-
Πφφφφφφ δεν εχετε δει το μετρητη του Fiesta.. Δεν εχω δει σε κανενα αλλο αμαξι, να αυξανεται η βελονα χωρις να εχω βαλει βενζινη, παρα μονο παιζοντας με την καταναλωση
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βέβαια έχει ένα κομπιασμα καθώς στα πρώτα 9 δεν κατεβαίνει και μετα κανει μια κινηση ξαφνικα και πέφτει μεταξυ 3/4 και full
Και στο Ibiza, οι 2 πρωτες γραμμες κρατουν μια αιωνιοτητα, μετα οι επομενες 6 πεφτουν με λογικο ρυθμο...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πφφφφφφ δεν εχετε δει το μετρητη του Fiesta.. Δεν εχω δει σε κανενα αλλο αμαξι, να αυξανεται η βελονα χωρις να εχω βαλει βενζινη, παρα μονο παιζοντας με την καταναλωσηΑυτο ειναι ανωμαλια, εγω θα εκλαιγα δεν θα χαιρομουν.
-
Citroen C3 Diesel 1.4 Trend
Tου κουτιου κυριολεκτικα αφου ειχε μολις 230χλμ στο οδομετρο.
Φουλαρισμα λοιπον και βολτες στην Χαλκιδικη.Η αυτονομια στο trip 974χλμ!Για να δω αν θα επαληθευτει!
Καθομαι λοιπον στη θεση οδηγου και διαπιστωνω οτι καθομαι ψηλα.Οχι απαραιτητα κακο.Η πορτα κλεινει με συμπαθητικο ηχο αλλα το μικρο κομματι που υπαρχει στην πορτα και παριστανει το υφασμα δεν υπαρχει.Κανονικο φελιζολ! Ευτυχως μονο η βασικη εκδοση το φορα!Ομορφο ταμπλο σε μαυρο χρωμα και λεπτομερειες νικελ μονο στα χερουλια στις πορτες.Βαζω μπροστα και με εκπληξη διαπιστωνω οτι το μοτερ ισα που ακουγεται μεσα στην καμπινα!Πραγματικα καλη ηχομονωση.Ο λεβιες κλασσικα γαλλικος με μια ασαφεια στις αλλαγες αλλα μου φανηκε πολυ καλυτερος απο του 208 που οδηγησα πριν κανα μηνα.
Το μοτερ τουρμπιζει καπου στις 1700-1800 οποτε η οδηγηση με χαμηλες στροφες ειναι ευχαριστη.Μονο σε καποιες διασταυρωσεις οπου υπαρχει ορατοτητα και κοβω αρκετα χωρις να ακινητοποηθω θελωντας να ξεκινησω με 2α κομπιαζει εντονα(το Pandaki μας ξεκιναει αδιαμαρτυρητα).Απο κει και περα το τραβηγμα ειναι ικανοποιητικο,η τουρμπινα ακουγεται μεσα με κλειστα παραθυρα και χωρις μουσικη και επιταχυνει ικανοποητικα μεχρι και τα 120.Απο κει και πανω λαχανιαζει αλλα αναμενομενο.
Να πω οτι μετα απο 400χλμ με αρκετη 5η,μονιμα αναμενο AC,σταθερα 110-120 και λιγο κινηση μεσα στα Μουδανια και Ποτιδαια η μεση εχει κλειδωσει στα 4,8λτ/100 και η αυτονομια δειχνει 579 ακομα!Απο τον ηλεκτρονικο δεικτη βενζινας λειπουν μολις 3 κουτακια!Απομενουν αλλα 7(αποσο θυμαμαι).
Οσον αφορα τα υπολοιπα η ανεση ειναι καλη,οι κλισεις υπαρκτες με καποιες τασεις πλευσης και το τιμονι αρκετα ελαφρυ.
Σκληρα πλαστικα παντου,ομορφος φωτισμος το βραδυ αλλα κανενα παραθυρο με αυτοματη λειτουργια.Η συνεχεια μολις αδειασει το ρεζερβουαρ.... -
χμμμ μάλλον τσιμπημένη η κατανάλωσή του C3...εγώ με giulietta 1.6 diesel σε αυτούς τους ρυθμούς καίω γύρω στα 5...και έχω 1300 κιλά...
όταν ανοίξει το μοτέρ θα δείς τιμές πολύ πιο κάτω.. -
+1, με ιερή οδήγηση μπορεί να πέσει και κάτω από το 4.
-
Εκανα βολτα μια 360 modena σήμερα για ενα μισαωρο
Το μονο που μπορω να σχολιασω ειναι ο ηχος, δεν υπηρχε αυτο το πραμα
Μπηκα μετα την ευα και κοντεψα να σκοτωθω στην πρωτη στροφη
-
Ibiza (το προηγούμενο)
Στα 1.4 ήταν, αρκετά καλό μοτέρ, σασμάν αλλά το πεντάλ του φρένου... Ομορφιά και άνεση μην με ρωτάτε, θ' αρχίσω τα sensored
-
Εδω και σε ολες τις προηγουμενες σελιδες μπορειται να διαβασετε περι καταναλωσης c3 1.4 diesel.
http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopic.php?f=33&t=9354&start=1125 -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+1, με ιερή οδήγηση μπορεί να πέσει και κάτω από το 4.ένα βράδυ που το είχα με 2 άτομα έβλεπες
-
Οδήγησα το Panda 4x4... (το 1.2 βενζίνη). Πολύ καλή θέση οδήγησης/σασμάν, το τιμόνι αρκετά ελαφρύ (και φυσικά βαραίνει όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα, πιστεύω πως το city δεν ήταν απαραίτητο), μοτέρ... Δεν μπόρεσα να βγάλω συμπεράσματα, δεν ήταν τόσο δυνατή η βόλτα μου, αλλά δεν κρέμαγε. Γενικά μ' αρέσει και μάλιστα ΠΟΛΥ...
-
To CITY μετά από τα 20 περίπου χλμ/ώρα δεν λειτουργεί και ας το έχεις ενεργοποιημένο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+1, με ιερή οδήγηση μπορεί να πέσει και κάτω από το 4.πωπω ρε μλκς... τσιμπημένα τα 4.8? Θα με κάνετε να βάλω τα κλάματα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εκανα βολτα μια 360 modena σήμερα για ενα μισαωροΤο μονο που μπορω να σχολιασω ειναι ο ηχος, δεν υπηρχε αυτο το πραμα
Μπορει να φανει ιεροσυλη η ερωτηση μου, αλλα η 360 απο γκαζι πως παει?
Το ξερω ειναι φερραρι, ηταν γρηγορη για τη εποχη της, αλλα με δεδομενο οτι σημερα βρισκεις πιο φθηνα γκαζια ( M3, focus RS, τσιπαρισμενα STi, TTRS κλπ) το γκαζι πως το νιωθεις? απο πλευρας ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ στην ευθεια...λεει?(σοβαρα ρωταω)
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Οδήγησα το Panda 4x4... (το 1.2 βενζίνη). Πολύ καλή θέση οδήγησης/σασμάν, το τιμόνι αρκετά ελαφρύ (και φυσικά βαραίνει όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα, πιστεύω πως το city δεν ήταν απαραίτητο), μοτέρ... Δεν μπόρεσα να βγάλω συμπεράσματα, δεν ήταν τόσο δυνατή η βόλτα μου, αλλά δεν κρέμαγε. Γενικά μ' αρέσει και μάλιστα ΠΟΛΥ...πόσο μπορεί να ανέβηκαν τα κμ σε ένα παντα 4*4 1,2 ??
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
+1, με ιερή οδήγηση μπορεί να πέσει και κάτω από το 4.
πωπω ρε μλκς... τσιμπημένα τα 4.8? Θα με κάνετε να βάλω τα κλάματα
Σκέφτηκες άπλα ψορσαίρ να το κάνεις γκαζιέρα
-
Πόσα χιλιόμετρα κάνει το χρόνο και θέλει γκαζιέρα;
-
Ο χρήστης 147chem έγραψε:
Εκανα βολτα μια 360 modena σήμερα για ενα μισαωρο
Το μονο που μπορω να σχολιασω ειναι ο ηχος, δεν υπηρχε αυτο το πραμα
Μπορει να φανει ιεροσυλη η ερωτηση μου, αλλα η 360 απο γκαζι πως παει?
Το ξερω ειναι φερραρι, ηταν γρηγορη για τη εποχη της, αλλα με δεδομενο οτι σημερα βρισκεις πιο φθηνα γκαζια ( M3, focus RS, τσιπαρισμενα STi, TTRS κλπ) το γκαζι πως το νιωθεις? απο πλευρας ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ στην ευθεια...λεει?(σοβαρα ρωταω)
To γκάζι, αν έχει τύχει να οδηγήσεις τπτ m3, sti κλπ δεν είνια αυτό που θα σου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση. Ετσι όπως την οδήγησα, γιατί ούτε έστριψα ούτε έκανα τπτ ταρζανιές, αυτό που σε συγκλονίζει είναι ο ήχος και το 'πολεμικό' της κατασκευης.
-
Με είχαν κάνει βόλτα παλιότερα και τα 400 άλογα φαίνονταν κάθε στιγμή. Είναι γρήγορη. Δε θα είσαι ο βασιλιάς της Βούτας, αλλά είναι γρήγορη. Και να μην ξεχνάμε ότι είναι ελαφριά για τα σημερινά δεδομένα.
-
σε τέτοια αυτοκίνητα εκείνα που σε αφήνουν μλκ είναι τα φρένα... δεν μπορείς να διανοηθείς πως επιβραδύνει...
Οδήγησα....