-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Ρε τον μπαγάσα τον Βελ... Όχι μόνο κέρδισε το κορίτσι με την μία, όχι μόνο οδήγησε και το NSX της αλλά μας άφησε και στα κρύα του λουτρού μιλώντας μας μόνο για το τιμόνι. Κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσει, κιβώτιο και φρένα δεν είναι φαίνεται το συγκεκριμένο μοντέλο.
Σωραίος Κωνσταντίνε!
ρε εκεί που τα έγραφα, κατά λάθος τα έκανα publish, για δες τώρα που το ολοκλήρωσα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ε νταξ απλα παντρεψου τη κιζενουλα τωρα να μη χασεις το NSX.δεν θα το χάσω... είδη μιλήσαμε για αυτό και με την πρώτη ευκαιρία που ίσως θελήσει να το αποχωρίστει με ειδοποιεί! είναι συλλεκτικό πιά! στα 50χιλιάρικα δολάρια το έπαιρνα άνετα... είναι και άψογα συντηρρημένο, όλα τέλεια, λάστιχα, φρένα, χρώμα... το προσέχει!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τελικά τη χούφτωσες?μα καλά, με πονέσανε τα δάκτυλα με το κωλοπληκτρολόγιο του κώλου που έχω εδώ να γράψω όλα αυτά τα ωραία και εσύ ασχολείσαι με το αν η κινεζούλα, Alex, παρεπιπτόντως, με έφαγε ή όχι!?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τελικά τη χούφτωσες?η κοπέλα που βγαίνω εδώ έχει ένα μαύρο του 2005
Μπράβο vel, ίσως το σπανιότερο όχημα που έχει παρουσιαστεί σε αυτό το θέμα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τελικά τη χούφτωσες?
η κοπέλα που βγαίνω εδώ έχει ένα μαύρο του 2005
Μπράβο vel, ίσως το σπανιότερο όχημα που έχει παρουσιαστεί σε αυτό το θέμα
ευχαριστώ φίλε, και να δεις που κάθε φορά που το διαβάζω κάτι θυμάμαι να προσθέτω... αλλά ντρέπομαι τρίτη φορά...
όσο για την σπανιότητα, για αυτό ρώτησα πρώτα, μήπως και ξυπνήσω έναν παλιό, έμπειρο συμφορουμίτη που, από ότι γνωρίζω το έχει οδηγήσει αρκετά, αλλά μάλλον δεν μας βλέπει τώρα... (ή δεν θέλει)
-
Και εγώ χέστηκα για το honda. Για την κινέζα πες μας.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και εγώ χέστηκα για το honda. Για την κινέζα πες μας.ήταν κι ένα χρόνο μεγαλύτερη...
-
χούφτωστην χούφτωστην!
-
αγαπάμε σχιστομάτισες!
εξωτικά ΘΗΛΥΚΑ!
-
Το όνομα Άλεξ από προέρχεται? (κατά το Αναίς του γνωστού ανέκδοτου).
-
Honda Insight Hybrid IMA MY 2010
Κυριακή 21-10-2012 κατεβαίνω Αθήνα για να παραλάβω ένα Χοντα Ινσαιτ Υβριδικό. Μόλις βλέπω το όχημα η εμφάνιση του είναι ένα θέμα εντελώς υποκειμενικό (προσωπικά δεν με κέντρισε τόσο μιας και δεν είμαι φαν της συγκεκριμμένης σχεδίασης). Ανοίγω την πόρτα του οδηγού και ο εσωτερικός διάκοσμος με κέρδισε, πολύ όμορφος ο χώρος για οδηγό και επιβάτες. Το καντράν το βρήκα πάρα πολύ ωραίο με αγαπημένους χρωματικούς συνδυασμούς (αυτό το μπλέ είναι ), η εργονομία του βρίσκεται σε πάρα πολύ καλά επίπεδα (ανναρωτιέμαι όσοι λένε ότι είναι αντιεργονομικό τι έχουν σαν πρότυπο ), δεν χρειάζεται να τεντώσεις το χέρι σου για να ενεργοποιήσεις τον κλιματισμό . Στα της οδήγησης τώρα, γυρνάω το κλειδί στην μίζα, μόλις βάζω μπρος ο βενζινοκινητήρας δεν ακουγόταν (τι διαολο τοσο καλη ηχομονωση εχει??), επιλέγω την επιλογή D στο αυτόματο κιβώτιο και φεύγω. Θέλει λίγο χρόνο για να το συνηθίσεις γιατι το πάνω μερος του ταμπλό είναι λιγο φουσκωμένο, κάτι παίζει με το μπροστά με το μπροστά μέρος γενικά, κάτι με ξένιζε , εξαιρετικό το κόψιμο του τιμονιού στα στενά της Πέυκης και της Κυψέλης :thumpsup: . Απόσβεση αναρτήσεων στις λακούβες-κρατήρες πάρα πολύ καλή, πράγμα που δεν περίμενα, γιατι περίμενα ποιο σφιχτές αναρτήσεις λόγω τους βάρους των μπαταριών και γιατί μου το ειχαν παρουσιάσει σαν Smart (λάθος αντίληψη τελικά). Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την μεσημεριανή κίνηση και η κατανάλωση κυμαινόταν στα 5λτ/100χλμ. Βγαίνω στην Λ.Βουλιαγμένης με κατέυθυνση το Σούνιο και πήγαινα σβέλτα με πολύ καλή απόκριση στο γκάζι και πού και πού έπαιζα με τα paddles ή έβαζα την επιλογή Sport στο κιβώτιο και τότε και μόνο τότε ακουγόταν ο κινητήρας . Από την Βουλιαγμένη και κάτω και στα γνωστά λιμανάκια πήγαινα λίγο ποιο γρήγορα από την υπόλοιπη χαλαρή κυκλοφορία ώσπου στις τρύπες του Καραμανλή μπήκα με 70χλμ και ξαφνικά το αμαξι μου γλίστρυσε λες και ήταν πισωκίνητο πράγμα που με ξάφνιασε και με έκανε να γελάσω. Συνέχιση της διαδρομής σε ποιο χαλαρούς ρυθμούς μέχρι το Σούνιο και μια ποιότητα κύλισης παρα πολύ καλή και αθόρυβη.
Επίσης το μεγαλύτερο μειονέκτημα του αυτοκινήτου είναι το πίσω παρμπρίζ , δεν βλέπεις τπτ, αυτό και η C sportscoupe (CL203)
Στην επιστροφή η άνοδος έγινε με ποιο γρήγορους ρυθμούς και η κατανάλωση κυμαινόταν στα 4.5λτ/100χλμ. Μπλοκάρισμα στην λεωφ. Βουλιαγμένης και στις στήλες του Ολυμπίου Διος λόγω συγκέντρωσης εξω από την Βουλή (αγνωστο ακομη σε μενα ποιος καμένος διαμαρτύρονταν). Το Start/stop απλά υποδειγματικό ή αλλιώς έξαιρετικό. Βέβαια μετά από κάμποση ώρα ξεφόρτησε η μπαταρία και δούλευε για κάμποση ώρα ο θερμικός κινητήρας. Με τα πολλά φτάσαμε στον προορισμό μας, πάρκαρα το αμάξι στο γκαράζ και ανανέωσα το ραντεβού μου για λίγες μέρες ποιο μετά.
Συνοπτικά: Από ότι είχα δει καμποσες μέρες πρίν ο Σ κάνει γενναίες εκπτώσεις για να ξεστοκάρι τα υβριδικά, για κάποιον κάτοιμο μιας μεγάλης πόλης που κάνει και περιαστικά δρομολόγια ένα υβριδικό είναι ότι πρέπει (εχει παραγίνει με το παραλλήρημα του ντήζελ)έτσι και αλλίως το υβριδικό έχει πολλα πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα πετρελαιοκίνητο. Θα αναφέρω μερικά: Τελη κυκλοφορίας μόλις 5€, αθόρυβη λειτουργία, μπαίνει στον πράσινο δακτύλιο, κλπ.
ΥΓ. Ζητάω συγγνώμη για το σεντόνι που βγήκε -
Προσωπικά δεν το έχω οδηγήσει το Insight αλλά μετά από αυτά που ακούω θα το δοκιμάσω και εγώ...
-
Αμάξι χωρίς άστρο, άστο.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
NSX, ίσως το πιο ποθητό αυτοκίνητο ..... πρεσβεύει για μένα, όλες τις αξίες της αυτοκινητιστικής μου κουλτούρας ....
αναμένουμε συντονισμένοι ...... φώτο απαραίτητες ..!!!
ζηλεύω; ναι ζηλεύω
να μη ζηλεύεις, δεν είναι ωραίο πράγμα... φωτογραφίες από κοντά, γιατί είναι στο e-mail account μου και στο κινητό μου αφού έχουν παρούσα και την κοπέλα οπότε μάλλον δεν θα τις ανεβάσω. Γράφω όμως τώρα... σύντομα θα την διαβάσετε...
Mε πάγωσες .... μέχρι να τελειώσω το διάβασμα της 'βόλτας' αλά NSX .....
ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!! (φαντάσου πως θα είναι το NsxR) .....και να σου πω χέστηκα για την κινεζούλα ........
-
Ωραια reviews Busso & Vel...
Καταπληκτικό γράψιμο Coyot...
Thomas σόρρυ αλλά έφτασα μέχρι τη λέξη Hybrid... δεν φταίς εσύ... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ωραια reviews Busso & Vel...
Καταπληκτικό γράψιμο Coyot...
Thomas σόρρυ αλλά έφτασα μέχρι τη λέξη Hybrid... δεν φταίς εσύ...Κοιτα αφου το διαβασες και αυτο καλα ηταν
Οι φωτο απο την γκαμπριο??? -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οι φωτο απο την γκαμπριο???μας έπιασαν οι βροχές...
-
Σαββατο μεσημερο-απογευμα. 16.25 εγραφε το ρολοι και εχω ηδη φτασει στην Παλληνη για να «εξαργυρωσω» ενα δωρο.
Το δωρο; Να οδηγησω μια Ferrari 360 Modena.
Οπως μπορειτε να φανταστειτε η ανυπομονησια για αυτο το γεγονος ηταν τεραστια. Το δωρο περιελαμβανε ενα dvd απο την οδηγηση διαρκειας 5 λεπτων. Η συνολικη «βολτα» ηταν κοντα στα 25 λεπτα.
Φτανω εκει και μολις παρκαρω αντικριζω δυο κατακοκκινες, πανεμορφες Ιταλιδες. Μια 360 Modena και μια 360 spider. Στην αρχη μου ειπαν τα παιδια εκει να βγαλω οσες φωτος θελω κλπ κλπ και εξυπακουεται οτι το εκανα!!
Ετσι ηρθε η ωρα. Στην αρχη μπηκα σαν συνοδηγος στην κλεστη 360 για μια 5λεπτη βολτα να μου εξηγησουν τα «βασικα». Ετσι μετα απο αυτη τη βολτα εκει κοντα γυρισαμε, βγηκα και κατευθυνθηκα στην αριστερη πορτα της spider.
Ερχεται και ο οδηγος, καθετε διπλα μου και μου δινει το κλειδι. Δεν χρειαστηκε να μου τιποτα, τα ειχα ρουφηξει ολα σαν σφουγγαρι που πραγματικα τα εκανα απο μονος μου.
Αναβω λοιπον την μηχανη και πατω και λιγο το γκαζι και αυτοματως, με ενα χαιδεμα του πενταλ, βγαινει αυτος ο παραδεισενιος ηχος. Πραγματικα, ρε παιδια!!!!! Τι ηχος ειναι αυτος; Μου πηρε λιγα δευτερολεπτα με το να κανω απλως αυτο εως οτου που ειπα αντε παμε τωρα.
Βγηκαμε στα φαναρια, αναψε πρασινο και μου λεει ο οδηγος παμε Αττικη Οδο.
Παρενθεση, πιστευα οτι δεν θα με αφηνε να την τρεξω, να την ζωρισω, και ομως ειχα τοσο λαθος, τοσο αδικο. Παρενθεση τελος.
Μολις περναμε και την μπαρα μου λεει «δωσε, μην λυπηθεις». Και ναι φιλοι μου, δεν λυπηθηκα καθολου. Η αγαπημενη ιταλιδα μας ανταποκρινοταν σε κλασματα δευτερολεπτου, συνοδευοντας τα χιλιομετρα που καταπινε/ανεβαζε τοσο ευκολα και ανετα με αυτον τον απιστευτο ηχο. Το κιβωτιο ανταποκρινοταν απιστευτα καλα, σιγουρα δεν ειναι τελευταιας τεχνολογιας αλλα η καθυστερηση ηταν τοση που ισα που την προσεχες.
Σε μια φαση που πηγαινα με 190, με ενημερωσε να ηρεμησω λιγο γιατι ειχε καμερες. Μολις τις περασαμε μου λεει και παλι παααμε πααμε δωωσε, και εδωσα. Γκαζι, κατεβασμα, ανεβασμα, και παλι γκαζι. Μονο γκαζι που λεει ο λογος. Τα φρενα ανταποκρινοταν στο τσακ μπαμ και ηταν οσο σκληρα επρεπε.
Πραγματικα παιδια θα ηθελα να το περιγραψω ολο, δευτερολεπτο προς δευτερολεπτο αλλα θα ηταν κουραστικο αυτο καθως ολα τα λεπτα τα καναμε στην Αττικη και ηταν ολα ετσι ακριβως. Με πολλη ταχυτητα και γκαζι. Παντως μπορει να ειναι το αυτοκινητο που ειναι, με την εννοια πολλα αλογα, σπορ κλπ κλπ αλλα οδηγωντας το σου δινει την αισθηση οτι δεν ειναι δυσκολο πολυ για να το οδηγησει καποιος καθως και το ολο στησιμο του ειναι αψογο. Πραγματικα αψογο, οσο για το τιμονι δεν εχω λογια πραγματικα.
Να ναι καλα οι ανθρωποι που ειναι στο Μαρανελο και μας χαριζουν τετοια αυτοκινητα. Να ναι καλα επισης και οι ανθρωποι που τις εχουν τις ιταλιδες και τις χαιροντε, αλλα να ναι καλα και τα παιδια στην Παλληνη που δινουν αυτη τη δυνατοτητα.ΥΓ. Δεν εχω καμια συγγενεια, ουτε ποσοστο =, ουτε κατι τετοιο με τα παιδια εκει. Απλως τους ευχαριστω για την εμπειρια που πιστευω οτι ο καθενας μας αξιζει να ζησει εστω και μια φορα.
-
Μπορείς να δώσεις λεπτομέριες σχετικά με το που πήγες? Ίσως ενδιαφέρει και άλλους η ίδια εμπειρία ...
-
Πόσο ;
Στο μαρανελο πήραμε καλιφορνια για 30' με 80€/3 άτομα ...
240 σε επαρχιακό δίκτυο ...
Οδήγησα....