα. -
Μπορουμε να γεμισουμε σελιδες αλλα επειδη βαριεμαι και επειδη ειναι απο τα λιγα που δε διαπραγματευομαι για να καταλαβεις τι λεω.....
Αν κοιταει κανεις το ποσο καλα ροδακια εχει ενας καναπες αντι το ποσο καλα καθεται ,το ποσο καλο δερμα εχει κτλπ ε τοτε ας παρει κατι με τα καλυτερα πλαστικα στο ταμπλω...αυτη ειναι η αναλογια...
Ποσως μ ενδιαφερει επισης ως τι πασαρεται ο ορος αμαξι πλεον ,φτιαχτηκε για να στριβει ,να φρεναρει και να επιταχυνει σωστα.Να με μεταφερει ως ανθρωπομεταφορεας εστω με τη μεγιστη ΑΣΦΑΛΕΙΑ πρωτα απ ολα.
-
Το αυτοκίνητο τη σημερων ημέρα οφείλει να είναι πολύπλευρο ...
Και μηχανικά και ποιοτικά και αισθητικά ... Ο κάθενασ ζυγίζει και επιλέγει το πλέον βέλτιστο ποσοστό...
Χαζομαρες του στυλ είναι μηχανολογικη κατασκευή κλπ κλπ είναι χωρίς νόημα τη στιγμή που στο αγαθό 'αυτοκίνητο' έχει πρόσβαση ο καθένας και όχι μόνο ο χαρντκορας...
-
Στο παραπάνω του red να προσθέσω ότι η ίδια η Lancia πλασάρει τα αυτοκίνητά της ως ποιοτικά και χλιδάτα, όχι ως μηχανολογικές κατασκευές φτιαγμένες για να στρίβουν! Υπ' αυτό το πρίσμα, είναι σωστό να κρίνει κάποιος αυστηρά την ποιότητα του εσωτερικού της Delta, ιδίως όταν το πουλάνε σε μια τιμή εξωφρενική! Δέρμα ακόμα και στο μοχλό των φλας έπρεπε να έχει με 38κ!!! Όχι να μοιάζει με κάπως ποιοτικότερο Bravo!
-
Στατικά και όχι οδηγικά την Delta την έχω επεξεργαστεί αρκετά μιας και την έχει συνάδελφος. Στην έκδοση Blackfire με το μαυρο εξωτερικό χρώμα και την μαύρη ματ οροφή. Κριτική για την ποιότητα και την εμφάνιση του εσωτερικού της όμως μπορώ να κανω. Δέρμα και μαλακά πλαστικά πουλάνε πλέον και οι Κορεάτες. Δεν μου άρεσε η εμφάνιση του ταμπλό, ιδίως η εμφάνιση των ασημί λεπτομεριών στο ταμπλό και στην κονσόλα. Αισθηση φτηνού πλαστικού και μια συναρμογή που μου θύμησε Megane πρώτης γενιάς. Αβολα καθίσματα αν και σχεδιαστικά όμορφα. Μεγάλοι χώροι, συνθετικό βελούδο, δυο υποβραχιόνια και χώροι για τα γόνατα των πίσω δεν αρκούν για 'premium'. Στο συγκεκριμένο αμάξι οι Ιταλοί αντιλαμβάνονται το θέμα 'πρεστιζ' με λίγες γυαλάδες μόνο παραπάνω αν και είναι εμφανώς καλύτερο από το Bravo.
Αισθητικά η Delta δεν μου άρεσε εξαρχής αλλά θεωρώ ότι ειναι καλή προσπάθεια των Ιταλών να δώσουν κατι λίγο παραπάνω σε 'εικόνα'. Συγκριση βεβαια με σειρά 1 προηγούμενης γενιάς δεν παίζει. Εκεί χάνει. Συναρμογή με Α3 προηγούμενης γενιάς (το μόνο 'παραπάνω' που θεωρώ πως έχει η Audi με τον μικρομεσαίο ανταγωνισμό) επίσης δεν παίζει. Τα 23.000€ περίπου που κόστιζε πριν 2 χρόνια τα θεωρώ πολλά όπως αντίστοιχα και στο QQ μου. Κάποια αμάξια πουλάνε ακριβά αυτό το λίγο παραπάνω που προσφέρουν.
Τωρα για τα 38.000€ του παραπάνω ποστ απλώς η υπερβολή στην υπερβολή.
Η συνάδελφος έχει και το DS3 το οποίο το έχω οδηγήσει κιόλας. Ως προς το ποιοτικό κομμάτι μιας 'ανωτερης' κατασκευής παρόμοιας σε λογική με αυτή που λανσάρει και η Lancia είναι μια από τα ίδια. 'Γυαλάδες', δέρμα και λίγα ηλεκτρονικά συστήματα παραπάνω και τιμή αρκετά πάνω από τον αντίστοιχο μέσο όρο της κατηγορίας τους. Φυσικά το συγκεκριμένο προσφέρει και άλλα πράγματα τουλάχιστον οδηγικά. -
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Στο παραπάνω του red να προσθέσω ότι η ίδια η Lancia πλασάρει τα αυτοκίνητά της ως ποιοτικά και χλιδάτα, όχι ως μηχανολογικές κατασκευές φτιαγμένες για να στρίβουν! Υπ' αυτό το πρίσμα, είναι σωστό να κρίνει κάποιος αυστηρά την ποιότητα του εσωτερικού της Delta, ιδίως όταν το πουλάνε σε μια τιμή εξωφρενική! Δέρμα ακόμα και στο μοχλό των φλας έπρεπε να έχει με 38κ!!! Όχι να μοιάζει με κάπως ποιοτικότερο Bravo!Σωστα η Delta δεν εχει και τιποτα ψαγμενες μηχανολογικες λυσεις ουτε καν στις αναρτησεις.
Δεν την εχω οδηγησει για ενα εχω προσωπικα συμπερασματα αλλα μονο το αυξημενο της υψος να σκεφτει κανεις ,ανεβαζει τις απαιτησεις απο την αναρτηση... -
Οποτε το προβλημα της Ντελτα ειναι το στησιμο.
Οδήγησα....