-
ισως να μην ακουγοντα πολλα τα 400 αλογα μιας 360 modena για τα σημερινα δεδομενα των σουπερκαρς αλλα αν τη μαθεις πιστευω οτι σε σωστο δρομο δεν θα μπορει να σε ακολουθησει σχεδον τιποτα
-
Ποιος είναι ο σωστός δρόμος; Γιατί μετά από βόλτα με STi, νομίζω ότι σε τυπικό ελληνικό δρόμο, θα την περάσει από πάνω.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
ισως να μην ακουγοντα πολλα τα 400 αλογα μιας 360 modena για τα σημερινα δεδομενα των σουπερκαρς αλλα αν τη μαθεις πιστευω οτι σε σωστο δρομο δεν θα μπορει να σε ακολουθησει σχεδον τιποταΑκόμη και για τα σημερινά δεδομένα τα 400 άλογα είναι πολλά και αχρείαστα. Το μόνο που χρησιμεύουν είναι να κάνεις απότομες επιταχύνσεις στιγμιαία και να νιώθεις την αίσθηση των επιταχυνόμενων G, άντε και του ήχου. Όχι ότι είναι κακό βέβαια αλλά σε καμία περίπτωση τα 400 δεν είναι ταπεινά μπροστά στα 600.
Το να τη μάθεις αρκεί στο να πηγαίνεις κάπως σβέλτα αλλά με τέτοιο αυτοκίνητο κάποια στιγμή θα την πατήσεις, συνεχώς σου λέει ότι μπορείς και παραπάνω μέχρι να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και να στουκάρεις. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πόσα χιλιόμετρα κάνει το χρόνο και θέλει γκαζιέρα;7500... αλλα δεν... Τις aftermarket εγκαταστάσεις γκαζοζεν δεν... δεν μου γεμιζουν το μάτι. Αν υπήρχε κατι αξιοπιστο και εγγυημενο απο την μαμα εταιρια θα το εριχνα μια ματια. Τώρα οχι.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οδήγησα το Panda 4x4... (το 1.2 βενζίνη). Πολύ καλή θέση οδήγησης/σασμάν, το τιμόνι αρκετά ελαφρύ (και φυσικά βαραίνει όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα, πιστεύω πως το city δεν ήταν απαραίτητο), μοτέρ... Δεν μπόρεσα να βγάλω συμπεράσματα, δεν ήταν τόσο δυνατή η βόλτα μου, αλλά δεν κρέμαγε. Γενικά μ' αρέσει και μάλιστα ΠΟΛΥ...
πόσο μπορεί να ανέβηκαν τα κμ σε ένα παντα 4*4 1,2 ??
Πάντως είχε πολύ καλό ήχο το μοτέρ... Κι εκεί που το παρκάραμε για να πάμε θάλασσα, είναι 2 Panda (μκ1) το ένα μάλλον 4Χ4 και ένα 126!
-
Οδηγησα ενα Mito 1.4 95 ps μιας φιλης με 30,000 χλμ και απογοητευτηκα,το τιμονι κτυπουσε και ειχε λιγο τζογο και τραβουσε εντονα,ο λευγιες ηταν πολυ μεγαλος και με μεγαλες διαδρομες και το μοτερ πολυ ψωφιο.Δεν λεω,γυναικα οδηγος συνηγορει στο να μην το αμαξι και σε πολυ καλη κατασταση αλλα αλλιως το περιμενα οδηγηκα και αλλιως το βρηκα.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Οδηγησα ενα Mito 1.4 95 ps μιας φιλης με 30,000 χλμ και απογοητευτηκα,το τιμονι κτυπουσε και ειχε λιγο τζογο και τραβουσε εντονα,ο λευγιες ηταν πολυ μεγαλος και με μεγαλες διαδρομες και το μοτερ πολυ ψωφιο.Δεν λεω,γυναικα οδηγος συνηγορει στο να μην το αμαξι και σε πολυ καλη κατασταση αλλα αλλιως το περιμενα οδηγηκα και αλλιως το βρηκα.Πολύ περιγραφική η οδηγική σου εμπειρία
-
Πόσες λεύγες μήκος ήταν ο λευγιές?
-
Aυτό πάντως με το τζόγο στο τιμόνι το χω ξανακούσει. Όντως ισχύει?
-
Είναι το ηλεκτρικό της Mito που είναι λίγο άνιωθο γύρω από την ευθεία. Το συνηθίζεις. Δεν είναι τζόγος ή κάτι τέτοιο, απλά δεν έχει ιδιαίτερη αμεσότητα.
-
It's not a bug, it's a feature.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είναι το ηλεκτρικό της Mito που είναι λίγο άνιωθο γύρω από την ευθεία. Το συνηθίζεις. Δεν είναι τζόγος ή κάτι τέτοιο, απλά δεν έχει ιδιαίτερη αμεσότητα.Με κίνδυνο να ξεκινήσει κάποιος πόλεμος από την τουφεκιά, εγώ στην ευθεία (90-120 km) έπρεπε να κάνω συνέχεια διορθώσεις ανάλογα με τον ανάγλυφο του δρόμου. Kουραστικό και όχι άνιωθο ή τζογαδόρικο (από τα πρώτα 155 που είχαν έρθει).
@stefan
Πώς πάει το Fabia; Δεν μας είπες νέες εμπειρίες. -
Υπήρχε ένα θεματάκι με τα πρώτα κομμάτια για πολύ καιρό. Οι αλφίστι αρχικά δεν το δεχόταν αλλά όταν ο μεγάλος Μανιτού δήλωσε πως λύθηκε μόνο πυροτεχνήματα δεν πέσανε
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είναι το ηλεκτρικό της Mito που είναι λίγο άνιωθο γύρω από την ευθεία. Το συνηθίζεις. Δεν είναι τζόγος ή κάτι τέτοιο, απλά δεν έχει ιδιαίτερη αμεσότητα.
Με κίνδυνο να ξεκινήσει κάποιος πόλεμος από την τουφεκιά, εγώ στην ευθεία (90-120 km) έπρεπε να κάνω συνέχεια διορθώσεις ανάλογα με τον ανάγλυφο του δρόμου. Kουραστικό και όχι άνιωθο ή τζογαδόρικο (από τα πρώτα 155 που είχαν έρθει).
@stefan
Πώς πάει το Fabia; Δεν μας είπες νέες εμπειρίες.Fabia (θου κύριε)? Για ένα νοικιάρικο που είχα γράψει τις εντυπώσεις μου? Όχι τελικά δεν το ξανανοίκιασα για να έχω νέες εμπειρίες!
Για τις Mito υποτίθεται είχε βγει update για το τιμόνι που βελτίωσε την κατάσταση αλλά και πάλι λίγα πράγματα. Γενικά ανάρτηση και τιμόνι είναι από τα ντισαβαντάζ της.
-
ε δε μένει και κάτι για αβαντάζ
-
Μοτόρι, looks (για κάποιους), κιβώτιο, κράτημα, εξοπλισμός, αξιοπιστία (ω, ναι), φρένα...ντάξει κάτι έμεινε...
-
το σημαντικοτερο πλεονεκτημα ειναι οτι μπορεις να το παρεις μτχ σε λεφτα ξεφτυλα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Με κίνδυνο να ξεκινήσει κάποιος πόλεμος από την τουφεκιά, εγώ στην ευθεία (90-120 km) έπρεπε να κάνω συνέχεια διορθώσεις ανάλογα με τον ανάγλυφο του δρόμου. Kουραστικό και όχι άνιωθο ή τζογαδόρικο (από τα πρώτα 155 που είχαν έρθει).
@stefan
Πώς πάει το Fabia; Δεν μας είπες νέες εμπειρίες.Fabia (θου κύριε)? Για ένα νοικιάρικο που είχα γράψει τις εντυπώσεις μου? Όχι τελικά δεν το ξανανοίκιασα για να έχω νέες εμπειρίες!
Για τις Mito υποτίθεται είχε βγει update για το τιμόνι που βελτίωσε την κατάσταση αλλά και πάλι λίγα πράγματα. Γενικά ανάρτηση και τιμόνι είναι από τα ντισαβαντάζ της.
Έχω οδηγήσει την Mito QV με την ηλεκτρονική ανάρτηση. Με λίγα λόγια μαμεί και δέρνει!
Πολύ καλύτερη από την 1-series και σε απόσβεση και σε άνεση, γενικώς στα πάντα!
Ακόμη και στο κοπάνημα, καλύτερη είναι κι ας έχει ημιάκαμπτο! -
το θέμα με την ασάφεια στην ευθεία όντως υπάρχει... λογικά στις πρώτες περισσότερο... αν προέρχεσαι από καλό υδραυλικό ή μηχανικό τιμόνι σου κακοφαίνεται ... παρόλα αυτά πέρα από το κουπερ που παίζει σε δικία του λιγκα κανένα σουπερμίνι δεν έχει καλύτερο τιμόνι... τα γαλλάκια είναι στα ίδια με + την καλύτερη αίσθηση και - οτι είναι πιο αργά από στοπ σε στοπ...
η ανάρτηση είναι το μεγάλο ντεσαβανταζ της ... η ηλ/κη βοηθάει χωρίς ωστόσο να σώζει την παρτίδα... ιδανική λύση η ανάρτηση του αμπαρθ ,koni sd... μεταμορφώνει το αυτοκίνητο... την έχω δοκιμάσει και πραγματικά αξίζει μέχρι και το τελευταιο από τα 600 που τιμάται
μοτέρ δυνατό και γεμάτο μέχρι τις 5500-5800
κιβώτιο σαφέστατο (λίγο πιο κοντές διαδρομές θα ήταν καλοδεχούμενες)
φρένα ... νο κομεντ
αξιοπιστία , μάλλον στα 3 πιο αξιόπιστα γτι/γτ σουπερμίνι... κανένα σοβαρό θέμα , ελάχιστα χαζα στις πρώτες παρτίδες
τα καλύτερα ηλ/κα της κατηγορίας της...γενικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πιο ολοκληρωμένο γτι/γτ στην κατηγορία... μαζί με το γαλλικό ψαροκόκκαλο βεβαιως βεαίως
-
Tη mito με τα 170&brembo έχει ο πατέρας μου. Το τιμόνι της έχει άσχημη αίσθηση, πολύ τεχνητή. Νομίζω ότι το είχα ξαναγράψει εδώ μόλις το είχε πάρει . Τέλος πάντων, αν έχει βγει update θα του πω να το κοιτάξει.
Edit: ό,τι να ναι... Για τη giulietta ήθελα να πω
Οδήγησα....