-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξεχασες να βαλεις τα σπασμενα μοτερ, τις τουρμπινες, και τα χερουλια που ξεφλουδιζουνΤα χερούλια πράγματι ξεφλούδιζαν στο Golf IV. Στο Golf V κανένα πρόβλημα. Το περίεργο είναι πως με την πρώτη ματιά, το εσωτερικό του Golf IV φαινόταν πιο ποιοτικό. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν όμως...
-
Να'μαι και με μία κριτική για το Panda 100 μετά από 400χλμ μαζί του:
(θα κάνω κάποια σημεία copy/paste από την κριτική του 500...)[list:19mba8vy][*:19mba8vy]Χρώμα - Εξωτερικό:
To πήρα γκρι/ανθρακί και αν μπορούσα θα το έπαιρνα ασημί (κολλήματα, τι να κάνουμε)...
Ασχέτως αν μου αρέσει, τουλάχιστον δεν άκουσα μέχρι ώρας από κάποιον/α ότι δεν είναι ταιριαστό...
Μου φαίνεται αρνητικό το ότι εξωτερικά της κολώνας Β και κατα μήκος των παραθύρων, η ίδια η κολώνα δεν είναι βαμμένη μαύρη αλλά είναι είναι μαύρη 'ντυμένη' με πλαστικό ( αυτοκόλλητο; ), το οποίο δε γνωρίζω για πόσο θα αντέξει με το κρύο/ζέστη και τις πιέσεις στα πλυσίματα... Εκτός αν από κάτω είναι βαμμένο μαύρο και το αυτοκίνητο δεν προετοιμάστηκε καλά...
Ο χώρος του κινητήρα δεν είναι βαμμένος αλλά ok, μπορώ να την αντέξω αυτή τη λεπτομέρεια..._[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Περί εργονομίας - λειτουργικότητας:
Κανένα απολύτως πρόβλημα σε οτιδήποτε, διακόπτες, χειριστήρια κλπ...
Όλα σε θέσεις που εξοικειώνεσαι μαζί τους άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα και αν είσαι χρήστης για χρόνια αυτοκινήτων της VW που έχουν κάπως διαφορετική αντίληψη...Κουμπάκια στο τιμόνι δεν έχει και δε μπορώ να πω τίποτα για την εργοστασιακή πηγή Blaupunkt καθώς σήμερα (μία μέρα μετά), η εργοστασιακή πηγή αντικαταστάθηκε... To Parrot CK3000 Evolution που είχαν εγκαταστήσει στη Fiat για Bluetooth είναι τελικά καλή συσκευή (και όχι ιδιαίτερα φτηνή θα έλεγα - αφαιρέθηκε και θα τοποθετηθεί στο GT)...
Την απόδοση των ηχείων δεν μπορώ να την κρίνω ακόμα αλλά δε νομίζω να είναι τίποτα ιδιαίτερο...
Ευχάριστο το ότι έχει ηχεία και στις τέσσερις πόρτες...Ο πίνακας οργάνων χωρίς να έχει τίποτα ιδιαίτερο ή εντυπωσιακό είναι πλήρης, ευανάγνωστος και με ωραίο χρωματισμό το βράδι (μπλε μπλε μπλε όλα αυτά τα χρόνια, μία αλλαγή είναι ευπρόσδεκτη).
Ερωτηματικό μου άφησαν και εδώ (όπως και στο 500), οι διακόπτες των παραθύρων που με προβλημάτισαν λίγο ως προς τη χρήση τους όσον αφορά το αυτόματο κατέβασμα/ανέβασμα και το λίγο κατέβασμα/ανέβασμα...
Το Α/C το δοκίμασα για να ξεθαμπώσω το παρμπρίζ και ανταποκρίθηκε άμεσα, η ψύξη του μου φάνηκε άριστη και ο ανεμιστήρας δυνατός...
Τελικά σε σχέση με το απλό A/C του 500 (και γενικά του Panda), θα παραδεχτώ ότι το Clima αξίζει τα λεφτά του...
Καλά σε αίσθηση κουμπάκια και σωστά τακτοποιημένα στο ταμπλό...
Γενικά, ο φωτισμός της κεντρικής κονσόλας τη νύχτα είναι απλός και ευχάριστος...Αν και όχι το ίδιο ποιοτικός (σε σχέση με το 500), ο υπολογιστής ταξιδίου είναι πλήρης (ημερομηνία/ώρα, καταναλώσεις, αυτονομία, μ.ω.τ. κλπ)...
Gadgetaki αλλά έχει φώτα coming home (ή πως στο καλό το λένε), όπου ρυθμίζεις και πόση ώρα θα μείνουν αναμμένα τα φώτα μέχρι να πας εκεί που θέλεις (κάτι σαν το sleep στις τηλεοράσεις)...
Σχετικά απογοητευτικές είναι οι διαστάσεις της 'τσέπης' στην πόρτα του οδηγού/συνοδηγού...
Η πρόσβαση στο περιεχόμενό της είναι δύσκολη λόγω του πλαστικού της λαβής της πόρτας και είναι πάρα πολύ λεπτή...Δε μπορώ να καταλάβω γιατί επέμειναν να βάλουν τα ηχεία κοντά στους μεντεσέδες και όχι στο τελείωμα της πόρτας στο ύψος της χειρολαβής (βλέπε Golf V), ώστε να δώσουν περισσότερο χώρο στην 'τσέπη' της πόρτας...
Το ντουλαπάκι του συνοδηγού έχει καλό μέγεθος και είναι αρκετά βαθύ (με εξέπληξε ευχάριστα αυτό)...
Δεν έχει επένδυση όπως π.χ. το Golf, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με απασχολεί να πω την αλήθεια...Η καταπακτή κάτω από το συνοδηγό είναι αρκετά μεγάλη αλλά η πρόσβαση σε αυτή είναι δύσκολη ειδικά αν κάθεται κάποιος επάνω της...
Χωράει πραγματάκια πάντως...Οι θήκες για καφέ/μπουκαλάκια με νερό είναι πρακτικές και εύκολα προσβάσιμες...
Δεν είναι μεγάλο αυτοκίνητο αλλά παραπονεμένος για να βολέψω τα μικροαντικείμενά μου δεν είμαι...
_[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Περί διαστάσεων:
Ευχάριστη η διαφορά από τα Golf που οδηγώ καθώς η αναζήτηση θέσης στάθμευσης έγινε κατα πολύ ευκολότερη... Δύο, τρεις τιμονιές και σβήσιμο, παιχνιδάκι...
Σε σχέση με το 500, το Panda έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και τα πράγματα είναι μεν πιο εύκολα, η ευαισθησία τους όμως θέλει συνήθεια (καθώς το ραντάρ τους έχει διαφορά από αυτό του Golf)...Απογοητευτικοί σχετικά είναι οι πλαϊνοί καθρέπτες που είναι μικροί και όχι και τέλεια τοποθετημένοι...
Είναι όπως και να το δει κανείς ένα από τα μεγαλύτερα μείον του αυτοκινήτου... (σε αντίθεση με του 500 που είναι άριστοι)_[/19mba8vy]
[:19mba8vy]**Περί θέσης οδήγησης και χώρων: **
Η θέση οδήγησης είναι κάπως ψηλή (αν και με το κάθισμα τέρμα χαμηλωμένο τα πραγματα βελτιώνονται αισθητά), και τα καθίσματα με ικανοποιητική πλευρική στήριξη (αυτή είναι μεγάλη και ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το 500)...Οι χώροι μπροστά είναι επαρκείς και δύσκολα νομίζω θα αισθανθεί κάποιος άβολα. Ειδικά ο συνοδηγός αν τραβήξει το κάθισμα πίσω έχει πάρα πολύ χώρο...
Οι πίσω επιβάτες αναλόγως πόσο πίσω έχουν τα καθίσματά τους οδηγός και συνοδηγός θα αισθάνονται άνετα ή στριμωγμένα... Καμία σχέση βέβαια με το 500 του οποίου οι χώροι είναι σαφώς μικρότεροι, κυρίως λόγω της κλίσης του πίσω μέρους...Ο χώρος αποσκευών ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα, πλήρως ικανοποιητικός για το αυτοκίνητο.
Σαφώς μεγαλύτερος και πρακτικότερος από του 500...Μπορεί να μην έχει γυάλινη σταθερή οροφή όπως το 500, ωστόσο, έχει τόσο μεγάλο εσωτερικό ύψος με ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία που σου δίνει μεγάλη αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας... Το ίδιο ισχύει και για τους πίσω...
Οι πίσω έχουν σαφώς περισσότερο χώρο για το κεφάλι τους αλλά και για τα πόδια τους από το 500...
Το πόσο άνετα θα είναι για αυτούς εξαρτάται πολύ από το πόσο μπροστά ή πίσω κάθονται οι μπροστινοί (που θα πρέπει να κάθονται λίγο μπροστά εδώ που τα λέμε αν πίσω θα καθήσουν ψηλά άτομα)...Όπως και να έχει δεν προσφέρεται για πολύ μακρινές μετακινήσεις με 4 άτομα αν οι πίσω έχουν ύψος άνω του μετρίου ...
_[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Τιμόνι:
Το τιμόνι δεν έχει τη χοντρή δερμάτινη στεφάνη του 500 αλλά δε μπορώ να πω ότι με άφησε παραπονεμένο.
Με το Sport off, είναι αρκετά ελαφρύ και ευχάριστο για την πόλη...
Η μεταμορφωση που υφίσταται πατώντας το Sport είναι ουσιαστική αν και δεν έχει τη διαφορά που είχε όταν πατούσα το sport στο 500.Η αίσθηση που δίνει είναι εξαιρετική ειδικά σε γρήγορους ρυθμούς και δρόμους με στροφές... (υπενθύμιση: σε αντίθεση με το 500, εδώ τα καθίσματα έχουν καλύτερη πλευρική στήριξη)...
Σε αντίθεση με το 500, είτε τo Sport είναι πατημένο ή όχι, το τιμόνι είναι ό,τι ακριβώς περίμενα και ζητούσα όταν οι ρυθμοί ανεβαίνουν και ο δρόμος παύει να είναι ευθεία...
Γενικά κάθε μετακίνηση του τιμονιού έχει άμεση απόκριση και το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται αστραπιαία, γεγονός πολύ ευχάριστο..._[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Φρένα:
Δυνατά και χωρίς 'νεκρή' διαδρομή...
Δεν τα υπέβαλλα σε σκληρά φρεναρίσματα, ούτε προσπάθησα να τα κουράσω, η αίσθηση που αποκόμισα όμως ήταν η πλέον θετική ανεξαρτήτως της κατηγορίας του αυτοκινήτου..._[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Κιβώτιο:
Η θέση του επιλογέα ψηλά είναι πλέον πρακτική, ακόμα και για σβέλτη οδήγηση... Στο Golf τώρα μου φαίνεται ότι είναι αρκετά πίσω...
Σημείωση: Το αυτοκίνητο αυτό έχει ESP οπότε έχει και Hill Assist, κάτι που τελικά είναι πολύ εξυπηρετικό...
Αυτό που με δυσκόλεψε είναι η επιλογή της όπισθεν... τελικά με βοήθησε ένα παιδί που είχε εμπειρία από Fiat και τώρα μπαίνει καρφί (σε αντίθεση με πριν που την 'γρατζούναγα'..._[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Κινητήρας:
Περίμενα κάτι ανάλογο του 500, όμως η αίσθηση είναι ακόμα καλύτερη...
Σε αντίθεση με το 500 όπου ο κινητήρας με το sport off δε μου άρεσε καθόλου και μου φάνηκε ιδιαίτερα αδύναμος, στο Panda δεν πατάω σχεδόν καθόλου το sport... Αν και δεν ξεπερνώ τις 3.000 σ.α.λ. με το sport off είναι αρκετά πιο πρόθυμος από ότι στο 500, ακόμα και από πολύ χαμηλά είναι εξαιρετικά πρόθυμος, τόσο που με ευκολία φτάνει τις 3.000 σ.α.λ. οπότε αφήνω...
Για τον ήχο σε τόσο χαμηλές στροφές δε μπορώ να πω και τίποτα, είναι σχετικά ήσυχο το αυτοκίνητο...
Γενικά η ηχομόνωση είναι καλή..._[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Ανάρτηση - Οδική συμπεριφορά:
Να και κάτι ενδιαφέρον. Το αυτοκίνητο φοράει ελαστικά 195/45/15 και έχει ζάντες αλουμινίου...
Η ανάρτηση είναι σκληρή και σφιχτή και ανάλογα την ανωμαλία αποκτάς και τον αντίστοιχο μορφασμό...
Σε κακό οδόστρωμα είναι λίγο ενοχλητικό...
Όσον αφορά τις αναπηδήσεις, τελικά το 500 αναπηδά πιο εύκολα από το 100, εκτός αν παίζει ρόλο και το ότι το 500 ήταν test drive με περίπου 8.000 χλμ...
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει αναπηδήσει, αν και σε μια/δυο περιπτώσεις μου φάνηκε ότι θα το έκανε...Η πραγματική απόλαυση έρχεται σε οδόστρωμα με στροφές. Ειλικρινά, οδηγώντας σβέλτα σε ορεινό δρόμο αλλά και σε φαρδύ δρόμο με ανάποδες κλίσεις το αυτοκίνητο όχι απλά με εντυπωσίασε, με ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ...
Εδώ κατάλαβα και την τρομακτική διαφορά του να στρίβεις με 1.450+ κιλά και να στρίβεις με 1.100 κιλά (Golf GT 170 vs Panda 100)...
To αυτοκίνητο πιέζεται σαφώς λιγότερο όταν έρχεται η στροφή λόγω μικρότερης αδράνειας...
Δε θα έλεγα καλύτερο από το Golf, ωστόσο, είναι αρκετά πιο εύκολο λόγω μικρότερου βάρους, οπότε διατηρείς καλό ρυθμό σε δρόμο με στροφές..._[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Φωτιστικά σώματα:
Καλή η απόδοσή τους αλλά xenon δεν είναι..._[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Κατανάλωση:
Εντός πόλεως με μέση ωριαία ταχύτητα 25 χ.α.ω. η κατανάλωση είναι στα 8,2 λτ/100χλμ που δεν είναι άσχημη... (αναφέρομαι πάντα σε πολύ ήπια οδήγηση)
Εκτός πέφτει αρκετά αλλά δεν έχω κάνει κάποιο ταξίδι για να μπορώ να πω ως τώρα..._[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Τι θα ήθελα παραπάνω:
Σίγουρα μεγαλύτερους καθρέπτες και φανάρια με Xenon/Hid.
Περί turbo/compressor που είχα αναφέρει για το 500 επιφυλάσσομαι να απαντήσω στο μέλλον..._[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Τελικό συμπέρασμα:
ΠΑΝΤΟΥΛΙΝΙ!
Αν η επιλογή είναι συνειδητή, ένα είναι σίγουρο: Θα το λατρέψετε._[/19mba8vy]
[:19mba8vy]Θα το αγόραζα;
εμμμ....[/*19mba8vy][/list:u:19mba8vy]EDIT: Αν και δεν είχα δοκιμάσει ποτέ Goodyear, μέχρι στιγμής, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα ελαστικά... (Eagle F1 GS-D3)
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Aυτό που με δυσκόλεψε είναι η επιλογή της όπισθεν... τελικά με βοήθησε ένα παιδί που είχε εμπειρία από Fiat και τώρα μπαίνει καρφί (σε αντίθεση με πριν που την 'γρατζούναγα'..
_
τι ενοεις?\
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
τι ενοεις?\Πως να στο περιγράψω, δε μπορούσα να βρω που ακριβώς είναι η όπισθεν, είτε ακουμπούσα τον επιλογέα πολύ δεξιά (τέρμα δεξιά ακουμπώντας στο πλάι), ή πολύ αριστερά όπου πάλι δεν έμπαινε καλά...
Τελικά είναι μία κίνηση πολύ απλή, απλά έπρεπε να μου τη δείξει κάποιος...
Τι να πω, ίσως ήμουν λίγο απροσάρμοστος στο θέμα αυτό...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
τι ενοεις?\
Πως να στο περιγράψω, δε μπορούσα να βρω που ακριβώς είναι η όπισθεν, είτε ακουμπούσα τον επιλογέα πολύ δεξιά (τέρμα δεξιά ακουμπώντας στο πλάι), ή πολύ αριστερά όπου πάλι δεν έμπαινε καλά...
_
Με το που σταματας πετα μια 3η μεσα και στο καπακι βαλε την οπισθεν. Οσο γρηγορα και να το κανεις πολυ δυσκολα να γρατζουνισει
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Με το που σταματας πετα μια 3η μεσα και στο καπακι βαλε την οπισθεν. Οσο γρηγορα και να το κανεις πολυ δυσκολα να γρατζουνισειΝα πω την αλήθεια δε χρειάζεται πλέον, η επιλογή της όπισθεν ήταν μία απλή κίνηση που για κάποιο λόγο δυσκολευόμουν να αντιληφθώ... (βέβαια δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα στο 500 - ή - τόσο θυμάμαι)
Ενδιαφέρον όμως αυτό που λες για την 3η, θα το δοκιμάσω αλλά δε νομίζω να καταφέρω να το κάνω συνήθεια...Οδηγώ και δύο αυτοκίνητα διαφορετικής φιλοσοφίας και είναι ήδη λίγο μπέρδεμα η υπόθεση...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;
Ή μήπως είναι τελικά θέμα συνήθειας ακόμα και το να οδηγάς τακτικά αυτοκίνητα διαφορετικής εργονομικής φιλοσοφίας;_
-
τι ενοεις?\
Πως να στο περιγράψω, δε μπορούσα να βρω που ακριβώς είναι η όπισθεν, είτε ακουμπούσα τον επιλογέα πολύ δεξιά (τέρμα δεξιά ακουμπώντας στο πλάι), ή πολύ αριστερά όπου πάλι δεν έμπαινε καλά...
_
Με το που σταματας πετα μια 3η μεσα και στο καπακι βαλε την οπισθεν. Οσο γρηγορα και να το κανεις πολυ δυσκολα να γρατζουνισει
αυτό το κάνω πάντα και με την 1η.
κατά 99% πρωτα βάζω 2α ή 3η και μετά την πρώτη.
με εκνευρίζουν οσοι δεν το κάνουν κ ζοριζουν το κιβώτιο,ενω ειναι τόσο απλό...κ αν πάλι δεν μπει η 1η (πολύ κρύο κλπ), άφημα συμπλέκτη, ξανά 3η κλπ.
-
Εγώ το κάνω πάντα με την 1η, έχει γίνει συνήθεια χρόνια τώρα, σε όποιο αυτοκίνητο οδηγήσω...
Το φυλλάδιο οδηγιών λέει σαφώς οτι, πρέπει να περιμένεις 5 δλ και μετά να κουμπώσεις όπισθεν...(να μην εξηγώ τώρα τους λόγους περί συγχρονιζέ) απλά επειδή βαριέμαι να περιμένω έστω και 5 δλ βάζω 1η και έχω το ίδιο αποτέλεσμα...
Και στο Γκολφ να το κάνεις θα δεις διαφορά...παιδεύεις τους συγχρονιστές λιγότερο! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ποια ακριβως ειναι αυτη η απλη κινηση?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εγώ το κάνω πάντα με την 1η, έχει γίνει συνήθεια χρόνια τώρα, σε όποιο αυτοκίνητο οδηγήσω...
Το φυλλάδιο οδηγιών λέει σαφώς οτι, πρέπει να περιμένεις 5 δλ και μετά να κουμπώσεις όπισθεν...(να μην εξηγώ τώρα τους λόγους περί συγχρονιζέ) απλά επειδή βαριέμαι να περιμένω έστω και 5 δλ βάζω 1η και έχω το ίδιο αποτέλεσμα...
Και στο Γκολφ να το κάνεις θα δεις διαφορά...παιδεύεις τους συγχρονιστές λιγότερο!Η όπισθεν δεν είναι συγχρονισμένη σε κανένα αμάξι - γι αυτό περιμένεις να σταματήσει να γυρίζει το γρανάζι.
Νομίζω ένα Λαμποργκίνι (όχι τρακτέρ ) έχει συγχρονιζέ όπισθεν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.Τα αυτόματα σασμάν έχουν 'συγχρονισμένη' όπισθεν.
Η Χόντα (δεν ξέρω ποιος άλλος) στα χειροκίνητα σασμάν, παρόλο που δεν έχει συγχρονιζέ στην όπισθεν, χρησιμοποιεί το συγχρονιζέ της 5ης και μειώνει σχεδόν εντελώς το γρατζούνισμα όταν επιλέγεις την όπισθεν.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;
Ή μήπως είναι τελικά θέμα συνήθειας ακόμα και το να οδηγάς τακτικά αυτοκίνητα διαφορετικής εργονομικής φιλοσοφίας;Στο Getz αν σταματώντας δεν έβαζες πρώτα 2α, η όπισθεν δεν έμπαινε με τίποτα.
Φίλος είχε κάνει ζημιά στο Cherry του με παρόμοιο τρόπο. Συνηθισμένος από το άλλο του αυτοκίνητο (Swift GTi τότενες), μπήκε στο Cherry μετά από κάμποσο καιρό που ήταν παρκαρισμένο με τη φάτσα μπροστά σε μάντρα. Βάζει όπισθεν (νομίζει), γυρνάει πίσω να κοιτάξει, πατάει βιαστικά γκάζι, ΜΠΑΜ το Cherry με κολλημένη τη μούρη στη μάντρα.
Στα Cherry (όχι όλα) το κιβώτιο είχε την όπισθεν επάνω αριστερά και όλες οι υπόλοιπες ήταν μία πάνω, άρα πίσω δεξιά ήταν η πέμπτη.
Περιττό να σας πω πόσο αστεία ήταν η φάση για όσους παρακολουθούσαν απ'έξω.
-
Σε datsun/Nissan cherry αναφερεσαι?¨Η στα κινεζικα?
Δε νομιζω να ειχε καποιο νισσαν την οπισθεν πανω αριστερα.Ποιας χρονολογιας ηταν? -
έχω δει κι εγώ datsun με την όπισθεν.. πάνω αριστερά,,,, πρέπει να ήταν μοντέλο του 80-85 και μάλλον με
αμερικάνικες προδιαγραφές. -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Και στο Γκολφ να το κάνεις θα δεις διαφορά...παιδεύεις τους συγχρονιστές λιγότερο!Ok, θα το δοκιμάσω...
Ποια ακριβως ειναι αυτη η απλη κινηση?
Πως να στο περιγράψω, είναι σαν να ακολουθείς μία μικρή συγκεκριμένη διαδρομή με κάπως γρήγορο τρόπο...
Ο επιλογέας ούτε πολύ δεξιά αλλά ούτε και πολύ αριστερά, κάπου ανάμεσα από το τέρμα δεξιά και την 6η..._
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Σε datsun/Nissan cherry αναφερεσαι?¨Η στα κινεζικα?
Δε νομιζω να ειχε καποιο νισσαν την οπισθεν πανω αριστερα.Ποιας χρονολογιας ηταν?Το Ν10 ήταν:
αλλά σε μπλε.
-
-
Ο ορισμός του αμαξιού-σκύλου. Και να κατούραγες αντί να έβαζες βενζίνη αυτό θα πήγαινε κανονικά..
-
Παρεπιπτόντως οδήγησα πρόσφατα Merc C-200 kompr. , φανταστική ποιότητα κύλισης στον δρόμο , είχα καιρό να κάνω τέτοιο ταξίδι , ο κινητήρας πάντα εκεί πρόθυμος να τρέξει, πολύ καλό ...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Και να κατούραγες αντί να έβαζες βενζίνη αυτό θα πήγαινε κανονικά..Αναλόγως με τα οκτάνια.
-
Με το που σταματας πετα μια 3η μεσα και στο καπακι βαλε την οπισθεν. Οσο γρηγορα και να το κανεις πολυ δυσκολα να γρατζουνισειΈχεις δίκιο, πολύ χρήσιμο tip...
_
Οδήγησα....